Pokaż pełną wersje : Calowanie sie w szkolach
Czy u was w szkolach jest cos takiego? Bo u nas jest sprawa jak sprzataczka przylapala takich jednych na calowaniu sie i rodzicow dyrektorka wzywala. A jak u was?
U nas jest całowanie i nikomu to nie przeszkadza...ale to się zmieni dzięki szanownemu panu Giertychowi!
O calowaniu nic nie mowili ale jest milion innych kar..:
Jesli nie zmienisz 4 razy botow wciagu roku sprzantasz cala szkole po lekcjach, jesli sie nie stawisz Nagana do dzienika... Buty sprawdzaja przy szkole i zapisuja kto nie zmienil... Musisz pokazac dowod ze to ty np zeszyt legitke..
Za wyjęcie komorki wlaczanej,wylączonej wszystko jedno na terenie szkoly jest ona rekfirowana.
Za Nagane sie nie zdaje.. Wszedzie tak pewnie jest.
Kolczyki u dziewczyn są rekfirowane. Jesli jest zle ubrana dają jej sweter jakiś ktory magazynują na takie sytuacje...
Jesli nie zmienisz 4 razy botow wciagu roku sprzantasz cala szkole po lekcjach, jesli sie nie stawisz Nagana do dzienika... Buty sprawdzaja przy szkole i zapisuja kto nie zmienil... Musisz pokazac dowod ze to ty np zeszyt legitke..
Za wyjęcie komorki wlaczanej,wylączonej wszystko jedno na terenie szkoly jest ona rekfirowana.
Kolczyki u dziewczyn są rekfirowane. Jesli jest zle ubrana dają jej sweter jakiś ktory magazynują na takie sytuacje...
Jeżeli nawet nie mówił to powie, mogę się o to założyć!
U nas nikt nie sprawdza bo panowie ciecie tylko kawkę piją i radyjka słuchają więc są za bardzo zajęci żeby się tym zajmować
Było...
Co za jedną nagane!chyba ich powaliło...chyba że za naganne zachowanie :Pale to trzeba 2 razy mieć:P
To nasza szkoła jest ,,inkszo'' u nas mogą mieć ale nie za duże :)
HAHAAHHA.... ie ma to jak rozpowiadac bzdury...:D
kamosblue
15-11-2006, 18:05
Całowanie u nas jest, i nie widze w tym nic złego.
Chłopak ma bujną wyobraźnie co ty od niego chcesz :P
A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!
bardziej debilnych tematow sie nie da wymyslic? grow up
A u nas jak dwóch kolesi przylapali na lizaniu sie w toalecie to wylecieli ze szkoly!!!!!!
OWn3ed!!!
No to ciekawie musiało to wyglądać...nie chce wnikać w szczegóły :P
A to było przed ERĄ GIERTYCHA KTÓRY NIE NAWIDZI GEJÓW czy teraz :P
Walekifa
15-11-2006, 18:13
Dziewczyny całują się na powitanie,trochę mi to dziwnie zalatuje ale spoko.
Ludzi którzy się liżą,widziałem w szkole chyba tylko raz,i nic się im nie stało.
Dobra, teraz szczerze.
MI osobiscie BARDZO PRZESZKADZA kiedy parka sie namietnie caluje w mojej obecnosci. Troche odpowiedzialnosci, nie kazdy ma ochote na oglodanie cudzej intymnosci. Sa pewne zasady zycia spoelcznego, ktore nawet niewyzyte bachory powinny respektowac. "nagroda" za takie zachowanie jak najbardziej sluszna.
Dobra, teraz szczerze.
MI osobiscie BARDZO PRZESZKADZA kiedy parka sie namietnie caluje w mojej obecnosci. Troche odpowiedzialnosci, nie kazdy ma ochote na oglodanie cudzej intymnosci. Sa pewne zasady zycia spoelcznego, ktore nawet niewyzyte bachory powinny respektowac. "nagroda" za takie zachowanie jak najbardziej sluszna.
Mi tam jedno w końcu nie musisz na nich patrzeć nieprawdaż?
Aha pisz z ogonkami :P
Gromexorek
15-11-2006, 18:26
Dobra, teraz szczerze.
Takie zasady to się nazywa tematami tabu.
Co do tematu:
Jak ktoś chce, niech się całuje. Dla mnie jest to normalne, i nic złego w tym nie widze.
Mi tam jedno w końcu nie musisz na nich patrzeć nieprawdaż?
Nie, przeprasza, nie tedy droga. Jak to mam na nich nie patrzec? Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami? Sory, to nie ja mam sie dostosowac w tym przypadku, tylko parka. Skonczmy z tym dziecinnym testem "to nie pacz!oneone!!!". Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu. Mamusia im nie pozwala? No to widocznie jak sluchaja sie w tej sprawie mamusi do pewnych rzeczy nie dorosli. Byc moze ty zamykasz oczy, kiedy ktos wpada na TWOJ PRYWATNY TEREN. Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).
Takie zasady to się nazywa tematami tabu.
Doczytaj co to oznacza temat tabu
Radek_007
15-11-2006, 18:29
Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]
totalitaryzm?
Ja się caluję z moją dziewczyną pszed kumplami na każdej pszerwie 8o 8o 8o :] :] :] :] :]
Gratz
Aha pisz z ogonkami :P
Nikogo nie zmusisz by pisał znaki dialektyczne.
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Rządzisz! :cup: :cup: :cup:
To musiałeś albo dużo zapłacić, albo nie widzi twej głupoty.
Gromexorek
15-11-2006, 18:32
O, to fajne "pszerwy" masz. Tak samo fajnie, że "pszed" kumplami ją całujesz.
(...) Doczytaj co to oznacza temat tabu
To może nazwijmy to tabu, a to jest tabu, bez zwątpienia.
Nie, przeprasza, nie tedy droga. Jak to mam na nich nie patrzec? Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami? Sory, to nie ja mam sie dostosowac w tym przypadku, tylko parka. Skonczmy z tym dziecinnym testem "to nie pacz!oneone!!!". Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu. Mamusia im nie pozwala? No to widocznie jak sluchaja sie w tej sprawie mamusi do pewnych rzeczy nie dorosli. Byc moze ty zamykasz oczy, kiedy ktos wpada na TWOJ PRYWATNY TEREN. Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).
Rozumie po twoim poście że w twoim mieście to poprostu codzienność i każdy miza się ze swoim partnerem publicznie!
Nie bronie tej parki ale wydaje mi się że z deka dramatyzujesz.Przepraszam to nie jest żaden test ani quiz (text ten nie ma na celu wyśmiać ciebie i twojej ortografii,teraz zapewne możesz powiedzieć że brak mi argumentów i ci to wytykam).
Ciekawie to wygląda na pewno podchodzisz do mizających się i dowalasz im text:przepraszam proszę tego przy mnie nie robić, ciekawa musi być reakcja obiektu do którego kierujesz ten text... na pewno wracasz pobity do domu :P
Ale chyba ten temat to o szkole był...
EDIT:
Nikogo nie zmusisz by pisał znaki dialektyczne.
Po kilku takich upokarzających postach danego osobnika może się opamięta...jak chcesz to się możemy założyć :P
Vanhelsen
15-11-2006, 18:38
Jak się całują mi to nie przeszkadza, za to namiętne orgie językami to już ten tego, trochę przesada...
spider-bialystok
15-11-2006, 18:42
Idac przez miasto/szkole srednia z zamknietymi oczami?
