zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Witcher

Tomciu
15-11-2006, 17:26
www.thewitcher.com

Gra robiona przez PROFESJONALNY team który zarabia i pracuje dla CDprojektu ;)
Gra ma sie ukazać Wiosna 2007
Zobaczymy co z tego wyjdzie.Słyszałem że gra idzie bardziej na fabułę więc może nie bedzie to kolejny hack&slash

borekziom
16-11-2006, 21:00
Z tego co mi wiadomo i jak popatrzyłem na filmiki to gra będzie dobra :) a do tego jest tworzona na podstawie sagi i opowieści o Wiedźminie autorstwa Andrzeja Sapkowskiego...Jeśli nie czytałeś książki to polecam bo warto !!
@off topic
Ja osobiście czytam dużo książek B)

Valanath
17-11-2006, 21:43
Czy mi sie wydaje czy ta gra moze byc ciekawa ??? Oswieccie mnie :) Jak tylko sie ukaze to ja zasysam B)

Shanhaevel
17-11-2006, 22:11
Ta gra będzie świetna. Koniec i kropka.]

@BorekZiom
O, to fajnie. Czujesz się lepiej podzieliwszy się tym z nami?

Avager
17-11-2006, 23:31
@BorekZiom

Sadzac po twym nicku, to te ksiazki to podreczniki "Jak zrobic graffiti jednoczesnie zaciagajac sie blantem"...

@Topic:

Czekalem na to od dawna :D
Juz sie doczekac nie moge :) ... teraz jeszcze tylko poczekac na nowego kompa musze i... jazda (nawet jesli bedzie platne :) a zapewne bedzie :().

Down:

Gdybym chcialbym go zjechac... to bym nie zostawil suchej nitki...
Ja wyrazilem swoj komentarz, jesli Ci sie on nie podoba, pozwij mnie do sadu o obraze.

=Pekin=
18-11-2006, 00:10
@BorekZiom

Sadzac po twym nicku, to te ksiazki to podreczniki "Jak zrobic graffiti jednoczesnie zaciagajac sie blantem"...

@Topic:

Juz sie doczekac nie moge :) ... teraz jeszcze tylko poczekac na nowego kompa musze i... jazda (nawet jesli bedzie platne :) a zapewne bedzie :().

Wyluzuj i nie oceniaj po nicku, a jezeli juz to nie jedz po nim z gory na dol czlowieku...

Valanath
18-11-2006, 08:54
Offtpy ludzie offtopy ]=>) Już sie doczekać nie moge, ale jak to bedzie platne to sie poplacze :(

Baron Kaldrick
18-11-2006, 10:19
Widzieliście kiedyś nie płatną komercyjną grę single player?

Tomciu
18-11-2006, 20:10
@BorekZiom

@Topic:

Down:

Gdybym chcialbym go zjechac... to bym nie zostawil suchej nitki...
Ja wyrazilem swoj komentarz, jesli Ci sie on nie podoba, pozwij mnie do sadu o obraze.
Co do płatności słyszałem o kwocie do 30 zł bo CDProjekt wie jak jest w Polsce

Yoh Asakura
18-11-2006, 20:58
Jak tylko sie ukaze to ja zasysam B)
Sam się zassi.
@Topic:
Szczerze to jakoś nie podnieca mnie to, że gra już niedługo się ukaże. Wole poczekać na Two Worlds, albo Hellgate: London (choć to ostatnie to już zupełnie co innego ;) )

Radovan
19-11-2006, 17:31
HAHAHA, o jakich płatnościach wy mówicie. Placisz tylko raz za grę :) i grasz ile chcesz, dlatego ze The Witcher, nie bedzie posiadal trybu MULTIPLAYER!

Co do samej gry, to nie moge sie jej doczekac.. moja ulubiona książkowa postać :)

mah2002
19-11-2006, 19:25
Nawet gdyby posiadał, wcale nie było by więcej opłat.
Przecież Wiedźminek korzysta z silnika Aurora, tak jak NWN, który nie jest płatny dodatkowo.

Historie o 30 złotych wyrzuć do kosza.
To absurd, żeby nowa gra była tak tania, i nie rozumiem odwołanie do polski. I tak są u nas gry tanie.

Yoh Asakura
19-11-2006, 20:44
To absurd, żeby nowa gra była tak tania, i nie rozumiem odwołanie do polski. I tak są u nas gry tanie.
W Polsce nowe polskie gierki są najczęściej dawane za 19,99zł w jakiejś gazetce czy czymś innym ogólno dostępnym w kiosku. Ale np. taki Witcher będzie kosztował 129 jak nie więcej.

mah2002
19-11-2006, 22:31
Gierki.

Prawdziwe gry nie :)
Cena będzie zapewne oscylowała około 100 złotych.

Thanal
19-11-2006, 22:32
Ja po filmie nie mogę wyjść z (negatywnego) szoku a tu mi jeszcze chcą grę "na kanwach" zaserwować O.o ...

A tak na serio, kolejny rpg, jakiejś rewolucji nie przeczuwam :P

Tomciu
10-04-2007, 21:14
odświeżam temat ponieważ premierę gry przełożono na Wrzesień 2007