Pokaż pełną wersje : hellgate
A mam pytanko. Mianowicie gdzie jest to hell gate bo ab znam dosyć dobrze a mimo to nie kojarzę tego miejsca.
pozdrawiam
Zejdz pod ab. Bedzie zejscie do trolli. Zejdz jeszcze nizej potem korytarzen w prawo i beda drzwi do HG. Dalej schodami jak pojdziesz bedzie Elf co sprzedaje odpowiedni kluczyk.
A ile ten kluczyk kosztuje?
Klucz ten dostaniejsz za 5k
HG to najlepsze miejsce do expienia gdy jest 850 typa na servie a tobie nie grozi kick....... 10-15 k expa w 30 min ...... loot no tu mały problem bo loot bag ...... inaczej sa 2 miejsca na expa
1. cmentarz : -20 szkieletow
-10 ghuli
-2 ds
i z tad sie nie da targac loot baga chba ze lubicie przez 15 min go pchac przed soba
2. Prawdziwe HG :- 8 ds
-roty
-slimy
-i takie fajne "domki" w ktorych jest po kilka stworkow : Beho ds skele ghul.... i z tad juz lepiej z loot bagiem ...... bo blisko do wyjscia :P
Pozdrawiam ..... bylem tam kilka razy zawsze kickc po 30 k expa :D :( :( :(
Słyszałem a mój kumpel robi na niego wyprawe.
Natomnias w Hell Gate jest jeszcze GS.
Hmm możesz mi powiedzieć jak wyciągnąć lootbaga bo ostatnio byłem w hell z kolegą i musieliśmy wyjść a miałem 1500strzal i lootbag za 5k wepchalismy po parcelach i kolega wyszedl i sie okazalo ze jest tam ta dzira zakopana lopata sie jej nie da i kilofem chyba też bo każdy by nie placil 5k za klucz tylko tylnim wyjsciem a mam ta lalke tylko nie wiem gdzie ją użyc i co daje z góry thx!
takie male pytanko. czy da sie wyjsc tak jak sie weszlo? tam gdzie jest drabina nie da sie wyjsc bo jest kamien. to jest miejsce w ktorym sie teleportowalam...
jezeli trzeba wyjsc jakos inaczej plz dajcie znac :D
ludzie pomozcieeeee! ja nie wiem jak sie z tamtad wychodzi. a nie mam zamiaru jako duszek.
no juz sie dowiedzialam... szkoda ze nikt wczesniej nie napisal ze do wyjscia potrzeba miec albo levitacje albo 6 parceli/skrzynek.
exp jest super dla paladyna. ghule, szkielety, demon szkielety na najwolniejszym terenie. team 2-uch paladynow radzi sobie bez problemow ;d
Blood-Rain
25-10-2003, 02:37
w hellgacie jest wypas
thx @ll 8)
Dzięki za rady, ale mam jeszcze jedno pytanie. Który level trzeba mieć paladynem i jakie skile trzeba mieć aby tam sobie poradzić?
Black Leader
26-10-2003, 00:00
Pomóżcie!!! Ja też tkwie w hg i nie mam pojęcia gdzie wyjśc po parcelach ;( Jak macie to dajcie mapkę, a jak nie to opiszcie dokładnie gdzie to jest. Z góry dzięki.
Hej pomóżcie lub przynajmniej zostawiajcie tam jekieśliny prosze wszedłem tam i dałem koledze line bo nie wiedziałem że nie da się wyciągnąć ani loota ani nikogo więc jakbyście mogli to zostawiajcie jakąś zapasową line plzzzzzzzzzzzzz
Bloody_Izual
26-10-2003, 17:52
Z tego co wiem można zrobić taki sposobik,bierzesz 6 perceli i się wylogowujesz.
