Pokaż pełną wersje : Do kiedy można trenić na slimie?
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 09:42
Witam. Chciałbym się dowiedzieć, od jakichś doświadczonych graczy, do jakich skilli można trenować na slimie z sickle, żeby klony nie padały zbyt szybko. Jak dotąd mam 77/77, i idzie dość dobrze, ale jakby było na 90?
Szło by wolniej, gdyż slimy padałyby jak muchy. Z 90/90 to lepiej się przenieść...hmm...sam nie wiem :>
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 10:02
Myślałem o cyklopach ale chyba nierówno bym się wbijał, to chyba lepsze slimy:p Zresztą nie wiem gdzie na facc dobra miejscówka z cyklopami żeby tylko 2 mnie biły i nie było noobów:confused:
GiantSpider
22-11-2006, 10:05
Od 90 to najlepiej trenować na monku. (albo w ogóle nie trenować)
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 10:06
;) Heh, no tak, zapomniałem... Gram na Candii - Non-pvp:(
Ja się tylko pytam czy sie da jeszcze trenić, nie mowię że będę próbował;)
GiantSpider
22-11-2006, 10:09
Da się trenić na normalnym monku (nie zsummonowanym), ale pójdzie sporo UH.
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 10:10
Heh, dzięki za odpowiedzi;) Jak może kiedyś wbije 90 skilla to sprawdze, jakie średnie hity wchodzą w slima, jak idzie z cyklopami i monkiemB)
GiantSpider
22-11-2006, 10:11
Slimy i cyce będą za szybko padały, na monku będziesz tracił sporo UH.
Marchewki
22-11-2006, 11:00
Roty do 65/65 można a nawet do 70/70 potem dwarfy do 80/80 85/85 , Slimy się nie opłaca :/ Minosy dalej :) a nawet Soldy :D
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 11:19
Moim zdaniem najszybciej teraz idzie na slimie, ponieważ systematycznie się wbijam i nie za szybko ubijam klony;) Potrenie- sprawdze na czym można trenić potem:)
Przy dobrym eq slime jest najlepszy do skillowania, nawet dla niskich lvl. Myślę, do skilli 85 / 85 slime jest zdecydowanie najlepszy. Ma tylko jeden minus. Slimy nie występują dość często, przez to na starszych serwerach dość rzadko jest wolny. Ale jak nie ma ludzi, to zdecydowanie slime.
GiantSpider
22-11-2006, 15:31
Roty do 65/65 można a nawet do 70/70 potem dwarfy do 80/80 85/85 , Slimy się nie opłaca :/ Minosy dalej :) a nawet Soldy :D
Soldy atakują dużo mocniej niż slime.
Dziwne, ja miałem 60/60 i szło bardzo dobrze na slimie.. ;o
Colorado
22-11-2006, 16:55
Na twoim miejscu jeśli rzeczywiście masz ten 20 lvl to dobij sobie 80/80 na tych slimach, a potem weź się za expienie tak z 50 lvl. I wtedy ponownie możesz myśleć o treningu.
Szkolny'Uczen
22-11-2006, 17:14
Na twoim miejscu jeśli rzeczywiście masz ten 20 lvl to dobij sobie 80/80 na tych slimach, a potem weź się za expienie tak z 50 lvl. I wtedy ponownie możesz myśleć o treningu.
Nie pytałem się co powinienem zrobić, tylko czy da się na slimie trenić na 90+;) Ktoś z was próbował? Jaki średni hit był?
Chłopie skiluj na wyższych skilach z monkiem ,nie bedzie ci wjeżdzał mi ze skilem 69 pal cieniackie eq leje za nic.Koło jak idzie się do Thais to jest taka wieża a na szczycie monk geaomacer i whitch z lepszym skilem to z geomancerem też Jakiegoś kolegę żeby zabił wszystko i zostawił monka lub geo.
