PDA

Pokaż pełną wersje : 200 Royal Paladin huntuje demony.

Adii Getes
13-11-2006, 19:14
200 Royal Paladin huntuje demony.
z 36 bp's SDków które dał mu kumpel by wylootował mu jakiegoś itema ;p sami zobaczcie co wylootował.

Link:
http://uploads.tibiabr.com/download.php?file=8ffe62112ca07a96bfb9258e5bd90077
albo.
http://www.megaupload.com/?d=Q1CGWDQK

KOMENTOWAĆ!! ;p

Peter of Refugia
13-11-2006, 19:30
Tibiacam rehost plx.

MagField
13-11-2006, 19:32
@ up

A z uploads nie umiesz pobierać?....

Peter of Refugia
13-11-2006, 19:46
ni :< już pobrałem ... -.-

Mastax
13-11-2006, 19:55
:D B) Filmik zajebisty :P

Adii Getes
13-11-2006, 20:06
Jak ja to sprawdzam to pokazuje ze sa wiruse prosze moze to ktos jeszcze sprawdzic??

afff bana dla niego ;p

Jeżeli będzie w tym jakiś virus bądź inne podobne swiństwo modki od razu mogą mi acc kasować ;p NIE MA W TYM NIC. Mastax jeżeli znasz kogos kto umie umieszczac Virusy i keylogery w Rec. tak by otdwarzała je TibiaCam daj mi jego namiary u mnie na serverze jest pare br których chętnie bym "nagrodził" za ich postępowanie.

Cariel Da'Rose
13-11-2006, 20:47
długi film, niechce mi sie ogladac moze ktos ze'spoiliowac loota? w nawiasie na bialo. ;p Ty z góry

Un$i
13-11-2006, 21:09
długi film, niechce mi sie ogladac moze ktos ze'spoiliowac loota? w nawiasie na bialo. ;p Ty z góry

omg szczyt lenistwa....co to za problem na max speedzie ogladac tego hunta??:baby:
nice loot
@1up spoiler plx?X(

Simas-ek
13-11-2006, 21:26
huhuhuhu...

loocik nice :D :cup:

MagField
13-11-2006, 21:51
Sd po 700 ja pier*** 8o nice hunt

Olorion.
13-11-2006, 21:59
mozna sie bylo spodziewac czegos lepszego po 36 bp sd

Dwik
13-11-2006, 23:58
omg szczyt lenistwa....co to za problem na max speedzie ogladac tego hunta??:baby:
nice loot
@1up spoiler plx?X(
Są osoby którym się nie chce marnować 15 minut aby jarac sie co gosc lootnal.
po jaka cholere zdradzasz czesc loota?-.- edytuj to i popraw! -.-
Bo np. ja chce wiedziec, cos jeszcze?

-=DanieL=-
14-11-2006, 00:15
Są osoby którym się nie chce marnować 15 minut aby jarac sie co gosc lootnal.

Bo np. ja chce wiedziec, cos jeszcze?

Jak chcesz wiedzieć to sobie obejrzyj film albo spadaj. Zaloze się, że wielu osobom ten spoilujący idiota zepsuł zabawe tak jak mi. Po co teraz mam oglądać film?

plebaN1
14-11-2006, 00:37
ja odrazu po zamieszczeniu linka sciagnelem film i ogladalem z mysla ze lootnie mpa :P czy moje oczekiwania sie powiodly czy tez nie sprawdz sam sciagajac film i ogladajac go xD!!

morwi
14-11-2006, 06:18
Jak chcesz wiedzieć to sobie obejrzyj film albo spadaj. Zaloze się, że wielu osobom ten spoilujący idiota zepsuł zabawe tak jak mi. Po co teraz mam oglądać film?

jak chcesz mieć zabawę przy oglądaniu filmu to go oglądaj, a nie czytaj posty pod postem autora-.-"

Wielki Mancyz
14-11-2006, 07:48
dajcie na tibicams a nie na jakies beznadziejne megaupload na ktorym ciagle pisze ze mam limity zal mi tej strony -.-

Dwik
14-11-2006, 08:07
jak chcesz mieć zabawę przy oglądaniu filmu to go oglądaj, a nie czytaj posty pod postem autora-.-"
Popieram. Wolę jedynie przeczytać jaki loot jest, szkoda mi czasu na filmy o hunceniu.

