Pokaż pełną wersje : Afera
Marcin24
15-11-2006, 18:39
Wchodzę sobie na stronę tibia.pl a tu taki napis pojawia mi się na górze:
"Afery sa nie tylko w Polskiej polityce. W Tibii jedna z najwiekszych bylo sprzedanie konta GM'a Dokeina."
Jeśli ktoś coś wie więcej na ten temat niech tu napiszę, za ile konto zostało sprzedane itp.
Nom, to prawda, moj kolega go sprzedawal.
Marcin24
15-11-2006, 18:45
Nom, to prawda, moj kolega go sprzedawal.
Chodziło mi o poważne odpowiedzi
Szukajka + wpisanie w niej "Dokein" i masz się na czym oprzeć.
News zprzed roku.
Zwolnienie GM Dokein'a.
CipSoft potwierdzil oficjalnie informacje odnosnie bana dla Game Mastera Dokein'a. Byly GM dostal bana za sprzedanie swojego konta z statusem Game Mastera swojemu koledze, ktory wykorzystal to konto aby skrzywdzic niewinnych Tibijczykow. Status Game Mastera zostal natychmiastowo zabrany Dokeinowi, co wiecej cale konto zostalo skasowane razem z kontem jego kolegi. CipSoft przeprasza za to zajscie i zapewnia, ze Game Masterzy zawsze dbaja o dobro graczy.
Ujawniona zostala tez nowinka o tym co CipSoft tym razem szykuje, okazuje sie ze pracuja oni nad ulepszeniem srodowiska pracy Game Masterow, jak rowniez zapowiadaja przebudowe systemu moderacji forum.tibia.com co z pewnoscia polepszy prace Game Masterow.
Jednak czy te nowinki wystarcza? Kiedy CipSoft zauwazy ze Game Masterow jest zdecydowanie za malo jak na tak duza liczbe swiatow i graczy?
Co za afera!!!!
Do "Niedowiary" podaj ja!!!!
Fast!!!!11111oneoneoneoneoneone
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.