zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Morgorath ( EO Blocker )

Magson
14-11-2006, 08:05
Witam,
Movie nie robione przezemnie...

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14083

:)

Native16
14-11-2006, 09:27
Mam nadzieje ze bedzie nice ;]]] margo ~~ rooox

Bert
14-11-2006, 10:05
zgranie na poczatku zalosne... na furorze bili w tamtym miejscu i nie mieli takich problemow jak oni...ale po zmianie miejsca ladnie im poszlo... ciekawe czy byl taki loot jak napisal EO...;>

Draconis Dragontooth
14-11-2006, 10:26
Spoko Eo sam bloczy morgarotha bez uherów :P a co do reszty to troche żałosne że zamiast opracowywać taktyke to zabijają jakieś 50-70 lvle ..

08:08 Pent [72]: pls

.. gdyby eo miał lepszych shotterów to by sprawniej to poszło , sądze tak chociażby patrząc na początkową akcje kiedy trapneli m wallami morgarotha tak że nie mogli go bić ..

@Wszyscy co mówią że go uhali :

ja pozostane nadal przy swoim :) uhał się sam :*

Lenrock
14-11-2006, 12:46
@up

wątpie ze sam sie uhal, zobacz ze za pierwszym podejsciem uhal sie bardzo szybko, lecz za drugim raczej sam

jak za pierwsyzm razem probowali ubic to sie polewalem ;p no ale za drugim to profesjonalnie ;) mozna rowniez zobaczyc gma na koncu akcji

boorex
14-11-2006, 13:00
@2up
Mial uherow -.-' Fantazja cie poniosla.
Gz anyway ;)

szuszu
14-11-2006, 13:10
GM Anthelios on Amera na black hp biegał :cygaro:

Gs i bohy.. co za loot ;]

Anvortis
14-11-2006, 13:22
Gowno nie uherow -.- ostro na bocie jechal zobaczcie jak ekipa idzie na gore bo sie Morgaroth przerzucil a ten dalej uha sie z taka szybkosci jak sie uhal -.- ........

Sowa
14-11-2006, 13:32
NA Bocie buhauihauah ! To,że ty nie umiesz sie uhać jak wszyscy nie znaczy ze inni mają boty...

Gratzzz xD

Anvortis
14-11-2006, 13:43
NA Bocie buhauihauah ! To,że ty nie umiesz sie uhać jak wszyscy nie znaczy ze inni mają boty...

Gratzzz xD

To, ze ty uzywasz hotkeys to uhania to nie znaczy, ze kazdy uzywa. Nawet gdyby EO uzywal hotkey to watpie czy robil by to tak desperacko (uhal sie nawet gdy mial full hp a potwory go nie atakowaly). Pfff ehh 290ek lvl potrzebuje dodatkow do bloczenia Morgarotha.....zal.br

"Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD" wiesz co to jest dziecko neo ? zal, zal, zal nie pisz wiecej, bo zal ...btw: masz blad -.-

Azaen
14-11-2006, 13:58
Spoko Eo sam bloczy morgarotha bez uherów :P a co do reszty to troche żałosne że zamiast opracowywać taktyke to zabijają jakieś 50-70 lvle ..

Team był dobry, tylko gdybyś czytał co piszą to byś wiedział.. że nooby mw's rzucały.. i "uhali Morga".. z tego co można było zrozumieć..

Hedorlix
14-11-2006, 14:07
Rzeczywiscie zdaje sie, ze Eternal mial bota, poniewaz uhal sie nawet wtedy, gdy nie atakowal go zaden z potworow. Ogolnie rzecz biorac to za pierwszym razem bylo koszmarnie, ale zato za drugim profesjonalnie. Ubili tez pare noobow, bo uhali Margorotha. Ladny filmik.

Pozdrawiam.

