Pokaż pełną wersje : Gothic III
Witam! Chcialem zamiescic tu nowy fake uzytkownika Koper of Drawno poniewarz on sam nie moze tego zrobic (ma BAN'a).Bez zbytnich formalnosci fake bedzie opowiadal o grze Gothic 3 bo skoro jest fake o G1 to czemu nie moze byc G3 ? Dobra chyba dosyc sie rozpisalem macie tutaj fake:
1.
http://img462.imageshack.us/img462/8494/gothic3czesc1wc3.png
2.
http://img462.imageshack.us/img462/9791/gothic3czesc2bb3.png
3.
http://img462.imageshack.us/img462/8387/gothic3czesc3cm5.png
4.
http://img462.imageshack.us/img462/6129/gothic3czesc4jn1.png
PS. A ze mu sie chcialo robic az 4 obrazki ;d
No narazie nic tu nie ma bo to prolog. Poczekam na weicej i ocenie.
PS: Ojejusiu jestem pierwszy ale super!!!!!!111111oneoneoenrazazraz
Zapowiada się całkiem ciekawie... Nie mam zwyczaju oceniać, ale tu mogę spokojniutko dać 7/10 na początek. Oby tak dalej :)
Lord Wardi
13-11-2006, 18:12
@2up
Przeklęta reklama PACC sprawia, że tak nie jest ^^
@Fake
Fajne orki, patrzę - "0.o.0.0.90.0,0ko0.0; ARMIA ORKOW WIDAC LAD!!~!~!!!111" myślę - zwykłę, Tibijskie orki -.-
A tu proszę, miła niespodzianka! :)
@Verius
Lol, jak ty lubisz te apostrofy (') ^^ BAN'a, Verius'a, Łodyg'a xD
Gramatyki troche :P
Tomcio Pall
13-11-2006, 18:13
Fajne. Miejmy nadzieja ze bedzie jak fake Gothic 1. Niestety raczej nie pogram sobie w Gothica 3, bo nie mam zkad zalatwic :(
Obscenity
13-11-2006, 18:13
faaaajne .. :) podoba mi sie ! tzn. fajnie sie zaczyna
w gothic 3 jeszcze nie gralem... ale mam zamiar ;]
@Verius
Lol, jak ty lubisz te apostrofy (') ^^ BAN'a, Verius'a, Łodyg'a xD
Gramatyki troche :P
To Koper, tak pisze :P. Kazal mi jego dac, bo ja bym wogole inaczej napisal ^^' Moje wypowiedzi niesa takie... prostackie ;]
Omega Ziom
13-11-2006, 18:22
Fajne :)
Prolog wiec nie ocenie.
Thor Nephihean
13-11-2006, 18:26
9\10 bo to prolog!
Ehhh.... no jest G1, ale nie ma o G2.
Więc może po zakończeniu tego "fejka" zrobi o G2?
Rycerz Damissimo
13-11-2006, 18:33
Jedyne czego mogę sie tutaj przyczepić to stara woda... :)
Ale oprócz powyższego ten fake ma same zalety:
1. Orkowie nie z tibii tylko zrobione,
2. Gothic III w grafice tibijskiej :) hmm...
3. Ładnie zrobiony statek,
4. Dobrze że są "tylko" cztery obrazki (nie za długo, nie zakrótko :) )
Daję:
9,9/10
PS. Rób dalej, ciekawy jestem co dalej wyjdzie z tego fake...
Yuno Skumi
13-11-2006, 18:39
hmm... nawet nawet ale to prolog a ja zaczynam nie oceniać prologów :D
mam nadzieję że nie będzie tak ściśle związany z fabułą bo sobie chciałbym przejść G3 bez znania fabuły na początku :P
Noo, podzielam zdanie przedmówcy, qmpel ma jusz demko po angielsku, są trzy miasta, blablablabla, robie offtopiki jak palant... Ughm... Przepraszam za to... Fake, wiadomo, stara woda, i jeszcze jedno: Te dziwne kropeczki na którymś kolesiu w załodze... Uhm, reszta spoko, gratulacje, Koper!
A zapomnialem ocenić tego fake,
+ Orki
+ Outfity
+ Statek
- drewno chyba ze starej tibii(nie pamiętam :P)
- Lester na jednym screenie jest pokropkowany
- nie ma się czego przyczepić :P
Ocena: 8+/10(0) :P
Nuahahahauhauhauhau. Znalazłem błąąąąąąąąąąd !
