dukos
18-11-2006, 18:23
kupilem nowego radeona 9600 st i pomyslalem ze komp ogolnie zasyfiony, stery od nvidii wiec zrobie format zeby nic sie nie gryzlo. po formacie i zainstalowaniu systemu, kiedy win xp sie wlacza i widnieje ten napis zapraszamy wylaczyl mi sie monitor oO. po resecie bylo ok. wiec sobie mysle hmm, GTA! zobacze czy grafa bedzie taka super jak widzialem na ss z reklama karty. start new game itp, intro i kiedy powinienem juz grac znowu monitor sie wylacza. tak jest ze wszystkimi grami -.- karte kupilem w sklepie internetowym i gosc powiedzial zeby ja posprawdzac na innych kompach ale jak sie kogos o to pytam to kazdy wali taka scieme ze odnosze wrazenie ze maja mnie za kompletnego glupka, myslac ze w to uwierze. kij z nabami. gosc napisal ze moze byc to wina zbyt slabego zasilacza. napisal ze 350 logica czyli taki co mam ja, moze dzialac a moze nie, zaleca jakiejs porzadnej firmy. sobie mysle bez jaj! karta wcale nie jakas super nowa a 350 mu za malo!? grr nie bede mu tego odsylal do sprawdzenia bo jesli bedzie sprawna ostro zabule znowu za wysylki, on wtedy nie pokryje tego, wiec wole sie wypytac ludzi o ile to mozliwe a reklamacje potem. lookalem po innych forach to ludzi wtierdza ze to wina sterownikow (ale po instalacji wina tez sie monitor wylaczyl a mozna powiedziec ze nie bylo jeszcze sterow poza tymi systemowymi) albo zasilacza (juz wiecie co mysle na ten temat a wogole to kolega ma cos kolo 300 i ta sama karte i chodzi ok). co o tym myslicie?