PDA

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia z Lunary

Goshnar
13-11-2006, 00:16
Pozdrowienia!

Serdecznie witam wszystkich graczy z Lunary. Postanowiliśmy razem z Catrishią Novar stworzyć nowy rodzaj RPG na tym jak już wiadomo dość starym świecie. Może pokrótce powiem o co chodzi. No więc zacznijmy od początku.

Z dniem dzisiejszym stworzyliśmy Eternal Society, która ma na celu tworzyć nowe RPG. Co mam na myśli? Po kolei...
Nasza gildia ma na celu stworzenia sklepu dla wszystkich graczy, a mianowcie np. dla facc'ów, którzy nie mają dostępu do djinnów będzie to na pewno korzystne rozwiązanie gdyż będziemy kupować konkretne przedmioty za taką samą cenę jak ma to miejsce u djinnów. Jeśli chodzi o inne oferty, będą one co jakiś czas dodawane... Niestety obydwoje nie mamy za wiele czasu gdyż ja pracuje, a Novar studiuje. Tak samo, żeby móc otworzyć takowy sklep trzeba mieć poparcie ludzi, wysoki level, dużo pieniędzy, oczywiście z czasem na wszystko przyjdzie czas.

Co dalej? Postanowiliśmy również, że nasza gildia będzie organizowała nowe questy dla wszystkich, którzy wiedzą co to jest prawdziwe RPG. Mam na myśli oczywiście bardziej złożone questy.

Z czasem będziemy umieszczać informacje na temat rozwoju wydarzeń na forum jak i na naszej stronie, która jest w trakcie tworzenia. Póki co daje linki do tematów założonych na forum tibia.com.

Lunara Christmas Awards 2006 - Nomination (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1437883)
Eternal Society - Secret Word (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1442128)
Eternal Society - Rune Service (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1442250)

Mamy nadzieje, że nas pomysł zostanie przyjęty i z czasem wszystko się jakoś rozwinie. Pomoc jest zawsze mile widziana. Osoby chętne współpracy mogą się z nami kontaktować.

Serdecznie Pozdrawiam
Goshnar

Adii Getes
13-11-2006, 21:08
Lol, może i pomysł dobry, ale nikt nie da itemów dla 19 levela ;p do tego potrzebny jest minimum 80 level, pieniadze, cap do jakoś musisz zanosić itemy do djina. Na początek zrób djin quest którego napewno nie masz bo do niego potrzebny jest 40 level.

Goshnar
13-11-2006, 22:05
Nie mam zamiaru w tej chwili otwierać sklepu, bo jak sam mówisz kto uwierzy 19 levelowi, ale nie w tym rzecz. Potrzebny jest level co zresztą już pisałem, a przede wszystkim pieniądze, a bez nich ani rusz. Sklep dopiero powstanie jak będę miał około 250-500k i nie będę używał tych pieniędzy. Wszystko razem z Novarem mamy rozplanowane. Miejmy nadzieje, że z czasem ludzie nas zaakceptują. Póki co idzie znośnie. Potrzebuje jeszcze 2 osób do questa, a do 1 Grudnia mam troszke czasu więc mam nadzieje, że zdąrze.

P.S. Nie długo ruszy Fish Service. Więcej informacji już wkrótce.

Pozdrawiam
Goshnar

Adii Getes
14-11-2006, 01:36
Życze powodzenia, ważne że są chęci. Potrzeba ci będzie do tego dużo cierpliwości i poświęcenia czasu.

Catrishia
14-11-2006, 09:56
Level akurat nie ma tutaj dużo do rzeczy, to nie on jest miarą reputacji, tylko to co robisz i jak robisz ;) więc ze znalezieniem chętnych nie powinno być problemu, ale jak to ująłeś, jeszcze nie pora na tą usługę, najpierw lvl 40+ i djinn quest.

W pierwszej kolejności powstał już rune service, christmas awards, a pracujemy nad questem i innymi ciekawymi sprawami, ale to już malutka tajemnica ;)