zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Titania - No i masz...

Phalanx
19-11-2006, 17:34
Wczoraj Latuz grający na Titanii zdobył 200 level.. I jest kolejnym w tym elitarnym gronie. Muszę przyznać, że expi on całkiem szybko, ale sądzę, że taifuna devilry'ego nie przebije :).

Raditz Saiya-jin
19-11-2006, 17:37
watpie ze mial taki zamiar -_-'

Emok
19-11-2006, 17:40
Latuz 200 lvl zdobył 15.11.2006. :)

Phalanx
19-11-2006, 17:46
OK, powiedziano mi ze wczoraj, sam nie wiedzialem dokladnie.. dzięki.
Tak swoją drogą jak Emok już tu jest - Myślałem że postać Emok the Brood to był coś około 95 EK? Teraz ma lvl 15...

Emok
19-11-2006, 17:59
lol, to była moja pierwsza postać :P
Teraz gram innymi charami.

Kolos from rodos
19-11-2006, 22:03
Muszę przyznać, że expi on całkiem szybko, ale sądzę, że taifuna devilry'ego nie przebije :).

Nie ma szans.Taifun na dzień dzisiejszy ma 345,876,244 mln exp, Latuz natomiast 129,396,039 mln exp więc wychodzi na to, że taifun zamiast expić i wbijać 276 lvl, mógłby zrobić 2x 200 lvle :)

Smichael
19-11-2006, 23:11
myslicie ze Latuz nie ma rl life like taifun hehe?

Lovah
19-11-2006, 23:32
Latuz jest jednym z nielicznych 200 lvli, których szanuje... bo wiekszosc z takich postaci to ultimate-sharing nastolatków na servach Non-PvP, a Latuz wraz z legendarnym Unitem nie raz pokazywał legendarne umiejetnosci na polu bitwy.

O ile Taifuna raczej Latuz nie dogoni, to ciekawe czy da rade dogonic Garimo z levelem?

Smichael
20-11-2006, 00:28
up zgadzam sie :P
a co do garimo i latuza to obaj teraz pg pg ;>
garimo ostatnio w 10 minut zlootowal 3 RH i Dragon shielda lol :P to sie nazywa lucky ba**stard

Yapan
20-11-2006, 08:10
Te, uważaj se z tymi legendarnymi umiejętnościami Latuza i Unitu. Samego Latuza sklepaliśmy dwa razy, raz przyszliśmy po niego sami, a raz to on sam przyszedł po siebie:) Tak więc z tymi umiejętnościami to nie przesadzajcie, nie ma co się podniecać super kombosami jak ktoś używa NG bota;)

Morii
20-11-2006, 16:19
To ze ktos jest zgrany nie oznacza ze walil na NG :) jestem teraz czlonkiem tej gildi, mialem okazje brac udzial w niedzielnej bitwie i wiem jak padl 133 ek blokujacy most , zareczam ze ng bota nikt nie uzywal:)

Massior
20-11-2006, 19:19
Te, uważaj se z tymi legendarnymi umiejętnościami Latuza i Unitu. Samego Latuza sklepaliśmy dwa razy, raz przyszliśmy po niego sami, a raz to on sam przyszedł po siebie:) Tak więc z tymi umiejętnościami to nie przesadzajcie, nie ma co się podniecać super kombosami jak ktoś używa NG bota;)

Yeee na Iridi też pokazałeś x] Gl & hf ;)

Yapan
20-11-2006, 22:42
Chodziło mi gdy działali jako Unit, tzn jako całość, a to co się w CF dzieje to nie wnikam. Już zresztą nie chodzi o bota, ale to że ktoś ma 200 lvl nie znaczy że ma legendarne pvp;)

Noras
20-11-2006, 22:49
Chodziło mi gdy działali jako Unit, tzn jako całość, a to co się w CF dzieje to nie wnikam. Już zresztą nie chodzi o bota, ale to że ktoś ma 200 lvl nie znaczy że ma legendarne pvp;)

Nie mozna mowic ze ma legendarne pvp poniewaz nie zna "opoznionego comba yapana" :(

Carisha
20-11-2006, 23:33

Do dzisiaj pól Tibi zachwyca się Akcjami Unitu... i każdy znich musiał mieć bardzo dobre pvp po za tym nie wiesz czy mają NG a ty nawet jak byś miał to nigdy byś nie miał takiego zgrania zresztą gildi i pvp niź Unit....

