Pokaż pełną wersje : Polski serwer (to nie żart) !!!
Dzisiaj rano wszedłem na stronę tibia.com i co zobaczyłem? W newsie pisało że w końcu powstał polski serwer do tibi!
http://tinypic.com/3gf91
Następnie chciałem zobaczyć jak tam radzą sobie polacy z expowaniem. Ich tempo nabijanie leveli jest zadziwiająco szybkie! A do tego popatrzcie jeszcze na te ich nicki jak wspaniale pasują do klimatu gry.
http://tinypic.com/3gf9g
Nasi rodacy przewodzą również w fishingu. Dzięki wspaniałemu wynalazkowi jakim jest tibiagg mogą być oni w końcu w czymś najlepsi.
http://tinypic.com/3gf9h
Gdy przeszedłem do statystyk polskiego serwera ujrzałem bardzo ciekawą rzecz. Najwięcej polaków postanowiła wybrać profesje druida, ponieważ zachęciła ich perspektywa sprzedawania bp UHów za 3k. Czarodziejów jest niewiele mniej, ponieważ mają oni zmiar robić biznes na bp SDków za 5k.
http://tinypic.com/3gf9w
Dla Polandi zostało stworzone również osobne forum.
http://tinypic.com/3gf9y
Polacy dyskutują tam na wszelkie tematy.
http://tinypic.com/3gfar
Na koniec przejrzałem liste GMów. Ponieważ Polandia jest dużym światem, dużo GMów musi być w grze, by pomagać naszym rodakom.
http://tinypic.com/3gfau
Mam nadzieję że to spodoba wam się tak samo jak poprzednie wycieczki. Niedługo wrzuce coś nowego ;).
Przestraszyłem się nie na żarty :P
Stary gdybyśmy grali na tym samym świecie to bym cię z chęcią zabił. Żeś mi radości narobił :)
I zrobili autobana na Polandi za wypowiedzenie słów: "br?" i "swe?" :P
Hahaha :D
<spada z krzesła>
Ouch.
Dan the Automator
28-08-2004, 16:42
MEGAHIPER*****ROTFL'N'LOLZPWD!!!!!!
@Youri
Mam taki pomysł - co bys powiedział na zlepienie wszystkich tych tematów (Wycieczki + to) w jeden, danie do propozycji artykułów, jakiś chwytliwy tytuł i do arykułów? :)
IMHO cała ta twoja robota jest tak świetna, że powinna byc dla szerszej publiczności :D
gdyby było tak naprawde.....
pan Popiołek powiedziałby "KONIEC ŚWIATA!"
----
masz +
No no no, niezłe:) jak wszystkie twoje wycieczki:)... na początku nawet Ci uwierzyłem :p
heheheh... jak zwykle: BRAWO!!! chce jeszcze :D hyhy... naparwde robsiz to z glowa i humorem :D gratuluje i czekam na wiecej :D
Main Vegeta
28-08-2004, 17:09
Qrcze myslalem ze to na serio ;D Dobry fotomontaz... jestes szefem :)
Hehheh dobre :D:D
A nicki naszych rodaków najlepsze :D
Gz niezły pomysł mam nadzieje że o venore nie zapomniałeś
ps.nie boisz się że prezydentem zostanie A.L.??Bo jeśli zostanie to będziesz poszukiwany listem gończym za obrażanie narodu:):];p
ostatni raz uwierzyłem na słowo youriemu!! Już mi tu nadziei narodbił i nagle BACH. Nici z polskiego serva. Ehhh.
Fajnie by było ale o tylko mażenia
ale przyznajcie dobry jest nie
fotomontaz jest the best prwaie ci uwiezylem
ale...........chyba dam ci minusa albo nie ale dobry jestes najlepiej zrob cios typu polak z 200 levelem to bedzie gites ale narazie jest dobrze
Mam taki pomysł - co bys powiedział na zlepienie wszystkich tych tematów (Wycieczki + to) w jeden, danie do propozycji artykułów, jakiś chwytliwy tytuł i do arykułów? :)
IMHO cała ta twoja robota jest tak świetna, że powinna byc dla szerszej publiczności :D
Miałem troche inny pomysł żeby zrobić dział specjalnie na faki (feaki, faeki czy jak to sie pisze) taki jak na tibia.de. Ale tak też może być, tylko poczekaj na ostatnią wycieczkę.
