PDA

Pokaż pełną wersje : ...::::turniej::::...

Rysiko
14-11-2006, 22:10
Chcę zorganizować na świecie Aurea
Turniej

Drużynowy i każdy na każdego. Na początku będzie tylko każdy na każdego potem będzie drużynowy (jak ten pomysł odpali).

Pisać jak ktoś chce być współ organizatorem.

1.Każdy z uczestników i sędziów musi wziąść "Party":crusader:(sędzia będzie wiedział gdy ktoś przegra, a w przypadku oszustw mogą interweniować).
2.Przy wyjściu, wyjściach z obszarów bitwy będą stać sędziowie przejście koło nich oznacza poddanie sie, przegraną.
3.Można startować tylko w swoich kategoriach np.11lvl nie może wystartować w kategorii 6-10lvl.
4.Przy starcie należy wpłacić od 100gp do 5k zależnie od kategorii całą kase dostaje zwycięzca:cup: .
5.Trzeba przestrzegać powyższych zasad w przeciwnym razie dyskwalifikacja.
X(
Kategorie:
6-10 poziom (100gp) :cyclops:
Tu znaczną przewage mają druidzi i sorkerzy, knight i pall maja slabe skile.

11-13 poziom(150gp) :blazen:
dosyć wyrównana kategoria każda profesja zaczyna dostrzegać jakieś swoje atuty dużą przewage mają paccowie druid i sorc posiadają exori vis, Exori Mort, Exori Flam, Exani Hur Up/Down.

14-16 poziom(200gp) :king:
zaczynają wchodzić runy a knight i pall mają już wysokie skile, pall używa poison arrow które mogą czasem być dokuczliwe.

16-20 poziom(500gp) :sword:
Wchodzi Exura Vita i Exevo Flam Hur tu dochodzi do wiekszych zniszczeń znów wyrównana kategoria troche kłopotliwa dla rycerzy ale sprytni rycerze wiedzący że nie staje sie naprzeciw sorca któremu zdarza sie póścić ognistego pawia powinni sobie świetnie radzić.

21-24 poziom(600gp) :Ork:
znów potężny czar Exevo Vis Lux i runki GFB i UH trudno mi określić kto jest dobry w tej kategorii ale sądze że tutaj jednak Sorc i knght ukazują decydującą przewage.

25-27 poziom(800gp) :crusader:
Tutaj pojawjają sie pierwsze summony które potrafią decydować o losie Turnieju Fire Devil, Orc Berserker, Minotaur Archer.

Prosze pisać poprawki i kategorie dla wyższych leveli ponieważ niegrałem na tych lvlach.

Sesef
14-11-2006, 22:22
jakies zasady że powyzej 60lvla mozna tylko 1 ue max 5 run sd itp bo kurde 120 sorc predzej doyra mnie do red niz ja dotyram tego sorca swoim kochanym axem

elton
14-11-2006, 22:41
Tak, wszystko ladnie pieknie, ale kto bedzie przechowywac ta kase :p ??
Podejrzane to z deczka.

btw. knajci niestety dostana po dupie :) palek ,druid i sorcer beda go trzymac na dystans, zjezdzajac go z hmm, rozgi lub walczac wraz z summonami.

Sry, za brak polskich znakow... niestety moja przegladarka (Minefield) nie posiada polskich znakow.

Lapsuss
15-11-2006, 10:57
Dobry pomysł.
Warto jeszcze aby oprócz nagrody uwzględnić zwrot kosztów walki - wyrówna to szanse między profesjami

Rysiko
15-11-2006, 18:05
Areny będą małe nie powinno być problemów dla knighta, kase przechowam ja albo spec. skarbnik
;)

Rysiko
16-11-2006, 09:19
chodzi tylko o dobra zabawe na pierwszy turniej obnizymy wygrana i zaplate za wejscie do turnieju o 75% to powinno przekonac o uczciwosci narazie organizatorzy nic nie biorą ale pozniej bedziemy brali 10% i rozdzielali miedzy siebie