Jezeli idzesz przez miasto/szkole srednia to co ci przeszkadza, ze jakas para stoi i sie caluje? Po 1. to nie jest zabronione, a po 2. nic zlego nikomu tym nie robia. Rozumiem, ze jesli jedziesz np. winda i robia to przy tobie to moze to przeszkadzac, ale jesli idziesz przez park/miasto/szkole to mozna po prostu ominac jesli tak bardzo ci to przeszkadza.
Chca spedzic mile chwile - niech ida do domu.
Bo tobie sie to nie podoba i dlatego musza sie dostosowac? ;) Niech ida do domu, wycisza sciany, zaslonia zaslony i dopiero wtedy? Litosci...
takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).
Czyli rozumiem, ze to oni podchodza do ciebie, staja obok i zaczynaja sie calowac? ;) W innym przypadku kompletnie nie rozumiem twojego podejscia.
@topic
U mnie w szkole tego nie ma, to raczej kiepskie miejsce do tego typu okazywania uczuc ;)
Ciekawie to wygląda na pewno podchodzisz do mizających się i dowalasz im text:przepraszam proszę tego przy mnie nie robić, ciekawa musi być reakcja obiektu do którego kierujesz ten text... na pewno wracasz pobity do domu :P
NIe, ty poprostu mnie nie rozumiesz. Mam gdzies jak parko to robi w chwili, kiedy jestem w tym miejscu chiwle. Zazwyczaj wtedy jestem gdzie indziej myslami i nie kontaktuje ze swiatem zewnetrznym. Nie mam nic przeciwko.
Po drugie: calowanie calowaniu nie rowne. i o oile ktos to robi z taktem. Spoko - to naweet jest romantyczne. W innym wypadku...
Ale wspomniales o szkole (a takze na przystanku autobusowym, itp, itd). Cofajac sie w czasie: krepowaloby mnie to, gdybym musial obserwowac jak dziewczyna z chlopakiem zapominaja o bozym swiecie i nie zwracaja uwagi na nic pozatym, gdzie w tej chwili jest ich jezyk. NIE SA W DOMU. Tylko w miejscu PUBLICZNYM. Jak TY bys sie czul, gdyby kolega, ktory nie ukrywa, ze jest pedalem rozegral sie i stanal ZA toba. Ja tak sie czuje jak obok mnie caluje sie parka. Wiek, wiekiem - do pewnego czasu bawia malinki, do pewnego czasu respektuje sie takie zachowanie. Ale to naprawde intymna sprawa i nie kazdy ma ochote patrzec na to. I w tym wypadku to sprawca musi sie dostosowac a nie postronny obserwator.
Bo z drugiej strony. Skoro osoba calujaca sie publicznie (i namietnie) lamie MOJE zasady zachowania w spoleczenstwie i na moja uwage stwierdzajaca, ze tak nie wypada odpowiadaja "to odejdz" - spoko. Ich prawo. Ale wtedy jestem bardzo niemily - lapie za tylek dziewczyny, robie jej malinke (wstaw tu cokolwiek co ty chcialbys zrobic swojej dziewczynie i na twoich oczach robi to twoj kumpel TWOJEJ dziewczynie) - i mam gdzies, ze to im przeszkadza. Przeciez moga odejsc.
Ktos kto nie szanuje mojej intymnosci (a ogladanie cudzej intymnosci jest jak najbardziej MOJA intymnoscia) nie zasluguje na to, zebym ja sznowal jego intymnosc. I o ile tobie to nie przeszkadza - mi tak. O ile ty pozwolisz w swojej obecnosci na takie harce - ja nie. I o ile ciebie dziwi kara - mnie jak najbardziej cieszy. I ciesze sie, ze w jakiejs szkole znalaz sie ktos kto respektuje takie prawo.
Po kilku takich upokarzających postach danego osobnika może się opamięta...jak chcesz to się możemy założyć
HAHAHAHAHAHA... niezle. Uopkarzaj mnie dalej, wal:D NOrmalnie zgniatasz mnie z ziemia:D:D
rotfl. a mi sie nie podoba jak ktos dlubie w nosie idac przez miasto, albo drapie sie po jajach, bo to nie wypada, moze powinienem zbudowac kilka stosow w centrum i spalic kilku dlubaczy i jajco-drapczow dla przykladu?
lapie za tylek dziewczyny, robie jej malinke (wstaw tu cokolwiek co ty chcialbys zrobic swojej dziewczynie i na twoich oczach robi to twoj kumpel TWOJEJ dziewczynie) - i mam gdzies, ze to im przeszkadza. Przeciez moga odejsc.
Nie mówię że lubie gdy ktoś się całuje (namiętnie ) przy mnie, ale raczej nie poszedł bym w tak ostre kroki :P
Tak z czystej ciekawości...masz dziewczynę jeżeli nie a będziesz miał to gwarantuję ci że jak ją będziesz kochał to złamiesz dla niej nawet zasady moralności i inne...
HAHAHAHAHAHA... niezle. Uopkarzaj mnie dalej, wal NOrmalnie zgniatasz mnie z ziemia
W tym poście musiał bym się nieźle namęczyć bo błędów jest pełno...znaczy nie tyle błędów co brak ogonków...
POLECAM FIREFOXA 2 !
Tak z czystej ciekawości...masz dziewczynę jeżeli nie a będziesz miał to gwarantuję ci że jak ją będziesz kochał to złamiesz dla niej nawet zasady moralności i inne...
Mam, i jak znajdziesz kogokolwiek na swiecie kto widzial nas w jakiejkowliek intymnej sytuacji... daj znac. Ja takiej osoby nie znam.
matek - twoje nazwisko to.... niech zgadne... giertych?
Mam, i jak znajdziesz kogokolwiek na swiecie kto widzial nas w jakiejkowliek intymnej sytuacji... daj znac. Ja takiej osoby nie znam.
Gdzie mieszkasz?Jestem zdolny popytać ludzi :D :D :D
Dobry smak skarbie. I wzajemne poszanowanie.
W tym poście musiał bym się nieźle namęczyć bo błędów jest pełno...znaczy nie tyle błędów co brak ogonków...
A dlaczego tutaj nie stosujesz zasady "to nie czytaj"?
rotfl. a mi sie nie podoba jak ktos dlubie w nosie idac przez miasto, albo drapie sie po jajach, bo to nie wypada, moze powinienem zbudowac kilka stosow w centrum i spalic kilku dlubaczy i jajco-drapczow dla przykladu?
Nie *dłub*, bo widzisz *drap drap*, nie chcę *dłub dłub dłub dłubudubu* tracić życia *drap drap* :'(
Rispekt dla tego pana!
Porównywać Matka do Giertycha czemu sam na to nie wpadłem!
@Matek
A dlaczego tutaj nie stosujesz zasady "to nie czytaj"?
bo bym ci nie mógł odpowiedzieć i kontynuować naszej wymiany poglądów ...
Idzcie do zamknietego (cztery sciany, dach, sufit, 2xdrzwi) pomieszczenia w ktorym jest duze skupisko nie znajacych sie ludzi (przychodnia, urzad miasta, urzad pracy, bar mleczny). Najlepiej w trzy osoby. Niech parka robi to o czym tu rozmawiamy a trzeci niech obserwuje reakcje ludzi stojacych w poblizu i przechodzacych. Moze wtedy pojmiecie o co mi chodzi.
