Pokaż pełną wersje : moje pixelarty
nie_gap_sie
23-11-2006, 20:42
Witam porobiłem troszke prac i oto wyniki mojej "pracy" wszystko było robione od podstaw nic nie przerabiałęm ani nic takiego.
Goblin Sword
http://img233.imageshack.us/img233/9169/mieczv1js9.png
Crazy Sword
http://img233.imageshack.us/img233/4556/nextmieczuy3.png
Włucznia
http://img233.imageshack.us/img233/9949/wluczniav1hv0.png
Jak sie spodoba to zrobie wiecej i dawajcie mi odrazu pomysły na more.
Respekt czlowieku! W jednym sa az 4 kolory ... -.-
nie_gap_sie
23-11-2006, 20:45
Ok to dam coś lepszego :P
Fire Sword
http://img455.imageshack.us/img455/2263/fireswordanimeu4.gif
To dawajcie pomysły na more i commenty
;/ Nie są dobre ;p ale... No coż, mało kolorów, cieniowanie dziwne ( najbardziej widoczne jest to na "Włuczni" )
Piękne i słit, zwłaszcza 'włucznia' -,-
1/10.
zanim cokolwiek pokazesz to sie naucz robic cokolwiek, zacznij od prostego sworda ale nie takiego jak goblin.. zrob pod kątem i uzyj przynajmniej 3-4 kolorow na kazdy element (ostrze, rekojesc) i unikaj grubych drzewcow/rekojesci jak np we "włuczni". przestudiuj sobie prace tutaj umieszczone badz gdziekolwiek z pixelartem tego typu..zapisujesz plik i patrzysz jak zostalo cieniowane i jak to mniej wiecej wyglada i probujesz kopiowac i w koncu swoje tworzysz. przed nazwaniem sprawdz w slowniku czy dobrze napisales, powodzenia....kazdy od czegos zaczyna...
Pan i Wladca
23-11-2006, 22:13
Przed świąteczny żarcik prawda?
Randlemen
24-11-2006, 15:29
Słabiutkie te prace. Nie dość, że kształty marne, to jeszcze cieniowanie na poziomie pierwszego etapu wtajemniczenia;)
Jak sie spodoba to zrobie wiecej i dawajcie mi odrazu pomysły na more.
Czyli nie dasz? Bligxs?
slawekmag
24-11-2006, 15:57
www.przyklejonetemat.lubie.com
Masz przyklejony temat! Pierwsze grafiki.
Descartes
24-11-2006, 17:26
A coście się czepili ilości kolorów? W pixelarcie chodzi między innymi o to, żeby się ograniczać. :P
...no, ale trzeba umieć.
Eheh Kuraj.. :P to aż w oczy koli..
Stary! Masz talent! Powinieneś wygrać konkurs na "najbarsziej kreskówkowy i najsłabiej cieniowany pixelart 2006". Nie wiem, jak to zrobiłeś, ale moje prace nagle wydają się być świetne! 8o
PS. Jeśli chodzi o przyklejony temat, to praktycznie nikt tam nie zagląda...
Kusza najleprza, hehe 8o . Daje 4/10.
SkomeroX
24-11-2006, 21:26
Totalne dnoo.....
Nic więcej nie powiem......:evul:
widzę, że tu sami artyści się zebrali i znawcy pixeli, oy ziomki i dzieci neostrady, aż boli kiedy czytam niektóre teksty.
po 1 Kuraj ma racje.
po 2 bardzo słabe grafiki
po 3 to kieruje do znawców tematu, jak stworzyć. pixelart z 1oo kolorów?
po 4 on dopiero zaczyna, więc należy mu się konstruktywna krytyka (nie bije się leżącego)
popracuj nad cieniami(cieniowaniem), postaraj się zwiększyć ilość kolorów ale nie przesadzając przy tym, 7 to dobra liczba jak na początek. Zmień paletę barw, bo co poniektóre kolory, to na odruch wymiotny zbierają. Ostanie, ćwicz i nie zaśmiecaj forum. nie musisz się chwalić każdym twoim „dziełem”. Pokazuj te najlepsze
widzę, że tu sami artyści się zebrali i znawcy pixeli, oy ziomki i dzieci neostrady, aż boli kiedy czytam niektóre teksty.
po 1 Kuraj ma racje.
po 2 bardzo słabe grafiki
po 3 to kieruje do znawców tematu, jak stworzyć. pixelart z 1oo kolorów?
po 4 on dopiero zaczyna, więc należy mu się konstruktywna krytyka (nie bije się leżącego)
popracuj nad cieniami(cieniowaniem), postaraj się zwiększyć ilość kolorów ale nie przesadzając przy tym, 7 to dobra liczba jak na początek. Zmień paletę barw, bo co poniektóre kolory, to na odruch wymiotny zbierają. Ostanie, ćwicz i nie zaśmiecaj forum. nie musisz się chwalić każdym twoim „dziełem”. Pokazuj te najlepsze
po 1 kuraj ma zawsze racje, nawet jak nie ma :P
po 2 zgadzam się, są to słabe grafiki.
po 3 100 kolorów to żaden problem, poszukaj w innych tematach jak się robi pixelarty.
po 4 niech zaczyna w przyklejonym temacie, bo we własnym temacie z takim shitem konstruktywnej krytyki nie usłyszy.
po 5 jest zbanowany.
po 6 sam jesteś dziecko neostrady.
Jak by był jakiś aktywny moderator, który opiekuje się tym działem, tematu już dawno by nie było. Więc temat uważam za zamknięty, a kazdy kolejny post będzie trolowaniem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.