Pokaż pełną wersje : Dziwne?
Ogladajac filmik z Tibi w 2001 roku, zauwazylem pewna niescislosc xD
Otoz:
http://img120.imageshack.us/img120/3282/wstpoaq6.jpg (http://imageshack.us)
Znajdz brakujacy element. xD
Dziwne jest tez to, ze ten korytarzyk juz tam byl, ale w ktoryms wywiadze CipSoftu czytalem ze jak robia questy na rookgardzie (niektore) to dodaja je etapami a nie all naraz.
Link do filmu, jakby ktos chcial obejrzec caly: http://www.youtube.com/watch?v=WnjtpCrcl6A
Fajne jest tez to ze mozna tam zobaczyc postacie ktore do dzis istnieja :) np. Evremonde Darnay ktory nagyrwal filmik, i tez Goldstone'a, Heavenly Angel'a mozna zobaczyc na filmiku i znalezc na tibia.com
Chryste... wiedziałem że Tibia kiedyś wyglądała okropnie ale nie wiedziałem że aż tak!!!
Tom The Tanner
18-11-2006, 20:05
Zauważ że dziś od ściany teleport jest oddalony o jedną kratkę. Kiedyś też tak było, po prostu go nie widać. :) Tak mi się wydaje. Poprostu teraz może 1 kratka zmieniła romiary albo tam są 3 odstępu między pomieszczeniem a pomieszczeniem. W ogóle mury się tam pozmieniały. Gdyby porównać to byłoby z 5 różnic.
pS: Chyba coś ktoś przesunął przez te 5 lat albo się mylę. ;) Przypatrzcie się :P a i jeszcze jedno, ma ktoś więcej starych filmów z rookgaardu?
@up
Ten jest w commencie Goldstone, wiec jakby byly inne to by tez je mial :P
Mi sie wydaje ze wszystko dobrzez kratkami, ale.. jutro pojde do minohell rookstayerem zrobie screena i sobie zobacze. No chyba ze ktos bedzie tak mily i zrobi to dzis xD
@down
Przeczytaj 2 odpowiedz. A, i podales link do jakiegos tego.pl xD
Zillek Edonek
18-11-2006, 20:16
Hmm... Albo ja za długo siedzie prze kompie albo niewiedze tutaj brakującego elementu... Na Mh dawno nie byłem ale na fotkach z tego (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=89768) tematu żadnych (o ile dobrze widze) róznic nie ma.
Edit: Ok, zapomniałem między [url= a ] wstawić link...
Edit 2: Czytając dokładnie cały jego post i porównując z tymi screenami i tak nie znalazłem różnicy.
A może zauważy ktoś, że PIERWSZY NA TO WPADł PELL.... Ten ziomek przeczytał jego posta w filotece Rookgaardu... Ehhh ludzie...
Nie czytalem zadnej filmoteki rookgardu (co to w ogole jest?), ja tu nie zagladam ;| ten film byl w dziale Filmy gdzie buszuje czesto.
@down
A trzymaj
@up
Więc zakładasz temat nie patrząc czy taki wcześniej nie powstał tak? Gdybyś wpisał do opcji "szukaj" jakieś słowo, odnalazło by Ci temat o filmach z Rook'a gdzie Pell mówi o tym teleporcie...
Mówcie co chcecie ja trzymam stronę Pell'a, że on to pierwszy zauważył i nie musiał zakładać ku temu nowego tematu...
Milan ognia
18-11-2006, 20:42
A skąd masz ss'a? Pokaż temat z tym filmem. A może to jednak od Pella?
@down:
Ale tak przypadkowo Pell zrobił identyczny.
Omagash!!11
@up
Ss'a sam zrobilem ogladajac film -,- Moze dla ciebie jest trudne zrobienie ssa i uploadniecie go, tylko musisz brac od innych -,-'
Nawet nie wiedzialem ze ktos to zauwazyl a wy sie czepiacie amagad
Jacekkkkk
18-11-2006, 22:41
@up
Ss'a sam zrobilem ogladajac film -,- Moze dla ciebie jest trudne zrobienie ssa i uploadniecie go, tylko musisz brac od innych -,-'
Nawet nie wiedzialem ze ktos to zauwazyl a wy sie czepiacie amagad
Eee... jestes thief. PRzypisujesz sobie hmm... "osiągnięcie" kogoś innego. No bo jak to możliwe ze napisales slowo w slowo to co Pell...
@up
LoL, lepiej wiem czy sam napisalem czy nie. Zauwazylem to jak pierwszy raz ogladalem ale nie mialem firefoxa do uploadniecia screena (w Operze 9 jest blad na imageshack), wiec sie zamknij jak nie wiesz.
Zillek Edonek
19-11-2006, 11:04
@Up
Błąd na Imageshack? Ty sam jesteś jakimś błędem i Moderatorzy popełnili błąd nie banując cię od razu po założeniu tematu.
co w tym jest k*rwa dziwnego? ze tibia sie zmienila przez 5 lat? ze nie widac teleportu? a moze to ze stoi tam krzeslo?
