Pokaż pełną wersje : Pomozcie mi
mlodyjagla
16-11-2006, 07:49
Witam,napisalem ten temat po to ze nie mam w co grac.chcialem grac w MU ale ztymi paccami zepsuli gre i postanowilem ze nie.Kal online tez niebardzo bo po 20 levelu mi sie nudzi.Dlatego pisze do was zebyscie mi polecili jakies fajne gierki MMORPG wlasnie typu Mu kal a moze nawet typu tibia xDczekam na odpowiedzi.Aha i gra musi byl darmowa !!
Odpowiedź jest prosta :evul: TIBIA:evul:
Kup Pacc i wymiataj xD
Marchewki
16-11-2006, 08:11
Knight Online, Hero Online :/
dark eden tylko nie inter~
maple story
knight online
diablo 2 lod na battle.net
mlodyjagla
16-11-2006, 08:25
interesuje mnie hero online tylko powiedzcie mi jak sie zarejestrowac skad sciagnac itd
Witam,napisalem ten temat po to ze nie mam w co grac.chcialem grac w MU ale ztymi paccami zepsuli gre i postanowilem ze nie.Kal online tez niebardzo bo po 20 levelu mi sie nudzi.Dlatego pisze do was zebyscie mi polecili jakies fajne gierki MMORPG wlasnie typu Mu kal a moze nawet typu tibia xDczekam na odpowiedzi.Aha i gra musi byl darmowa !!
W dziale rpg w przyklejonych masz temat z grami rpg poszukaj tam
Temat do skasowania
Vansider
17-11-2006, 19:34
http://img83.imageshack.us/img83/6227/21323qr3.jpg
Poszukaj a znajdziesz... Polecam LINEAGE II lub NFS Carbon (Jesli niebendziesz chciał grac w sieciowe gry) sam grałem w Lineage gierka cud ;](Tylko serva trza znalesc najlepszego,polecam server ze statami 10x lub 5x najprzyjemniej sie na takich gra.)Sam też gram w nfs carbon mówie grafika :*
Pasjans jest najlepzy!!!11111
A tak na serio to pograj sobie w knight online, dojdziesz do 40 lvlu i ci się znudzi ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.