Adaras- w jakimś innym temacie pytałeś się jak robić fake. Niedługo zrobie tutorial, bo z tych na tibia.de g sie można dowiedzieć.
Zeus- które zdjęcia ci się nie otwierają?
... bo nie wiele mija sie z prawda :/
gratuluje pomyslu
Świetne! I jakie realistyczne - gdyby taki serwer powstal prawdopodobnie forum i stats tak by wygladaly
blad - byliby jeszcze knighci bo do lurowania potrzeba duzo hp :)
Lamdar II
28-08-2004, 20:07
No no jak zwykle wypas :D ode mnie + jak bede mogl dodac-.- :p
Hey jestes dobry. Uwierzylem ci ale sprawdzilem to na stronie www.tibia.com i sie przekonalem ze to sciema. Ale wlozyles trud i starales sie i ci wyszlo. A tak na marginesie dobrze by bylo aby zrobili polski swiat B) B)
__________________________________________________ ______________
Jesli podobala ci sie moja wypowiedz daj +
Jesli nie podobala ci sie moja wypowiedz daj -
Jesli nie masz zdania o tej wypowiedzi odejdz i czekaj na nastepna :] :]
Wiadomo ze wolalbym + ale jesli ktos poczestuje mnie minusem przyjme to z pokora
Arka noego
28-08-2004, 20:26
jedno mnie zastanawia :P co ja robie w czołówce w exp :)
hahaha poprostu LOL...wiecej komentarzy nie mam :P :D najlepsze i najstraszniejsze co mogliby zrobic :P
stary masz łeb gratz pomysłu
customer17
28-08-2004, 20:37
BUAHAHHA koles wymiatasz ;] jestes ziom prawie dalem sie nabrac w sumie bym sie cieszyl mzoe wiekszosc polakow (wiekszosc noobow :P) z secury by sie wyniosla i byl by spokoj!!!! zrobice ten serv!! :D odemnie BIG +
p.s wycieczki byly suuper czekam na venore... (chyba ze juz jest a ja nic o tym niewiem!poszukam) :) pozdro all
Royal Pally
28-08-2004, 20:41
Hyhy...na początku się przestraszyłem...ale spoko dawaj więcej takich tematów
pozdro
:lucznik: paladin 25 lv skils 68//50 (bad) 12 mglv
Youri ty jestes poprostu genialny!!! Tobie sie poprostu nie da dac minusa.
Jakiś głupi błąd sie pojawił. Skasować.
Niestety, CipSoft Team nie przewidział że 1500 osób online na Polandi będzie zabójcze zarówno dla niej, jak i dla reszty serwerów. Z tego powodu na wszystkich forach o tibi polacy zakładają setki tematów o tytułach "plz dlaczego tibia nie dziala". A taki oto news widnieje na stronie tibia.com:
http://tinypic.com/3radf
Hrhrhrhrhrhr... Na poczatku juz sie zlenklem ze jest taki juz serwer :P Ale nizje jak zobaczylem to juz sie skapnelem :)
Bardzo fajne ^^
Par'Salian
29-08-2004, 17:34
No, No , jak zwykle doprowadzasz mnie do łez ( ze śmiechu oczywiście ). Kiedy to zobaczylem sie zdziwilem i z ciekawości aż na tibie.com zajrzałem czy to co napisales jest prawdziwie :p . I znów jestem zmuszony dać ci plusa :).
ziomal 3
29-08-2004, 17:57
:D buhahaha!!! ty to umisz człeka rozbawić!!! :D
(na początku serio ci uwierzyłem :baby: )
Viperiusz
29-08-2004, 18:25
Sądząc po zdjęciach to świat zasługiwałby na miano Nooblandi chociaż zama nazwa Polandia sama za siebie mowi....
