Pokaż pełną wersje : 154 ek pada i kasuje konto(missclick ue)
Migfulcrum
24-11-2006, 21:50
154 ek pada
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14501
po tym jak padl skasowal konto i mam nadzieje ze oddeletuje bo to naprawde spoko gosc na ktorego ludzie sie uwzieli
pozatym w filmiku missclick ue :baby: powodujacy...
Oskar111
24-11-2006, 22:20
calkiem zgrabnie to zrobili ;P ze 2 momenty byly kiedy koles mogl probowac uciec ale sie leczyl ;P a z missclicka nie smialbym sie gdyby to byl moj miss albo gdyby mnie dotknal ;D
Rav Othersider
24-11-2006, 22:36
Name: Keinam, will be deleted at Jan 22 2007, 23:51:58 CET
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 153
World: Eternia
Residence: Carlin
Last login: Nov 23 2006, 23:32:09 CET
Account Status: Premium Account
Ten koleś kupił konto. Nikt nie kasowałby 153 level elite knight.
Heheeh
15:32 Chad Hawk [62]: ide
15:33 Keinam [154]: ile
Ucza sie polskiego :D
@Topic
Gosciu zle zrobil zaraz jak go zablokowali mial na ukos siebie tylko garnek
mogl go do bp przesunac sie i pchnac goscia... Ma 154 lvl i szybko biega wiec by im spierdolil ale nie pomyslal i padl...
@Edit UP
Mozliwe... Widziales jak sie na poczatku uhal ? Na zoltym prawie czerwonym a pozniej jak by bota mial
Heheeh
Ucza sie polskiego :D
@Topic
Gosciu zle zrobil zaraz jak go zablokowali mial na ukos siebie tylko garnek
mogl go do bp przesunac sie i pchnac goscia... Ma 154 lvl i szybko biega wiec by im spierdolil ale nie pomyslal i padl...
@Edit UP
Mozliwe... Widziales jak sie na poczatku uhal ? Na zoltym prawie czerwonym a pozniej jak by bota mial
A wiec
Chad Hawk jest szwedem wiec moze sie uczy
Keinam - Od zawsze byl polakiem wiec o co ci biega z tym uczeniem ?
Uwież mi na słowo że nie, poprostu nie wiesz jak jest na Eternii....
poprostu mało widziałeś, naprawde mało
a wiec, odnosnie keniamina, nie jestem jego kumplem ale wiem jaki on jest. wpada paru kolesi na 90+ levelach i mowia "pej or daj" keniamin placi, jest w gildi i wybucha wojna, szybko z niej wychodzi placac za to. Na eterni nooby zwykly mowic ze jak ci sie nudzi to zaatakuj keniamina bo boi sie oddac. To samo sie tyczy ankili, 105 ed, ma taka sama opinie. Typowi pokojowi gracze nastawienie na walke ze stworami, co niestety nie wychodzi na eterni, czesto sa tu wojny, czasem po 2-3 w tym samym czasie.
odnosnie filmu, to drugiegi 150+ ek ktory nie ma na sobie paru runek DF na serverze pvp to chyba trzeba by ze swieca szukac. spokojnie by z tego trapa wyszedl gdyby mial na sobie cos wiecej niz uhy i parcel do wyslania loota. Mam nadzieje ze nie usunie swojej postaci, w koncu to by oznaczalo totalne zwysiestwo tych co go bili.
film fajny, tylko szkoda kasować takiego 153 knighta..
Mega filmik :)
A za co go tak zmasakrowaliscie ?
1. LMAO@ wrong hotkey xDD
2. 00:42 Maadfisk [98]: thats was after I played ot >.<
reported
Moja opinia na ten temat..
Ten 150 ek to lamka i tyle, nie miał miejsca w bp na pot'a? :)
A ludzie honoru kasowali swoje postacie, Castor Flynn z Lunary, prawdziwa legenda.. przegrał wojne przeciwko guildii którą sam założył i skasował postać.