Zalewiak
14-11-2006, 14:16
Nie moge wlaczyć;(

Khazul
14-11-2006, 14:22
To, ze ty uzywasz hotkeys to uhania to nie znaczy, ze kazdy uzywa. Nawet gdyby EO uzywal hotkey to watpie czy robil by to tak desperacko (uhal sie nawet gdy mial full hp a potwory go nie atakowaly). Pfff ehh 290ek lvl potrzebuje dodatkow do bloczenia Morgarotha.....zal.br

"Play in non pvp ! xD Be chilren of neostarda xD" wiesz co to jest dziecko neo ? zal, zal, zal nie pisz wiecej, bo zal ...btw: masz blad -.-

kim Ty jesteś że możesz go oceniać?

btw filmik nice

Miszczu
14-11-2006, 14:22
4:16 Eternal Oblivion [290]: amera is made of a bunch of big wet vaginas

Upierz
14-11-2006, 14:29
14:13 Eternal Oblivion [290]: amera is made of a bunch of big wet vaginas
Zuhahahaha.

Zresztą ja się dziwie, że EO nadal chciał z nimi współpracować...

>cut<.. co za loot ;]

Neeb.

Hedorlix
14-11-2006, 15:11
@up
I co zabijesz mnie za to? Ze powiedzialem cos czego tak naprawde nierobil, uspokoj sie koles, bo widac jestes przewrazliwiony na punkcie tej gry. Moze i wolal tracic uhy, ale uhanie sie bezsensownie jak nic Cie nie atakuje naprawde duzo daje. Widac masz pojecie o grze.

Anvortis
14-11-2006, 15:16
kim Ty jesteś że możesz go oceniać?

btw filmik nice

Kogo oceniac, Eternal'a czy Sowe ? jesli Sowe to to pytanie zadaj raczej jemu, bo pierwszy zaczal. Natomiast jesli chodzi o Eternala, to pokaz mi gdzie go oceniam ? ja oceniam film nie jego, a film moge komentowac jak mi sie to podoba.

Alora
14-11-2006, 15:17
Ludzie opamietajcie sie! EO i bot? Lolz! Co za debil bloczac tego stwora uhal by sie co hita zamiast bez przerwy wciskac hotkeya? Pozatym jak zazdroscicie mu postaci to przymknijcie sie a nie wydzieracie sie na forum.

Sevjij
14-11-2006, 15:31
Słuchajcie .. EO, albo bez opamientania dusił guzika .. albo zwyczajnie uhał się ile się dało ..

Nie macie pojęcia o blokowaniu co widać ..
Oglądając filmy o Orshabaalu, chyba zobaczyliście, że knighta nie uha się wtedy kiedy potrzeba tylko ile wlezie, bo nigdy nie wiadomo, kiedy stwór zrobi kombo, dlatego trzaska się uhami ile wlezie ..

Nie mówie tutaj o legendarnym smoku, który dla większości ludzi któży się wypowiadali, jest trupem i znajduje się na rookgardzie na pewnym quest'cie.

Mówie tu o poważnym stworku, jakim jest napewno Mogaroth ..

I wielkie gratulacje, za niepanikowanie, stanie twardo na miejscu i czekaniu na shooterów.

Zrozumcie, on był atakowany przez około 3-5 demonów i Mogarotha ..

Film fajny, chociaż trzeba przyznać .. w porównaniu do ekipy z titani, która była znacznie mniejsza, wykonali to żałośnie :P

Za drugim razem, to nawet źle nie poszło coprawda przy tylu shooterach ..

Tentotrix
14-11-2006, 15:36
Użytkowników czytających ten temat: 47 (zarejestrowanych: 13, gości: 34)
nono nieźle,wystraczy dac film z jakąś sławnął postacią i temat cieszy sie ogromnym zainteresowaniem...
@topic
za pierwszym razem nOObowsko jak nie wiem co,za drugim bez nabów uhajacych morga~~ juz ok;) szkoda ze nie EO nagrywał ten film...:baby:

Khazul
14-11-2006, 15:58
Kogo oceniac, Eternal'a czy Sowe ? jesli Sowe to to pytanie zadaj raczej jemu, bo pierwszy zaczal. Natomiast jesli chodzi o Eternala, to pokaz mi gdzie go oceniam ? ja oceniam film nie jego, a film moge komentowac jak mi sie to podoba.

