Pokaż pełną wersje : Piraci - tutorial
http://rapidshare.com/files/4649869/Pirates___.rec.html
Na filmie pokazuje jak można huncic na 3 pietrze bez dużego waste.
Comment pls!
Ciekawa metoda, przyda sie postman :D
Pawcik a tam od którego levela sorem byś polecił ?? 33 level i 40 mlev starczy?
P.s. Jak bym chciał żeby laleczki wróciły ... (bo na 2 charze mam qesta na pirate outfit zrobiony ale nim nie gram ...... a laleczki pamietam jak sie dlugo zbierało)
P.S.2. Nice sposób , właśnie myślałem nad jakąś alternatywą na tym levelu (bo nie zawsze tomby są wolne .... a na piratach jak 2 charem siedziałem to zawsze wolne)
P.S.3.
Zapomniał bym najważniejszego: ZAJEFAJNY FILMIK :D I GRATKI ZA WYMYŚLENIE :>
MagField
25-11-2006, 11:16
Spoko filmik ale przynudzałeś z tymi swoimi gadkami... Każdy wie jak wykonać quest żeby tam płynąć....
"Your IP-address xxx is already downloading a file."......
Ludzie zlitujcie się, i rehostijcie to na tibicams.... dzięki
10:34 Pawcik of Balera [51]: Exori Flam
A to jest waste mana ;)
Nie wiesz, ze robiac Exori Vis zadajesz wieksze obrazenia niz Exori Flam?
Neo_pl
Od 33lvl już się da convincnonc corsa, ale radze gdzieś zacząć około 35 - 36 lvl(Sam tam expie od 36lvl). I gdy wchodzisz na wyższy poziom kilka gfb się przyda. I wypadku sorca IHy lub UHy żeby corsy leczyć.(Przez to mogą się bardzo koszty zwiększyć =[)
MagField
Wiem przynudzałem strasznie i sorry za to, ale film miałbyć dla kumpla i prosił mnie żebym mu wszystko opisywał.
UP
O przepraszam ale vis i flam zadają takie same obrażenia( w każdym razie ja nie widze różnicy) :P
nawet nawet ale to raczej w taki sposob to jest exp wlasnie dla 30-40lvl a ty powninienes dragi klepac 1 dragon lair na ankh ;> na tym lvl dasz rade 2 pietra bez utamo i zwroci Cie sie...ja huncilem na 55lvl 2 pietra bralem 5bp many z loota wychodzilo mi 15-20k wiec polecam Ci dragi...a co do taktyki to naprawde dobra przyda sie ludziom z nizszym lvl'em:> cya
/maggi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.