Pokaż pełną wersje : Koniec z pirackim Lineage 2 ??
http://lineage2.com/news/news.html#a007871
http://www.l2extreme.com/
Hosterzy OTSow nie znacie dnia ani godziny!
mój kumpel grał w lineage na jakims tam servie który własnie zamkneli.
teraz siedzi w domu i wali glowa w biurko :).
nawet tibia juz go nie cieszy :(
Muahahahhahahahhahaha....
Jeżeli to prawda, to kocham cie :* Bo moi kumple znowu wrucą do Tibi na 85%:)
Chetszocik & Saturos Come xD
Narazie zamkneli tylko 2 servery, które używały oryginalnych plików z servera globalnego, aby upodobnić gre do tej na oficjalu. Extreme i Existance. NCsoft zaczyna walke z piractwem, podobnie jak CIPsoft z Open Tibia Server.
ha-ha-ha i dobrze Oni sie narobili na grę a ci se to wykorzystują no i dobrze gra jest płatna;Chcesz grać-PŁAĆ!
EEe ja se wole pograc u kumpli za friko :p
e tam lineage i tak jest do dupy:P tibia tez:P cs:cz i day of defeat rox (chociaz nie rpg)
@up grałeś kiedys w lineage II (na globalu'u) ?
ummmm lineage moze ale nie lineage 2, gra w porzo
Kriso Da Hunta
28-11-2006, 16:26
Tiaa,eXistence zamknięte...szkoda,że na nim gram... Jak was ciekawi eXistence będzie działał conajmniej do maja,a może i dłużej.
Zapraszamy na strone www.existence.zgierz.net
slawekmag
28-11-2006, 16:54
Mocne, po prostu mocne. :P Jaka kara, FBI
No i dobrze. Napracowali się to mają prawa autorskie.Może CIPy też się o swoje upomną :p .A tak apropo to jak oni zamkneli te servy??
PPGladiator
29-11-2006, 21:11
ja gram w L2 bo mi sie podoba to, że nie jestes uzależniony od 4 profesji, ale to nie znaczy ze kończe z grafiką tibijska
No i dobrze. Napracowali się to mają prawa autorskie.Może CIPy też się o swoje upomną :p .A tak apropo to jak oni zamkneli te servy??
Juz przeciez wiemy jakie uklady maja FBI i CIA.. (jakos tak sie to pisze) Poprostu uzyli rakiety ziemia ziemia i konec.XD hehe
Nigdy bym za gre internetowa nie zaplacil bo przeciez moge kupic gothica 2 i bede mial prawie to samo ;]. Nie przypadla mi do gustu ta gra wole NFS'a u2.
Mimo to, ze lamali prawa autorskie to i tak beda powstawaly inne servy i tak wkolko...
P.S.
Zdziwilo mie to, ze FBI sie tym zajelo XD. Myslalem, ze zajmuja sie jakimis bardziej dramatycznymi przestepstwami.
maffiozzo
02-12-2006, 21:16
Narazie zamkneli tylko 2 servery, które używały oryginalnych plików z servera globalnego, aby upodobnić gre do tej na oficjalu. Extreme i Existance. NCsoft zaczyna walke z piractwem, podobnie jak CIPsoft z Open Tibia Server.
Buahahahhahahaha....... wiesz co CIPSoft może zrobić 90% OTS-ów? naskoczyć im ^^
OTSy to efekt ciężkiej pracy sporej grupy programistów.... którzy robili to od nowa..a nie ukradli pliki.... tak więc.... cipsoft nic im nie może zrobić, chyba że jakiś idiota postawił OT z "real tibia map", no to tam CIPSoft może zarządać zamknięcia takiego OT...
A co do L2.....
Dziwi mnie, że zamknęli eX... skoro to nie jest podwórko amerykanów (serwer stał u szwabów).... no ale nie ważne....
Bać się nie muszą serwery L2j :] i dobrze, bo na takim gram
a zresztą..... kij tym wszystkim MMORPG w twarz.... ide na Diablo 1 :]
@up mogą im zrobić i to dużo ci "programiści" używają klienta tibi i grafik a to jest łamanie prawa autorskiego
Kamil1000
02-12-2006, 21:57
Hosterzy OTSow nie znacie dnia ani godziny!
Ale to nie są OTSy. Open Tibia Server przecież nie pasuje do tej gry. Ja gram na L2 Dazzel (http://dazzel.cjb.net/forum/portal.php) i jakoś nie ma problemów.
Nie można porównywać OTS'ów tibijskich do porządnych, prywatnych serverów L2. Servy w L2 są/były dużo bardziej stabilne, grało na nich zdecydowanie więcej osób i itemy z tych serv'ów miały stosunkowo sporą wartość na aukcjach internetowych.
Powiem ci ze widzialem aukcje na allegro, na ktorych ludzie opylali 120ms z 100000 sd na otsie za 80zl :)
Buahahahhahahaha....... wiesz co CIPSoft może zrobić 90% OTS-ów? naskoczyć im ^^
OTSy to efekt ciężkiej pracy sporej grupy programistów.... którzy robili to od nowa..a nie ukradli pliki.... tak więc.... cipsoft nic im nie może zrobić, chyba że jakiś idiota postawił OT z "real tibia map", no to tam CIPSoft może zarządać zamknięcia takiego OT...
wiesz w ktorym momecie lamane jest prawo? Kiedy trzeba sie polaczyc z otsem za posrednictwem klienta tibii ktory jest objety prawami autorskimi;)
kthxbye
wiesz w ktorym momecie lamane jest prawo? Kiedy trzeba sie polaczyc z otsem za posrednictwem klienta tibii ktory jest objety prawami autorskimi;)
kthxbye
Dlatego też, zamiast szukać właścicieli otsów, cipy powinny szukać graczy.
Toż to oczywiste, że owner prawa nie łamie! Ciężka praca programistów.
Zły gracz łączy się za pomocą cipsoftowego klienta.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.