Btw. nie wiem czym sie tak zachwycać Latuz padł 2xrazy a lie razy w padliscie od Latuza?

Master Vilum
21-11-2006, 08:43
Tak podniecajcie sie LAtuzem to wasz Idol przeciez nie tak?:>

LvL praktycznie gowno daje kazdego mozna zabic....wiec nie pieprzcie mi tak jak nooby w carlin "On ma 200lvl i on jest robocop" lol...

Yapan
21-11-2006, 12:59
Do dzisiaj pól Tibi zachwyca się Akcjami Unitu... i każdy znich musiał mieć bardzo dobre pvp po za tym nie wiesz czy mają NG a ty nawet jak byś miał to nigdy byś nie miał takiego zgrania zresztą gildi i pvp niź Unit....

Btw. nie wiem czym sie tak zachwycać Latuz padł 2xrazy a lie razy w padliscie od Latuza?

Sorry stary, paść na 200 lvlu od bandy 80 lvli, a paść na 80 lvlu od bandy 130+ lvli to jest co innego. Wogóle zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy bo gówno wiesz o mnie, o mojej gildii i naszym zgraniu. A jeżeli mówisz że każdy z nich miał/ma dobre pvp to jesteś bardzo daleko od prawdy. Unit to Gaura, bez Gaury nie będą mieli takiego zgrania ani organizacji. Ale niektórzy mają klapki na oczach;)

Moriento
21-11-2006, 14:18
Dokladnie jak nie wiecie to sie kurwa nie wypowiadajcie !!

esdek
21-11-2006, 15:30
Latuz jest jednym z nielicznych 200 lvli, których szanuje... bo wiekszosc z takich postaci to ultimate-sharing nastolatków na servach Non-PvP, a Latuz wraz z legendarnym Unitem nie raz pokazywał legendarne umiejetnosci na polu bitwy.

O ile Taifuna raczej Latuz nie dogoni, to ciekawe czy da rade dogonic Garimo z levelem?

Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

Tak podniecajcie sie LAtuzem to wasz Idol przeciez nie tak?:>

LvL praktycznie gowno daje kazdego mozna zabic....wiec nie pieprzcie mi tak jak nooby w carlin "On ma 200lvl i on jest robocop" lol...

,,Utevo Gran Mas Vis" r0x..

Carisha
21-11-2006, 16:41
Sorry stary, paść na 200 lvlu od bandy 80 lvli, a paść na 80 lvlu od bandy 130+ lvli to jest co innego. Wogóle zabierz swoje zabawki i idź do innej piaskownicy bo gówno wiesz o mnie, o mojej gildii i naszym zgraniu. A jeżeli mówisz że każdy z nich miał/ma dobre pvp to jesteś bardzo daleko od prawdy. Unit to Gaura, bez Gaury nie będą mieli takiego zgrania ani organizacji. Ale niektórzy mają klapki na oczach;)

czytać nie umiesz ?? sam napisałeś "Chodziło mi gdy działali jako Unit" jako Unit mieli bardzo dobre pvp.. po zatym baranie no i co z tego że ma 200 lvl?? jak jest 10 osób po 80 lvl + i mają go w trapie to kiedyś musi paść prawda??

aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz :)

Master Vilum
21-11-2006, 16:51
Za to twoje ,,legendarne" umiejętności w wypowiadaniu się stoją na niskim poziomie..