Witam. Żeby sprawdzić czy on sciągnał SS'a od Pella trzeba pobrać adres tego obrazka co on dał i adres obrazka Pella. Możliwe, że końcówka (nazwa) Obrazka będzie taka sama. Wtedy nasz Cashtan jest Thiefem.
Co do tematu. Nie to nie jest dziwne. Grałeś w Tibie w 2000/2001r. ? Trzeba się zapytać kogoś kto grał wtedy się dowiesz. Hmm,a ile Instynkt gra na rooku ? ;>
Pozdrawiam - Guzzik
Warto pogadać z Master slayerem, który jest na Rook'u i gra tam hoooo hooo albo i dłużej. Co do samego ss'a. Wątpie żeby on sam wpadł na ten pomysł, że tam nie ma teleporta skoro normalny gracz nie zwraca na to uwagi, szczególnie jeśli chodzi o "tutorial do tibi" (czyli Rookgaard, mam to już od Dwima :D). Proponuję bana, skasowanie tematu i przeproszenie Pell'a za przypisywanie sobie osiągnięć innych...
Ludzie:
http://img134.imageshack.us/img134/1038/butelkazl4.jpg (http://imageshack.us)
Widzicie? Tak! To jest butelka, ale cii.. nie mowcie ze tez ja widzieliscie bo dostaniecie bana za 'thiefowanie' mojego osiagniecia :O
Do modow: chcecie to banujcie, nie wiem tylko za co. Juz nie mozna zobaczyc czegos, bo widzial to jakies pell ktorego w zyciu nie widzialem. "Wątpie zeby on sam na to wpadl (...)" - buahahah, no dziwne, rzeczywiscie, trudne jest zobaczenie ze czegos brakuje, gz "normalny graczu".
PS. Zrobie jak mowil Guzzik to sie przekonacie.
Ale tak przypadkowo Pell zrobił identyczny.
Omagash!!11
Bo to 1 moment w filmie kiedy ten ludek tam podchodzi...
@Kshaq
myslalem ze jestes fajny, bo widzialem duzo twoich postow na forum, a tu zonk.. Koleś ktory nie wierzy ze 2 osoby zauwazyly to samo..A i jeszcze: napisales ostatnie zdanie swojego ostatniego posta tu niestylistycznie i wyglada jakby to Pell ode mnie sciagnal gz.
Odkryl to Pell
Tak odkryl to Pell~
Milan ognia
19-11-2006, 15:35
Jak już to Milan ognia. Jeżeli wisi Ci jak na Ciebie wołają to już nie mój problem.
Nie łatwiej było zobaczyć czy ktoś takiego czegoś już nie odkrył? Sam temat 'Filmoteka' ma aż... >tam daram!< 14 postów!
Podaj temat w którym znalazłeś ten filmik. Zamiast tak odrazu zrobić wystawiłeś się na wyśmiewisko. Nie mam 100% pewności, że zakosiłeś - Prodigy - (może skojarzysz) ale tak to wygląda.
Omagad!11 Omagasz!11 Amagad!11
@Edit:
A co w tym jest dziwnego? No co? Jak narazie zrobiłeś temat i jesteś 'hepi'. Pokaż mi dokładnie paluszkiem co jest dziwnego.
@Edit nr 2: @down:
Kshaczq, czy to aby napewno Ty? Nie poznaję Ciebie... o0
Cashtan... Dobra ss'a mogłeś sam zrobić, bo Pell ma nałożoną kolorową ramkę na ss'ie... Ale dlaczego piszecie mniej więcej to samo... Mówisz, że wydwało Ci się, że jestem fajny... Jak uważasz... Pell jest moim kumplem i staram się go bronić... Możliwe, że wpadliście na to samo, ale jednak to trochę dziwne, ponieważ temat gdzie Pell opisał swoje spostrzeżenia został odświeżony w ten sam dzień, w którym Ty napisałeś temat, w dość nie długim czasie po odświeżeniu tematu. Dobra ja cofam moje wszystkie wypowiedzi, żeby nie było, że się z kimś kłóce i urządzam awantury. Po prostu Pell jest moim kumplem, a mi wydało się to dziwne, że dwie osoby napisały mniej więcej to samo i zauważyły coś dziwnego sprzed kilku lat, co zmieniło się w "tutorialu do tibi" (czyt. Rookgaard... :D). Jak Cię uraziłem to Sorry, ale serio jest to dziwne. Jak coś będziesz chciał ode mnie to pisze na GG, to sobie wyjaśnimy co nieco i pogadamy, żeby nie robić spamu na forum...
@up
Zbieg okolicznosci, akurat mi sie nudzilo to poszukalem firefoxa i uploadnalem tego screena (w Operze 9 sie nie da ;<)
Chcecie to skasujcie ten topic, nie mialem pojecia ze ktos to zauwazyl, a filmik znalazlem w dziale Filmy :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.