Według mnie należy takich właśnie olewać, niech robią co robią...
Jasne, spoko. Ale czy wszyscy musza byc jednakowi? Czy JA nie ma prawa zareagowac skoro chce? Od razu wyzywac od Giertycha? Zrob doswiadczenie - bo teraz spekulujesz. Zdziwisz sie jak duzo osob zwroci ci uwage.
Ok, troche z porownaniem do giertycha przegieliscie, wiec zrobcie eksperyment:
Idzcie do zamknietego (cztery sciany, dach, sufit, 2xdrzwi) pomieszczenia w ktorym jest duze skupisko nie znajacych sie ludzi (przychodnia, urzad miasta, urzad pracy, bar mleczny). Najlepiej w trzy osoby. Niech parka robi to o czym tu rozmawiamy a trzeci niech obserwuje reakcje ludzi stojacych w poblizu i przechodzacych. Moze wtedy pojmiecie o co mi chodzi.
Niektórzy się wnerwią i zwrócą uwagę parce ale ci bardziej spokojni oleją ich...
Jasne, spoko. Ale czy wszyscy musza byc jednakowi? Czy JA nie ma prawa zareagowac skoro chce? Od razu wyzywac od Giertycha? Zrob doswiadczenie - bo teraz spekulujesz. Zdziwisz sie jak duzo osob zwroci ci uwage.
Nie nie muszą, oczywiście że masz prawo tak samo jak ja do olania tego nie wiem o co ci chodzi...za Giertycha przepraszam faktyczna przesada...
Mateeek! Jadom po tobie!
A tak na serio: Mi pocalunki nie przeszkadzaja, byleby sie nie "jedli" nawzajem.
Hellraiser
15-11-2006, 19:32
U nas calowanie, nie jest zabronione, ale i tak jesli u nas w budzie jest cos zabronione to nauczyciele przymykaja na to oko,.. np, komorki i inne takie..
Chyba ze chodzi o naprawde powazne rzeczy a nie jakies "pierdoly giertychowskie" to juz wzyzwaja rodziców,.. np, Notoryczne opuszzczanie zajec jak oni to mowia, i inne gierki :P
P.S
Ostatnio moja wychowczyni zadzwonila ze nie chodze, i sie opierda**m, :P
"I trzeba mną wstrząsnąć",.. Gah..
Nosferatu
15-11-2006, 19:35
Jak dla mnie to oni moga nawet sex uprawiac na korytarzu, zwisa mi to totalnie, ich intymnosc i jak sie chca nia dzielic to coz, ich wybor.
Całowanie się w szkołach... tym, którzy wylizują sobie migdałki, chodzi głównie o coś w stylu 'Ty, Ewka/Marek, patrz, mam chłopaka, a Ty nie, hehe'. Więc niech wy*******ają się lizać na zewnątrz. Z tym Giertych i reszta mają rację. a mundurki to niech sobie sami noszą.
@VeLvet
Sam zwróciłbyś uwagę na pisownię, mądralo, kurwa.
OnlyM(PL)
15-11-2006, 19:40
Ciekawe ;o
U nas raczej nikt sie nie lize tylko normalne obejmowaniu czy przytulanie.
A jesli chodzi o lizanie w publicznym miejscu to no prob tylko nie na pokaz.
kiedy ktoś w publicznym miejscu na widoku się "liże" to mnie to denerwuje, ponieważ jak dla mnie wtedy człowiek obesrwowany z boku wygląda zwierzęco (budzi się w nim zwierzęcy instynkt), to tak jakbym miał oglądać jak ktoś się drapie po brzuchu albo jak trzyma ręke w spodniach drapiąc się po genitaliach.
U nas w szkole jeszcze nie widziałem, by ktoś się z kimś całował, bo to nie miejsce na czułości...
Po części popieram Matka. Całowanie się w miejscach publicznych jest niestosowne. Co więcej, to wręcz głupie, ja np. nie chciałbym, żeby ktoś oglądał, jak ja wymieniam czułości z dziewczyną. To moja i jej sprawa, a wręcz intymność. Ci, którzy lubią, gdy ktoś ogląda jego zabawy z partnerką/partnerem, są IMHO nienormalni...
POLECAM FIREFOXA 2 !
Ja też, jeżeli chce się dostać nerwicy od stron ładujących się 100 razy wolniej i od drażniącego wywalania się w dziwnych momentach oraz zawalania procesora;)
U nas calowanie, nie jest zabronione, ale i tak jesli u nas w budzie jest cos zabronione to nauczyciele przymykaja na to oko,.. np, komorki i inne takie..
Chyba ze chodzi o naprawde powazne rzeczy a nie jakies "pierdoly giertychowskie" to juz wzyzwaja rodziców,.. np, Notoryczne opuszzczanie zajec jak oni to mowia, i inne gierki :P
Współczuję szkoły!
__
U mnie w szkole problem całowania się nie istnieje, bo w ciągu mojej dziewięcioletniej kariery w tej szkole tylko raz na moich oczach ktoś pocałował dziewczynę w policzek:P
Ja też, jeżeli chce się dostać nerwicy od stron ładujących się 100 razy wolniej i od drażniącego wywalania się w dziwnych momentach oraz zawalania procesora;)
Mi nic nie zwalnia...chodzi i śmiga jak to mawiają
@Pani K
Owszem popełniam błędy ale nie nagminnie, i staram się je poprawiać!
Czarna_Mamba
15-11-2006, 19:51
Przerażają mnie wasze wypowiedzi. To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie? Nie liczę już zadania pt. "podaj gumę dalej". Nie lubię patrzeć na ku***wo w tym wieku.
To tylko ja uczę się w podstawówce, gdzie codziennie grają w butelkę i liżą się publicznie?
Myślę, że niewielu z userów piszących w tym temacie jest jeszcze w podstawówce. Aczkolwiek w mojej nic takiego nie było...
Jak dla mnie to oni moga nawet sex uprawiac na korytarzu, zwisa mi to totalnie, ich intymnosc i jak sie chca nia dzielic to coz, ich wybor.
Jak dla mnie to oni moga nawet dziewczynom spodnie zdejmowac i to filmowac.
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe.
Looz -.-
@ToPiC
Haha!
Moj wychowawca zlapal na calowaniu szkole, gdzie lezala psia kupka, nachylil go na nia i powiedzial :"jak wolisz? z jezyczkiem czy bez?"
Oczywiscie nie zrobil nic wiecej, ale koles sie wystraszyl nie na zarty ;p
@UP
W mojej lizali, ahhh jak lizali.
Lizaki aaaaahhhh -.-
@DOWN
Widze, ale 1 i 2 moze komus przeszkadzac, tak jak np. Matkowi >.<
Nosferatu
15-11-2006, 20:01
Jak dla mnie to oni moga nawet dziewczynom spodnie zdejmowac i to filmowac.
Jesli ich to podnieca to coz, ich wybor. Tak samo w Gdanskim Gimnazjum, koledzy Ani olali ta sprawe.
Looz -.-
wiesz.. co innego zmuszanie a co innego czyny przyjemnosci za zgoda OBU stron, widzisz roznice?
@up a mi moze przeszkadzac 150 innych rzeczy ale jakos to toleruje....