I to mialo byc smieszne? To bylo smieszne z 2 miechy temu a teraz to jestes zalosnym gowniarzem bo wypowiadasz sie pod jakims name a nie prawdziwym podaj real name to wtedy pogadamy a no tak.......tacy jak ty mowia tylko pod ukryciem....

Martinesz
21-11-2006, 17:27
czytać nie umiesz ?? sam napisałeś "Chodziło mi gdy działali jako Unit" jako Unit mieli bardzo dobre pvp.. po zatym baranie no i co z tego że ma 200 lvl?? jak jest 10 osób po 80 lvl + i mają go w trapie to kiedyś musi paść prawda??

aha Btw : dobrze że ty wszystko wiesz :)

lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

btw: myślę, że yapan o wiele więcej wie o Ciebie.
po 1sze gra na tym servie,
po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.
po 3cie nie grasz na tym servie. tylko znasz historię z opowiadań i filmów.

kokos@
21-11-2006, 17:29

Mala sprawa nie mow do niej jak do faceta:PP bo to jest raczej kobiece iie ile razy trzeba to tlumaczyc??;) Dobrze mowisz ubic Latuza to jest osiagniecie ale Vilum mylisz sie mowiac ze nic lvl nie daje!!:P daje bardzo duzo ale i tak bez pvp to gowno sie z tym lvl zrob i:D jesli sie umie wykorzystac ten lvl to wtedy nie jest juz tak lajtowo:P A co tdo tego ze Unita taki boski odpowiedz brzmi tak jak mowiles bez Gaura nie ma Unitu:) On nimi steruje jak pionkami w partii szachow a oni go słuchają i w tym jest ich sila:D ale Ostatnia wojna pokazala ze nie jest taki niepokonany:D

Torpedo
21-11-2006, 17:59
lol, bez wątpienia ty, grając na non-pvp masz profesjonalne pvp i strasznie dużo wiesz o świecie na jakim gra yapan. nawet nie masz doświadczenia w wojnach, to nie wiem, po co wogóle tu się wypowiadasz... n/c

umiejętność zrobienia trapa to jest dopiero sztuka ^^ nie jest wcale tak łatwo, no, ale master CARISHA, wie wszystko, wie jakim jest masterem na non-pvp.

po 2gie np. każdy widział jak zeebee leciał na cave bocie <Ss na tibia.de> słuszność w tym, że unit uzywa(ł) botów.
SKad mozesz wiedziec ze nie ma profesjonalnego pvp, ze nie ma doswiadczenia w wojnach??

Trapniecie kogos na cyclo nie jest wcale wielka sztuka wiec dziwie sie ze sie podniecasz tym lol wytarczy dobra organizacja i plan i zrobione a ze jak jakas chamara sie za kims rzuca to jest szansa ze sie to uda i w tym przypadklu wam wyszlo...

po 3. Taa ona zna historie unitu z opowiadan i filmow i co z tego?? Jest wielu takich ktorzy ci powiedza ze unit jest wielki bo o nim i jego akcjach slyszeli z wielu zrodel. Uwazasz to za powod by po kims jechac?? Ja tez sadze ze unit jest gildia znana, zgrana i wielka bo jednak potrafili sobie podporzadkowac ten serwer. I napewno mam odrobine szacunku wobec ich dokonan.
po 2.Kazdy widzial ze zeebe lecial na bocie ble ble ble a inni moze sa bez skazy??
po 1. Nie musi tu grac by miec swoje zdanie

Smichael
21-11-2006, 18:14
w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..

Master Vilum
21-11-2006, 18:24
Chcialem powiedziec ze lvl tak az duzo nie daje liczy sie raczej pvp to pomijajac Taifuna ktory nie musi miec pvp praktycznie...:> Ale kazdy jest do ubicia tak jak mowilem nie ma tak zwanych "Robocopow"

Carisha
21-11-2006, 19:31

Martinesz a jak tobie idzie PK na Candi?? Po za tym skąd wiesz że nie grałem na świecie PvP.... nie liż tak mocno tyłka Polakom bo aż nie dobrze sie robi..

