PDA

Pokaż pełną wersje : noobs pk. pall 38 lvl

Club'Skrent
22-11-2006, 15:33
http://rapidshare.com/files/4384474/sana_rapuzi.rec.html

moje pk :] nudzilo mi sie... ogolnie nie jest ciekawe ale jak komus sie nudzi to mozna obejrzec :]

Jorg Bruce
22-11-2006, 18:29
Czlowieku jesli chcesz zeby ktos twuj film obejzal to nie wrzucaj go na rapida bo jesli masz wrzucac na rapida to wogule nie wrzucaj bo za wiele osub go nie obejrzy wrzuc go na tibicams

Upierz
22-11-2006, 18:31
Rzeczywiście noob pk... Lałeś 20 lvlki jedynie co umiejące powiedzieć to "plx", jak dla mnie nie warte obejrzenia.

@Jorg
1. Ortografia.
2. Jest przyklejony temat jak obejść limity w rapidzie -.-

Tentotrix
22-11-2006, 19:05
Czlowieku jesli chcesz zeby ktos twuj film obejzal to nie wrzucaj go na rapida bo jesli masz wrzucac na rapida to wogule nie wrzucaj bo za wiele osub go nie obejrzy wrzuc go na tibicams

Czlowieku jesli chcesz zeby ktos czytal twoje posty,to zajrzyj do słownika a nie graj tylko w tibie,bo jesli masz grac tylko w tibie to w ogóle sie nie wypowiadaj bo za wiele osób nie przeczyta tych twoich wypocin...
@Topic
film taki sobie;)

Dundee
22-11-2006, 20:05

A jezeli chcesz, zeby ktos czytal Twoje posty kolego to pisz je ze slownikiem jezyka polskiego w rece.

Club'Skrent
22-11-2006, 21:02
no spoko ;p mowilem ze to noob pk :] heh . a powiedzcie jka na tibicams wrzucac filmy. co musze zrobic pokolei bo nie wiem...

boorex
22-11-2006, 21:34
@up
To sie ku*wa angielskiego poucz, wejdz na www.tibicams.tibianetwork.com i uploadnij to -.-' juz mnie to denerwowac zaczyna jak ktos 500x watek powtarza.

Sry za offtop.

plebaN1
23-11-2006, 16:00

czlowieku jesli chcesz zeby ktos zaczol czytac twoje posty kup sobie slownik ! -.-!

Yreneush
23-11-2006, 18:54
czlowieku jesli chcesz zeby ktos zaczol czytac twoje posty kup sobie slownik ! -.-!

Człowieku, jeśli chcesz żeby ktoś twoje posty czytał, naucz się pisać w ojczystym języku... :balwanek:

Tentotrix
23-11-2006, 21:56

Czlowieku jesli chcesz kogos pouczać,sam kup sobie słownik -.- "zaczol" lol :baby: