zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 30 sorc vs 36 ms

Shikaka
21-11-2006, 17:30
Tak wiec ide sobie po kazo i zobaczylem 36 mastersorca z white skullem, zaczalem go bic ale oczywiscie uciekl. Pozniej zaporoponowal mi duela.
Reszta na filmiku.
Zal.pl

link: http://rapidshare.com/files/4267422/Shikakaduel.rec.html

a tutaj tibicams.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14422

Bzibbi
21-11-2006, 17:34
You have requested the file Shikakaduel.rec (285 KB).
This file has been downloaded 1 times already.

wes wzuc na jakis inny serv

Cariel Da'Rose
21-11-2006, 18:11
ten 36ms to idiota totalny powinien zostac tam i walczyc czym kolwiek jeszcze mial a ten gran zazucil i jeszcze " spier.... leszczu.." za duzo masz mf.. LOL... wiekszego PRo Noba niewidzialem ... zeby costakiego zrobic :S btw niezly waste miales 120mfs~~ pare sd i troche hmm w 7min~... fart miales ze cie na poczatku fight nie ubil (jakies 10hp ci zostalo)... i mogles na jego summony sd niewastowac i swoje częsciej healowac...
no to tyle nastepnym razem wez Time ringa albo jakiegos kolege jako sendziego (wyzszy lv) i bedzie twój ;d

Shikaka
21-11-2006, 18:16
ten 36ms to idiota totalny powinien zostac tam i walczyc czym kolwiek jeszcze mial a ten gran zazucil i jeszcze " spier.... leszczu.." za duzo masz mf.. LOL... wiekszego PRo Noba niewidzialem ... zeby costakiego zrobic :S btw niezly waste miales 120mfs~~ pare sd i troche hmm w 7min~... fart miales ze cie na poczatku fight nie ubil (jakies 10hp ci zostalo)... i mogles na jego summony sd niewastowac i swoje częsciej healowac...
no to tyle nastepnym razem wez Time ringa albo jakiegos kolege jako sendziego (wyzszy lv) i bedzie twój ;d
Kumpla nie bylo. Ale gosc juz nie pogra :P
Fakt moglem sd nie wastowac ale wiesz, gram wogole na pvp jakies 3 tyg wiec jeszcze leży troche :)

Mroczny Alfons
21-11-2006, 18:52
Jesli Ty zamiast poczekac z sdkiem na yellow to Ty bijesz jak jeszcze ma mane to jestes smieszny.
To ze grasz na pvp to moze Cie usprawiedliwic ale wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy?
Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?
Mogles zamiast tylu manasow kupic wiecej run ofensywnych.
To tyle a filmik niewarty uwagi bo niewidac na nim nic wiecej oprocz nawalania sie 2 typkow :p

Cariel Da'Rose
21-11-2006, 20:46
Jesli Ty zamiast poczekac z sdkiem na yellow to Ty bijesz jak jeszcze ma mane to jestes smieszny.
To ze grasz na pvp to moze Cie usprawiedliwic ale wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy?
To tyle a filmik niewarty uwagi bo niewidac na nim nic wiecej oprocz nawalania sie 2 typkow :p

Pvp niemial zlego niemowie tu o waleniu z runek(chociaz co mnie zdziwilo nieuzywal hotkeyi ,rzadko sie to zdarza), byly 2 momenty kiedy tego 36ms bil zerk i konczyla mu sie mana i dobrym posunienciem bylo spamowanie mu sd zeby niezdarzyl sie wymanasowac~ EASY. "Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?" widzisz są ludzie z honorem i tacy ktorzy o nim tylko slyszeli. jedyno z czym sie zgodze ze mogl wziasc wiencej run ofensywnych (gfb,sd,explo).

Anis
21-11-2006, 22:28
nawet najs mi sie podobalo :) dobra rada zrob duzy lvl mlvl kup pacca i bedziesz wymiatal :p albo chodz na inferne to walne sobie z toba duela heheh
10/10 more plax

Shikaka
21-11-2006, 22:29
Wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy? Co mu z tego ze jest szybszy i uciekl jak teraz juz nie pogra? Jakbym mial wiecej run ofensywnych to nie mial bym capa na tyle manasow i pewnie pierwsze by mi sie skonczyly.

Up~@
Anis dzieki. Tez wczesniej gralem na celescie :P
A co do lvlu, magic lvlu i pacca to wszystko w swoim czasie :)

Works__1985
21-11-2006, 23:58
...Szkoda, że to nie na Aurea bo koleś już by miał rooka odemnie i od przyjaciół fajno by było gdyby już mu many na gran hur nie starczyło, może wtedy udało by ci się go załatwić chociaż by z tych hmmków zależy czy miał uhs.

Native16
22-11-2006, 10:01

Za to ty jeste wielki kozak ... wyskocz ze mna na pvp -.-

Nie bylo cie tam wiec stfu sambys lepiej nie zrobil ...

Mroczny Alfons
22-11-2006, 11:45
Pvp niemial zlego niemowie tu o waleniu z runek(chociaz co mnie zdziwilo nieuzywal hotkeyi ,rzadko sie to zdarza), byly 2 momenty kiedy tego 36ms bil zerk i konczyla mu sie mana i dobrym posunienciem bylo spamowanie mu sd zeby niezdarzyl sie wymanasowac~ EASY. "Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?" widzisz są ludzie z honorem i tacy ktorzy o nim tylko slyszeli. jedyno z czym sie zgodze ze mogl wziasc wiencej run ofensywnych (gfb,sd,explo).

Sugerujesz ze jestem bez honoru?
Na duele sie neiumawiam bo zwykle to waste.Jesli zabijam to zabijam z zaskoczenia.No i duel niema polegac na zakupieniu na full cap manasow i bicia sie z samej rozdzki.Jesli tak ma wygladac duel to ja dziekuje.

