Pokaż pełną wersje : ! Demony I Mms !
Ok oto filmik z dzisiejszych demonów, w tle mastermind shield (oczywiście to tlyko część hunta) musicie ściągać szybko zanim mi skasują to z servera (moge zamieszczać pliki tylko poniżej 400kb a to ma ponad 1 mb :P)
miłego oglądania życze ;)
http://gondimil.friko.pl/mojdemon.rec
moj mail -
[email protected] - wyslij mi to to wrzuce na serv.
Ogoras de pal
28-08-2004, 20:13
Ja juz po premierze filmu. Spoko filmik. Ten mms niezly fart :D. A tak wogle jaki to jest swiat?? Bo tam slyszalem ze MMS hodzi po 500-600k. Na eterni hodzi po 250k wiec sie zastanawiam. A mieliscie jeszcze cos dobrego z lootu jak juz skonczyles nagrywac??
customer17
28-08-2004, 20:15
niechce mi sie sciagnac ;P zrob sobie pozadny ftp lycos np... i wtedy umiesc linka
wypadł jeszcze e plate, a świat to harmonia, a na lycosie mi sie niechce zakładac konta (może sie jutro przymusze)
Klucha Ziom
28-08-2004, 23:18
Na początku filmik nie chciał mi sie ściągnąć. Myślałem że nie będzie czego żałowac bo obejrzałem już dużo filmów z demonami ale gdy zaczeło sie śćągać i wreszcie obejrzałem filmik (może nawet film) to byłem naprawde pod wrażeniem :). Inne filmiki z porównaniem z tym nie miały żadnych szans. Gratuluje także lootu <GRATZZ>! :king: Musisz więcej nagrywać takie za***iste filmy! Jak masz jakieś to umieść na stronie albo wyślij mi na e-mail
[email protected] PLX. NarX B)
Jak zrobic nowy temat aby umiescic filmik ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.