Black Leader
26-10-2003, 18:19
Próbowałem!!! Z parcelami nie działa :( Jest inny sposób. Na - 8 lev za grobla wokół której znajduje się lawa jest skała na którą można wyjść i się stamtąd wydostać. Jeśli jesteś solo to musisz mieć 8 parceli, jeśli jest was 2 to 4 powinny starczyć 8)
jest jeszcze 1 sposob zeby wyjsc hg potrzebne sa 3 osoby przynajmniej jedna osoba(czlowiek) z 2 potworami ktore beda go lac ty sie schowasz on cie zablokjoje ty sie ylogujesz on ustawi te potwory no i sie pojawisz w swiatyni :) oczywiscie nic nie stracisz
Black Leader
26-10-2003, 18:39
Pawwwlo ma rację, ale po co 3 osoby skoro starczy 8 parcy walnąć do lootbaga :D
a moze powiecie od jakiego lvl mozna do hell hodzic
i morze szczegulowy opis jak dojsc(bardzo lubie mapki)
hmmm....
więc:
żeby wyjśc jest potrzebna TYLKO I WYŁĄCZNIE lewitacja lub 6 parceli. po drodze jest troche wasp...
na HG spotkasz głównie:
-roty
-ghoule
-szkieletory
-demon szkieletory
-beholderków troche
-slimków troche
-gs'a
-no i tam gdzieś podobno jest sałatka czy mięsko (dragon lub dl :P)
zdaje się tez że można tam dojść na draconie
HG to raj dla pally... lvl musisz mieć taki żeby mieć na vite no i żeby zdążyć spieprzyć przed ds'ami wrazie czego... no i żeby cie nie położyły jednym hitem...
Widze że tu dużo wiecie o hellgate ,ale gdzie się hellgate znajduje. Bardzo was proszę o mapkę i czy level 14 wystarczy tam? Mam skille 43/30 i podajcie mapkę bardzo was o to proszę :(
A więc szanowny mati ZEZKU. Właśnie to o co się pytałeś było tematem mojego postu i zaraz na początku znajduje się odpowiedź na to pytanie. A poza tym po co ci mapka do miejsca, które znajduje się dokładnie pod trolami?
hehe jakoś mi się tak nie zauważyło ale kurcze muszę tą kasę uzbierać żeby tam wleżć moim palkiem kkochanym :D
siedze w hell "kupe" czasu i nierozumiem was a raczej jednego z was jak mozna wyciagnac loot baga z hell'a ;P chyba tylko po zabicu dl ;P a jak wiesz jak to mow bo po co sie chwalisz ze wiesz;P
Jejku to kurcze na co ja mam chodzic na 14 levelu tam ?
chyba tylko se slimy ubićtam bede mógł bo coś wątpie żeby ds-y mnie nie zabily 8o
Oryginalnie dodany przez Matises
Jejku to kurcze na co ja mam chodzic na 14 levelu tam ?
chyba tylko se slimy ubićtam bede mógł bo coś wątpie żeby ds-y mnie nie zabily 8o
na loozie. wazne sa skille i zeby pojsc tam we dwoch.
po okolo 90 minutach, 2 graczy zarabia mniej wiecej 10k expa. oczywicie jest wazne ile dzwigna na siebie strzal. nie oplaca sie brac kuszy z beltami. szkielety na 1 strzala, ghule na 2 strzaly, ds na wiecej ale wazne zeby 1 player uciekal a drugi sobie strzela.
trzeba umiec uciekac przed 2-3 ds'ami
No tak ,ale jak go lagi dorwą to wiesz może ile zabiera ? !70 hp więc dwa strzały 3 i jest dead ale może jakiegoś kumpla wyciągne tam. :D
Oryginalnie dodany przez Selus
a moze powiecie od jakiego lvl mozna do hell hodzic
i morze szczegulowy opis jak dojsc(bardzo lubie mapki)
ok zgadzam sie!!!
no to jeszcze screen z wyjscia z HG ktory moge tu zamiescic dzieki Knyszy :) dzieki ci wielki :)
http://republika.pl/cykoor/images/hellgate1.jpg
:D no i byl to moj pierwszy img wklejany na forum :D
Rijelezu
09-11-2003, 20:36
Niech mi ktoś powie jakie musze mieć skille i lvl, żeby sobie z łatwością bić Ds'a ??? :D
Dragonaires
09-11-2003, 21:19
Co do tego postu knyszy z tymi zdjęciami.
