zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Afera

Marcin24
15-11-2006, 18:39
Wchodzę sobie na stronę tibia.pl a tu taki napis pojawia mi się na górze:
"Afery sa nie tylko w Polskiej polityce. W Tibii jedna z najwiekszych bylo sprzedanie konta GM'a Dokeina."
Jeśli ktoś coś wie więcej na ten temat niech tu napiszę, za ile konto zostało sprzedane itp.

XIII
15-11-2006, 18:40
Nom, to prawda, moj kolega go sprzedawal.

Marcin24
15-11-2006, 18:45
Nom, to prawda, moj kolega go sprzedawal.
Chodziło mi o poważne odpowiedzi

emilok
15-11-2006, 18:56
Szukajka + wpisanie w niej "Dokein" i masz się na czym oprzeć.

Withord
15-11-2006, 19:08
News zprzed roku.
Zwolnienie GM Dokein'a.
CipSoft potwierdzil oficjalnie informacje odnosnie bana dla Game Mastera Dokein'a. Byly GM dostal bana za sprzedanie swojego konta z statusem Game Mastera swojemu koledze, ktory wykorzystal to konto aby skrzywdzic niewinnych Tibijczykow. Status Game Mastera zostal natychmiastowo zabrany Dokeinowi, co wiecej cale konto zostalo skasowane razem z kontem jego kolegi. CipSoft przeprasza za to zajscie i zapewnia, ze Game Masterzy zawsze dbaja o dobro graczy.

Ujawniona zostala tez nowinka o tym co CipSoft tym razem szykuje, okazuje sie ze pracuja oni nad ulepszeniem srodowiska pracy Game Masterow, jak rowniez zapowiadaja przebudowe systemu moderacji forum.tibia.com co z pewnoscia polepszy prace Game Masterow.

Jednak czy te nowinki wystarcza? Kiedy CipSoft zauwazy ze Game Masterow jest zdecydowanie za malo jak na tak duza liczbe swiatow i graczy?

Zotemut
15-11-2006, 19:19
Co za afera!!!!
Do "Niedowiary" podaj ja!!!!
Fast!!!!11111oneoneoneoneoneone