Pokaż pełną wersje : Test new magebomb 10sec. thoria
Guardian anubite
15-11-2006, 23:01
Nudziło mi się to wytestowałem magbombe 10sekundową zuzyłem na to 4chary z czego 3 walily sd padl 25jakos tak to tylko test zeby zobaczyc jak to działa z opóznieniem. uważam że takaie akcje i nadal mogą padać 100+ obejrzyjcie.
ps. char który nakręcał niema nic z tym wspolnego poprsotu nie mialem jak nakręcic i poprosiłem kumpla.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14143
Źle postawiona bomba :P
Wg mnie ten patch nic nie zmieni.
niby dlaczego... to było zle wykonane, ta osoba spokojnie mogla uciec ruszając 1 z was... w 10 sekund spokojnie mozna sie przygotowac na atak.
Guardian anubite
16-11-2006, 07:22
to były testy a tamten co padł to noob chcailem tylko pokazać ze nadal mozna to uzywac:) wiem mogłem postawic fb za nas ale to nie w tym rzecz. A i wersja ze gfb walnie sie w noobchary i juz atakowac mogą odpada dla tych co tak myslą.
Native16
16-11-2006, 13:04
Suuuux teraz jak te chmurki Zajeb wygladaly xD
nie siadlo w ogole, te chmurki byly the best
Valariazz
16-11-2006, 20:57
Widze że na moim starym serverze tez sie tego glupiego bota uzywa(Głupiego, ale dobrego, niestety.). Tylko co teraz z z mass loagmi i UE? UE i inne czary tego typu mozna uzywac czy rowniez trzeba czekac 10 sec po zalogowaniu? Pamietam jak jakis palek na Hibernie (Cos kolo 155 lv) padl w 1 sec od mass UE^^. Mam nadzieje ze nadal bede mogl ogladac tego typu bardzo dobre akcje ;).
Guardian anubite
16-11-2006, 22:36
Widze że na moim starym serverze tez sie tego glupiego bota uzywa(Głupiego, ale dobrego, niestety.). Tylko co teraz z z mass loagmi i UE? UE i inne czary tego typu mozna uzywac czy rowniez trzeba czekac 10 sec po zalogowaniu? Pamietam jak jakis palek na Hibernie (Cos kolo 155 lv) padl w 1 sec od mass UE^^. Mam nadzieje ze nadal bede mogl ogladac tego typu bardzo dobre akcje ;).
Nie wiem nie mam 60lvl zeby sprawdzić ale wydaje mi się że można chociaż może się myle bo czary exura vita itp można więc moze i ue bo to nie jest bezpośredni atak na gracza:D kto sprawdzał niech da znać
@up
UE mozna bic - runek ofensywnych nie mozna.
w ogole niech cipsoft jeszcze skonstruuje autouh. Przeciez odechciewa sie komentowac juz tego, jak teraz maja wojny wygladac, mass logogow takich na sd juz nie bedzie, wszyscy maja aimboty itp. Naprawde idioci ta gra kieruja
Mam nadzieje ze nadal bede mogl ogladac tego typu bardzo dobre akcje ;).
Ciekawe czy też byś tak dalej chciał oglądać takie akcje jak twoj char by padł w ten sposób, gdybyś miał chara 100+ :D . Chyba nie ??
Valariazz
17-11-2006, 07:46
@Cossma
Pewnie, że nadal chciałbym oglądać takie akcje ;)Chodzi mi tu o mass UE a nie magebomb, bo temu botowi jestem zdecydowanie przeciw.
Pozdro
Valariazz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.