PDA

Pokaż pełną wersje : Guilds of Spectrum

Panic-Archer
22-11-2006, 20:03
Witam,

Żeby nie było pisze, że na tej postaci po hacku mam dopiero 14 lvl:cup: ... ale spokojnie nasza gildia nie posiada takiego owego szefa8o , który dyryguje "ty idź tam, ty tam ty przynieś to itp X( ." (Poprostu umawiamy się tutaj w danym miejscu o danej godzinie, na jakiegoś questa czy hunta.)

Jedyne co wymagam to umiejętność pisania poprawnie gramatycznie (czyli jak w podaniu napiszesz :Jesztem, sóper koleśem werz mńe to nie masz co liczyć na dostanie się do naszej niezależnej drużyny)

Jeżeli będziesz potrzebował pomocy w miarę możliwości jak najszybciej ją dostarczymy czy będzie to pomoc pieniężna, czy jakiś protect czy jakakolwiek inna :evul

W tym tygodniu pojawi się forum i strona naszej gildii. No chyba że nikt się nie zgłosi to... ;d
Adres forum http://spectrum.mojeforum.net !! WSZYSTKICH CHĘTNYCH ZAPRASZAM !
A jesczę raz powtarzam że gildia jest na świecie Morgana, a zgłoszenia proszę o zamieszczeniu tutaj, w tym temacie albo pod nick Kolega Marca ;d wiem dziwny ale jakoś tak mi się skojarzył ;p

Czekam na zgłoszenia ;)

Pozdrawiam Panic

Garato
22-11-2006, 20:49
Ty też ortografią nie grzeszysz :)

'gildii' a nie 'gildji'...

Heh nawet Firefox mi podkreśla 'gildji' ^^

Panic-Archer
22-11-2006, 21:53
Dzięki, sory nie zauważyłem tego błędu.

Edit

Najprawdopodobniej dołączy do Gildii Widmo 21 knight, 29 druid

adammistrz
28-11-2006, 17:28
moge do guildi nick: Gestemet Knight 34lvl

S-Player
28-11-2006, 17:55
ja tez chce dolaczyc mam 19 level jestem druidem mój nick to nekromata (ten druid to moja druga postać ) moge dolaczyc ?

Yamakiteo
28-11-2006, 19:14
O lol u mnie tez podkresla a jak cos to wez Major Sorcer do gildi 15 sorc

Panic-Archer
02-12-2006, 13:07
Elo,

Sory ale miałem kare na kompa.. Teraz mam weekend i możemy pograć, oczywiście wszyscy zostaniecie przyjęci.. Napiszcie do mnie w tibi ...

PONAWIAM OFERTE !

xilton
20-12-2006, 18:30
siemka szukam gilldi
moja profesja to
24 level sorcerer
21 magic level
postac posiada dobre eq prosze przyjmijcie mnie
odpiszcie jak najszybciej to mozliwe napiszczie na gg 9639548