Oryginalnie napisane przez Anvortis

tu go oceniasz, piszesz zal oceniajac jego podpis, poza tym film glownie dotyczy morgarotha i Eo (dwie najwazniejsze postaci w filmie).

Felux
14-11-2006, 16:03

I wiesz co ? P.ierdolnij sie w ten pusty leb zanim kogos zaczniesz wyzywac/oceniac s.*******aj

Ps. Wiem ze dostane warna :P

Rafayen
14-11-2006, 16:33
Ladnie im to poszlo , bez tych noobów ...
Wydaje mi sie ze miejsce w ktorym EO Bloczyl jest lepsze od tego na Titani dobrze mowie?:P
Demony niewala shooterów mozna szybko i latwiej moim zdaniem zabic tego stforka :>

Szkoda tylko ze EO nie krecil Filmu :P

Pozdro~

Khazul
14-11-2006, 16:59
Ladnie im to poszlo , bez tych noobów ...
Wydaje mi sie ze miejsce w ktorym EO Bloczyl jest lepsze od tego na Titani dobrze mowie?:P
Demony niewala shooterów mozna szybko i latwiej moim zdaniem zabic tego stforka :>

Szkoda tylko ze EO nie krecil Filmu :P

Pozdro~

napewno krecil ;)

Saviour
14-11-2006, 17:03
Skoro kręcił to może nam dasz link? Inteligencja bije na wskroś...

Upierz
14-11-2006, 17:16
Omfg...czytam te posty i tylko jedno slowo mi sie cisnie na usta zaaaal. Kurwa jezeli masz na plecach morg~~ z demonami to chyba kurwa nie patrzysz kiedy masz yellow hp i musisz sie uhnac -.- tylko uhasz sie caly czas i rozumiem Eo jezeli uzywal do tego cipbota bo on akurat czasami sie przydaje w takich sytuacjach...Co do samego filmu jest nice :)

Prawidłowe podejście.

Hellraider
14-11-2006, 17:21
bah :< 10 znakow sux..

Slide_Aurea
14-11-2006, 17:45
Team był dobry, tylko gdybyś czytał co piszą to byś wiedział.. że nooby mw's rzucały.. i "uhali Morga".. z tego co można było zrozumieć..

Pierwsza osoba, która uważnie obejrzała film.... Sam EO powiedział, że Morg z reda na yellow hp skoczył, co oznaczało że ktos go uhnął. Zabili by Morga za 1 razem, gdyby nie Ci dwaj....

Moze i wolal tracic uhy, ale uhanie sie bezsensownie jak nic Cie nie atakuje naprawde duzo daje. Widac masz pojecie o grze.

Człowieku, czy Ty wiesz co mówisz?? Przecież jesli Morg z jego 5 demonami by się przerzucił na EO to by nieźle oberwał, dlatego się uhał non stop... Zobaczymy kiedy ty zbloczysz Morga i jak wtedy będziesz reagował ;]

Btw nie wrzucajcie sobie, tylko obejrzyjcie spokojnie film i dajcie komenty... A nie każdy jeździ poprzednikowi....

Gesior
14-11-2006, 18:44
Nawet taki EO majac swoje szwedzkie?/brazylijskie? (czy skad on tam jest) łacze moze miec ping 50 (ms) przez co zanim serwer mu przekaze ze oberwał - ~25 ms - i zanim serwer zauwazy ze on kliknal UH (czas reakcji.. powiedzmy ze jest pro i ma najprzecietny mozg - 100ms i do tego czas podrozy pakietu do serwera - 25 ms) i traci 150ms, a uh co ile mozna walic 1 czy 2 sekundy? Lepiej trzymac non stop np. F1 niz akurat skok pingu czy packet lossa zalapac. Minie 500 ms (0.5 sekundy), a on juz moze lezec. Jedyny wyjatek kiedy NIE nalezy trzymac guzika UHania jest to annihilator (wtedy burstki leca co ~20 sekund i demony nigdy nie padna). Tyle co ja moge sie wypowiedziec. Nie jezdzijcie mi za bardzo, bo powiedzialem tyle co wiedzialem i moge sie mylic. Poprawcie, a nie "Ty &*^$*$#*&^ myslisz ze jestes taki madry? Ja to umiem >sql, c++, pascala, lisp, pythona, perla itd.< i mam w domu serwery gier, lacze 1gb/s i ja to wiem wszystko najlepiej wogole"