Chłopie skiluj na wyższych skilach z monkiem ,nie bedzie ci wjeżdzał mi ze skilem 69 pal cieniackie eq leje za nic.Koło jak idzie się do Thais to jest taka wieża a na szczycie monk geaomacer i whitch z lepszym skilem to z geomancerem też Jakiegoś kolegę żeby zabił wszystko i zostawił monka lub geo.
Człowiekui, zacznij używać "," i "." bo trzeba troche sie namyśleć, żeby zrozumieć co piszesz.
Uważam, że na minosach dobrze byś wbijał skille. Slime nie posiada chyba wogóle arm, a minos ma dobry, więc Twoja broń na dobrym skillu przebije się często przez skórę mino.. Slime za szybko pada.
BTW: Ładne skills.
I teraz czy zeczywiscie masz 20 lvl?
GiantSpider
26-11-2006, 19:52
Uważam, że na minosach dobrze byś wbijał skille. Slime nie posiada chyba wogóle arm, a minos ma dobry, więc Twoja broń na dobrym skillu przebije się często przez skórę mino.. Slime za szybko pada.
BTW: Ładne skills.
Chyba nie wiesz nawet o tym ze slimy sie klonuja albo tylko udajesz takiego ignoranta.
A zrobic skille to nie problem, nie ma sie czym zachwycac.
Do 90/90 można slimach (dalej te można...)
Ale lepiej później trenić na monku (nie summonie)
Podkładka
27-11-2006, 17:52
Ja mam 53/53 i skilluje na slimach, ale mam dobre eq. I tak mi się zdarza, że przez 10 minut nic mi nie pocisną, a teraz własnie stojęi czekam na hp, bo mi zaczęły ciskać po 20... 20,18, 26 etc. -.-
Bruno II
28-11-2006, 23:10
Widziałem kiedys taki patent:
Wchodzi mag na Geo, sumonuje monka, wychodzi. Jak sie Geo przerzuci na monka to wchodzi knight i treni na geo. To bylo gdzies pod mont sternum :)
DZIAŁAŁO!!!
Na non-pvp to normalna procedura. Ciekaw tylko jestem czy geo się nie przerzuca?
Geralt ze Spychowa
30-11-2006, 20:14
Na non-pvp to normalna procedura. Ciekaw tylko jestem czy geo się nie przerzuca?
no jezeli sie przerzuci to knight ropuje sie i czeka az geo znow monka zaatakuje. o ile o to ci chodzilo ;)
Nieugiety
30-11-2006, 20:42
no jezeli sie przerzuci to knight ropuje sie i czeka az geo znow monka zaatakuje. o ile o to ci chodzilo ;)
Nie ropuje a złazi jeden poziom niżej. Gejmancer jest na tringle tower przy moście na rzece dzielącej thais, jednakże aby otworzyć przejście do owej wieży nalezy odblokowac dzwignie ktora jest na pustyni (jak sie stoi przy wejsciu to widac tą dzwignie)
-1 beholder
0 4 szkielety
+1 4 ghoule
+2 z 4 dsy
+3 witch, gej, monk
Prokocim
30-11-2006, 22:29
z tego co pamitam geo sie nie przezuci jesli najt nie bedzie stal na preciwko niego tylko na skos najlpiej w jakos sczeline geo zapedzic a nad nim monk po boku najt. Co do skilowaniu na slimach mam kumpla co trenil tam do 92 i nadal chba treni ale dlmnie to masakra.... nie ma jak pvp i monk :)
na slimie mozna trenowac do oporu nie ma okreslenia co za roznica 90 czy 100 ... bedziesz walil nieraz po 20 ale i tak summonow ci starczy
Xeedraax
05-12-2006, 16:21
Chłopie na slimach możesz trenić z dobrym rezultatem nawet do 90~/90~. Na moim świecie <no pvp> dużo osób z tymi skillami wybiera slimy, oczywiście ja też je gorąco polecam i odrazu mówie, że minoski/cyce/dwarfy nie są złe, lecz slimy są najczęściej wybierane;). Goodluck w trainie, miło mi jeśli pomogłem:P.
PozdrawiaM slime trainerów:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.