zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Orient Cwaniaczki na harmoni

MAG
27-08-2004, 21:30
Chcialbym zauwazyc ze niektorzy gracze wycfanili sie i luruja potworki na harmoni tylko po to zeby ten zabil wszystkich a on potem go zabija i bieze loota z kazdego martwego osobnika mysle ze przydala by sie jakas czarna lista takich gosci !! :berserk:

Master Of Dragon
27-08-2004, 21:38
Jupi nareszcie ktos gra na Hramonii:
W Thais o boshe co sie tam dzieje
Wchodze o 10 rano i co widze ? 8 trupoW!!!!!!!!!
I tylko: Killed By Fire Devil
Tak kolo 18 ide na roty patrze fd i 3 trupy prawie nie dedlem
Kolo godziny 20 ide na roty.. wchodze.... i ...... <cenzura> za 77 i jeszcze pare hitow
Wchodze po drabinie i 2 hp -,-

Albo mass Cyc koles 5 cycow do Thais Zlurowal

Albo GSy kolo venore LOL droga trupow byla ;d

Harmonia fajny serv - tyle ze za duzo n00bow,lurerow,thiefuf itp,ale chociaz PK nie ma ;d

Hideki
27-08-2004, 22:50
Tak to już jest na serverach non-pvp że ktoś luruje mocne potworki tam gdzie chodzi najwięcej niskich leveli bo w końcu nOObki muszą jakoś zarabiać na rzycie :D tak było jest i będzie, wątpię żeby lista takich osób cokolwiek zmieniła, ale w końcu zawsze można spróbować
wtedy chociarz będzie wiadomo kogo unikać

PS: Hail Harmonia ;)

MAG
28-08-2004, 10:23
No ja znam 1 takiego kolesia co ruluje to jest Piastus Knight on do ab zlurowal elfa arcanista i zabil z 10 osob

aktus
28-08-2004, 10:34
to mnie na pacerze w carlin klepnal elf arcanist...

Dark Vilej
28-08-2004, 11:06
Na nova tez czasami luruja potworki, dobrze ze nie tak czesto. Dwa tygodnie temu ktos zlurowal arcaniste kolo depo na gorze a ten zabil paru ludzi stojacych afk. Na szczescie zostal unicestfiony przeze mnie :D

shae
28-08-2004, 11:13
Chcialbym zauwazyc ze niektorzy gracze wycfanili sie i luruja potworki na harmoni [...] mysle ze przydala by sie jakas czarna lista takich gosci !! :berserk:http://www.catsgopurr.com/cgi-bin/blacklist.cgi?action=viewall

Master Boa
18-11-2004, 13:46
arcanist w carlin jest co 2 dni lub co jeden a i 4 gsy pod mostem to codziennosc
Straznik Cienia
Palladyn Harmonia 12lvl 44 dist i 7 mlvl

Tomciu
18-11-2004, 14:07
chcilabym powiedziec ze duzo ludzi luruje gs kolo venore na harmoni ostatnio spzrzie... przed jednym

Lord_Nerevar
18-11-2004, 14:10
a jeszcze sa GSy kolo venore( pod głównym wejsciem) I Guardy w Old Mines( na poziomie ze zwyklymi i rotami )

qrde wyprzedziles mnie z GSami :P

cFaniak
18-11-2004, 14:14
@mag

Czego sie cFaniakow czepiasz? =]

@topic

Na calmerze sobie gralem i do Thais tez nie raz lurowali fd, cyce itp. =]

Averus
18-11-2004, 14:23
Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Peter001
19-11-2004, 14:38
lurowanie na Harmonii to normalka ;)

najciekawsze co spotkałem:
Orc leader + Orc Berserker w Amazon Camp
3x Hunter + Arcanist pod Dwarfen bridge
2x Arcanist w AB (skad aż 2 ? ;/ )

Dwimenor
19-11-2004, 15:17
lurowanie na Harmonii to normalka http://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif RacjaX(

Przez jakieś ostatnie 2 tygodnie taki gościu "Chang lee" looruje wszysko co sie da.
Dzisiaj: DS w AC. Jak narazie znalazłem 1 trópa.
Wczoraj do AC zloorował DS i 7 trópów.
Przed wczoraj:2 Zerki i lider.
Kilka dni temu:GS koło Venore. Połowa wyprawy na deserta padła.
To tylko przykłady jego działanośći.

Lotux druid
19-11-2004, 15:36
Ja w thais monka widzialem , beholdera i fd

Sharphis de'Moon
19-11-2004, 15:43
Najlepszy stwór jaki zlurowali to był chyba DL pod mostem dwarfów, nawet chyba dwa razy był, a zlurowała go Thorina, więc jak ją gdzieś tam widzicie radze wam uciekać :P. A kiedyś ide z kumplem na desert questa, kumpel ostatnio nabil 20 lvl, wiec z nim poszlem. Wychodze na schody, patrze GS stoi, ja uciekam, dedłem, kumpel też, 10 k stracił :/.

Pan X
19-11-2004, 16:58
LOL jeden temat o harmonii i okazuje sie że połowa tego forum na harmoni gra 8o venore jo debilne miasto!!!! cały POH i desert powinny byc oddzielone rzeką i motem zwodzonym (możeby tak napisac list do CIPów? B) ) a co do thais LOL? jak masz niedidke i widzisz FD to wlaczasz ja i spi******sz gdzie sie da, widzisz cyca lol? mizna przed nim uciec nawet na 10lv, widzisz walkirie? patrz cyc widzisz wild wariora? patrz cyc, widzisz elfa scouta? uciekaj gdzie sie da, najlepiej do jakiegos budynku lub dzióry -.-

Jutolobu uhmejker-> druid 25lv 35mlv
Jutolobu -> najt 60/60 3mlv :baby: ide na deserta wraz z sorcem kumpla i koniec z nim
Demon Zla -> sorc19 lv 25mlv (gram do 20 i ide na deserta i koniec z nim) (to jest postać kumpla)

joey
19-11-2004, 18:41
aaaa ja ruluję Bugi i Raty pod depo w ab!! taki jestem evul rat ruler:P :evul:

Leweracja
19-11-2004, 19:02
sry za wyrazy ale poco wy piep...cie ze jak to nie ładnie ze ktos znowu zlurowal gsa czy cos o wiele pozyteczniej by bylo wypisac miejsca gzie mozemy sie spodziewiac takich nei spodzialek a nie nazekac i nic z tym nie robic bo jak sie ludzie naucza ze gdzies moze byc gs to wola pojsc kawalek dalej to wejda inna droga a nie wbic sie

piszcie o czyms pozytecznym a nei uzalajcie sie jak nie to admin plz :topic:

Knight Simon Dark lord
19-11-2004, 19:48
na harmoni ostatnio pod ab'dendriel depo nick "michal wojaczek" zlurowal arcanista oczywiscie byly 2 30 lvlowce i po chwili arcanista nie bylo a tan sie smial textami w stylu "you are noob i kill you" a potem juz po polasku " jestem lourer wszystkich zabije" " jestem noob" poj*b jakis czy co

Nozuman
19-11-2004, 22:54
No ja znam 1 takiego kolesia co ruluje to jest Piastus Knight on do ab zlurowal elfa arcanista i zabil z 10 osob
heh
przestrzegajcie sie tego goscia jak ognia!
on byc zly :P
mi kiedys lurnal guarda w kopalniach jak bylem na 14 lev
:/
nie wiem jak to sie stalo ze przezylem
:D
ktos tam w gorze nademna czuwal :P
wlasnie dla tego przestalem grac na harmonii - duzo lurerow :/
aff , straszne