PDA

Pokaż pełną wersje : 135 ED 106 RP Na GS Island i Quarach

Xadam_On_Forum
14-11-2006, 15:49
Witam,

Pszeszukiwałem TibiCams i znalazlem bardzo ciekawy filmik.
Goscie pokazuja jak tam expic!
Niezli są nie?

TibiCams:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14091

Enjoy!

Durze_Drzewo_666
14-11-2006, 16:17
B) Super Movie! Kolesie prze dzicy ;D A jaki loot :O

Pawciooo
14-11-2006, 16:31
nikt nie komentuje to zakladasz drugie konto i sam komentujesz moge sie zalozyc ze keylloger

gavreonien
14-11-2006, 18:34
Nie to nie Key .... A film ladny

Virusman
14-11-2006, 18:48
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing

Filmik czysty:p mozna bez obaw ogladac ;)

Vepertoon
14-11-2006, 19:06
nikt nie komentuje to zakladasz drugie konto i sam komentujesz moge sie zalozyc ze keylloger

Przegrales zaklad - plac!

Boze facet qrfa wyjdz !!!!! nie przeskanuje a od razu qrfa drze pape keylogger.... ile ty masz lat? ;<

MagField
14-11-2006, 19:12
Dobry filmik polecam ;)

Shorty_Master
14-11-2006, 21:30
roflmao a ten palek poco tam był ? po loota ? -.- ten drut sam tam powinien expić :baby:

Okrutny Pitevo
14-11-2006, 21:31
B) Super Movie! Kolesie prze dzicy ;D A jaki loot :O

Ohhh.. Rzeczywiscie super loot, Giant spider Silk, i Warrior helmet!
Ile oni za to dostana? Nie wiem moze z 10k?
Widać że Newbie jesteś, jak można sądzić że to bardzo dobry loot?

A z tym że bardzo dobry filmik to też się nie zgadam co w tym takiego Nadzwyczajnego? Ze ludzie expia na gs'ach i quarach to nic nadzwyczajnego, i to jeszcze, na tylko slabszych, na lądzie...

P.S Dla mnie "A jaki loot :O" to jest rh z hydry albo z dla, a nie jakieś że się tak wyraże gówna!

Tyle.

@edit
Możecie się z tym nie zgadzać co napisałem ale to już wasza sprawa!
Nie każdy ma takie same zdanie.

szymon287
14-11-2006, 21:35
P.S Dla mnie "A jaki loot :O" to jest rh z hydry albo z dla, a nie jakieś że się tak wyraże gówna

to mnie rozwalilo na maxa xDDD, omfg rh 30k~nice shit

gavreonien
14-11-2006, 21:37
Mimo wszystko Rh wypada dosyc rzadko a przez te 30 k mozna sie nawet wzbogacic ... Nie gadaj ze Ty sie nigdy nie cieszyles z wylootowania tego shitu ...

Okrutny Pitevo
14-11-2006, 21:38
to mnie rozwalilo na maxa xDDD, omfg rh 30k~nice shit

Ohhhh.... Naprawde? Dla Ciebie napewno na 40 lvl'u to też było coś! Myślisz że masz h lvl to możesz się wyśmiewać z innym.
Oczywiście ty tak robisz, a co tam, będe gorszy.
Gratulacje.

Kasztaniaczek
14-11-2006, 21:51
@Up and UP2

No wiesz nie kazdy bedzie sie podniecal i moczyl po nocach ze lootnol RH w 10 osob i jest po 3k dla kazdego >.>

Okrutny Pitevo
14-11-2006, 21:54
@Up and UP2

No wiesz nie kazdy bedzie sie podniecal i moczyl po nocach ze lootnol RH w 10 osob i jest po 3k dla kazdego >.>

Ehhh.... Ty też żeś dojebał, jak ty chodzisz w 10 to nie znaczy że wszyscy, jak to przeczytałem, to spadłem z krzesła ze śmiechu, ja tylko chodze z 2 shootami nigdy wiecej shootow.
Widać że jesteś noob, tylko expić umiesz w Tibi.

P.S Powodzenia jak zlotojusz dragon shielda z 10 shootami.

Kasztaniaczek
14-11-2006, 21:57
Ehhh.... Ty też żeś dojebał, jak ty chodzisz w 10 to nie znaczy że wszyscy, jak to przeczytałem, to spadłem z krzesła ze śmiechu, ja tylko chodze z 2 shootami nigdy wiecej shootow.
Widać że jesteś noob, tylko expić umiesz w Tibi.

P.S Powodzenia jak zlotojusz dragon shielda z 10 shootami.