@Kokos

jak zawsze ma dużo do powiedzenia...

@Torpedo

Jedyny normalny

@Master Vilum

zgodze sie z tobą

Yapan
21-11-2006, 22:52
w sumie kazdy ma swoja racje moze yapan ma dobre pvp nie powiedzial bym ze nie tyle ze smierc latuza heh na cyclo spojrz Arrow po 1 ue prawie hitnął floor wiec nie mow mi o tym ze lvl nie ma znaczenia.... a po 2 wiem napewno ze wiara w unicie lubi wyzwania i sie nie przejmuje jakas tam smiercia..

No cyclo to cyclo, a co z deadem koło kazz draga? ;) Poprostu sam się władował w trapa.

No lvl daje, oczywiście że daje, ale chodzi o to, że jeżeli ktoś wbił 200, 300, 400, czy 500 lvl nei znaczy że ma dobre pvp. Bardzo często wręcz odwrotnie.

SeQ_PL
21-11-2006, 23:18
Okhrana nie miala zgrania ot co. Gratz dla Versa ktory pomyslal i uciekl do kazo jak z morita chcielismy ich ubic :P. A co do tych wojen to kazda strona ma minusy.
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<

Morii
21-11-2006, 23:34
NIe ma I nie bedzie graczy niesmiertelnych na serwerwach pvp.

Smichael
21-11-2006, 23:43
@Edit:
Te pro playa Sinatra i co nadal mi grozisz za blu ropke? :<

nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..

Osiol221
22-11-2006, 09:18
nigdy sie za takiego nie uwazalem a tymbardziej ciebie jak zaczynalem grac miales 70 lvl ja CIe wyprzedzilem i przestalem grac z powodow zbyt czestych kickow hehe masz pecha bo gdybym gral to bys lache ciagnal kotku :* anyway mam wazniejsze rzeczy do roboty jak patrzec sie w monitor i bic wrle
dla mnie tibia to rozrywka a nie zycie wole spedzac czas z moja kobitka niz sie podniecac skullstafem czy g armem z wrla..

to dobrze że jesteś taki życiowy ale kogo to obchodzi??

Smichael
22-11-2006, 13:00
@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha :(?

Sorcers of titania
22-11-2006, 13:06
@up get a life babe..
a co mnie to obchodzi co tam seq sobie mamrocze pod nosem .... skoro dla niektorych tutaj tibia jest wazniejsza od reala to w/e za 20 lat beda dziecia opowiadac o dziecinstwie no od 15 do 20 roku zycia gralem w tibie wiec dlatego nie mamy na chleb bo niestety kiepsko z wyksztalceniem. a tera nie ma tibi wiec nawet itemow sellnac nie moge
uahauha :(?

Dobrze powiedziane Smichi :****** Jedziemy sQ :D

Smichael
22-11-2006, 13:07
: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl :p

Sorcers of titania
22-11-2006, 13:16

To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat :D? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota ! :D

I popieram tutaj Viluma i Genka.

Sorcers of titania
22-11-2006, 13:17
: ] wiesz ten co pisal to do gory to pewnie seq se zrobil nowe konto na tibia pl :p

Heheh bankowo ! :D

Smichael
22-11-2006, 14:27
Btw ja tez popieram Villuma i Gena bo wiem dlaczego unity mialy z nimi wojne ale seq nie wie :P P

Master Vilum
22-11-2006, 14:40
To nie jest juz smieszne, to jest poprostu glupie i zalosne ze ciagle sie ktos z tego nabija, masz odwage stanac przeciwko unitowi ? Dlaczego teraz nikt nas nie jedzie gdy jestesmy wolni cooo boicie sie? Gdy bylismy w wojnie wszyscy mysleli ze jestesmy banda noobow to mozna nas wyzywac i lizac sie unitowi no ale teraz jakos nie widze ublizen na nasz temat :D? , Ja tez mialem okazje bic sie z Unitem, i wiem ze nie jest mozliwym skombowac mnie tak jak mnie skombowali bez zadnego sh*tu , padlem ze stone skinem i full mana w jednej chwili aha no ... raczej nie walneli by we mnie wszyscy praktycznie w tej samej sekundzie no chyba ze mieli bota ! :D

I popieram tutaj Viluma i Genka.

