Pokaż pełn± wersje : Karaoke
Znacie jakie¶ dobre programy do karaoke?? Chodzi mi o co¶ takiego jak na PS2 "Singstar". ¦wietne karaoke, dużo piosenek i na zabawa jest na punkty! Szukam podobnego programu.
Jak na komputer to VanBasco Karaoke chyba najbardziej znany. Wygoogluj sobie.
Tak trudno poszukać?
Klik (http://www.midikaraoke.republika.pl/instalujemy.htm)
To chyba tylko odtwarzacz, tobie chodzi o co¶ jakby gre z karaoke O.o
Jemu chodzi o co¶ takiego, że s± tak jakby konkurencje w ¶piewanie. Np. ¶piewa się jedn± piosenkę razem i kto lepiej za¶piewa tam ma więcej punktów, czy też ¶piewa się po kawałku, i też punkty się dostaje kto lepiej za¶piewał. Jemu o co¶ takiego chodzi, a nie samo karaoke. Też grałem w Singstar, szukałem tego ale nie znalazłem. Może jaki¶ emulator z PS2? Szukałem kiedy¶, ale nie znalazłem ;)
@EDIT
A najlepszy był jakby "Pong" tylko, że deseczki się przesuwały w dól i w górę zależnie od tego czy się wydawało dĽwięki niskie czy wysokie hehe...
Jemu chodzi o co¶ takiego, że s± tak jakby konkurencje w ¶piewanie. Np. ¶piewa się jedn± piosenkę razem i kto lepiej za¶piewa tam ma więcej punktów, czy też ¶piewa się po kawałku, i też punkty się dostaje kto lepiej za¶piewał. Jemu o co¶ takiego chodzi, a nie samo karaoke. Też grałem w Singstar, szukałem tego ale nie znalazłem. Może jaki¶ emulator z PS2? Szukałem kiedy¶, ale nie znalazłem ;)
@EDIT
A najlepszy był jakby "Pong" tylko, że deseczki się przesuwały w dól i w górę zależnie od tego czy się wydawało dĽwięki niskie czy wysokie hehe...
dokładnie!! ;D zajebisty jest Singstar i o taka mi chodzi.
Dr.Unknown
18-11-2006, 17:58
Jak na komputer to VanBasco Karaoke chyba najbardziej znany. Wygoogluj sobie.
Chyba to miałem i on obsługiwał tylko mid'y, no ale pewno¶ci nie mam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.