Arrivald
15-11-2006, 20:09
Ja jednak walcze o swoje. I tak samo jak ktos jest zbyt wulgarny w moim towarzystwie kulturalnie go upominam (jak nie zareaguje skonczy to sie neiprzyjemnie) tak takim parka "dobrze" radze odejsc (jak sie nie posluchaja tez konczy sie nieprzyjemnie).
Eh, ale ty jestes dorosly i wogole, jakie masz wspaniale zasady. Zaimponowales mi. Juz widze jak upominasz kolesia ktory klnie albo caluje sie ze swoja laska w miejscu publicznym, wyszedlbys z tego w wiekszosci przypadkow z obita twarza.
Całowanie się w miejscach publicznych, przy znajomych, świadczy tylko o braku poszanowania dla własnej intymności. Zakaz jako taki nie powinien być, ale chociażby uwaga za niestosowne zachowanie, jak najbardziej.
Eh, ale ty jestes dorosly i wogole, jakie masz wspaniale zasady. Zaimponowales mi. Juz widze jak upominasz kolesia ktory klnie albo caluje sie ze swoja laska w miejscu publicznym, wyszedlbys z tego w wiekszosci przypadkow z obita twarza.
Odrazu obita twarz?
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal.
Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku.
Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu.
W0W
@UP
Master! Master!
[;
Dr.Unknown
15-11-2006, 20:12
Kiedy nauczysz się mówić o sobie w pierwszej osobie?
POLECAM FIREFOXA 2 !
zal mi ciebie wiesz ? Wiekszosc ludzi pisze bez ogonkow (w tym ja ) i to nie jest zaden blad ortograficzny jezeli chodzi o neta, chyba oczywiste ze piszac jakies wypracowanie pisze z ogonkami ?
Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl
@down
Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ?
Odrazu obita twarz?
Ja widzialem kolesia, w okularach, jak kujon wygladal.
Podzszedl do jakeigos lysola i poprosil aby ten w nie przeklinal na przystanku.
Lysy macho chcial mu walnac, ale tamten schylil sie, walnal mu z glowki, zastosowal fajna dzwignie, i skonczyl z facetem. Podniosl ksiazki i wszedl do autobusu.
W0W
Czy to nie ty wymyślałeś już jakieś bajeczki w tym topicu?
Zobacz co masz w nazwie postaci itp ,,Mlodziesz Wrzechpolska'' i kto popelnia bledy ortograficzne ? zal.pl
Czy ty jesteś niedojebany? :D
Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem :) Tak mówi mój profesor od Polskiego, który zresztą cały czas wypowiada się w liczbie mnogiej np. My sprawdzimy Wam pracę klasową, Uznaliśmy że... Podobno to forma grzecznościowa :) Ale rozumiem Cię mi też się nie podoba:p
Czy to nie ty wymyślałeś już jakieś bajeczki w tym topicu?
Nie.
Ale koles mnie zaskoczyl.
A sie okazalo potem ze on wsiadl do tego autobusu co ja mialem, wiec musialem wziasc taxowke -.-
zal mi ciebie wiesz ? Wiekszosc ludzi pisze bez ogonkow (w tym ja ) i to nie jest zaden blad ortograficzny jezeli chodzi o neta, chyba oczywiste ze piszac jakies wypracowanie pisze z ogonkami ?
@down
Dlaczego ? bo zrobil to swiadomie ? Matek tez swiadomie nie uzywa ogonkow a on sie do niego dojebuje, so ?
Mi też ciebie żal...Piszesz bez ogonków trudno, trzeba się było uczyć...
Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!!
OWn3d!!!
OWn3d!!!
Odkryłeś mnie nieee!!!!!!111111oneoneoneonejedenjeden znasz już prawdę nie umie pisać i dowalam się do innych!!
Oftopik chopcy.
Oftopik chopcy.
Troszkę się w czas się zorientowałeś :P:P:P
Mówienie w liczbie mnogiej nie jest błędem :) Tak mówi mój profesor od Polskiego, który zresztą cały czas wypowiada się w liczbie mnogiej np. My sprawdzimy Wam pracę klasową, Uznaliśmy że... Podobno to forma grzecznościowa :) Ale rozumiem Cię mi też się nie podoba:p
Omajfakinggad. On mówi o pierwszej osobie, a ty o liczbie mnogiej. Tylko ja tu widzę różnicę?
@topic
Chcą - niech się całują. Jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza. Osobiście nie uskuteczniałem tego, nie uskuteczniam i uskuteczniać nie będę, bo uważam, że miejsca publiczne od tego nie są, ale jeśli ktoś chce...
Diego'Odin
15-11-2006, 20:51
ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło?
bo wszyscy olewali....
gratuluje takiego podejścia do zycia
a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał?
a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też?
ta olewać i potem wszyscy olewją i widzisz co się np w szkole w gdańsku zrobiło?
bo wszyscy olewali....
gratuluje takiego podejścia do zycia
a jak by koles sie rozbierał i zaczął majtać jajami to też byś olał?
a jakby zaczął *rozmnażać się* z kimś to też?
Takich którzy się całują należy olać lecz takich którzy podwalają się do koleżanek i chcą je zgwałcić należy (tu wstaw co byś z nimi zrobił )
Diego'Odin
15-11-2006, 21:04
Takich którzy się całują należy olać lecz takich którzy podwalają się do koleżanek i chcą je zgwałcić należy (tu wstaw co byś z nimi zrobił )
pobić krzesłem; zrobić mu to co on jej; wykastrować zardzewiałymi widłami;
zrobic lewatywe długopisem; wyrzucić przez okno
masz jescze jakieś pomysły?
@topic
heh u mnie w szkole raczej tego nie widze (w kiblach robią lub w klasie )
niezbyt przyjemnie jest jak idziesz korytarzem a na co drugim parapecie zuzyty kondon lezy
OWn3d!!!
Trzy sprawy do Ciebie, wielce-poprawny-ortograficzne-panie-z-klasą-używający-FF2.0.
Nie używaj nicka mego nadaremno, albowiem oWn3d nie zostawi bez kary tego, który nicka jego nadaremno używa.
Najpierw spójrz na swoje błędy, a później się czepiaj innych, którzy błędów nie popełnili. Wierzgasz niczym LPR po zmasakrowaniu przez Gamoni i Krasnoludków w wyborach samorządowych. Jesteś na przegranej pozycji, dotarło?
NETYKIETA - przeczytaj, zrozumiesz.
@topic
Mam podobne zdanie do Matka, chociaż wydaje mi się, że jestem troszke bardziej tolerancyjny. Zwracam uwagę na różnicę pomiędzy tolerancją a akceptacją. Nie przeszkadza mi gdy para się całuje (całuje a nie liże i "ona" zakłada "jemu" nogi na szyje). Podsumowując, subtelny pocałunek - nie mam nic przeciwko, lizanie by pokazać, że się ma dziewczyne - jestem zdecydowanie za tym by parka najpierw dorosła (albo popełnili samobójstwo, selekcja naturalna sama nie daje już rady, a ciemna masa rośnie w siłę).
Wspaniale widać na tym przykładzie degenerację mlodzieży oraz ich mentalność, zero intymności, zero pomyślunku, zero odpowiedzialności... "(...) i nie będzie niczego." jak to Krzysztof Kononowicz powiedział... miał racje, pomylił się tylko w czasie...
Idąc dalej tym tropem, to program Romka "Zero Tolerancji" też jest żałosny. Nie ma to jak tworzyć nowe zakłady poprawcze, które nie pomagają, tylko pogarszają jeszcze sprawe.
