zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Runy

Siepacz
27-08-2004, 18:09
GRAM JUŻ DOŚC DŁUGO W TIBIE ALE MAM DOPIERO !) LVL ZnAM WSZYTKIE ODPOWIEDZI NA PYTANIA TUTAJ (ALBO WIEKSZOSC :D ). JETEM PALADYNEM CZY MÓGŁBY MI KTOŚ PWIEDZIEC JAK SIE ROBI RUNY BLAGAM HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :baby:

Dwarf
27-08-2004, 18:12
kupujesz dany czar jaki dotyczy runy kupuejesz w sklpeie blank rune (10gp) i trzyamjac rune koniecznie!!w lapie wypowiadasz zaklecie :) i voila!!

The_FaLLen
27-08-2004, 18:14
Najpierw musisz kupić czar naprzykład Heavy magic missle . Później bierzesz blank rune w łapę (do kupienia w sklepie magicznym za 10gp) i mówisz kwestje danego czaru w przypadku HMM "adori gran" . Do kupienia danego czaru trzeba mieć odpowiedni magic lvl.

zabolek
27-08-2004, 18:21
Moglbys przeczytac tutorial..... no ale jak pisze to odpowiem

Najpierw musisz kupic odpowiedni czar (w swojej gildi), zalozmy ze jest to HMM(heavy magic missile).Jak juz go umiesz to musisz sie zaopatrzec w puste runy (blank rune-10gp).
Kiedy umiesz czar i masz puste runki to czekasz na mane-HMM potrzebuje 70many, wtedy bierzesz do reki pusta rune i wypowiadasz ADORI GRAN (inkantacja HMM'a) i oto cieszysz sie piekna, nowa, 5 strzalowa runa HMM'a

Mam nadzieje ze ci pomoglem i prosze o taki maly plusik do reputacji ;)