Gratuluje - męka nad screenami sie opłaciła...:D:D:D:D bo sie jak koń uśmialem.. :D
__________________________________________________ ___
za błędy przepraszam--------------------------
Heh bardzo fajne
+ ode mnie
Hehehe poprostu świetne wszystko idealnie ;]
Prawie mnie w maliny wpusciles :p lol
Vanhelsen
29-08-2004, 19:43
Ty.. ty... ty, ja ci tego niewybacze, tak rzerować na ludziach. Ja juz chciałem zakładać tam chara <dżołk>
nice foto, ten pomysł z artykułem jest CooooL 8o
I dlaczego to wszystko nie jest prawda:( ja chce Polski serv.
Youri pieknie super mega hiper. ^^ :D:D
Aethrian
29-08-2004, 19:57
OMG! Do samego końca myślałem, że piszesz serio, bo niestety ale poziom, który zobaczyłem niedaleko odbiega od rzeczywistości...
Na szczęście okazało się to być nieprawdą...
kapusta-antica
29-08-2004, 23:07
gdy by był taki swiat bylo by switnie polacy rulez :P
pl.dobo twoj plan morze wypalic
+ ode mnie dla ciebie :P
Respect, niepozostaje mi nic innego jak dać ci plusa ;)
Seban PL
29-08-2004, 23:41
STARY NAROBILEM W PORY!!! 8o (niewiem czy bardziej ze smiechu czy ze strachu ale mniejsza...) Wiecej mnie tak niestrasz jak niecesz mnie miec na sumieniu bo moge zawalu dostac normalnie!!! Taki serwer musial by byc non-PvP bo inaczej skonczylo by sie to tragedia!!! :p Omalo co sie zarciem niezadlawilem napisz w tytule "Dla ludzi o mocnych sercach..." bo zwiekszy sie ilosc zgonow w Polandi !!!:D Poprostu super + dla ciebie!!!B)
Naprawde niezle Ci poszło :D wyjdz z inicjatywa i napisz to samo na forum tibia.com :P
tylko poucinaj to z fishingiem itp :p bo to by była anty reklama polski :P
gj :D +
@Youri
Z góry dzięki. ;) Bardzo mi się przyda taki Tutorial, gdyż wykonanie to dla mnie ciężka sprawa, a najważniejszy w takich fake'ach jest pomysł =]
rotfl&nlol
Buahahahah :D
No nie :P Wykonanie boskie, ale najlepsze jest wykpienie debilnych polaczkuw, bo wiesz pacce powinny zginonć bo majom wiencej nisz normalni i w ugule na sewererze 10000 osub bo tylko pace mogom wejsc a to nie spra wiedliwe ... Bhahahahahaha, pewnie dostane minusa od jakiejs udanej xywki "z***any ogureczek" czy "Obesrany ziomek joł" ...
Bhahahahahahahahghahahghahghahaahaaaaah
Spoko :P Wes moglbys podac mi linki do all wycieczek ? (queen beger rox xD) Nie moge znalesc :P
Naprawde bardzo dobre. Ale wlasciwie gdyby powstal polski serwer, to pewnie by tak bylo :/ Wkoncu jakby sami polacy grali to zeczy typu: lootbag, trenowanie z potworkami nie mialo by sensu.... chociaz wlasciwie mogla by sie znalezc jakas zablakana duszyczka, ktora pomylila serwer i jakis obcokrajowiec mogl by zalozyc tam postac. Ale nawet jakby chcial to i tak by nie mogl tam grac, bo dla bardzu wielu polakow br to nooby Niemcy to ch**e szwedzi to pe***y itd.
Fajnie by bylo jakby byl taki server z checiom bym na nim gral i jakby byl pvp i by jakie inne kraje graly bysmy ich zabijali :) :berserk:
Niesamowite poczucie humoru, tym bardziej na + , iż potrafisz śmiać się z polskich czyli naszysz przywar. Pozatym jestem przekonany, że jest wiele takich osób, które z utesknieniem czekaja na powstanie takiego serwera i dopiero tam mogłyby naprawdę rozwinąć skrzydła :)
Nie ma takiego serwa!! Jak robiles tego ss-a to czego wyciales serwy i liczbe osob ktr na nich graja??
Saga Paladyn
31-08-2004, 19:05
Hehe świetne ale nie które nOOby weszły na strone tibi.com i sprawdziły czy przypadkiem to nie prawda .No Coment do tych ludzi a dla Ciebie gratki za wykonanie.