@topic (bardziej w temacie niz to wyzej /\ )
Filmik niezly. Nic nadzwyczajnego, ale jak ktos chce zobaczyć 200+ w akcji to niech oglada, bo rzadko mozna starych dobrych graczy na 200+ ogladac (takich ktorzy potrafia grac, a nie tylko PG przez 1.5 roku i 200 lvl, a potem PA i pelna wladza na serwerze dla 12 latka i wszyscy dookola niego skacza i "tak najlaskawszy panie")

Anvortis
14-11-2006, 19:27
@up

W tych czasach jesli bijesz 200 lvl wiecej niz rok jestes NOOBEM za to jesli wbijesz level w mniej niz rok jestes SHAREREm ...widzisz jakis sens ?

Hedorlix
14-11-2006, 22:14
Człowieku, czy Ty wiesz co mówisz?? Przecież jesli Morg z jego 5 demonami by się przerzucił na EO to by nieźle oberwał, dlatego się uhał non stop... Zobaczymy kiedy ty zbloczysz Morga i jak wtedy będziesz reagował ;]

To teraz zastanow sie co Ty mowisz, skoro uwazasz ze jezeli przyklad: Nie widzimy potwora na battle, uhamy sie, skoro On nas wogole nie bije. Co do tego kiedy Ja bede bloczyl morga, to rzeczywiscie nie powinno Cie to interesowac. Jakby sie przezucil skoro EO stal w rogu moglby sie jeszcze spokojnie wyuhac. Zreszta nie byl On tam sam tylko bylo ich 1x. Wiec z cala pewnoscia wyuhalby sie.
Nie podkreslam tutaj ze EO mial bota, ale wygladalo to rzeczywiscie jakby Go mial. Wiem ze walka z Mogem przysparza wiele wrazen, ale nie zeby odrazu dostac zawalu z powodu jakiejs glupiej gry.

Pozdro.

Kuldan Azielmak
14-11-2006, 23:02
eh Filmik fajny za drugim razem profesjonalnie go zabili.

ALE TE WSZYSTKI NOOBY CO PISZą W TYM TEMACIE CZY MIAł BOTA CZY NIE MIAL TO NIE MA RóZNICY!! zbloczył to zbloczył nieważne jak..

rescpect dla :

Gesiora,Slide_Aurea i reszty co powiedziała mądre słowa....

Rezidew
15-11-2006, 06:01
No co tu duzo pisac, juz wiekszosc z was pisala ze na poczatku nie bylo zgrania, hm.. niewiem czy to by zadzialalo i druid by mial ciezka sprawe ale czy niegmol by jakis druid zrobic "Wild Growth"? Lepsze niz m wall bo przez to mozna strzelac :-)

Maver
15-11-2006, 14:01
A mi sie chce smiac jak widze, ze ktos sie podnieca 290lv :)
Jesli sie zyje tibia to sie ma...

moze uhal sie na bocie albo nie, czy to ma jakies znaczenie ?
on ma prawie 4.5k hp wiec -.-

Irons
15-11-2006, 14:54
Nie stosowal dodatków, moim zdaniem. A to, ze za pierwszym podejsciem go nie zabili to tylko i wylacznie wina noobkow. A pozatym co was obchodzi czy uzywal bota, czy nie? On sie naraza, i to jego prywatna sprawa.

Arfyd
15-11-2006, 16:39
@Magson

To samo chciałem powiedzieć, lol xD
Albo miał jakiegoś kolesia co go uhal albo hotkey'e...

@Topic

Filmik:
Początek fatalny.....
Drugie podejscie - profesjonalizm xD

Pozdr

Saviour
15-11-2006, 16:49
EO narazie nei expi więc chyba skilluje do 112 shieldingu bo go clainy przegonil :P Gościu jest bankowo pełnoletni, zamiast spotykać się z kumplami gada z nimi na tibii, gra dla przyjemności, a jak mu się znudzi to sellnie chara na jakiejś aukcji 10 latkowi który ma tatę milionera i tyle :P Zbloczyć Morga to dla niego pryszcz, jak się ma tyle hp to bez problemowo to idzie przecierz :) Co do tego noobka co pisał że przy bocie się szybciej uha - bzdura, za dużo na pvp-enforced i na otsach chyba grasz koleś...