Hahaha <turlam sie po ziemi>

szymon287
14-11-2006, 22:04
Mimo wszystko Rh wypada dosyc rzadko a przez te 30 k mozna sie nawet wzbogacic ... Nie gadaj ze Ty sie nigdy nie cieszyles z wylootowania tego shitu ...

o 30k mozna sie wzbogacic jak nie pokaze lotu...owszem ciesze sie jak cos powyzej 10k+ lotne ale to nie oznacza ze nie jest shitem Xd

Ohhhh.... Naprawde? Dla Ciebie napewno na 40 lvl'u to też było coś! Myślisz że masz h lvl to możesz się wyśmiewać z innym.
Oczywiście ty tak robisz, a co tam, będe gorszy.
Gratulacje.

Yeah! Ja sie nie uwazam jeszcze za h lv i gdzie sie wysmiewam z innych -.-"?
Hah! jestem lepszy >.>
Dziekuje.

@kasztan:
Ja tez sie turlam <rotfl2> :P

Miłosz
14-11-2006, 22:16
@Okrutny Pitevo
Hail naby wzmacniają forum!xD
Gadasz na blona że się smiał z rh a na twoim lvl to jest coś to dlaczego ty sam się śmiejesz z tych 10k skoro dla tamtego gościa to może być dużo?

<Też sie turlam xD>

Alora
14-11-2006, 22:24
ALe ludzie Rh to dosc cenny loot wiec nie podniecajcie sie. Okrutny Pitevo jak ty lootujesz je bp z Dli na OTSie to nie moja wina ze w real tibi cie to juz nie kreci. Ta gra ma dawac zabawe i co to kogo obchodziz e sie podneica lootnieciem Rh? Niech ma a nie przez swoja zazdrosc atakujesz ludzi bo sam tego nie osiagles.

Kasztaniaczek
14-11-2006, 23:16
ALe ludzie Rh to dosc cenny loot wiec nie podniecajcie sie. Okrutny Pitevo jak ty lootujesz je bp z Dli na OTSie to nie moja wina ze w real tibi cie to juz nie kreci. Ta gra ma dawac zabawe i co to kogo obchodziz e sie podneica lootnieciem Rh? Niech ma a nie przez swoja zazdrosc atakujesz ludzi bo sam tego nie osiagles.

Czy czasem on nie gra na non-pvp?

btw. Hail non-pvp xD

Okrutny Pitevo
15-11-2006, 17:56
Czy czasem on nie gra na non-pvp?

btw. Hail non-pvp xD

ehhh... jakiś ty spostrzegawczy.
Po 1. Nie gram już na Calmie od paru dobrych miesiecy, Gram teraz na pvp.

Okrutny Pitevo
15-11-2006, 18:01
Okrutny Pitevo jak ty lootujesz je bp z Dli na OTSie to nie moja wina ze w real tibi cie to juz nie kreci. Ta gra ma dawac zabawe i co to kogo obchodziz e sie podneica lootnieciem Rh? Niech ma a nie przez swoja zazdrosc atakujesz ludzi bo sam tego nie osiagles.

Nie no to też żeś dojebał.
Wiecie co?
Opuszczm Te forum.
SAME NOOBY I POJEBY.

I Cie tu mam, widzisz ja napisałem że mnie to kręci, naucz się czytać później pisz... Wogule wszystko nie na to co pisałem.... Pffff....

P.S jak wyżej napisałem "Same nooby i pojeby" to jeszcze ludzie którzy nie umią czytać, Ehhhh.. Jeszcze Ortografia ehhh.... wogule co to znaczy "obchodziz..."

szymon287
15-11-2006, 20:30
Nie no to też żeś dojebał.
Wiecie co?
Opuszczm Te forum.
SAME NOOBY I POJEBY.

I Cie tu mam, widzisz ja napisałem że mnie to kręci, naucz się czytać później pisz... Wogule wszystko nie na to co pisałem.... Pffff....

P.S jak wyżej napisałem "Same nooby i pojeby" to jeszcze ludzie którzy nie umią czytać, Ehhhh.. Jeszcze Ortografia ehhh.... wogule co to znaczy "obchodziz..."

Elo pojebie, ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bys wiedzial ze posty sie edytuje :) i dobrze ze sobie idziesz ;s

Okrutny Pitevo
15-11-2006, 20:49
Elo pojebie, ty nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bys wiedzial ze posty sie edytuje :) i dobrze ze sobie idziesz ;s

Elo Geju, Jak byś był mądry to byś widział że posty edytuje :) I dobrze ze jestes Pedałem, Bo twój Ojciec ma się z kim bawić w łóżku.

szymon287
15-11-2006, 20:58
Elo Geju, Jak byś był mądry to byś widział że posty edytuje :) I dobrze ze jestes Pedałem, Bo twój Ojciec ma się z kim bawić w łóżku.

ja cie nazwalem tak jak ty mnie i innych (,,SAME NOOBY I POJEBY."), po dalszej czesci posta sadze ze masz 11~lat i nie mam zamiaru kontynuowac dyskusji...