Pokaż pełną wersje : 30 sorc vs 36 ms
Tak wiec ide sobie po kazo i zobaczylem 36 mastersorca z white skullem, zaczalem go bic ale oczywiscie uciekl. Pozniej zaporoponowal mi duela.
Reszta na filmiku.
Zal.pl
link: http://rapidshare.com/files/4267422/Shikakaduel.rec.html
a tutaj tibicams.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14422
You have requested the file Shikakaduel.rec (285 KB).
This file has been downloaded 1 times already.
wes wzuc na jakis inny serv
Cariel Da'Rose
21-11-2006, 18:11
ten 36ms to idiota totalny powinien zostac tam i walczyc czym kolwiek jeszcze mial a ten gran zazucil i jeszcze " spier.... leszczu.." za duzo masz mf.. LOL... wiekszego PRo Noba niewidzialem ... zeby costakiego zrobic :S btw niezly waste miales 120mfs~~ pare sd i troche hmm w 7min~... fart miales ze cie na poczatku fight nie ubil (jakies 10hp ci zostalo)... i mogles na jego summony sd niewastowac i swoje częsciej healowac...
no to tyle nastepnym razem wez Time ringa albo jakiegos kolege jako sendziego (wyzszy lv) i bedzie twój ;d
ten 36ms to idiota totalny powinien zostac tam i walczyc czym kolwiek jeszcze mial a ten gran zazucil i jeszcze " spier.... leszczu.." za duzo masz mf.. LOL... wiekszego PRo Noba niewidzialem ... zeby costakiego zrobic :S btw niezly waste miales 120mfs~~ pare sd i troche hmm w 7min~... fart miales ze cie na poczatku fight nie ubil (jakies 10hp ci zostalo)... i mogles na jego summony sd niewastowac i swoje częsciej healowac...
no to tyle nastepnym razem wez Time ringa albo jakiegos kolege jako sendziego (wyzszy lv) i bedzie twój ;d
Kumpla nie bylo. Ale gosc juz nie pogra :P
Fakt moglem sd nie wastowac ale wiesz, gram wogole na pvp jakies 3 tyg wiec jeszcze leży troche :)
Mroczny Alfons
21-11-2006, 18:52
Jesli Ty zamiast poczekac z sdkiem na yellow to Ty bijesz jak jeszcze ma mane to jestes smieszny.
To ze grasz na pvp to moze Cie usprawiedliwic ale wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy?
Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?
Mogles zamiast tylu manasow kupic wiecej run ofensywnych.
To tyle a filmik niewarty uwagi bo niewidac na nim nic wiecej oprocz nawalania sie 2 typkow :p
Cariel Da'Rose
21-11-2006, 20:46
Jesli Ty zamiast poczekac z sdkiem na yellow to Ty bijesz jak jeszcze ma mane to jestes smieszny.
To ze grasz na pvp to moze Cie usprawiedliwic ale wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy?
To tyle a filmik niewarty uwagi bo niewidac na nim nic wiecej oprocz nawalania sie 2 typkow :p
Pvp niemial zlego niemowie tu o waleniu z runek(chociaz co mnie zdziwilo nieuzywal hotkeyi ,rzadko sie to zdarza), byly 2 momenty kiedy tego 36ms bil zerk i konczyla mu sie mana i dobrym posunienciem bylo spamowanie mu sd zeby niezdarzyl sie wymanasowac~ EASY. "Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?" widzisz są ludzie z honorem i tacy ktorzy o nim tylko slyszeli. jedyno z czym sie zgodze ze mogl wziasc wiencej run ofensywnych (gfb,sd,explo).
nawet najs mi sie podobalo :) dobra rada zrob duzy lvl mlvl kup pacca i bedziesz wymiatal :p albo chodz na inferne to walne sobie z toba duela heheh
10/10 more plax
Wybrac sie na duela z kims kto jest szybszy? Co mu z tego ze jest szybszy i uciekl jak teraz juz nie pogra? Jakbym mial wiecej run ofensywnych to nie mial bym capa na tyle manasow i pewnie pierwsze by mi sie skonczyly.
Up~@
Anis dzieki. Tez wczesniej gralem na celescie :P
A co do lvlu, magic lvlu i pacca to wszystko w swoim czasie :)
Works__1985
21-11-2006, 23:58
...Szkoda, że to nie na Aurea bo koleś już by miał rooka odemnie i od przyjaciół fajno by było gdyby już mu many na gran hur nie starczyło, może wtedy udało by ci się go załatwić chociaż by z tych hmmków zależy czy miał uhs.
Native16
22-11-2006, 10:01
Za to ty jeste wielki kozak ... wyskocz ze mna na pvp -.-
Nie bylo cie tam wiec stfu sambys lepiej nie zrobil ...
Mroczny Alfons
22-11-2006, 11:45
Pvp niemial zlego niemowie tu o waleniu z runek(chociaz co mnie zdziwilo nieuzywal hotkeyi ,rzadko sie to zdarza), byly 2 momenty kiedy tego 36ms bil zerk i konczyla mu sie mana i dobrym posunienciem bylo spamowanie mu sd zeby niezdarzyl sie wymanasowac~ EASY. "Tez bym spierdo****.Co mial zostac i pasc?" widzisz są ludzie z honorem i tacy ktorzy o nim tylko slyszeli. jedyno z czym sie zgodze ze mogl wziasc wiencej run ofensywnych (gfb,sd,explo).
Sugerujesz ze jestem bez honoru?
Na duele sie neiumawiam bo zwykle to waste.Jesli zabijam to zabijam z zaskoczenia.No i duel niema polegac na zakupieniu na full cap manasow i bicia sie z samej rozdzki.Jesli tak ma wygladac duel to ja dziekuje.