Jestem z toba bro xD

Miku
23-11-2006, 00:12
@Smichael

Cry me a river :(.

@Latimerid

Tak wyzywasz Seqa i mu "jedziesz", a chyba nie wiesz, jaka pompe maja ludzie z ciebie x)

@Vilum

Ciagle gra toba 1337 ownerow jak na wojnie? Bo sie nie orietuje tymczasowo co sie dzieje na Titanii.

_/ Seq the Hamster

SeQ_PL
23-11-2006, 00:13
Btw ja tez popieram Villuma i Gena bo wiem dlaczego unity mialy z nimi wojne ale seq nie wie :P P

Mm to wlasnie ty byles 20h na dobe online -.^ zreszta nvm zobacz sobie psknejott (nie pamietam nazwy) i ile jestem online. Nie robie drugich kont - to nie w moim stylu. A skoro tak duzo wiesz o mnie (fan?) to moze jeszcze wiesz ile lyzeczek cukru sypie do herbaty i jakie skarpetki nosze? Az zal dupe sciska kiedy widze takie cos. A wedlug teori szczura (widakey) to podcinales sobie zyly etc~ dla mnie to jest patologia.

Frapper
23-11-2006, 00:32
Kiedys ktos inteligentny powiedział mi, ze z unitami szans nie macie. dlaczego? bo sa szwedami..

Master Vilum
23-11-2006, 08:11
@Smichael

@Latimerid

Tak wyzywasz Seqa i mu "jedziesz", a chyba nie wiesz, jaka pompe maja ludzie z ciebie x)

@Vilum

Ciagle gra toba 1337 ownerow jak na wojnie? Bo sie nie orietuje tymczasowo co sie dzieje na Titanii.

_/ Seq the Hamster

Ja mam Ownerow? DOBRE!!:D

0lik
23-11-2006, 08:30
@Smichael

@Latimerid

@Vilum

_/ Seq the Hamster

Seq The Hamster to byl moj pomysl X(

Smichael
23-11-2006, 09:28
@Smichael

@Latimerid

@Vilum

_/ Seq the Hamster

WEZ SIE nie udzielaj ani .............. bo glupota grzeszysz rowno.

powiedz mi w ogole co to znaczy seq bo nie mam pojecia..

Bolter
23-11-2006, 15:05
Wyzywacie sie jak Bachory omg

Latimerid jak ktos niewie Kiedy sie Uhnac to wiesz pozatym ogladlem ten filmik i niepadles na zatwarzajace kombo bo straciles stone skina mane i troche zycia psrzeszedles 1 sqm i padles od next SD
Spanikowales czy niewiedziales jak sie uhnac? ^^

A to kto komu dupe lize niewasza sprawa. Jestescie kozaki To zapraszam na Solo z Seq 1vs1 a nie sie wyklucacie o glupoty . Pozatym nikt niewygral Wojny, zostala rozwiazana Pokojowo a patrzac z gory i odleglosci niemieliscie obiecujacych wynikow w wojnie.

Tak Apropo skoro gram i niepakuje sie w wojne bo chce grac spokojnie a nie walczyc z unitem i stac w pz lub isc na inny serw to nieznaczy ze lize dupe ^^.

Sinatra kolego bylem z toba w Epic Legion i wiem jak wygladala twoja lista dedow ale expiles tez rowno i jest git Kazdy pada i prawie kazdy no lifuje.