-=DanieL=-
14-11-2006, 13:10

Fenomenie, nie każdy jest japońskim kamikadze. Zawsze czytam komenty poniżej
być może komuś antyvirus coś wykrył, a mi nie koniecznie bo nie stać mnie na oryginał kaspersky'ego. (nie chrzań tylko durnot, że do .rec nie da się wrzucić virusa) Nie wiem jak ty ale ja nie jestem idiotą i nie chce stracić moich haseł i kont na wielu serwisach internetowych ale jednocześnie chce obejrzeć jakiś ciekawy film z tej gry MMORPG 2D więc zawsze czytam komenty poniżej.

Tentotrix
14-11-2006, 13:14
Naprawde dobry film,dobry sposób na demony:) no i za sdki mu sie zwrócilo,ja na jego miejscu bym huncil na demkach caly czas,dobry exp,za sdki sie zwraca...tylko ciekawe czy nie lepiej by bylo z crossbowem,ale tak by bylo bardziej niebezpiecznie:]

Sowa
14-11-2006, 13:40
być może komuś antyvirus coś wykrył, a mi nie koniecznie bo nie stać mnie na oryginał kaspersky'ego. (nie chrzań tylko durnot, że do .rec nie da się wrzucić virusa) Nie wiem jak ty ale ja nie jestem idiotą i nie chce stracić moich haseł i kont na wielu serwisach internetowych ale jednocześnie chce obejrzeć jakiś ciekawy film z tej gry MMORPG 2D więc zawsze czytam komenty poniżej.

Ja tak samo ^^

Co do panów up to Wy jesteście jacyś dziwni... zawsze jak sie ogląda film z któego nie wiesz jaki loot. I Możesz mieć więcej zaskoczenia ^^.

gigoro
14-11-2006, 15:45
:p po jaka cholere zdradzasz czesc loota?-.- edytuj to i popraw! -.-

Sam zedytuj swoj cytat zanim napiszesz cokolwiek...

Dwik
14-11-2006, 16:22
Daj ten plik *.rec z wirusem to pogadamy...
Można wszedzie tylko tibie hackuja nuupy ktore potrafia dac do pliku exe niezarejestrowanego perfect keyloga or sth.~

Adii Getes
14-11-2006, 17:39
Daj ten plik *.rec z wirusem to pogadamy...
Można wszedzie tylko tibie hackuja nuupy ktore potrafia dac do pliku exe niezarejestrowanego perfect keyloga or sth.~

Taka prawda, i nie powiedziałem że się nie da bo sam znam osoby co umia to zrobic, problem jednak w tym że nie da się zrobić by keyloger/virus uaktywnił sie poprzez otwarcie przez tibiacam poniewaz ona otwiera tylko pliki robione tibiącam.

Nevermin
14-11-2006, 19:09

a to co ty masz zapisane wszystkie hasla w jednym pliku ? i niech zgadne pewnie jeszcze na pulpicie ? :baby:

Xeonis
14-11-2006, 19:20
a to co ty masz zapisane wszystkie hasla w jednym pliku ? i niech zgadne pewnie jeszcze na pulpicie ? :baby:

n/c
jak mu wsadza keyloggera to przeciez wysle to co wpisze na klawiaturze anie plik z haslami
widac ze sie znasz..

Miłosz
14-11-2006, 22:20
Prosiłbym o rehost na tibicam z góry bardzo dziękuje ;S

Sesef
14-11-2006, 22:42
n/c
jak mu wsadza keyloggera to przeciez wysle to co wpisze na klawiaturze anie plik z haslami
widac ze sie znasz..

wszyskie porządne keyloggery zawartość schowka też wysyłają, więc sam się nie znasz.

-=DanieL=-
14-11-2006, 23:43

Wszystkie hasła mam zapisane na notatniku który znajduje się u mnie na biurku ;). Jednakże widać, że nie wiesz co to jest keylogger nawet. Jeśli przepisuje dane hasło bądź kopiuje je to wszystko jest rejestrowane przez keylogga i wysyłane w strone oprawcy. Dobra już Cię nie będę karmił Trollu.

morwi
15-11-2006, 06:17

gram w tibie i inne tego typu gry 2lata+ ani razu nikt mi żadnego konta nie wyhaczył, i nie dlatego że mam nie wiadomo jakiego antywirusa bo szczerze mówiąc mam na kompie tylko jakiegoś podrzędnego anty spyware. a ściągałem różne rzeczy(rary, lighthacki itp.) trzeba wiedzieć co ściągać, a co nie i wykazać trochę własnej inicjatywy i ewentualnie skanować samemu. koniec dyskusji na ten temat.