Na drugim zdjęciu, od miejsce nazwaniego "wejśćie do HG" to jest tam taka zółta plamka. Czy jest to teleport, który cię gdzieć przenosi? Czy drabinka?
I jeśli jest to teleport to czy przeniesie cię do tego siwego pola z żóltą kropką ze screnna 3?
AAA.. jeszcze jedno
Czy do HG nie można wejść od strony jaskini troli? Tą ognistą drogą? :D
Blood-Rain
09-11-2003, 21:23
|) O ile mi wiadomo to z hell'a nie można wyciagnac loot baga. A jak ktos wie jak to niech pisze....
zeby wejsc do hg potrzeba klucz za 5 k tak ?
a zeby wyjsc tylko 8 parceli albo lewitacja tak ?
i czy maja tam co robic 2 paladynki na 20 lvl ??
Marcin Danubia
14-11-2003, 17:05
Mam 31 lvl knighta skille 73/70 moglbym tam cos rozwalic ?? a jezeli tak to co i kto mnie tam na danubii zaprowadzi ;p
@Dragonaires
Rzeczywiscie tam jest teleport i prowadzi wlasnie na srodek tego szarego z zolta kropka:P a co do drugiego pytania to nie wiem ale raczej nie bo kazdy wolalby wejsc tamtedy a nie kupowac klucza za 5k :)
@Blood-Rain
rzeczywiscie slyszalem ze loot mozna wyciagnac!! no a uzyc do tego musisz parceli i kolegi :) do pomocy
@Marcin Danubi
raczej odradzam chodzic tam knightem gdyz raczej sie to nie oplaca :( dsy sa za silne dla knighta i za duzo uhow bys stracil wiec radze na cos innego chodzic np. na smoki albo cos takiego
A na kturym levelu i mlevelu moze iść do hellgate dwuch magów. ?(
Sir kubbonius
15-01-2004, 00:48
hellgate... achhhh
musze tam wyciagnac Poncjusza :D
jedyne czego sie obawiam to GS
moze ktos zamiescic mapke tego miejsca? nie chodzi o dojscie tylko mapke samego HG
dzieki z gory
------
Edit by Gremlin
Jesli do jutra mi nie dostarczysz na PM linku ze strona na ktorej jest mapa Hellgate upomnienie zostaje.
Podpowiedz: Znalezienie tej mapy jest prostsze niz ci sie wydaje.
Oryginalnie dodany przez Klecha
A mam pytanko. Mianowicie gdzie jest to hell gate bo ab znam dosyć dobrze a mimo to nie kojarzę tego miejsca.
pozdrawiam
A ja sie pytam co ten temat robi w dziale "potwory"??
Przenosze do "Inne" i daje male upomnienie dla knysza
za brak edycji i nabicie 3 postow po kolei.
@knysza - nauczysz sie edytowac to zdejme upomnienie.
A morze ktoś zamieści filmik jak wejść i wyjść samemu z hell gate? PROSZE Najlepiej w tibiacam. BO ja nekumaty jestem i nie wiem gdzie jest te miejsce co mapka jest wklejona
Dark Lord Nasher
22-01-2004, 14:37
Nom. Hell jest wspaniały byłem tak kiedyś z kumplami.
Ten cholerny laggg... Pamietam 4 shoty od dsa i papa.