@ripper
Nie tylko Ty. Bądź pozdrowiony ziamie.
U mnie sie caluja i calowac sie beda :P
Mi to zwisa ...
Hrabia_Citizen
15-11-2006, 21:11
Znowu muszę powrócić do tematu moich przekonań... Znowu ktoś powie, że jestem lamus, ale szczerze mówiąc to nienawidzę jak ktoś się przy mnie "liże". Po prostu mnie to denerwuje. Nie robi tego z miłości tylko dlatego ażeby zaszpanować. Nie cierpię również jak ktoś udaje, że się "zapomniał". Po prostu wszystko robią pod publikę.
Pozdrawiam Hrabia Citizen.
PS. Oszczędźcie mnie tym razem...
szkola powinna wychowywac obywateli a nie pruderyjnych prawicowcow ,,,
Cóż, w szkole raczej tego nie widzę, ale buziaczki między znajomymi w policzek czy nawet usta są - owszem. Ze swoją dziewczyną chodziłęm do jegnego gimnazjum i bynajmniej w szkole się z nią nie całowałem - faktycznie miejsce nieciekawe. Co do całowania się w innych miejscach publicznych. Nie mam nic przeciwko dopóki nie jest to "perwersyjne" (czyt. w moim przekonaniu grubo przesadzone_. Jeśli już jednak coś takiego zaobserwuję to poprostu odwracam wzrok - chyba, że zauważyłbym, że jest to wbrew woli jednego z partnerów. Jednak bynajmniej kochająca się para, która zacznie się poprostu całować mi nie przeszkadza, wszak to nawet romantyczne. : )
@Matek:
Mówisz, że w ten sposób załatwiasz sprawę? Bynajmniej - niegrzecznie. Ów para mogła nie wiedzieć o Twojej obecności, albo o tym, że tak bardzo Ci to przeszkadza. Nie wiem jak bardzo zniszczyłbym człowieka, który złapał moją dziewczynę za tyłek. ; )
Kiedyś nad jeziorem jakiś delikwent głośno wyrażał zdanie na temat tego, że patrzę swojej dziewczynie w oczy. Po zapytaniu się go dlaczego mu to tak bardzo przeszkadza - zaczął jeszcze "bardziej" tę swoją dezaprobatę - wyrażać. Źle skończył. ; )
"zrobic lewatywe długopisem"
Diego'Odin
Omg buahhahahah!! XD
Dla mie nie przeskadza gdy ktos sie caluje.. ba moga nawet uprawiac sex, ale tylko by nie naruszala nietykalnosci czlowieka bez jego zgody.
(joke) Moze sie zalapie na trojkacik XD(joke)
U mie w szkole moze sie az tak nie caluja, ale bog wie co sie dzieje poza terenem szkoly ;p. Ale nawet jakby mi to nie przeskadzalo to nie powinno sie lizac na kazdych przerwach przy kazdej sali... bo to juz demoralizuje prace.
P.S.
Nie radze(wklejac sie w milosc 2osoby) podchodzic do kolesia ztextem "przestan bo ci przykur***" bo to dotyka "nietykalnosc osobista" (zastraszanie, szantaz) i sie konczy najczesciej lewym sierpowym lub jak kto woli prawym prostym.
@edit to Glamri
Jakby taki "Matek" XD zlapal moja dziewczyne za tylek by skonczyl w szpitalu pod specjalna opieka lekarzy i ochrony.
Diego'Odin
15-11-2006, 21:42
szkola powinna wychowywac obywateli a nie pruderyjnych prawicowcow ,,,
jakbym słyszał giertycha ale z tym sie zgadzam
ps
ZNISZCZYŚ WSZYSTKICH GEJÓW PEDAŁÓW LESBIJKI PEDOFILI ZOOFILI I INNYCH TAKICH
OCZYŚĆMY RASE LUDZKĄ HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHa
Rooker666
15-11-2006, 21:47
Wcale mi to nie przeszkadza że para się całuje w szkole ale uważam że powinni pójść do jakiegoś miejsca gdzie nie ma ludzi a nie w miejscu publicznym
Wcale mi to nie przeszkadza że para się całuje w szkole ale uważam że powinni pójść do jakiegoś miejsca gdzie nie ma ludzi a nie w miejscu publicznym
Podaj (nie znam i tyle) miejsca gdzie moge isc z moja dziewczyna gdzie "nie bedzie ludzi"
jakbym słyszał giertycha
a ja myslalem ze to dokladnie na odwrot niz romek ?
Powiem wam, że przez trzy lata chodzenia do gimnazjum nie widziałem, żeby się ktoś całował. Być może się wstydzą, być może nie ma kto z kim. Więc pod tym względem, na szczęście!, jest w porządku.
a ja myslalem ze to dokladnie na odwrot niz romek ?
Kolega nie wie co to znaczy.
Chopkers
16-11-2006, 15:54
Powiem wam, że przez trzy lata chodzenia do gimnazjum nie widziałem, żeby się ktoś całował.
Heh, to fajne gimnazjum ;) Jak ja chodziłem do gimnazjum to rzadko się zdarzał dni ze nie widziałem całujących się par... i to czasami w dość obrzydliwy sposób ;P Teraz jak patrze na ludzi w szkole średniej to od razu widać w sumie dojrzałość emocjonalną (nie wszystkich, ale tak przynajmniej 80% uczniów). Bo oni przynajmniej wiedzą co to dyskrecja i.. jak by to nazwać.. chęć ukrycia swojej intymnej strony życia. :P
Dzisiaj w szkole nauczycielka od matematyki jak zobaczyła makijaż dziewczyny z mojej klasy to wyjęła mleczko i waciki.. kazała jej zmyć ten makijaż.. ;-)
A całowanie.. u nas w szkole nie jest to specjalnie mile widziane.. ale czasem jest łamany ten zakaz ;d
Podaj (nie znam i tyle) miejsca gdzie moge isc z moja dziewczyna gdzie "nie bedzie ludzi"
Topic jest o szkole, a na 101% znajdziesz miejsca mniej zaludnione niż szkoła.
Poza tym, mieszkacie w schronisku, że w domu macie tłumy?
Dj Nekro
16-11-2006, 16:22
A co lubisz szpanowac ze masz dziewczyne? :|
Jakos Twoj post nie przkonywuje mnie do tego stopnia zebym mial w to uwierzyc ze masz dziewczyne, tak samo sie rzuca w oczy Twoja ortografia.
@TOPIC:
Ja tam niemam zastrzezen do Mojej szkoly ;)
Czemu wiekszosc z Was uzywa stwierdzenia "liza sie"? :|
Nie ladniej jest powiedziec ze "sie caluja"? ;)
Pozdrawiam!
Radek 666
16-11-2006, 16:52
Bo lizanie jest takie słiiiiit ;P.
Pozdrawiam!
Bo to co to oni robią wygląda jak lizanie :P
Dj Nekro
16-11-2006, 16:58
@UP:
Aha, warto wiedzieć :D
pawel The Magician
16-11-2006, 17:05
Nienawidze (nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi na forum pisze "nie nawidze") patrzec jak jakas parka sie "lize" na korytarzu szkolnym. Pozerstwo jest w zlym guscie :/. Popieram pana Romana G. w tej kwestii jak i we wprowadzeniu mundurkow szkolnych (oczywiscie jesli kupione beda za pieniadze ministerstwa). Osobiscie wszystkie takie "lizace parki" "zgwalcilbym przez uszy"*.