@film
nice

Anvortis
15-11-2006, 07:11
Wiecie co :] koles jak na ten lvl skilla mial jak w przedszkolu .......legendarny Vorith (przynajmniej dla mnie jest) na 170 lvl mial 111 dista (cos kolo tego) i 24 mlvl ;]

Demon hunt jak demon hunt raz waste raz sie zwraca ;)

Upierz
15-11-2006, 07:20
Piękne sd walił :|
Może ktoś na biało zespoilować loota? Bo nie chce całego oglądać.

-=DanieL=-
15-11-2006, 09:58
gram w tibie i inne tego typu gry 2lata+ ani razu nikt mi żadnego konta nie wyhaczył, i nie dlatego że mam nie wiadomo jakiego antywirusa bo szczerze mówiąc mam na kompie tylko jakiegoś podrzędnego anty spyware. a ściągałem różne rzeczy(rary, lighthacki itp.) trzeba wiedzieć co ściągać, a co nie i wykazać trochę własnej inicjatywy i ewentualnie skanować samemu. koniec dyskusji na ten temat.

Nie każdy jest tobą. I tyle.

Adii Getes
15-11-2006, 11:37
Wiecie co :] koles jak na ten lvl skilla mial jak w przedszkolu .......legendarny Vorith (przynajmniej dla mnie jest) na 170 lvl mial 111 dista (cos kolo tego) i 24 mlvl ;]

Demon hunt jak demon hunt raz waste raz sie zwraca ;)

Kiedyś może zrozumiesz ze na jedo levelu skile są nie potrzebne bo i tak z boltow prawie nie strzela.

Frapper
15-11-2006, 14:43
Ale to trzeba miec na bani zeby grac paladynem...
Up@ Jesli nie masz zamiaru na hlvl expic z boltow to wez sorca - bo tym i mocniej bijesz i szybciej expisz

napisz ktos na bialo loota bo obejrzalem troche ale na fullu i nie widzialem wszystkiego

Adii Getes
15-11-2006, 15:11
Ale to trzeba miec na bani zeby grac paladynem...
Up@ Jesli nie masz zamiaru na hlvl expic z boltow to wez sorca - bo tym i mocniej bijesz i szybciej expisz

napisz ktos na bialo loota bo obejrzalem troche ale na fullu i nie widzialem wszystkiego

Wcale nie trzeba mieć na bani, paladin ma swój urok ktory kocham ;p i nigdy nie zamieniłbym pala na inna profesje.

Anvortis
15-11-2006, 16:44
Kiedyś może zrozumiesz ze na jedo levelu skile są nie potrzebne bo i tak z boltow prawie nie strzela.

@up.

Keyloger to ci fabrycznie na bani został od urodzenia. Bana dla niego.

Tu chodzi o estetyke ^^ na 200 lvl miec skilla 102 to nie za ladnie to wyglada w szczegolnosci, ze palkowi skill rosnie jakies 2 razy szybciej od najta.

Btw: jak nie uzywa boltow ? myslisz, ze sd jest za darmo ^^

Adii Getes
16-11-2006, 00:41
Btw: jak nie uzywa boltow ? myslisz, ze sd jest za darmo ^^

Nie, po prostu hity z bolta w porownaniu z explo czy SD sa nieoplacalne. Z boltó to on expić może na GSach czy tombach, reszte jednak (demony, Dle, warlocki) musi blokować na tarczy../

Stjepan
30-11-2006, 16:13
O kurde :) ale jazda:o

Daxis
30-11-2006, 16:40
loot demon shield , fa, gs , mms i inne smieci.

^^^ loot na biało ; D

filmik nudny i nie warto oglądać ;f

Dark Brozyn
30-11-2006, 17:07

@film
nice

BAN HIM BAN HIM CZITER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

@movie nic specjalnego zwykły demon hunt a to że COŚ wypadło to normalne, nie lałbyś demonów jakby same gp spadało

FellanK
30-11-2006, 22:08
Nice...uha sie po 1000+!! :D i sd tez nice ;p kozak tylko ze...skille nie za dobre...

Adii Getes
01-12-2006, 04:13
Co do skilli to przeczytaj poprzednie posty. Nie widzisz ze on tych demonów wcale z boltów nie bije?