Ale i tak kumple przynieśli mi całego loota. :D
Do Hg najlepiej chodzic jako pall min. dist to 70 zeby sie opłacało (wtedy mozesz wziaść arowsy bo sie niezle sieka) ja tam zwiedziałem okolice (qmpel expil a ja se zwiedzialem :D) no wiec nie spotkalem tam zadnego gs (pewnie w innym tunelu) a z arowsuw walilem (przyszedlem palkiem którym kończe 56 dista mial i 13 lvl wyszedl z 15 lvlem) to siekalem dsy tak okolo po 50
raz mialem laga i mi 1 hp zostalo :P (2 dsy mnie gonily :D)
Oryginalnie dodany przez karat
A na kturym levelu i mlevelu moze iść do hellgate dwuch magów. ?(
no właśnie jaki trzeba mieć lvl i mlvl żeby tam spokojnie lazić ?? ?(
Triciol Pogromca
31-01-2004, 22:30
A gdzie jest deamon ?? bo mi mowili ze w HG Jak by co powiedzcie pojde go odwiedzic :) wiem ze to pewna s mierc bo nawet FE mnie chyba polozy ale tak dla jaj
Dan the Automator
31-01-2004, 22:33
Oryginalnie dodany przez Triciol Pogromca
A gdzie jest deamon ?? bo mi mowili ze w HG Jak by co powiedzcie pojde go odwiedzic :) wiem ze to pewna s mierc bo nawet FE mnie chyba polozy ale tak dla jaj
Demon jest na Edron~
pihorinio
01-02-2004, 16:22
Czy mógł by mi i inym napisac jak z HG wyciągnąć tego loot baga? I czy knight na 18 lev i ze skillami 45\45 (aha i eq: crown armor, crown helmet, demon shield, fire sword, plate legs) moze czegoś tam szukać??? plz napiszcie
Oryginalnie dodany przez pihorinio
Czy mógł by mi i inym napisac jak z HG wyciągnąć tego loot baga?
NIE DA SIE!!
I czy knight na 18 lev i ze skillami 45\45 (aha i eq: crown armor, crown helmet, demon shield, fire sword, plate legs) moze czegoś tam szukać???
Tak: rotow, pająków, slimow i ghouli.
pihorinio
01-02-2004, 17:22
Magus mówisz że nie mozna wyciagnąć z tamtąt lotta to dlaczego Dark Lord Nasher napisał że zginął i kumple mu i tak loota przynieśli??? :(
Można wyjąć loota wykorzystując błędy gry, a że to jest zabronione, na tym forum nie można mówić na czym to polega.
[magus już możesz]
Leon snajper
02-02-2004, 18:44
Hellgate jest pod ab'd.Trzeba zejść na sam dół tam gdzie sie idzie na trolle są domki i tam po schodach jeszcze jedno piętro w dół.Ale żeby dostać się do hellgate musisz mieć klucz który można kupić u gościa obok za 5k :P Jeżeli masz zamiar się tam wybierać to życzę powodzenia :D
MUSZE SIE TAM WYBRAC.......Choc nie mam tam nic do szukania to se pozwiedzam troche , lub pare slimkow se pozabijam <mam 19 lvl druidkiem>.
miuriel
trimera
carlin lub thais <albo ab>
19 lvl
ja kiedys kręcilem sie w podziemiach ab i zauwazylem ze ktos zostawil te drzwi otwarte :P dobrze ze tam nie wlazlem, bo juz wiem jaki bylby muj koniec ...
Ktos pytal na jakim lvl'u mozna isc na hell. Mi sie wydaje ze tam z 26 lvl przynajmniej ale najlepiej isc tam z przyjaciolmi zeby w razie klopotow szybko potworki rozwalic :P
paladyn15
16-12-2004, 18:51
prosze dajcie mapke prosze trzeba sobei pomagac co nie ?? i jeszcze jedno jestem z servera Aurea jak ktos zna tam droge wejscia i wyjscia to niech napisze !! prosze
Jak często po DSach wypada guardian shield?
Gdzie jest to wejście do HG gdzie można wejśc bez klucza? :P
plx help
No to tak:
- Jak się zna Hell dokładnie to nawet na 10 lvl możesz iść i wyjść spokojnie ( jak nie ma lura )
- Osobiście to o Hell powiedziała mi koleżanka i jak miałem 15 lvl to tam z nią chodziłem
- Z Hell pod żadnym pozorem nie wyciągniesz loota
- Z Hell można dojść do Draconi
- W Hell swoją siedzibe ma GS i DL
- Nie będe nic o Hell mówił bo przyjdzie stado ludzi i nie będe miał jak expić
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.