Pandaray
15-11-2006, 16:56
Gowno nie uherow -.- ostro na bocie jechal zobaczcie jak ekipa idzie na gore bo sie Morgaroth przerzucil a ten dalej uha sie z taka szybkosci jak sie uhal -.- ........

LOL HAhahhahaha na bocie hahahha co typ ... hahahhhaha
takich ludzi to tylko pod płot .. albo do pieca :D (bez obrazy)
no weisz teraz wystraczy ze przytrzymasz hotkey i juz cie uha w tym samym momencie ale to szczegół :P
Cya

Thor,hil,haw
15-11-2006, 17:03
dobra robota ! fachowo rozkminili z blokerm gdzie ma stanąć bo widziałem pare takich filmow wczesniej i blocker padał jak szmata , przy okazji paru tz. uhaczy i tp. a tu gicior tylko prosze o wyjawienie looota z tej bestji : O
PozDroO;)

Sowa
15-11-2006, 17:20

CO ?! JA HOTHEYS? ! buhauahu chłopie nie wiesz do kogo mówisz. NIenawidze uchania sie na hotkeyou! Po co EO Hotkey jak może uhać się normlanie? Ktoś na 4 lub 5 stroenie wspomniał o tym, że knighr uha sie ciągle przy potężniejszych potworkach Bo nigdy nie wie kiedy go walnie.

Moim spostrzeżeniem w Tibii < a tylko o Tibijskie mi chodzi > określenia Dziecko neo jest takie :
Gracz siedziący w dp cały dzień i krzyczący frii itans.. < w przypadku non-pvp jest po za pz. >, Wbijający się na respa, bluzganie, chamstwo. I inne złe zachowania dotyczące większej grupy graczy na non-pvp. Jednak są ludzie normlani na non-pvp lecz na palcach może i 2 rąk ich zlicze...

Pozdrawiam
Sowa.

Sevjij
15-11-2006, 17:49
Znowu będę się kłucił i zniżał do poziomu debili, żeby to wytłumaczyć.

Exthaused na Amerze wynosi 2 sekundy, bo to serwer regular pvp (zwykłe pvp).

Jeżeli, ktoś by go uhał, to hp nie skakałoby równo co 2 sekundy.

Jeśli uhał się sam, to zrozumcie, postawił szklakę od ciepłego kakao na hot keyu i sobie telewizje zaczoł oglądać .. zwyczajne AwayFromKeyboard.

Dlaczego widzimy, że się non stop uha, nawet jak wszyscy na górę wleźli ? No bo przecież najpierw, demony musiały mu ustąpić miejsca, żeby mógł zwiewać, przecież EO był zastawiony.

Dlaczego uha się non stop ? Non stop tłumaczymy, zwyczajnie Mogaroth to bestia która sama z siebie przydzwoni 900 hp z jakiegoś ataku energią albo innym paskudztwem, potem dojdą dwa hity z łapy od demona około 2 x 200 hp + 300 hp od Mogarotha, dojdą do tego dwa ataki demonów z jakieś energi po 2 x 400 hp. Ale tam nie były przecież tylko 2 demce i mogaroth .. tam były jeszcze 3 demony, które mogły walnąć 3 x 300 hp z np. ognia ..

Ile to jest razem ?
900 + 2x200 + 300 + 2x400 + 3x300 = 900 + 400 + 300 + 800 + 900 = 3300hp

Oo Trzymajcie mnie !!

Ludzie przecież, jak on ma 4k + hp, to może nagle się okazać, że będzie miał tysiąc .. naszczęscie demony atakują nie równomiernie, dlatego dusi przycisk od uhania się, żeby zawsze tym przypadkiem zdążyć się uhąć.

