zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czarna czacha

zbluszcz (były rechta)
28-08-2004, 15:48
Czy istnieje jakaś czacha "czarna"? Kumpel mi wmawia, że to na skraju zablokowania konta. (że niby jak kolo jest psycholem :berserk: i zabija wszystkich na około, to mu przed banem taką dają.

Rechta

PS Sorka, że nie na temacie "Kolory czaszek" ale jakoś mi to nie pasowało.

PS2 "Armandeo" nie zabijaj PLZ {mnie i kumpla [rzecz jasna (a co? (ja i kumpel to Rechta i Krzychuleo))]}.

PS3 Sorka, że to tak matematycznie wyszło :)

Khan
28-08-2004, 15:53
Gdyby były black skulle, to by łaziły po świecie, proste :) Chyba że są widoczne tylko dla PKów. Ja osobiście nigdy nie spotkałem.

Bal Ur
28-08-2004, 16:09
Jak by były takie skulle to by CIPy uwzględniły ten rodzaj w manualu i tyle.
Nie ma czarnych czaszek.

A twój kumpel ci wciska kit i sam jest na skaju, ale obłędu. http://tibia.pl/forum/images/smilies/tongue.gif

zbluszcz (były rechta)
28-08-2004, 16:28
Hehe.
Tak przypuszczałem.
Kolo już od dawna mi kit wciska. notabene Słyszeliście kiedyś o tym, że Cola sie jonizuje. To też jest jedna zagrywek tego kumpla.

THX za odpowiedź

zbluszcz (były rechta)
29-08-2004, 13:28
Hjehje!
Tera to temu kolesiowi już w ogóle nie wierze. Ale mam innego kolesia, który mnie wrabia. Kolo chciał mi wmówić, że ma wizje (czy coś). A jego wredny sąsiad co? Uważa, że to wszystko normalne i wizje się zdarzają.

I komu już tu wierzyć.... Nawet chyba sobie nie mogę.

Tomcio Kawiaczek
29-08-2004, 18:17
Jak by były takie skulle to by CIPy uwzględniły ten rodzaj w manualu i tyle.
Nie ma czarnych czaszek.

A twój kumpel ci wciska kit i sam jest na skaju, ale obłędu. http://tibia.pl/forum/images/smilies/tongue.gif
heheh podzielam twoje zdanie !!!!

Merawo
30-08-2004, 00:11
Ty rechta od kiedy w wariatkowie jest intenet?? :joke: A tak wogle to niezły ten numer z jonizowaniem Coli. 8o :D

aktus
30-08-2004, 12:57
cola sie zjonizuje jak podlaczysz napiecie do niej... dysocjacja czy takie cus podobnego... nie pamietam... w kazdym badz razie rozbicie na jony pod wplywem pradu... w ten sam sposob pod wplywam produ woda zamienia sie w tlen i w odór ;)

zbluszcz (były rechta)
30-08-2004, 13:13
No tej desocjacji to jescze nie miałem na lekcjach (jak wskazuje mój wiek), ale wierze. W każdym razie to co on mówił (na forum nazywa sie "leo") to były kompletne brednie. Mówił, że sie cola jonizuje jak sie nią wstrząśnie i zostawi, a potem to może zatruć. Teraz to jak mnie próbuje wrobić, a ja sie nie daje to mi zaczyna, że jestem noob bo sie nabrać nie dałem....

Czyżby on nabierał sam siebie.

aktus
30-08-2004, 18:14
heh jak sie cole wstrzasnie to sie nie zjonizuje tylko wygazuje, a n00b to on jest skoro takie brednie pociska ludziom

Meloon
30-08-2004, 22:31
Jak wstrzasniesz cola, to sie nie zjonizuje, ale jak ja potem zostawisz na 5 lat w cieplym pomieszczeniu to owszem, moze zatruc... :)

Master planet
31-08-2004, 13:01
niema zadnych czarnych czaszek ja osobiscie zadnej jeszcze niewidzialem 8o :D :tongue:

Muszufasa
01-09-2004, 11:23
Heh ja takiej niewidzialem jeszcze nigdy jak zobacze dzm znac hehehhehe :D

keicaM
01-09-2004, 13:47
cola sie zjonizuje jak podlaczysz napiecie do niej... dysocjacja czy takie cus podobnego... nie pamietam... w kazdym badz razie rozbicie na jony pod wplywem pradu...

Drogi Aktusie, dysocjacja to jest rozpad elektrolitu na jony pod wplywem wody a nie pradu...

w ten sam sposob pod wplywam produ woda zamienia sie w tlen i w odór

Cholera trzy lata sie chemii ucze, wiele rzeczy slyszalem, ale takiej glupoty jeno jeszcze nie :O
Tak na marginesie... Jedyne co w coli moze dysocjowac to H3PO4 (te cyfry to indeksy dolne, ale nie wiem jak tu wstawic na klawiaturze) - po ludzku, kwas fosforowy. Wszystkie kwasy sa elektrolitami wiec ten kwas bedzie dysocjowac... btw. tego kwasu uzywa sie jako odrdzewiacza do metalu, do produkcji proszkow i innych srodkow czyszczacych, jak i farb i lakierow... zatem, smacznego :P

zbluszcz (były rechta)
02-09-2004, 16:46
Może o dysocjacji nie, ale o wygazowaniu owszem.

Dzieki