zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Solera PK. very nice loot!

Vatone
13-11-2006, 18:33
film tradycyjnie z tibicams :P
fajny loot warto obejrzec!
LINK:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14027
milego ogladania.
pozdrawiam
EDIT: film nie jest mojego autorstwa. zeby ne bylo nieporozumien

Mateuszek07
13-11-2006, 19:02
film tradycyjnie z tibicams :P
fajny loot warto obejrzec!
LINK:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14027
milego ogladania.
pozdrawiam

OMG jakim jestes noobem ile ty razy nie trwfiles z exori vis w tego druida buhaha.Nacz sie pekowac!!

Vatone
13-11-2006, 19:05
to nie ja krecilem
rzeczywiscie koles ne ibyl za dobry w PK ale loot tez sie liczy.
przezciez napisalem ze film z tibicams(fakt zapomnailem dodac ze film nie moj zaraz to zmienie)

Gromexorek
13-11-2006, 19:15
Film słaby, loot też średni. Jak już chcesz mnie naśladować, rób to z głową.

Dundee
13-11-2006, 19:30
@up
Zamknij sie czlowieku! Dzialasz mi na nerwy jak nikt inny!

ZeUs PiEkArZyK
13-11-2006, 19:48
2x up
Boshe zbanujcie tego kolesia -.-"

Maciek008
13-11-2006, 20:13

^.- ty myslisz ze ty jestes pro w pk? zawsze gdzie widze film ty sie wypowiadasz "film slaby loot slaby zrobilbym to lepiej" -.-

Michalusik
13-11-2006, 20:13

Gromexorek każdy może dodać film. Dla tego pana, co dodał link na pewno nie zależało o małpowaniu Cię... Forum nie należy tylko i wyłącznie do Ciebie, są też inni, którzy chcą dodać ciekawy rzeczy.

Pozdrawiam
Michalusik

Fure
13-11-2006, 20:14
@Mateuszek07: a Ty się naucz czytac ...

Btw : Wiesz Zeus pamietam Cie z Guardii ^^ Może sobie przypomnisz nick Anarki Xar ;)

Native16
14-11-2006, 09:47
btw omg jak ty mozesz pisac ze noob jestes w pekey krecie jak to nie no pekowal ...Br ROoox...... NaAAB PLLLX

Likkke Fu NOobs ;]

Luppy
14-11-2006, 12:49

Buhahahaha idiota ladnie to tak obrazac innych?

@Film
Sredni pk leczl oocik fajny

boorex
14-11-2006, 13:18
temu grome cos tam chodzi o to ze ma kompleksy i mysli ze TO ON BYL TYM PIERWSZYM KTORY ZACZAL WRZUCAC FILMIKI Z TIBICAMS NA TO FORUM !!oneone. Wes czlowieku przestan sie osmieszac.

Filmik nawet nawet.

Miszczu
14-11-2006, 13:56
Jesteś żałosny.W wielu twoich tematach jest napisane dobre pk dobry lot.A lot to np.crown shield lub cos innego.Żaden z filmów nie był nakręcony przez ciebie.Nakręc moze jakis swoj film u umieść go?I nie wmawiaj mi że nikt nie przegląda tibiacams.Jak się trafi na naprawde extra film to wtedy sie go zamieszcza nawet jak nie jest swojej produkcji.Musze przyznac ze twoje ego jest naprawde imponujące.
Wracając do filmu.
Całkiem całkiem ale jakos nie przypadl mi do gustu.Lot nie jest wcake taki dobry jak myślałem.

shoq
14-11-2006, 14:26

Lol, co za noob!
Bana mu! Na pręgież!

Myślisz że jesteś najlepszy? Że wszyscy nie robią nic, tylko chcą naśladować ciebie? -.- Filmy na tibicams ludzie wrzucają od dawna a ty dołączyłeś do forum miesiąc temu i myślisz że to ty zapoczątkowałeś. Po prostu n/c idź walnąć głową w umywalkę, może ci przejdzie.

@film: trochę się męczyli z tym drutem... ale najs

Vatone
14-11-2006, 14:50
@Gromexorek
ok, "wygrales"
nie bede juz zakladac nowych tematow skoro to Cie tak obraża. strata innych. myslalem ze jak sie wchodzi na forum to milo jest zobaczyc nowy temat. widocznie sie pomylilem. ja nei bede juz robil tematow z filmami, które nie sa mojego autorstwa, ale Ty oczywiscie mozesz to robic.
aha, jesli boisz sie hmm... konkurencji, to mogles to powiedziec, a nie dawac jakies podteksty. wlasciwie to kto by chcial Cie nasladowac? Zastanawiajace...

Pozdrawiam
Vatone
P.S zbyt mlody wiek i dostep do neostrady robia swoje, nie uwazacie?

Mastermind Toothy
14-11-2006, 15:59
Nie było źle :) Loocik nie najlepszy ale mimo wszystko dobry :>
Gromexorek- won z tego forum! Filmy z tibicams były na tym forum zanim założyłeś konto -.- Ślepy jesteś czy co ?
Vatone - niezły podpis hahaha

dukos
14-11-2006, 16:48
PK dobre w sumie, ale ofiary jak na taki team slabe. z loota chyba tylko ten <cenzura>crushader helmet</cenzura>
dobry ;)

film tradycyjnie z tibicams :P [...] EDIT: film nie jest mojego autorstwa. zeby ne bylo nieporozumien

OMG jakim jestes noobem [...] buhaha.Nacz sie pekowac!!

hmm, z takimi opiniami powinienes poczekac. mysle ze edit byl po twoim poscie ale gosc na filmiku to cos BR podobnego, a film wstawiał nasz rodak ;) pomysl czasem... to nie boli

[...] Jak już chcesz mnie naśladować, rób to z głową.

no juz kazdy cie nasladuje, mogles opatentowac sobie wstawianie linkow. pozatym ty wstawiasz linki do jakiegos syfnego foum na ktorym sa dopiero linki do tibiacams.

...

Upierz
14-11-2006, 17:20
Gromexorek to taki człowiek, który myślał że wrzucił film z Tibicams jako pierwszy na forum i że tylko on może...