@up
Adres masz po lewej stronie tego posta.

@Shikaka
Niepogra sobie?Ciekawe kto sie przestraszy noob hunta.[niewmoei o Tobie,chodzi mi o hunty od ~20 lvli]Kolo bedzie marnowal ~400k expa bo ma hunta od 30 lvla.
Po pierwsze zeby go huncic musisz miec reasona.Reasona niemasz bo jak mowiles na poczatku on lecial ze skullem i go zaataowales.
Na pewnoe zabil kogos za cos bo zado kto wybiera sie na random pk main charem.To tyle.

Shikaka
22-11-2006, 14:30
Sugerujesz ze jestem bez honoru?
Na duele sie neiumawiam bo zwykle to waste.Jesli zabijam to zabijam z zaskoczenia.No i duel niema polegac na zakupieniu na full cap manasow i bicia sie z samej rozdzki.Jesli tak ma wygladac duel to ja dziekuje.

@up
Adres masz po lewej stronie tego posta.

@Shikaka
Niepogra sobie?Ciekawe kto sie przestraszy noob hunta.[niewmoei o Tobie,chodzi mi o hunty od ~20 lvli]Kolo bedzie marnowal ~400k expa bo ma hunta od 30 lvla.
Po pierwsze zeby go huncic musisz miec reasona.Reasona niemasz bo jak mowiles na poczatku on lecial ze skullem i go zaataowales.
Na pewnoe zabil kogos za cos bo zado kto wybiera sie na random pk main charem.To tyle.

Niepogra sobie bo znam sporo highlvli na tym serwie i sa to moi dobrzy kumple.
A reason mam bo bylo mowa ze duel do smierci. Jak dla mnie jestes noobem i c***a wiesz.

Mroczny Alfons
22-11-2006, 15:09
Niepogra sobie bo znam sporo highlvli na tym serwie i sa to moi dobrzy kumple.
A reason mam bo bylo mowa ze duel do smierci. Jak dla mnie jestes noobem i c***a wiesz.

Taa zabija go raz odrobi i kazdy o nim zapomni.Albo walnie gran hura i wykoluje ich tak jak Ciebie -.-.
I nienazywaj mnie noobem dzieciaku X( bo to nie ja robie mega waste w kilka minut nie ja daje sie nabrac na duel z szybszym od siebie.
A jesli chuja wiem to zapraszam na Nebule -.-

boorex
22-11-2006, 16:49
Koles wala ci niezlego wytyral :P Mogles to przewidziec i nie wybierac takiego miejsca Oo tylko na dachu jakiejs budowli czy cos.

@up
A ty idz na roty zbierzesz sobie mieso i troche gp , moze nawet katana sie trafi, i nie bedziesz mial waste...Have fun -.-''

Mroczny Alfons
23-11-2006, 17:34
A ty idz na roty zbierzesz sobie mieso i troche gp , moze nawet katana sie trafi, i nie bedziesz mial waste...Have fun -.-''
Dzieki za rade.Bylem dzisiaj i zarobilem az 900 gp i 1k oz miesa w 2 h huntu B)
Naprawde zajefajne expowisko.Polecam :cygaro:

Marczio
23-11-2006, 20:18
@up

jednak proponuje dworce bo tam jest super exp i loot

Jucha Furora
23-11-2006, 21:55
filimk bardzo ładny.Brak honoru uciekającego, tyle powiem. Na nebuli tez jestes taki mega wymiatacz jak tu?Osoboscie sam zaczne na niej grac od nowa.Tyle...X(

Mroczny Alfons
24-11-2006, 16:03
filimk bardzo ładny.Brak honoru uciekającego, tyle powiem. Na nebuli tez jestes taki mega wymiatacz jak tu?Osoboscie sam zaczne na niej grac od nowa.Tyle...X(

Nie niemam czym wymiatac ;) bo od dosc niedawna gram a i palkiem niema zbytnio jak pkowac.
Wyrazilem swoja opinie a chyba wlasnie po to jest forum.
Filmik jest noobowski i calkowicie przeczy stwierdzeniu jest waste-jest zabawa.Niemam racji?Rownie dobrze mogl wyrzucic to co stracil do wody i tez jesli bym napisal ze filmik noobowski to bym zostal nazwany "mega wymiataczem" ?
Pomyslcie co komentujecie,kogo komentujecie, i w jaki sposob komentujecie. -.-
EOT z mojej strony, niedyskutuje z <cenzurka> .
ps.jedynie za co cenie nagrywajcego jest to ze upublicznil ten film.:) giezet:p

Knight Patryk
25-11-2006, 01:10
ale ciota z tego crusade ogolnie film fajny;) gogo

Pawciooo
25-11-2006, 01:15
Mroczny Alfons ciota z ciebie, moge sie zalozyc ze jakby on uciekal to by bylo zle,ale to ty uciekales i ty jestes ciota i ty straciles honor ty miales 36 lvl on 30 lvl i ty przegrales ciota z ciebie hahahahahhahahahahahhahahahhahaha

inferna rider
25-11-2006, 10:59
Anis jaki masz lvl na inferni?:P ja mam 28 druta ale juz nie pkuje :P za swego czasu ladnie cielem :) ostatnia ofiara 54ms. Moze sie umowimy na pking lub cos ?:P

Mroczny Alfons
25-11-2006, 16:22
Mroczny Alfons ciota z ciebie, moge sie zalozyc ze jakby on uciekal to by bylo zle,ale to ty uciekales i ty jestes ciota i ty straciles honor ty miales 36 lvl on 30 lvl i ty przegrales ciota z ciebie hahahahahhahahahahahhahahahhahaha

Lol to nie ja jestem tym 36 msem trollu!!