Pokaż pełną wersje : 173 EK GOING DOWN :o
Kijancza
16-11-2006, 21:00
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14181
Film nie moj ;)
No i Wujek Niz padl ;d. Mimo wszystko zpingowany, lub mnie, ale padl >=D.
Valariazz
16-11-2006, 21:28
No nie, bez jaj. To wyglądało jak jakiś przeklęty O ekh ekh<grypka>T ekhhh<znowu>S. Ten pierwszy 90 lv zapomnial utamki i uzywal manasow bez sensu... pozniej padaja dalej jakies nooby... Ale żeby 173EK dal sie zjechac bez uzywania uhow z tylko exori vis/mort rodzki byc moze jakis hmm... w kazdym razie bili (a raczej ten 53ms zjechal mu wiekszosc hp na morcie-.-) go z minute a ten tylko marna Exure uzyl. Trapy ladne i szybkie... ale w sumie nic ciekawego.
@up No chyba tylko pingiem, kickiem, logiem albo kupieniem chara mozna usprawiedliwic tak noobski "ded" -.-
Raditz Saiya-jin
16-11-2006, 21:33
jakbys czytac umial to bys wiedzial ze zostal spingowany.
Valariazz
16-11-2006, 21:38
jakbys czytac umial to bys wiedzial ze zostal spingowany.
To popatrz na moj post jeszcze raz.
Najlepszy knight jakiego znam padł:(.Ehhhh...Nie umią grać fair to trudno...
Kijancza
16-11-2006, 22:06
Najlepszy knight jakiego znam padł:(.Ehhhh...Nie umią grać fair to trudno...
Widocznie znasz malo ludzi xd
Powiedzcie mi jedno ...jak takie nóby zrobiły takie lvl mowa tutaj o tym 60 Ek koleś nawet się nieuhnoł..ja to bym bił najgorszego wokół mnie exori,explo,hand, i pisał to qpli :P a ten nic padl jak ...No nic szkoda tego 173ek
Respekt dla tego sorca co nagrywał że podszedł i zaczoł go bić ;P
Hail Nova _/
Troche w tibę juz gram ,slyszalem o "spingowaniu" ale w jaki sposob sie to robi?(;
Dider Z Rivii
16-11-2006, 22:26
Niz say hello to amber ;*
Toowreck
17-11-2006, 03:23
Jak cie pinguja to spowalniaja ci kompa ostro i dostajesz cos w rodzaju mega laga nic nie mozesz zrobic, dlatego koles sie nie uhal, i dlatego padl. kthxbye
Nevermin
17-11-2006, 09:49
Troche w tibę juz gram ,slyszalem o "spingowaniu" ale w jaki sposob sie to robi?(;
jesli znasz kolesia ip mozesz mu wysylac pakiety a on je musi odbierac przez co spowalnia mu neta.
jesli znasz kolesia ip mozesz mu wysylac pakiety a on je musi odbierac przez co spowalnia mu neta.
Chyba że ktoś posiada Firewalla który pyta sie o wszystko..ustawia sie co ma przepuszczać a czego nie.. ja posaidam dobrego Firewalla dotego mam drugiego firewalla z routera..: )...no chyba ze jestem w błedzie
Widocznie znasz malo ludzi xd
Wątpił bym w to.Nie chodzi mi o lvl ale o styl grania :).Nizahe już od początku Morgany był najważniejszą osobą na niej,a w dodatku potrafił gromadzić u swego boku inne wpływowe osoby.
Amaris' Shadow
17-11-2006, 19:22
Powiedzcie mi jedno ...jak takie nóby zrobiły takie lvl mowa tutaj o tym 60 Ek koleś nawet się nieuhnoł..ja to bym bił najgorszego wokół mnie exori,explo,hand, i pisał to qpli :P a ten nic padl jak ...No nic szkoda tego 173ek
Respekt dla tego sorca co nagrywał że podszedł i zaczoł go bić ;P
Hail Nova _/
Tak, bilbys explo, exori nie myslac o exhauscie co doprowadziloby do tego ze padlbys w pare sekund.
Zaczal go bic kretynie bo dostal sygnal od kumpli, ze juz jest spingowany i moga go bic bo nie jest w stanie nic zrobic, zreszta, komu na swiecie zalezaloby na respekcie kogos takiego inteligentnego jak ty.
aff.. pinq nieziemski ^^ Gratz dla tego sorca xD
ciekawe co dzialo sie pozniej.
wrogonastawiony
19-11-2006, 16:10
Ale musisz mieć sporo szybsze łącze od atakowanego ;] Dostaje on wtedy seryjke zapytań a jego net nienadąża i laaaag. Bodajże nawet w windzie 95 mozna to zrobic z poziomu systemu ale nie jestem pewien :P Troche lamerski frag.. do czego to sie niedlugo zaczną posuwac zeby kogos ubic.. =/
Thor,hil,haw
19-11-2006, 16:27
macie moze jakies filmiki gdzie niz~ pada!? np te z wojny?? jak ktos ma to prosze o wystawienie tu : D
Rav Othersider
19-11-2006, 16:40
Nizahe Inferno pewnie kicka złapał :)
15:41 Jedi Noreaga [28]: SELL NIZAHE INFERNOS BODY !
Film swietny
Pan Jordi
19-11-2006, 21:54
Ping-Pong... Ping-Pong... I tak dalej...
I co wy k**** wiecie o pingowaniu??
Jak dla mnie to jest 'pusty' frag. Bo co to za przyjemność zabić typa który nie może się bronić/leczyć/uciekać...
Film oceniam na 7/10. Akcja z Inferno 0/10 nie no może dam 1/10...
Thor,hil,haw
20-11-2006, 16:18
Ping-Pong... Ping-Pong... I tak dalej...
I co wy k**** wiecie o pingowaniu??
Jak dla mnie to jest 'pusty' frag. Bo co to za przyjemność zabić typa który nie może się bronić/leczyć/uciekać...
Film oceniam na 7/10. Akcja z Inferno 0/10 nie no może dam 1/10...
Grałeś kiedyś na Morganie?
widze że nie...
Niz~~ to pe**ł i sku***el je**ny. Ciesze sie ze tak mu zrobili i ja chetnie poswiecil bym mojego hara zeby go w ten sposob zjechac do 20 lvl. I jestem przekonany ze swojego rs'a wbil na 15 lvl expaiących na larvach, czyli super czyste fragi nie?- moze sie myle moze wbil je na wojnie ale w to powątpiewam, wbil rs'a bo chcial zeby gadali jaki to on nie kozak. Nienawidze go za to ze tak cwaniaczy skur**syn, ze nigdy nie ma wolnych hrespów, demonow, hydr i tp bo Nizz~~ expi -.- albo jego kumple... kur*y je*ane. Ide zamowic hudry zeby z ziomami zaexpic cos i lotnac. Przychodze i sie pytam kiedy wolne a nizahe mnie klepie. hu*a nie boje sie stoj i pytam kolegow - oni ze za 5 godzin. No to ide z ziomkami za 5 h a ci nam klepy. i sie pytają po co przyszlismy, za tydzien moze wolne bedzie teraz my huncimy przyjdzcie za tydzien to moze cos dal was bedzie. Demon hunty slyszalem ze tak samo. Chodzi i cwaniaczy, jego ziomki go sluchją i przez to sie osmieszają bo on jeszcze nic dobrego im nie podpowiedzial. Za malo ludzi jest któzy sie buntują, all prawie sie boi... czego sie bac
robimy ekipe i roka hu**wi
80% morgany go nienawidzi
10% nie lubi
i 10% szanuje - powodznia
Sa na morganie duze nawet lvl ale czy ktos cwaniaczy jak on? nie ku**a nie cwaniaczy
ale w sumie co sie dziwic ile on ma lat na rl 13? no 13 chyba
na rl go zlapac najebac i tyle...
edytuje i przepraszam za błedy (dysleksja)
Raditz Saiya-jin
20-11-2006, 16:26
Grałeś kiedyś na Morganie?
widze że nie...
