zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak ciężko oderwać się od nałogu gier...

Vegefa Ziom
28-08-2004, 00:47
Opowiem wam jedną przerażającą historię pewnego łepka który chciał rzucić z nałogiem gier... :

"
GRAmatyczne problemy

Zauważyłem, że ostatnio za dużo GRAm. Stałem się nałogowym GRAczem. Postanowiłem więc oGRAniczyć kontakt z GRAmi. I nagle GRA pojawiła się wszędzie! W szkole na fizyce profesor mówił o GRAwitacji. Na informatyce uczyłem się proGRAmować. Na mzuie Pani pokazała nam bardzo stary GRAmofon. Na histori nauczyciel opowiadał nam jak zmieniały się GRAnice. Na geografi dowiedziałem się co to są miGRAcje, a na polskim pani profesor mówiła coś o GRAmatyce i ortoGRAfi. Wracając po szkole do domu spotkałem GRAficiarzy malujących coś na ścianie. Po GRAtulowałem im talentu i poszedłem dalej. Gdy wróciłem do domu tata kazał mi zaGRAbić liście ale szybko się rzomyślił bo zaczął padać GRAd. Aby się nie nudzić włączyłem TV, a tam program o modzie. Z jaką GRAcją te panie się poruszały..

Zgłodniałem to sobie zjadłem GRAhamki. Potem przyszła GRAżyna i powiedziała że schudła kilka... GRAm i tera musi korzystać z aGRAfki, żeby jej spodnie nie spadły. Opowiedziała też o pewnym złodzieju który GRAsuje w naszej okolicy. Wczoraj oGRAbił jakąś staruszkę. Podobno GRAbarz go wdział... Po tym wszystki doszedłem do wniosku, że to nie ja jestem nałogowcem, ale całe życie to GRA!"

moliteusz
15-09-2004, 09:54
Tak szczerze to sorka ale to jest do bani co pisałeś.... ani śmieszne ani wogule nic fajnego:/ Po prostu totalna paść:/ Jak dla mnie to close topic plz:)

Acha wiem że to jest o wszystkim i o niczym ale bez przesady:/

Zubike---pall--->kiedys 29 lvl 12 mlvl teraz.... hmmm:/ weole sie nie chawilc:)ban za mass pk:D:D

Misiek-Coralgol
15-09-2004, 11:27
Ekhm... o ile mi się dobrzę wydaję ten tekst był w jednym z numerów Cd-action....

ketsok
15-09-2004, 12:02
ehh być moze był ten text gdzies, ale nie jest taki zły....Temat nie powienen nazywac sie "jak ciekzo oderwac sie od nalogu gier" tlyko "gdzie nie spojrze gra " :P

Irux
15-09-2004, 16:40
WOW, Mówisz, że wszedzie GRA - a mi coś takiego pokazywał kumpel.

Vegefa Ziom
16-09-2004, 09:19
Spokojnie panowie.. i panie :D Nie obwiniać mnie i nie krytykować to jest tekst z czasopisma :P wcale nie podszywałem się pod autora więc nie ma co gadać. Ale ogólnie autorowi pogratulować trza. Mi się spodobało :D Moliteusz jak ty to mówisz :D bez obrazy... ale ty byś na pewno nic lepszego nie wymyślił albo po prsotu potrzebowałeś w czas kiedys pisałeś posta " poradnik dla skacowanych" czy jakoś tak. Albo ci pudło na łeb spadło lub ostatecznie podkręcałeś niedawno Geforce 1 :P (humor zrozumiały dla czytelników CDA)
Teksty których (możliwe) nie zrozumiałeś są wzięte z CDA

Vegefa Ziom
17-09-2004, 08:57
MoRe CoMeNtS PlZ!

Więcej komentarzy proszę! Bo będę musiał spisywać coraz to więcej głupot żeby jakieś opinie poczytać! 130 luknięć a postów już trochę mniej. ;) komentujta ludzie plz :p

Nic tym postem do tematu nie wniosę. Równa się to nabijaniem sobie posta w jeden z najgorszych sposobów. W moich prywatnych wiadomościach nie ma już prawie miejsca :( Ale napisałrm. Co się stało to się nieodstanie(żebym się nie ździwił :confused: )

Shanhaevel
17-09-2004, 11:59
Wszędzie widzisz gry? No tak... Głodnemu chleb na myśli. :P

Pozdrówka~

My preciousssss...

Radek 666
25-09-2004, 08:57
A to dla maniaków CDA. Jak ocenić ten temat:
-Nie wiem spadło mi na głowe takie wielkie pudło
-Przykro mi.
-Mnie też.