*Cytat z "Ferdydurke" W. Gombrowicza
Nienawidze (nie rozumiem czemu wiekszosc ludzi na forum pisze "nie nawidze") patrzec jak jakas parka sie "lize" na korytarzu szkolnym. Pozerstwo jest w zlym guscie :/. Popieram pana Romana G. w tej kwestii jak i we wprowadzeniu mundurkow szkolnych (oczywiscie jesli kupione beda za pieniadze ministerstwa). Osobiscie wszystkie takie "lizace parki" "zgwalcilbym przez uszy"*.
*Cytat z "Ferdydurke" W. Gombrowicza
Pojdzmy dalej! Nikt nie moze sie trzymac za reke i calowac na ulicy! A najlepiej, zeby w ogole tego nie robil.
pawel The Magician
16-11-2006, 17:28
@up
Albo mnie nie zrozumiales, albo nie wiesz co mowisz. Napisalem ze nienawidze parek "lizacych" sie na korytarzach. Lizac sie - zjadac se twarze, wylizywac migdalki itp.. Nie mam nic przeciwko parom ,ktore normalnie, kulturalnie sie pocaluja, ale bez "przesadyzmu", zeby se odrazu wzajemnie zeby jezykami czyscic?
Czarna_Mamba
16-11-2006, 18:29
Mówiłam już o lizaniu się i grze w butelce w mojej podstawówce, ale to przebrało miarę. Wieść o tym doszła dziś do dyrekcji. Moja cała klasa była pod znakiem zapytania co do zachowania nagannego, a ja im uratowałam skórę. No tak, bo idiotka Paulina jest za słaba na lizanie się, bo się boi. A teraz idiotka Paulina ratuje klasę u wychowawczyni i innej nauczycielki, która z mojej racji pogadała z dyrektorką i skończyło się tylko na reprymendzie i zakazie. Sprawa butelki jest dla mnie ku**stwem w tym wieku, szczególnie kiedy jest podejście pt. "Nie chcesz się całować? To jesteś za słaby i wypadasz z grupy idioto." Marne popisywanie się, szczególnie w moim wieku.
Nie mam nic przeciwko, pocalowaniu sie w szkole, ale tak jak kolega kilka postów wyżej napisał, nie znosze "lizania" się. U mnie w szkole rzadko to sie zdarza, ale jednak :/.
U nas niestety normalka. Im więcej ludzi to widzi, im więcej przy tym mlaszczesz i wydajesz dziwne dźwięki, im bardziej bezczelnie - tym większe jesteś joł. Ale i tak widok typiary która idzie do gimnazjum, i typ z 3 spleceni ze sobą i wgryzający się sobie w ryja... W tym wypadku ja jestem Sprajt \m/
@Irons
Chodzę do tej szkoły rok dłużej i jakoś tego nie zauważyłem xp
Ja to raczej mam do sprawy stosunek neutralny. Niech tam się całują zwisa mi to i powiewa. W końcu nie zmusza nas nikt do patrzenia. Kogoś razi to niech odwróci wzrok.
u mnie nie można się nawet za rękę trzymać... :(
ale i tak jest fajnie... ;)
mi to zwisa ,niech sobie robią co chcą jeśli jest to za zgodą dwóch stron;) u mnie w szkole jakieś szczególne zakazy jeszcze nie weszły:)
Czasami pocałuję, raz, dwa czy trzy razy w usta moją dziewczyne na korytarzu i niczego zlego w tym nie ma. Sęk w tym ,ze nauczycielki [z reguły] to stare panny, dewoty, spaczone babska. I jak widzą, ze facet łapie kobiete za ręke i delikatnie całuje w policzek to od razu przezywa od PORNUSUW. Tak szczeze mówiąc takie całowanie się na śroodku korytarza, perwera z językiem itd- fe,fe. Ale tak normalnie, całus, moze więcej- some problems?.
Sprawa butelki jest dla mnie ku**stwem w tym wieku, szczególnie kiedy jest podejście pt. "Nie chcesz się całować? To jesteś za słaby i wypadasz z grupy idioto." Marne popisywanie się, szczególnie w moim wieku.
Szczeze mówiąc obawiam się ,ze Ty jako jedna z NIELICZNYCH dostrzegasz trywialność tych zachowań. Grunt ,ze jestes nie zalezna. Tez tak miałem, ja za to nie chcialem sie całowac bo budziło to we mnie obrzydzenie [w wieku 14 lat xD], i tez zostalem posadzony za mieczaka. Potem sie to zmienia, dostrzega "ołłł this bejb is niezalezna/niedostepna" etc.
Kurwa Czeresniaku tak jest u mnie w szkole, u mnie to wprowadzila derykcje czy ja mowilem ze Gier ty ch ?
Widzisz, Matek? Ty czereśniaku...
@up
hehehhehe ;p
feee nigdy nie bede sielizal po mordach... A dlaczego? Bo to sprawia wieksze prawdopodobienstwo, ze beda wystepowac dlugotrwale objawy goraczki (podobne) przez sline (fuuuj). Ale calowanie sie to jeszcze nie grzech...
Tak przez sline jest wiele chorob, ale parka lizaca sie nie wie o tym :D .
Mi to zwisa powiewa i sie sublimuje, ze ktos sie zarazi przez glupote... Niech robia co chca zyjemy w demokratycznym panstwie.
Co do calowania sie na przerwach:
Nie mam nic przeciwko kiedy pocalunek nie jest zbyt namietny w miejscu publicznym gdzie nauczycielki wymyslaja sobie "p0rnusyy!q11".
Zwykly pocalunek moze byc, ale lizanie to przesada no bo to zakluca prace uczniow np. takiemu Matkowi XD.
Radek 666
16-11-2006, 23:16
Haha, Matek, ja cię chyba znam. Mój sąsiad ma na nazwisko Czereśniak ;).
feee nigdy nie bede sielizal po mordach... A dlaczego? Bo to sprawia wieksze prawdopodobienstwo, ze beda wystepowac dlugotrwale objawy goraczki (podobne) przez sline (fuuuj). Ale calowanie sie to jeszcze nie grzech...
Jak mozna "sielizac po mordach"? Czy ty wiesz, o czym rozmawiasz? Chyba, ze ja to jestem taki tepy i nie moge pojac tego zarciku/ironii...
Tak przez sline jest wiele chorob, ale parka lizaca sie nie wie o tym :D
Przyklad jakis? ^^
Mi to zwisa powiewa i sie sublimuje, ze ktos sie zarazi przez glupote...
Tego tez nie rozumiem. Myslalem, ze sublimacja to zmiana stanu ze stalego na gazowy, az musialem wpasc na wikipedie :
- Sublimacja to proces przejścia substancji ze stanu stałego w stan gazowy z pominięciem stanu ciekłego.
- Sublimacja (od łac. sublimis, wyniosły) - jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii, odmiana substytucji.
Jest to jeden z obronnych mechanizmów osobowości, polegający na przesunięciu popędu (potrzeb, motywów) z celu, którego nie można zrealizować ze względu na niezgodność z przyjętymi zasadami, na inny, zastępczy obiekt lub czynność.
Przykład: Boję się podrywać dziewczyny, więc piję piwo, aż skończy się impreza.