Na obrazkach gdzie statek jest skierowany /\ flaga na maszcie jest biała, gdy jest skierowany < to flaga jest piracka.
Pozatym ciut wąski ten statek...
Jest błąd, ale fake dobry!
Powiem ci tak Kopernicki :
Eeeeedź stąd!!
Miliardy (haha...)osób na tym forum nie grało w G3, a ty tu zdradzasz ładnie fabułe...wstydziłbyś się...blelblelble, outy fajne, orki jakieś dziwne mi się wydają. Dobra ocenie to, bo nie zamierzam innych odcinków tego fake oglądać póki nie przejde G3...
4 obrazki, na których gadają postacie...dużo mi to nie mówi(i bardzo dobrze:D), jednak to negatywna ocena :]
Ładne outy, chociaż czy one podobne są do pierwowzorów to nie wiem ;).
Stara woda, za równy brzeg z wodą...jakiś taki mały ten statek w G2 inaczej on wyglądał...haha, z tego co tu pisze to jednak większośc minusów :P...przykro mi Koper, ale mówiłem ci na gg coś na temat g3 ;)...(dla innych, jestem negatywnie nastawiony na ten fake, z tego względu, że zdradza on mi fabułe...)
Kiepski fake:
- 4 obrazki, z czego 3 niemal identyczne;
- Outfity orków mi się nie podobają, reszta może być;
- flaga i stara woda (ależ ona jest brzydka!);
- żadnej dodatkowej scenografii
- mam nadzieję że kiedyś sobie zagram w G3, więc nie chciałbym żebyś zdradzał całą fabułę
2/10
Duke Dran
13-11-2006, 19:50
Orki są do du** reszta fajna tylko, że za mało. Tyle co jest przedstawione na tych obrazkach to intro gry przedstawia.
btw GIII rox! \,,/
@up
Podzielam, entuzjazm związany z G3. (czas na upgrade kompa ;( )
@topic
A co to za flaga brzydka... Byś się wstydził.
Eeeee nie posatarał się... nie podoba mi się, fabuła jest banalna, herszt orków taki sam jak reszta, Ten ląd jest tak idiotyczny, że dawno takiego nie widziałem...
3/10 za statek i ładne sklejki. Nie postarałeś się.
A mi się orki podobają! Co do nich macie?!
Harry_Piasek
14-11-2006, 08:04
@Fake
NO... BOSKIE!!!!! Nie grałem jeszce w G3, ale kumpel mi załatwia :P Ojoj off topic :( Wracając do fake... To nei oceniam prologów, ale podobają mi się te orcy :)
@Wszyscy ludzie co przyczepili się do wody
To nei jego wina, że w spritach jest ta stara woda, a ni w ząb nie można znależć nowej.
Turok_666
14-11-2006, 17:13
I love gothic xD wyrzna orców wyzwoła Ardee Bezi wybierze sie Do Red Rock Wyzwoli Cape Dun Pojdze do montery :P itp slabe wykonanie cya
Po prostu łady fake o świetnej grze (chociaz wolalem 1 i 2 NK) :P. 8/10
Vansider
14-11-2006, 21:57
Masakra,powiedz koperowi żeby sie bardziej postarał(Nie mówie ze mój fake jest lepszy...)
wole Prince of Persia :) ale też fajnie
daje ci 6,5/10
Lagon Night
15-11-2006, 16:31
Gothica III nie mam(nie pójdzie na moim komputerze) ale przeszedłem pozostałe części i żałuję, że nie dałeś końcówki gothica II(złoto za burtę:D i ewentualnie wybranie Xardasa) ale i tak nieźle ci to wyszło.
Ocena 9\10(powód: patrz wyżej
Lord Devil Mati
15-11-2006, 16:48
takie w kit 5/10 ;|
-=DanieL=-
18-11-2006, 02:21
Jeśli te fake'i ma być na podstawie G3 to znaczy, że nie masz pojęcia o G3 a robisz fake'i. Napewno nie spotkali orków w takim miejscu. Jeśli jednak poprostu robisz anime z własnej wyobraźni, a dałeś name G3 to zwracam honor ale i potępiam za podstępne zabranie nazwy.
UGhh! ;)...fake dosyc ladny ale nie do konca tak to bylo.......Ci orkowie powinni byc porozpiepszani po calym miescie ;>
7/10
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.