Pokaż pełną wersje : Tibia i Ludzie
Oto co Tibia może zrobić z porządnymi obywatelami...
http://www.smog.pl/wideo/5521/pod_sklepem/
... xD
Edit:
Teraz przynajmniej wiecie jakie życie towarzyskie mają h-lvl. I nie mówcie mi więcej, że np taki Taifun, nie ma rl xD
Czy teraz kazdy głupawy filmik będzie tutaj zamieszczany z tekstem "O to co Tibia robi z ludźmi" ? Dziś to juz 2 filmik który widze z takim właśnie stwierdzeniem.
Mega_RobalXXL
18-11-2006, 03:45
Buhahah dawno sie tak nie uśmiałem.
Tak sie bawią Polacy :]
PS : Lookajcie na tego kolesia w czarno-czerwonym swetrze jak profesjonalnie macha rekoma :D , w rece trzyma chleb :D
heineken
18-11-2006, 12:11
Hahaha Mati wymiatasz :D takim ludziom do szczescie wiele niepotrzeba troche piwka i winka i za*******aja jak swinka :D haha Moze dzieki temu wytworzy sie nowy rodzaj tanca :D preferowany przez tycha panow pod sklepem :)
Loituma - Leva's polka roX
Jak tylko ktos znajduje filmik gdzie sie mlodzi leja to od razu "Oho, to Tibia, co ona robi z ludzmi, waw, dam to na forum ;o"
@up
Po pierwsze to gdzie tu się leją??
Po drugie film dałem na forum, gdyż uważałem, że jest śmieszny i zasugerowałem, że tak może wyglądać życie h-lvli. Było to napisane w formie ironi, ale skoro odebrałeś to inaczej, to obejrzyj go po prostu, bez żadnych aluzji w stylu co Tibia robi z ludźmi, tylko jak zwykły filmik i śmiej się razem z innymi ;)
Duke Dran
18-11-2006, 14:39
I co to ma być? Tańczą jakieś trzy pedały przed sklepem. Myslałem, że coś o Tibi, jakieś zwariowane dzieci w szkole czy coś w tym stylu.
kaziukaziu
18-11-2006, 14:54
Jak bym zabil eternala bym sie podobnie cieszyl xD
Sper filmik8o
Niewidze zadnego powiązania z tibia lolX(
A kto powiedział, że to musi być film związany z Tibią? Widzisz obok nazwy filmu prefix inny?
a ma ktos link do tej muzyczki ? :P albo chociarz tytul bo szukam od miesiaca xD
Holly Dolly-Dolly Song (Levas Polka)
@Down
W byle jakim programie do ściągania muzy wpisze Holly Dolly i mu znajdzie multum tego :p
@up: Oj! dlaczego oklamujesz kolege? Holly-Dolly tego "nie spiewa". Wejdz na www.wielkipor.prv.pl , znajduje sie nad napisem "Sciągnij dużo wiecej!"(po lewej strone) a jesli nie to musieli przeniesc to bedziesz musial wejsc w "ten napis"
Filmik taki se, widzialem go kiedys pod nazwa o Rosjanach, a czy to prawda? Kto wie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.