I nijak nie moge pojac, o co ci w zdaniu chodzilo ;D
Kurwa Czeresniaku tak jest u mnie w szkole, u mnie to wprowadzila derykcje czy ja mowilem ze Gier ty ch ?
Puk, puk, jest tam mózg?
Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac". Mysle, ze jak pojdziesz do dyrektora bez problemu otrzyamsz odpowiedz. A narazie, odpowied na pytanie Oxego.
oczywiście żę może ale musi oddać na koniec roku szkolnego...przynajmniej u nas tak jest
Przepis plax. Czy twoj ocjec moze cos komus zabrac i oddac po roku jak ta osoba wejdzie do twojego domu?
Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac". Mysle, ze jak pojdziesz do dyrektora bez problemu otrzyamsz odpowiedz. A narazie, odpowied na pytanie Oxego.
oczywiście żę może ale musi oddać na koniec roku szkolnego...przynajmniej u nas tak jest :)
Założymi się że taki debil co chwilę ląduje u dyrektora/dyrektorki, więc z pytaniem nie będzie problemu... o ile się odważy.
Mogę też się założyć że jego opowiedzią będzie
Kur** Wypie****** popjeb**** jeden!
Sercselon
17-11-2006, 13:32
Jak ktos chce to niech caluje. Nie widze w tym nic zlego. A jak ktos widzi to musi byc giertychem.
Calowanie przeszkadza ludziom z kompleksami, ktory zazdroszcza innym bo wiedza ze sami nie beda w stanie dostapic tego zaszczytu.
Jerkov Thundersword
17-11-2006, 14:06
Są pewne granice przyzwoitości, tylko od ciebie zależy czy całujesz się w miejscu publicznym czy nie. Jeżeli masz trochę kultury i ogłady to tego nie zrobisz, jeżeli ci ich brakuje, to proszę bardzo. W Polsce nie jest to karane i nie powinno być, bo to indywidualna sprawa każdego. W USA za całowanie w miejscu publicznym płaci się grzywnę.
Czarna_Mamba
17-11-2006, 18:31
Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac".
Dzięki za wiadomość. Muszę się upomnieć wreszcie o mój zarekfirowany przez przyrodniczkę na lekcji przed wakacjami sennik o.O
Jak mozna "sielizac po mordach"? Czy ty wiesz, o czym rozmawiasz? Chyba, ze ja to jestem taki tepy i nie moge pojac tego zarciku/ironii...
Przyklad jakis? ^^
Tego tez nie rozumiem. Myslalem, ze sublimacja to zmiana stanu ze stalego na gazowy, az musialem wpasc na wikipedie :
- Sublimacja to proces przejścia substancji ze stanu stałego w stan gazowy z pominięciem stanu ciekłego.
- Sublimacja (od łac. sublimis, wyniosły) - jeden z mechanizmów obronnych znanych w psychologii, odmiana substytucji.
Jest to jeden z obronnych mechanizmów osobowości, polegający na przesunięciu popędu (potrzeb, motywów) z celu, którego nie można zrealizować ze względu na niezgodność z przyjętymi zasadami, na inny, zastępczy obiekt lub czynność.
Przykład: Boję się podrywać dziewczyny, więc piję piwo, aż skończy się impreza.
I nijak nie moge pojac, o co ci w zdaniu chodzilo ;D
Po 1 primo to byl zarcik.
po 2 primo Zakazenie moze byc spowodowane przez czyjas sline nie mowilem, ze przez swoja;p.
po 3 primo Wiem co to sublimacja, ale i tak nie zrozumiesz o co mi chodzilo;p. (poprostu tak mi wpadlo do glowy)
P.S.
Albo to ja zle formuluje zdania ehhh ta 3 z polaka ;/.
@edit to down
O lol pozyczyles ciuchy siostry nie ladnie.
A u nas w gimnazjum nie można było mieć odsłoniętego pępka to koszulkę sciągnąłem.
A u nas w gimnazjum nie można było mieć odsłoniętego pępka to koszulkę sciągnąłem.
Chłopak z odsłoniętym pępkiem? Ech ta moda...
Chłopak z odsłoniętym pępkiem? Ech ta moda...
Widać coraz bardziej upodabniamy się do Homo Słitciar :P:P
[QUOTE=Matek;1083993]Znajdz mi przepis prawny ktory mowi, ze ktokolwiek ze szkoly moze ci COKOLWIEK "zarekfirowac". Mysle, ze jak pojdziesz do dyrektora bez problemu otrzyamsz odpowiedz. A narazie, odpowied na pytanie Oxego.Matek=QUOTE]
Eh przestan sie modrzyc jak nie jestes w gim to po co sie wpierdzielas? Ja mam mozg nie wiem jak wy....
Eh przestan sie modrzyc jak nie jestes w gim to po co sie wpierdzielas? Ja mam mozg nie wiem jak wy....
Modrzyc + mozg = IMPOSSIBLE!
Widać coraz bardziej upodabniamy się do Homo Słitciar :P:P
Moze ma za male ubrania? 0.o
u mnie w szkole jest takie rozporządzenie;
-jedne przekleństwo w strone ucznia/nauczyciela = godzina pracy społecznej po szkole
-noszenie makijazu/kolczykow/odsłoniętego brzucha = zawieszenie ucznia na 14 dni
-całowanie się na terenie szkoły = patrz up
-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku ;)
@down
nie, to tylko moja szkoła ;] zyc nie umierac!
spider-bialystok
18-11-2006, 17:12
-jedne przekleństwo w strone ucznia/nauczyciela = godzina pracy społecznej po szkole
-noszenie makijazu/kolczykow/odsłoniętego brzucha = zawieszenie ucznia na 14 dni
To jakas szkola katolicka czy co? ;f
-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku
A to zgodne z prawem jest? Do zebrania rozumiem, zeby oddać rodzicom. Ale do końca roku zabierać telefon? Dyrekcja ma takie prawo? /-;
@down
nie, to tylko moja szkoła ;] zyc nie umierac!
Ja, ludzie. Jak pieprz*** takie banialuki to dawajcie namiar na statut waszej skoly/owe rozporzadzenia. Bo klamiecie w zywe oczy - po co, popisac sie? POkazac kto ma gorzej? Oddawanie komorki na policje, praca spoleczna po szkole? LOL? DAWAJCIE NAMIARY BO WAM NAJNORMALNIEJ NIE WIERZE!
Niby chodzę już do LO, ale i tak jak słucham co się w niektórych warszawskich liceach dzieje to mnie krew zalewa. Np. w pewnym liceum, nie można nosić żadnych krótkich, czarnych, z krokiem, 'z dziurkami' spodni. Dziewczyny zakaz noszenia spódnicy przed łydkę. Zakaz wychodzenia na dwór przed szkołę. U mnie na szczęście dyrekcja jest tolerancyjna. Przychodzisz ubrany jak chcesz i wychodizsz gdzie chcesz I nie jest to niska szkoła tylko w okolicy 15 miejsca.
Shanhaevel
18-11-2006, 19:48
-noszenie komórki = komóreczka dopiero na koniec roku
A u mnie za odezwanie się na lekcji jest chłosta pękiem świeżych pokrzyw a następnie obsmarowanie miodem i wpuszczenie do wielkiego ula na 3 godziny słuchając Tokio Hotel i oglądając od wszystkie odcinki Klanu po kolei. Beat me.
