Pokaż pełn± wersje : Grorlam [7.81]
Filmik w prawdzie nie jest mój, ale bardzo mi sie podobał, :D
http://rapidshare.com/files/3952696/grorlamTRLO_12676.rec.html
bylo juz kiedys tu na forum... aczkolwiek niezla sieka
Thor,hil,haw
19-11-2006, 10:27
zaje**sty filmik, faza w h*j :D tez tak zrobie :P8o
noo ja tezż zaraz lece po niego :D:D
@down
ja mam 70 knighta sprobóje rzeznie zrobic ;d
Thor,hil,haw
19-11-2006, 11:04
ja wole jednak nie bo mam pala :D za duzo uh by poszlo albo bym sie nie wyuhal :D:D
nie ma go :(((((:(:(:(:(:(:(:(:(
nie ma go :(((((:(:(:(:(:(:(:(:(
Też sprawdzałem czy tam jest i nie ma go ;) Co jaki czas / kiedy się on tam respi - czy przypadkowo jest / losowo po prostu ?
Też sprawdzałem czy tam jest i nie ma go ;) Co jaki czas / kiedy się on tam respi - czy przypadkowo jest / losowo po prostu ?
on sie respi nieregularnie, czyli rraz moze byc a raz nie.
Thor,hil,haw
19-11-2006, 16:32
lol jakie opcje : O ja mam filmiki gdzie kolesie id± na deserta prawidłow± drog± i natrafiaja na demodrasa albo old widow kolo cyklopow (Thais) ;/ h*u wie gdzie to sie moze zrespic 8o
wildzia pyta
19-11-2006, 17:00
TA? to zarzuć tymi filmami .... Film już był
lol jakie opcje : O ja mam filmiki gdzie kolesie id± na deserta prawidłow± drog± i natrafiaja na demodrasa albo old widow kolo cyklopow (Thais) ;/ h*u wie gdzie to sie moze zrespic 8o
Demodras - jak mogli "ropnac" demodrasa, przeciez tam s± schody a respi się w jednym miejscu
Old Widow - respi sie na PoH i można lurować j± i gs'y zsummonowane bo nie znikaj± po przej¶ciu ilu¶ tam kratek :PP
Boski Rzeznik
19-11-2006, 18:03
Może filmik z demodrasem ma z tibi 7.6 wtedy nie było schodów.
wildzia pyta
19-11-2006, 18:35
Nie wiem od kiedy s± schody u demodrasa ale ta dziura z nim jest gdzies na poh,a gs'y old widow można lurować tylko z ni± sam± :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.