Respect! ~
//Signed
/Xoltor
Draconis Dragontooth
25-11-2006, 02:08
Cóż za głęboka myśl .. żal
Migfulcrum
25-11-2006, 10:24
wlasciwie to sie mu nie dziwie, nic go dobrego nie spotkalo
najpierw ukradli mu sova, teraz wysmiewaja sie z inego i jego matki (Aknilli)
po prostu w tej grze jest za duzo chamstwa i niektorzy mja juz tego dosc
Rav Othersider
25-11-2006, 10:40
Cóż za głęboka myśl .. żal
Ludzie, to już się robi nudne z tym żal, żal. Wymyślcie coś nowego...
MagField
25-11-2006, 11:06
Nieźle się złożył ;) ale żeby odrazu delejtować konto? ^.-
Szkoda mi tego klijenta all sie na niego uwzieli ... ale bym sie zdolowal na jego miejscu Filmik 8/10 bo wedlug mnie smutny ;/ zero litosci ...
Ludzie, to już się robi nudne z tym żal, żal. Wymyślcie coś nowego...
pff ;d?
@movie
Im mniej polakow tym tibia lepsza taka prawda
Pieczar1991
25-11-2006, 13:27
Szkoda mi tego knajta 150+lv a noobki niektore jada go jak chca,zawsze tak bylo ze porzadni ludzie albo kasowali konta bo nie mieli wyboru albo rookowali sie.nie dziwie mu sie niema po co grac gdy nie moze nikomu nic zrobic,bo jak pz zlapie to dednie.Moim zdaniem koles zacznie grac na innym swiecie i postara sie miec dobra opinie wsrod graczy.
Ten Knight To Noob ja mam postac 77lvl i nosze 30bp uhow. i jak by mnie tak bili to bym ich pozabijał bo stalo kolo niego 3 sorkow 2 na 60levelach!! z Sovem ja cierz zabił bym zabił bym i uciekl... jeszcze Rs :P:baby:
Keinam nie potrafisz grać, żal mi cie żal!!
szkoda takich ludzi ... ktorzy graja w ta gre dla przyjemnosci i niechca niszczyc innym zabawy, ale facet mogl wyjsc z tego trapa....
po pierwsze mial przed soba 45 ms ktorego bez problemu mozna bylo ujebac i na haste przez luke w trapie wyratowac sie z calej sytuacji
po drugie kolo wcale ich nie walil wiec wiadomo bylo ze predzej czy pozniej go ubija
po trzecie trzeba bylo przesowac kociolek
a po czwarte trzeba troszke czasu zanim otacza sie faceta w trapie ... a on wcale na to nie reagowal i czekal jak taka oferma az go otocza
szkoda faceta ... ale zeby odrazu kasowac postac za ktora mozna by bylo niezle zarobic ?:>
Ten Knight To Noob ja mam postac 77lvl i nosze 30bp uhow. i jak by mnie tak bili to bym ich pozabijał bo stalo kolo niego 3 sorkow 2 na 60levelach!! z Sovem ja cierz zabił bym zabił bym i uciekl... jeszcze Rs :P:baby:
jestes smieszny 30 bp uh na 77 levelu ?? ciekawe ... moze pojebales ot z rl tibia
a jak by koles nie potrafil grac to by nie nabil 150levelu+ ty kretynie
wiec prosze cie nie wypowiadaj sie tu wiecej ty 14 letni leszczu
(sorry za duble post , ale irytuja mnie takie szczeniaki)
Migfulcrum
25-11-2006, 17:59
Sovem ja cierz zabił bym zabił bym i uciekl... jeszcze Rs :P:baby:
on nie ma sova bo mu na anni ukradli a pozatym jak by go zabil to by mial pz i wtedy padlby na 100%
na 154 levelu? jak ja bym mial ten char to uciekl bym bezproblemowo :)
wildzia pyta
25-11-2006, 18:07
very nice ale smutne ;[
on nie ma sova bo mu na anni ukradli a pozatym jak by go zabil to by mial pz i wtedy padlby na 100%
co z niego za lama-,-
nie co za lama tylko tak to jest jak chce sie byc uczciwym ...
Migfulcrum
25-11-2006, 18:41
co z niego za lama-,-
jesli myslisz ze jest on lama bo stracil sova w anii to zobacz sobie ten filmik...