Niz~~ to pe**ł i sku***el je**ny. Ciesze sie ze tak mu zrobili i ja chetnie poswiecil bym mojego hara zeby go w ten sposob zjechac do 20 lvl. I jestem przekonany ze swojego rs'a wbil na 15 lvl expaiących na larvach, czyli super czyste fragi nie?- moze sie myle moze wbil je na wojnie ale w to powątpiewam, wbil rs'a bo chcial zeby gadali jaki to on nie kozak. Nienawidze go za to ze tak cwaniaczy skur**syn, ze nigdy nie ma wolnych hrespów, demonow, hydr i tp bo Nizz~~ expi -.- albo jego kumple... kur*y je*ane. Ide zamowic hudry zeby z ziomami zaexpic cos i lotnac. Przychodze i sie pytam kiedy wolne a nizahe mnie klepie. hu*a nie boje sie stoj i pytam kolegow - oni ze za 5 godzin. No to ide z ziomkami za 5 h a ci nam klepy. i sie pytają po co przyszlismy, za tydzien moze wolne bedzie teraz my huncimy przyjdzcie za tydzien to moze cos dal was bedzie. Demon hunty slyszalem ze tak samo. Chodzi i cwaniaczy, jego ziomki go sluchją i przez to sie osmieszają bo on jeszcze nic dobrego im nie podpowiedzial. Za malo ludzi jest któzy sie buntują, all prawie sie boi... czego sie bac
robimy ekipe i roka hu**wi
80% morgany go nienawidzi
10% nie lubi
i 10% szanuje - powodznia
Sa na morganie duze nawet lvl ale czy ktos cwaniaczy jak on? nie ku**a nie cwaniaczy
ale w sumie co sie dziwic ile on ma lat na rl 13? no 13 chyba
na rl go zlapac najebac i tyle...
edytuje i przepraszam za błedy (dysleksja)
to ty chyba masz 13 lat, nizahe ma na pewno 18+. cwaniaczy bo ma wladze i wie jak ja wykorzystywac dla swoich celów... na pewno nie interesuje go co ktos sobie o nim pomysli, a juz tymbardziej taki ktos jak ty.
btw. to ze rsa wbil na 15lvlach... BUauhauhuHAUHAUAHha!!! chyba fragow z wojny nie widziales...
ps. swoja nienawisc radze ci wyrazac w troche inny sposob
Thor,hil,haw
20-11-2006, 18:51
to ty chyba masz 13 lat, nizahe ma na pewno 18+. cwaniaczy bo ma wladze i wie jak ja wykorzystywac dla swoich celów... na pewno nie interesuje go co ktos sobie o nim pomysli, a juz tymbardziej taki ktos jak ty.
btw. to ze rsa wbil na 15lvlach... BUauhauhuHAUHAUAHha!!! chyba fragow z wojny nie widziales...
ps. swoja nienawisc radze ci wyrazac w troche inny sposob
spoko masz swoje zdanie szanuje to
Club'Skrent
22-11-2006, 16:02
dobry film.. i dobrze ze nizahe padl... dobrze mu tak
Pan i Wladca
22-11-2006, 16:29
Do piachu z takimi ludźmi którzy jakieś hu*stwa na kompa wysyłają. W piz*u z wami!
Nie wiem jak jest na morganie i nei wiem co ten ziom robi, ale napewno takiego czegoś sie robićnie powinno acha i nie wątpie że każdy z takim lvl robił by takie same rzeczy a niektorzy nawet o wiele gorsze.
Peace~~
Thor,hil,haw
22-11-2006, 16:56
Ten s*****el wyzywał polakow od cip co nic nie potrafią i mowił ze nigdy go zaden Polak nie zabije... hahaaha noobiSh jebany ma teraz za swoje:evul:
aha i dziwie sie polakowi który go broni...
Petronov
22-11-2006, 23:24
Padł od własnej broni. Proste :D
Mateuszek10
12-01-2007, 18:16
on nie został "spingowany" wracał z demonów po uh , no bo tak jak kolega mówił on hunci i nie patrz na innych miał 0 uh ! zaden ping jak by miał pinga nie uzywał by exury -.-
IceMaster :)
12-01-2007, 19:02
@Mateuszek
gówno prawda on sie z nimi bawił a nie wracał z hunta Niz nie jest głupi i nie lezie do noobków bez uh, exury użył 'lansując się' ze ich trap go nie rusza (ping po exurze?)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.