@up
Adres masz po lewej stronie tego posta.
@Shikaka
Niepogra sobie?Ciekawe kto sie przestraszy noob hunta.[niewmoei o Tobie,chodzi mi o hunty od ~20 lvli]Kolo bedzie marnowal ~400k expa bo ma hunta od 30 lvla.
Po pierwsze zeby go huncic musisz miec reasona.Reasona niemasz bo jak mowiles na poczatku on lecial ze skullem i go zaataowales.
Na pewnoe zabil kogos za cos bo zado kto wybiera sie na random pk main charem.To tyle.
Sugerujesz ze jestem bez honoru?
Na duele sie neiumawiam bo zwykle to waste.Jesli zabijam to zabijam z zaskoczenia.No i duel niema polegac na zakupieniu na full cap manasow i bicia sie z samej rozdzki.Jesli tak ma wygladac duel to ja dziekuje.
@up
Adres masz po lewej stronie tego posta.
@Shikaka
Niepogra sobie?Ciekawe kto sie przestraszy noob hunta.[niewmoei o Tobie,chodzi mi o hunty od ~20 lvli]Kolo bedzie marnowal ~400k expa bo ma hunta od 30 lvla.
Po pierwsze zeby go huncic musisz miec reasona.Reasona niemasz bo jak mowiles na poczatku on lecial ze skullem i go zaataowales.
Na pewnoe zabil kogos za cos bo zado kto wybiera sie na random pk main charem.To tyle.
Niepogra sobie bo znam sporo highlvli na tym serwie i sa to moi dobrzy kumple.
A reason mam bo bylo mowa ze duel do smierci. Jak dla mnie jestes noobem i c***a wiesz.
Mroczny Alfons
22-11-2006, 15:09
Niepogra sobie bo znam sporo highlvli na tym serwie i sa to moi dobrzy kumple.
A reason mam bo bylo mowa ze duel do smierci. Jak dla mnie jestes noobem i c***a wiesz.
Taa zabija go raz odrobi i kazdy o nim zapomni.Albo walnie gran hura i wykoluje ich tak jak Ciebie -.-.
I nienazywaj mnie noobem dzieciaku X( bo to nie ja robie mega waste w kilka minut nie ja daje sie nabrac na duel z szybszym od siebie.
A jesli chuja wiem to zapraszam na Nebule -.-
Koles wala ci niezlego wytyral :P Mogles to przewidziec i nie wybierac takiego miejsca Oo tylko na dachu jakiejs budowli czy cos.
@up
A ty idz na roty zbierzesz sobie mieso i troche gp , moze nawet katana sie trafi, i nie bedziesz mial waste...Have fun -.-''
Mroczny Alfons
23-11-2006, 17:34
A ty idz na roty zbierzesz sobie mieso i troche gp , moze nawet katana sie trafi, i nie bedziesz mial waste...Have fun -.-''
Dzieki za rade.Bylem dzisiaj i zarobilem az 900 gp i 1k oz miesa w 2 h huntu B)
Naprawde zajefajne expowisko.Polecam :cygaro:
@up
jednak proponuje dworce bo tam jest super exp i loot
Jucha Furora
23-11-2006, 21:55
filimk bardzo ładny.Brak honoru uciekającego, tyle powiem. Na nebuli tez jestes taki mega wymiatacz jak tu?Osoboscie sam zaczne na niej grac od nowa.Tyle...X(
Mroczny Alfons
24-11-2006, 16:03
filimk bardzo ładny.Brak honoru uciekającego, tyle powiem. Na nebuli tez jestes taki mega wymiatacz jak tu?Osoboscie sam zaczne na niej grac od nowa.Tyle...X(
Nie niemam czym wymiatac ;) bo od dosc niedawna gram a i palkiem niema zbytnio jak pkowac.
Wyrazilem swoja opinie a chyba wlasnie po to jest forum.
Filmik jest noobowski i calkowicie przeczy stwierdzeniu jest waste-jest zabawa.Niemam racji?Rownie dobrze mogl wyrzucic to co stracil do wody i tez jesli bym napisal ze filmik noobowski to bym zostal nazwany "mega wymiataczem" ?
Pomyslcie co komentujecie,kogo komentujecie, i w jaki sposob komentujecie. -.-
EOT z mojej strony, niedyskutuje z <cenzurka> .
ps.jedynie za co cenie nagrywajcego jest to ze upublicznil ten film.:) giezet:p
Knight Patryk
25-11-2006, 01:10
ale ciota z tego crusade ogolnie film fajny;) gogo
Pawciooo
25-11-2006, 01:15
Mroczny Alfons ciota z ciebie, moge sie zalozyc ze jakby on uciekal to by bylo zle,ale to ty uciekales i ty jestes ciota i ty straciles honor ty miales 36 lvl on 30 lvl i ty przegrales ciota z ciebie hahahahahhahahahahahhahahahhahaha
inferna rider
25-11-2006, 10:59
Anis jaki masz lvl na inferni?:P ja mam 28 druta ale juz nie pkuje :P za swego czasu ladnie cielem :) ostatnia ofiara 54ms. Moze sie umowimy na pking lub cos ?:P
Mroczny Alfons
25-11-2006, 16:22
Mroczny Alfons ciota z ciebie, moge sie zalozyc ze jakby on uciekal to by bylo zle,ale to ty uciekales i ty jestes ciota i ty straciles honor ty miales 36 lvl on 30 lvl i ty przegrales ciota z ciebie hahahahahhahahahahahhahahahhahaha
Lol to nie ja jestem tym 36 msem trollu!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.