zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dlaczego tak??

Satnest
28-08-2004, 07:10
Wiecie co gram w tibie od niedawna i mam juz jej dosc!! moze nie tyle dosc gry bo jest za***ista.. ale dosc ludzi grających... jesteście bandą przygłupów bojacych sie wyjść z domów... wolicie sie powyzywac na tibji co... hehe rozumiem mieczaki... ale teraz powiem o co mi chodzi.. wiec gram sobie spokojnie w tibie kupilem antidotum.. zdobylem katane na resztkach energji wydostalem sie z tamtad a tu jakiś palant wciaga mnie na gure gdzie odrazu zostalem zabity spoko nie?? za drugim razem w tym samym miejscu kolo niechcial mnie wypuscic... hehe lajtowo nie powiem ze takze zginoloem... ale to tylko przykład.... napewno nieraz was ktos zaj...... a pozdro dla tych łomów kturzy mnie zabili spotkamy sie poza rookiem mam nadzieje ze sie zadowoliliscie tymi 10 gp i plecakiem bo wszystko inne mialem w rekach hehehehehe....... a od dzis bede brac przyklad z kolegów i bede przeszkadzac i zabijac i krasc...... papapa.... pozdrowienia dla tyh normalnych wyzytych..........

Tuor
28-08-2004, 07:17
I robisz podstawowy błąd człowieka:
Jak oni tak robią i mi sie dostało to ja też tak robie.
Z tego co widzę to grasz na rooku.
To co ci mogę poradzić to:
Rook ejst totalną krainą kradzieży, noobostwa i idiotyzmu.
Na mainie jest już troche lepiej ( oczywiscie jak grasz na pvp )

Magus
28-08-2004, 07:31
a od dzis bede brac przyklad z kolegów i bede przeszkadzac i zabijac i krasc.....W takim razie dlugo nie pograsz. Juz lepiej przebij sie szybko przez rooka, zdabadz jakis stuff na poczatek, nabij szybko klilka leveli, zrob skilla badz mlvl i odegraj sie na nich jak wyjda z rooka.

Wilq
28-08-2004, 08:17
Chya nie czytales swietnego artykulu kolegi, masz tu link: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=10061&page=1&pp=10
Przemysl se to i potem pisz.
Pozdro.

Ps. Prawie kazdy w Tibi padl lub padnie ofira PK, wiec nie jestes jedyny.