Ja Tez.

Smichael
23-11-2006, 15:09
do 80 lvla padlem 3 razy po 80 lvlu zaczely sie kicki misQu.. a w EL nie byles zadlugo a sie ciesz bo bylem za tym bys w nim byl
po 2... 2 miechy full pg bo wrocilem ze szpitala po operacji i nie moglem zaduzo robic wiec nie mow ze jestem no lifer ;)

Master Vilum
23-11-2006, 15:35
Wyzywacie sie jak Bachory omg

Latimerid jak ktos niewie Kiedy sie Uhnac to wiesz pozatym ogladlem ten filmik i niepadles na zatwarzajace kombo bo straciles stone skina mane i troche zycia psrzeszedles 1 sqm i padles od next SD
Spanikowales czy niewiedziales jak sie uhnac? ^^

A to kto komu dupe lize niewasza sprawa. Jestescie kozaki To zapraszam na Solo z Seq 1vs1 a nie sie wyklucacie o glupoty . Pozatym nikt niewygral Wojny, zostala rozwiazana Pokojowo a patrzac z gory i odleglosci niemieliscie obiecujacych wynikow w wojnie.

Tak Apropo skoro gram i niepakuje sie w wojne bo chce grac spokojnie a nie walczyc z unitem i stac w pz lub isc na inny serw to nieznaczy ze lize dupe ^^.

Sinatra kolego bylem z toba w Epic Legion i wiem jak wygladala twoja lista dedow ale expiles tez rowno i jest git Kazdy pada i prawie kazdy no lifuje.

Ja Tez.

Popatrzcie sie na mnie i nie pieprzyc moze ktos lubi blessy kupowac tak jak ja? wiec nie klocic sie i all gites:D

Miku
23-11-2006, 18:13
WEZ SIE nie udzielaj ani .............. bo glupota grzeszysz rowno.

powiedz mi w ogole co to znaczy seq bo nie mam pojecia..

Sorry mastah, wyjde. Przepraszam ;(( Jestem polack, nub, mam 15 level i nie gram na Titanii. Po co mam sie udzielac, przeciez nic nie wiem ;/.

A tak powaznie, to Sinatra ogarnij dupe bo to co wypisujesz na forum jest minimum smieszne.

@ Vilum

Nie, z kad ze, przeciez grales sam podczas wojne :*.

Szkoda ze sie przenioslem na Arcanie, bo bym ci lati~ skopal dupkę ;).

Btw. Niedlugo test server, cu =)

SeQ_PL
23-11-2006, 23:40
Bylem na dlugo przed Sinatra w Evernight aka. Epic Legion.

A pozatym nadal uwazasz z ta blona dziewicza?

Smichael
23-11-2006, 23:59
seq nie bede cie karmil tematami do bezsensownych dyskusji bo to chyba lubisz xDD
a co do epic legion - tam cie nie chcieli : )

SeQ_PL
24-11-2006, 00:07
Sam odszedłem a widac ostatnio "podnieciles" sie tematem dzieci neo mm moze jestes jednym z nich?

@ Vers: GZ!

Bolter
24-11-2006, 02:08
Bylem Wystarczajaco dlugo i byl bym gdyby sie nierozpadlo pozatym zrobilem wystarczajaco duzo by zaskarbic sobie uznanie starych ziomkow z EL.

^^ Wiem kolego o twoich dawnych kickach niemiales fajnie padajac.
i napisalem "PRawie Wszyscy no lifuja"

Seqa niechcieli poniewaz poszlo o Chrisa ^^ ale przed tem byl poklucili sie i wtedy z Evernight -> Epic Legion gdzie seqa juz niebylo .

Smichael
24-11-2006, 10:03
Seq mial hunta. od nas tego tez nie pamietasz?
@Seq nie nie podniecilem sie tylko wiele razy wyprowadziles mnie z rownowagi i nie mam zamiaru dostac banaa na forum
/take life