zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PALADYN vs KNIGHT

Pop01
14-11-2006, 21:51
PALADYN vs KNIGHT

jak myślicie kogo wybra?
palek ma kiepsko bo zanim wyjdzie na robienie expa musi niezle sie naskilowac. Co jakiś czas musi wydawa majątek na strzaly czy bolty, które z kolei zabierają nam cenny cap na looty. Potem jednak palek ma z gorki bo ma lepsze czary niz knight, i moze ze skilami i zmalym shiledingiem wyjsc na potwory w sposób(uciekania i nawalania potworkow na odleglosc)

knight nie moze pujsc odrazu na ghula ale musi wybrac spokajna (nudna) droge przez folde czy inne badziewiaste i noobskie krainy. No chyba ze wala zalozyc po wyjsciu z rooka magic plate armora magic sworda, golden legsy i bootst wraz z demon shieldem i ruszyc pod oslana dobrego eq i 20 bp ih i uh na demka;p. Ale do rzeczy, ze skilami 100/100(;p) knight jest naprawde poterzny i potrafi ubic nie jednego pk.

(jezeli taki temat juz byl to was przepraszam)
A WIEC! CZY WOLICIE PALKA CZY KNIGHTA?!
WSZELKIE WYPOWIEDZI (CHYBA ZE GLUPIE) BEDA CZYTANE CO ZA TYM IDZIE zanudze sie na smierc.
PISZCIE!

Keel
14-11-2006, 22:04
Ja wole pala, ale najlepszy jest sorc.

Rantrave
14-11-2006, 22:08
Moim zdaniem palek lepszy, moze dostaje 5 capa mniej ale 5 many wiecej, btw palek nie musi trenowac( przez trenowanie mam na mysli durne stanie w jednym miejscu i walenie na fulld efie potworka) ,a knight bez dlugiego treningu to cienki jest;p

Pop01
14-11-2006, 22:19
niezgodze sie!
mam knighta a skile ida w trakcie ekspienia.
przyznam sie ze nigdy nie skilawalem a mam na 22lvl skile 50/50(bez skilowania)

Vil
14-11-2006, 22:21
Ale do rzeczy, ze skilami 100/100(;p) knight jest naprawde poterzny i potrafi ubic nie jednego pk.

hahahahahahah

EOT,