Pokaż pełną wersje : Czy opłaca sie tutaj grac ?? More inside !!
Czy opłaca sie grac na saphirze ?? Mam zamiar z kolega od 1lvla grac z paccem. Czy jest duzo wiary ktora ma pacca, czy roty na darashi sa czesto zajete, tomby w ankh, czy jest duzo pk, PA, thiefow itp.. Prosiłbym tych co grają na tym serwerze napisanie czy jest sens grania i odpowiedzenia na moje pytania. Prosilbym o szybka odpowiedz
Luka Wars
20-11-2006, 21:09
Mało wiary, puste expowiska. Jedyna wada to polscy PK;)
Server pusty, aczkolwiek dużo szwedów, którzy nie lubią polaków i łatwo o hunta. Expowiska wzasadzie często wolne :P
pawci013
25-11-2006, 22:01
Nie polecam isc na saphire gralem tam i wniosek oto moj:
-Duzo pk pecza bo juz tam nie graja
-wbijesz 50 lvl jestes polakiem masz duzo szanse byc Hunted by Szwedy
-expowiska wolne ale co z tego jak resp jest taki wolny ze obejdziesz go w kolko i sie nie zrespi nawet
Ogolem nie polecam tego serva tym bardziej ze ostatnio byly pruby odzyskania serva i polacy przegrali poraz kolejny.
Luka Wars
26-11-2006, 11:56
-expowiska wolne ale co z tego jak resp jest taki wolny ze obejdziesz go w kolko i sie nie zrespi nawet
A na innych serwerach może resp jest szybszy?
Wracając do Szwedów za bardzo się czepiacieB)
Hulangi-Balangi
26-11-2006, 13:04
@ pawci013
Mm a mozesz mi powiedziec kieedy byla ta proba odzyskania serva? ;f
Bo od przegranej wojny nie przypominam sobie zadnych akcji czy prob odzyskania serva
@ Luka Warss
Mowisz ze sie czepiaja.. ile grasz na saphirze ? jaki tutaj masz lvl 20? to o co maja sie czepiac ? nie jestes zadnym zagrozeniem, wiec ogolnie chuja wiesz w dupie byles gowno widziales :)
Pozdroo
Olorion.
26-11-2006, 13:13
tak panie GownoWiemAleItakSieWypowiem
Ufocznik
26-11-2006, 20:27
im wiecej ludzi online aktualnie, tym szybsze respy
srry za offtop
tak panie GownoWiemAleItakSieWypowiem
Taak? Nawet jeżeli na innym servie w danej chwili jest mniej osoób niż na Saphirze to też?
W takim razie Saphira jest wyjatkowym swiatem.
Patrz @up co napisał Ufocznik, resp nie zależy od tego jaki to serv,ale od liczby ludzi.
dudek_lfc
26-11-2006, 21:36
Nie polecam, lepiej poczekać na nowy pvp i tam pójść
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.