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/6725 (7.6)
Po pierwsze, po co ci tyle bp uhow na takim niskim levelu?? Ja na 107 nosze max 20 bp, jezeli wpadnie ekipa na odpowiednich levelach to zdejma mnie na combo, jezeli beda miec niskie levele i poprostu spamowac z sd to albo wyjde z trapa, a jesli zaloza dobrego trapa z ktorego nie dam rady wyjsc to i tak padne bo nawet jesli bede mial 100 bp uhow to kiedys sie one skoncza. Uhy sa po to zeby
1-wyjsc z trapa
2-poczekac na ekipe ktra przyjdzie z odsiecza
i nie ma sensu nosic tony uhow, bardziej sie przydadza mana fluidy, time ringi, might ringi, roznego rodzaju runa
po drugie-owszem, byl w stanie zabic tych sorcow, ale to by oznaczalo pewna smierc bo by pz dostal, a on staral sie zaplacic.
po trzecie, zrobil tylko jeden blad. zalozyl postac na serverze pvp zamiast non-pvp
Diamonic
25-11-2006, 19:34
Nigdy bym nie zapłacił gdyby mnie już do trapa wzięli. ^.-
Prawda, koleś chyba przez pomyłkę jest na pvp miast non-pvp... Ale skoro ma taką opinię, to po jaką cholerę był ten hunt na niego O.o? Był jakiś konkretniejszy powód, czy po prostu - bo nie odda ^^?
jesli myslisz ze jest on lama bo stracil sova w anii to zobacz sobie ten filmik...
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/6725 (7.6)
Domyślam się że pokazujesz mi fulmuk z Ti?hehehe....on juz jest legendą ;).
Migfulcrum
25-11-2006, 20:02
Prawda, koleś chyba przez pomyłkę jest na pvp miast non-pvp... Ale skoro ma taką opinię, to po jaką cholerę był ten hunt na niego O.o? Był jakiś konkretniejszy powód, czy po prostu - bo nie odda ^^?
on nie jest przez pomykle na eterni bo tam graja jego znajowi z miasta i okolic i jego matka
Ghost111
25-11-2006, 20:34
Ten filmik pokazal noobowskie pvp knighta, i wlasciwie zerowe zgranie pkujacej ekipy.. Tyle nie ma co sie wiecej rozpisywac na ten temat :baby:
Przykre..Ale wiekszosc ludzi przeklada tibie ponad zycie i maja gdzies, ze gosc nie chce sie bic. Na anni mu ukradli sova? TO jest dopiero debilizm. Idac ekipa trzeba miec zaufanie. Rozumiem ukrasc 10k z desert questa ale sova? Skrin plex!?
Reedycils
26-11-2006, 01:22
1. Kienam nie kupil hara tylko gra od rooka, wiem bo to moj rl kuzyn.
2. Zdeletowal hara poniewaz jest pojebany xD
3. I co by dalo ze by uciekl z trapa jka i tak na dwarf bridge byl trap a do ab by nie zjebal bo juz tam czekali.:D
Ponawiam pytatnie: za co go bili/trapowali?
No to szkoda chłopaka, z tego co mówicie to nikomu na odcisk nie deptał a wyszedł na tym gorzej niż gdyby miał być "evul PA" ^^...
Reedycils
26-11-2006, 01:26
Zreszta sami zacznijcie grac na Eternii, same PA i Skull Shooters. Nie da sie Tam wcale grac, tymbardziej, ze Keinam jest bez gildi i polowa eterni Go nie lubi xDDDD i maja racje:p
Mateuszek10
12-01-2007, 17:59
Nieźle się złożył ;) ale żeby odrazu delejtować konto? ^.-
też byś zrobił deleted,jak by wyśmiewali i bili twoja matke
@
ktos napisał ze nie ma df ma, ma df ale jak by uzył df to exhaused i pada -.-
Fajny frag B)
Co do delete.. może miał inny powód ?
Może nie miał aola i sca/sov wypadło, a może coś innego? :p
A może... jest szalony?
Kasztaniaczek
12-01-2007, 19:35
Ehh... gz.... >.<
Archeologia rox!
Olorion.
12-01-2007, 19:43
A kogo to kurwa obchodzi ile bp uh nosisz. Jezeli lubisz sobie zapychac 5/9 capa to ok. Goddamn... pewnie another pl ktory by spanikowal i przez 10 minut trzymal palec na uh hotkej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.