Jak zdąży się uhnąć w połowie kombo, to przecież odnowi mu się ta połowa hp i bez problemowo przeżyje .. a tak zanim zareaguje, zanim cokolwiek zrobi, może oberwać znowu i paść ..

To taifuna nazywają robotem, a EO to facet który zwyczajnie jak każdy musiał się trochę bać i dlatego dusił ten guzior ..

Dlatego ludzie przestańcie mówić, że ktoś bota używa .. nie usprawiedliwiajcie, dlaczego on ma taki duży lvl, tyle czasu w to włożył, że zwyczajnie wkońcu się dorobił, a wy chcecie koniecznie zmiejszyć jego autorytet .. _._

Sowa
15-11-2006, 18:10
Znowu będę się kłucił i zniżał do poziomu debili, żeby to wytłumaczyć.

Exthaused na Amerze wynosi 2 sekundy, bo to serwer regular pvp (zwykłe pvp).

Jeżeli, ktoś by go uhał, to hp nie skakałoby równo co 2 sekundy.

Jeśli uhał się sam, to zrozumcie, postawił szklakę od ciepłego kakao na hot keyu i sobie telewizje zaczoł oglądać .. zwyczajne AwayFromKeyboard.

Dlaczego widzimy, że się non stop uha, nawet jak wszyscy na górę wleźli ? No bo przecież najpierw, demony musiały mu ustąpić miejsca, żeby mógł zwiewać, przecież EO był zastawiony.

Dlaczego uha się non stop ? Non stop tłumaczymy, zwyczajnie Mogaroth to bestia która sama z siebie przydzwoni 900 hp z jakiegoś ataku energią albo innym paskudztwem, potem dojdą dwa hity z łapy od demona około 2 x 200 hp + 300 hp od Mogarotha, dojdą do tego dwa ataki demonów z jakieś energi po 2 x 400 hp. Ale tam nie były przecież tylko 2 demce i mogaroth .. tam były jeszcze 3 demony, które mogły walnąć 3 x 300 hp z np. ognia ..

Ile to jest razem ?
900 + 2x200 + 300 + 2x400 + 3x300 = 900 + 400 + 300 + 800 + 900 = 3300hp

Oo Trzymajcie mnie !!

Ludzie przecież, jak on ma 4k + hp, to może nagle się okazać, że będzie miał tysiąc .. naszczęscie demony atakują nie równomiernie, dlatego dusi przycisk od uhania się, żeby zawsze tym przypadkiem zdążyć się uhąć.

Jak zdąży się uhnąć w połowie kombo, to przecież odnowi mu się ta połowa hp i bez problemowo przeżyje .. a tak zanim zareaguje, zanim cokolwiek zrobi, może oberwać znowu i paść ..

To taifuna nazywają robotem, a EO to facet który zwyczajnie jak każdy musiał się trochę bać i dlatego dusił ten guzior ..

Dlatego ludzie przestańcie mówić, że ktoś bota używa .. nie usprawiedliwiajcie, dlaczego on ma taki duży lvl, tyle czasu w to włożył, że zwyczajnie wkońcu się dorobił, a wy chcecie koniecznie zmiejszyć jego autorytet .. _._

Zgadzam się lecz... nie do końca.

Jak widać to ty mu psujesz reputacje.
Czemu wciszkasz każdemu,że używał Hotkeya? Może tego nie robił?

Saviour
15-11-2006, 20:47
Przestańcie się kłócic czy używał hotkeya czy nie, bo i tak nie sprawdzicie tego...

Sevjij
15-11-2006, 21:06
Zgadzam się lecz... nie do końca.

Jak widać to ty mu psujesz reputacje.
Czemu wciszkasz każdemu,że używał Hotkeya? Może tego nie robił?
zamiast walczyć z debilem, przyłącz się do niego .. jak bym powiedział, że robił to ręcznie, to każdy debil powie, że nie robił by tego tak równomiernie i, że to był bot ..

Zresztą, wole powiedzieć, że używał hotkeya niż, że używał bota ?
Dlatego po co szukasz dziurym w całym, już Ci wytłumaczono, on jest super hero i zwyczajnie morga~ to dla niego pikuś ^^