No... Masz, ale nie używasz. A że nie wiesz, to się nie dziwię...
Polecam poczytac:
http://www.grupy.egospodarka.pl/Re-zabranie-telefonu-komurkowego,t,124863,8.html
Matek nie rozumiesz u mnie w szkole zrobili podobne kary... Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna.. Dyrekcja dąży by zrobic z niej szkołę Eliterna a z uczniami co sie bawia komorkami lataja pol nago i robia inne bzdety jest mnostwo.. Ostatnio zrobili nowy regulamin szkoly WSO i czytali nam na godzinach wychowawczych...
Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna..
Cholera nie wiem czemu ci nie wierzę...
Matek nie rozumiesz u mnie w szkole zrobili podobne kary... Chodze do najlepszej szkoly w plocku wybudowanej od nie dawna.. Dyrekcja dąży by zrobic z niej szkołę Eliterna a z uczniami co sie bawia komorkami lataja pol nago i robia inne bzdety jest mnostwo.. Ostatnio zrobili nowy regulamin szkoly WSO i czytali nam na godzinach wychowawczych...
zajebiście elitarna szkoła ,jak chodzą tam sami tacy jak ty to nic tylko buldożer na szkołe nasłać...
No ok, spoko. POkaz wiec statut, chyba nic trudnego?
Ghost Nieudany
19-11-2006, 18:35
Hej, ale jakim cudem możesz do nas pisać z czasów okupacji niemieckiej?
boBovita
19-11-2006, 19:09
Czytam ten temat i śmiać mi się chce... :confused:
Ja rozumiem, rygor w szkołach itd ,ale z tego, co piszecie wychodzi na to, że może by wprowadzić chłostę, wbijanie na pal, wieszanie głową w dół, za to, że ktoś tam komuś dał buzi...
Mi to tam nie przeszkadza, niech nawet się "rozmnażaja", nie mnie to oceniać...
Może po prostu jesteście zazdrośni/też tak byście chcieli? :p
Nieugiety
19-11-2006, 22:27
Może po prostu jesteście zazdrośni/też tak byście chcieli? :p
Możliwe, ze masz racje.
Koles nie ma dziewczyny i mu bedzie przeszkadzało owe zachowanie, jednakże gdy taką "2 połówke" znajdzie to nie będzie patrzył na innych i też będzie sie całował na korytarzach.
Ja, ludzie. Jak pieprz*** takie banialuki to dawajcie namiar na statut waszej skoly/owe rozporzadzenia. Bo klamiecie w zywe oczy - po co, popisac sie? POkazac kto ma gorzej? Oddawanie komorki na policje, praca spoleczna po szkole? LOL? DAWAJCIE NAMIARY BO WAM NAJNORMALNIEJ NIE WIERZE!
matek widze że pochodzisz z węgorzewa, więc niedaleko odemnie, a mianowicie moja szkoła mieści się w Giżycku. Jest to gimnazjum nr 1.
@Parys
czy dyrekcja ma takie prawo? rodzice wyrazili na to zgode ;)
Możliwe, ze masz racje.
Koles nie ma dziewczyny i mu bedzie przeszkadzało owe zachowanie, jednakże gdy taką "2 połówke" znajdzie to nie będzie patrzył na innych i też będzie sie całował na korytarzach.
HEuheuhe.
Taki matek nie ma dzieczyny i mu sie nie podoba "bo sam by chcial buzi!!111" ;(
Oh jaki Matek zakompleksiony i zazdrosny o gimnaziaistow ktorzy sie caluja:cup:
matek widze że pochodzisz z węgorzewa, więc niedaleko odemnie, a mianowicie moja szkoła mieści się w Giżycku. Jest to gimnazjum nr 1.
No to sprawa sie wyjasnila. Pytalem sie siostry ciotecznej. Niczego takiego o czym mowiles w jedynce nie ma. I po co klamac?
NORMALY OBYWATEL RP
21-11-2006, 00:19
Raczej nie slyszalem o takim czyms zeby byly jakies negatywne konsekwencje calowania sie wmojej szkole, wogule ani razu nie widzialem zeby ktos sie calowal w niej. A w jednym budynku znajduja sie 3 szkoly i juz 10 rok w niej siedze, wiec raczej nie ma u mnie "calusnych" osob.
No to sprawa sie wyjasnila. Pytalem sie siostry ciotecznej. Niczego takiego o czym mowiles w jedynce nie ma. I po co klamac?
Matek, wez wyluzuj bo ci dam calusa Cmoooook ;]
tak? a to dziwne, bo był apel i jest o tym głośno w całej szkole ;)
W Opolu z tego co wiem, takich rygorów nie wprowadzają...
Rooker666
22-11-2006, 18:47
Możliwe, ze masz racje.
Zależy kto bo ja chociaż niemam dziewczyny i nawet nieszukam :D ale jakbym miał to bym nie całował się z nią w szkole bo takie osoby całując się na środku korytarza robią z siebie pośmiewisko.
Jeszcze w podstawówce pamiętam,że nauczycielki sie troche pluły jak widziały mojego kumpla co sie calowal z jego laską, a ja nie mam przeciwko temu nic!! A w gimnazjum widziałem to kilka razy i nauczycielą to nie przszkadzało
Pan Jordi
22-11-2006, 21:00
...jak sprzataczka przylapala takich jednych na calowaniu sie i rodzicow dyrektorka wzywala...
OMG... n/c for a sprzątaczka
Na ich miejscu bym ją olał i jeszcze pojechał ją...
Ale jeśli to była podstawówka to się mylę...
Pojechał byś ze sprzątaczką? :< matko boska...
kamosblue
23-11-2006, 09:05
Pojechał byś ze sprzątaczką? :< matko boska...
Może była jakaś fajna? :P
Może była jakaś fajna? :P
U nas sprzątaczkami są takie dupy...:P
U nas sprzątaczkami są takie dupy...:P
U nas to chodza w stringach, w biustonoszach i tylko piszcza w kiblach ;]
<Ironia dla nieKuMatych >.< >
Hegemmon
26-11-2006, 00:51
za oftopy są przewidziane kary, więc pamiętaj, drogi użytkowniku, zanim napiszesz posta równie głupiego, co niektóre powyżej, to zostaniesz ukarany!
Baron Kaldrick
26-11-2006, 01:28
za oftopy są przewidziane kary, więc pamiętaj, drogi użytkowniku, zanim napiszesz posta równie głupiego, co niektóre powyżej, to zostaniesz ukarany!
Naturalną koleją losu każdego tematu jest to, że stacza się nieuchronnie w stronę offtopu. Swoją drogą, jak żeś taki sumienny, uczciwy i praworządny mod, to sam sobie wlep karę przewidzianą za oFFtopa, bo ten post był ni na miejscu, ni w temacie.
Hegemmon
26-11-2006, 01:44
UP:
fakt, chyba czas już zamknąć temat.
co do mojego "offtopa" to jesteś całkowicie w błędzie. Jako moderator mam prawo do napisania posta nienawiązującego bezpośrednio treścią, do treści toczonego wątku. Posta, który zawiera w sobie ostrzeżenie/upomnienie udzielane osobom zainteresowanym tematem, które naruszają regulamin forum. Jest to najłagodniejsza metoda, z jakiej może skorzystać moderator, którego celem jest upomnienie użytkowników, którzy łamią zasady strony.
To by chyba było na tyle, jeśli chodzi o mój wywód...
papa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.