Miejmy nadzieje ze kiedys powstanie taki serwer.. <mniam> :D
Ale sadze ze to malo prawdopodobne bo cip soft chyba nie moze robic serowo z imeniami polania , brazuka , sedenia , deuchana etc.
:( :( :( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! oŻ tY Ja cIę zAbIjĘ To TaK ZaJeFaJnIśCiE WyGlĄda buuuuuuuuuHuHuHu
Nagroda Nobla Dla Youri!!!!!
Obłedny Rycerz
07-09-2004, 20:58
HIPERMIMPERSTIERDIPER'ROTFL'N'LOL ;)
Ty to chłopie normalnie potrafisz rozbawić na amen ;))) . Wielkie brawa dla tego juzka (takie od usera ;) ) i OBY TAK DALEJ!!!.Miłej pracy w robieniu fake'ów ;]
KUR## JAKBYM CIE SPOTKAL NA TIBI BYM CIE NA 100# UBIL MOIM UHMAKEREM :p NIEŹLE MNIE WKU####EŚ X(
iva-knight
08-09-2004, 20:26
Narobiles mi nadziei i czar prysl a juz myslalam i juz chcialam robic postac na Polandi hehehhee:) :(:(:(:(:(:(:(
youri jestes boski!!!! uwielbiam twoje dziela! oby tak dalej!! nie popadaj w ruine
Hegemmon
09-09-2004, 00:38
Youri, to jest coś :D super to wygląda :D ciekawe co będzie nastepne :P
opolanin
12-09-2004, 17:28
Humm... Szkoda ze nie ma takiego servera;D
Polacy górą :D!!
Trzeba pogadać z gm'ami:D
Fabimeza
12-09-2004, 18:35
Niezła ściema z tym serwerem....ale mógłby powstać taki serwer
Ghost Nieudany
12-09-2004, 19:08
KUR## JAKBYM CIE SPOTKAL NA TIBI BYM CIE NA 100# UBIL MOIM UHMAKEREM :p NIEŹLE MNIE WKU####EŚ X(
Jak dziecko... Pokazać mu coś, czego nie zrozumie, i już wypowiada wojnę.
A co do fake'a... To jest świetny, nabrać się nie dałem, bo akurat przeglądałem Oficjalną stronę Tibii, ale gratuluję pomysłu! :)
AzbesciaK
15-09-2004, 15:09
bump xD
temat rzadzi to podbijam xD
Fajny ss. Gratz dla twoich pomyslow. Pozdro
Binov xD
15-09-2004, 16:54
Ostry brecht
Az spadlem z krzesla...
ja poczatek myslalem ze prawda ale potem sie usmialem. :D
Piszemy do Cipu zeby serwera takiego zrobili :D
Bożeeeee ja chce taki serwer.Jak by takie coś było to papa antica i witaj polandia :P BArdzo Wielki PLUS za pomysł. Ja chce polandie :P
Gonzo von Krenzel
27-09-2004, 22:47
Nie no... Genialne...
Poprostu super. W sumie chyba tak trudno nie jest to zrobić, ale efekt jest powalający.
Tymbardziej sam pomysł ;).
Wyyyyje na glebie :D
R O T F L
trzeba byc niezlym zj***m zebyc cos takiego zrobic wiec gratz dla ciebie ;)
Koles dawno mnie nikt tak nie rozmieszyl a to ze jestem z Lublina to juz wogole . Masz u mnie piwo :D
Cerverius
11-08-2005, 10:00
Ten wał z polskim serwerem to dobry pomysł prztnajmniej polsct tibijczycy bioracy udział w konkursie mogli chociaż na chwile zapomnieć o oczekiwaniu wczytując sie w ten przezabawny post :)
Jak dla mnie bomba :)
Chociaz gdyby Cip'y zrobiły polski server to bym nie nazekał :)
Co za idiota odswiezyl temat z przed roku?!
vomowu12
11-08-2005, 10:20
Słaby jesteś i czy to wogóle istnieje myśle że nie :EVUL: :PALADYN: :MAG:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.