PDA

Pokaż pełną wersje : Banuta Quest

Sir Luk Lagger
18-11-2006, 22:19
Oto 1 wykonana Banuta na Iridii ;)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14284

Prosze o komenty :P

Ev_
19-11-2006, 10:05
Gratz :p

10...

Vrael
19-11-2006, 11:21
Moim zdaniem zachowywales sie jak... nie wiem co. Byles knightem. Bales sie podejsc do serpent spawnow na poczatku. Potem biegles na oslep lurujac wszystko. Potem jeszcze zuzyles iron hammera kiedy nie trzeba bylo. Nie wiesz co robic, nie sluchasz innych i robisz tak jak ci sie wydaje. Jak dla mnie zal.br

Ale i tak gratuluje calemu teamowi i tym ktorzy wykonali poprawnie questa.

MagField
19-11-2006, 12:08
Gz wykonania :) intryguje mnie ta bramka od 999 lvl ;> która tam jest

Sir Luk Lagger
19-11-2006, 12:23
@Vrael
Po 1
Miałem lagi. Wiem nie widać tego na filmie ale miałem, dopiero pod koniec przestały mnie dręczyć
Po 2
Ja tam nie widze żebym biegł na oślep i wszystko lurował.
Po 3
Jeśli chodzi o to że jak sie zniszczy głowe węża to zamykają sie drzwi (tak?),
jakbyco to idzie je otworzyć od środka. A czekając póżniej w kolejce to by mnei coś wzieło :P

No ale dzięki za komentarz (przeciesz się liczą pozytywne i negatywne:P)

@Reszta
Dzięki za komenty :*

Galdi
19-11-2006, 12:44
Moim zdaniem zachowywales sie jak... nie wiem co. Byles knightem. Bales sie podejsc do serpent spawnow na poczatku. Potem biegles na oslep lurujac wszystko. Potem jeszcze zuzyles iron hammera kiedy nie trzeba bylo. Nie wiesz co robic, nie sluchasz innych i robisz tak jak ci sie wydaje. Jak dla mnie zal.br

Ale i tak gratuluje calemu teamowi i tym ktorzy wykonali poprawnie questa.

Ciekawe jak ty byś sie zachowywał jakbyś zobaczył 2 serpenty przed sobą..
Anyway 2 razy Luk wzią exete~ gdy ss sie na mnie przerzucił, połowa teamu miała lagi, wiec STFU i tyle.

We r0x.

Vrael
19-11-2006, 14:14
Ciekawe jak ty byś sie zachowywał jakbyś zobaczył 2 serpenty przed sobą..
Anyway 2 razy Luk wzią exete~ gdy ss sie na mnie przerzucił, połowa teamu miała lagi, wiec STFU i tyle.

We r0x.

Pamietaj, ze on jest 82 knightem z 1k+ hp, pozatym jakos inni knightowie stali na przodzie a nie na tyle.

A, i zachowywalbym sie tak: Staral sie wykonac moje zadanie jako blockera, czyli exeta resnal bym na przodzie jednego ss, jesli by na mnie dwa poszly to bym staral sie wyuhac i unikac stania przed paszcza ssa, nie bieglbym jak najszybciej w kierunku tego pokoju, tylko poczekalbym na reszte(krzyczeli 'w8') i sluchalbym teamu.

zip_er1
19-11-2006, 17:39
"Gz wykonania intryguje mnie ta bramka od 999 lvl ;> która tam jest"

to niech przestanie bo i tak niegdy nie przejdziesz przez nią :)

Sir Mat Lagger
19-11-2006, 23:50
Znam Luka z RL i wiem że jego "Lagi" to najlżejsze określenie tego co sie dzieje w tym czasie z jego netem :s Wogóle nie wiem jak on mógł na tym czymś co nazywa "Netem" Wbić tak Wysoki Lvl, i z tego powodu Gratz dla niego

@topic
Dawno chciałem ujrzeć wykonywanie tego Questa na Iridi :)

@Vrael

STFU plix X( nie udawaj Mastach chciałbym ciebie Widzieć jak ty Blokujesz dwa Serpenty. Z Lagami jak ch**

Iridia ROX!:cup:

pozdro