Pokaż pełną wersje : Enemy Territory Adek i Mroziak Tjumping
Witam,
Zamieszczam film Adka i moj, nie zwiazany z tibia lecz z Wolf: Enemy Territory. Pokazujemy tu wykorzystanie mapy i umiejętnosci do uzyskania przewagi. Oczywiscie sa lepsi od nas ale z kazdym dniem jestesmy coraz lepsi.
Prosze o komenty.
http://www.youtube.com/watch?v=LZL3wRaA_iI
Pozdrawiam.
Może ja zaczne zamiszczac tutaj kolejne odcinki "Mody na sukces", która ma tyle samo wspólnego z Tibią co ET.
Widać, że zostały użyte jakieś mody lub hacki. Bo grałem w ET 2 lata i uwierz mi naprawdę sporo czasu poświęciłem na ćwiczenie tego. Dabel dżampa przez mur na Oasis potrafie zrobić jak również większość tych skoków co na tej mapie prezentowałeś. Ale na innych mapach poprostu zdawało mi sie to niewykonalne.
To popatrz na filmiki Hella i Mentora. Nie uzyte to byly ZADNE czity,hacki, mody. Dobry strafe/circle i pare dni cwiczen i wszystko wykonalne.
Gram w W:ET dosc krotko, i mam nadzieje ze nigdy nie spotkam was na zadnym servie :P Po prostu wymiatacie, dziwie sie ze nie macie hackow (who knows?) albo modow na gravity. Ale i tak MoH-AA:S wymiata :] Gram 4 lata. No to cya i nie do zobaczenia na ET.
MagField
25-11-2006, 21:45
Też gram w ET fajny filmik ;]
gavreonien
25-11-2006, 23:59
A ja znam Mroziaka/Frappera dosyc dlugo i wiem ze on nie uzywa modow :) tak wiec hmmm filmik fajny dzieki za zyczenia :P
Gram w W:ET dosc krotko, i mam nadzieje ze nigdy nie spotkam was na zadnym servie :P Po prostu wymiatacie, dziwie sie ze nie macie hackow (who knows?) albo modow na gravity. Ale i tak MoH-AA:S wymiata :] Gram 4 lata. No to cya i nie do zobaczenia na ET.
A ja gram na honerze : P. Mozemy sie kiedys postrzelac...: )
Na jakiej Honerze :P Chodzilo mi o Medal of Honor Allied Assault Spearhead. :P
Nie ten post cytowałem, chcialem kolegi pod toba : P
KOmentowac ludzie!
down@
Zainstaluj nowe sterowniki do grafy, mi pomoglo.
Et'e O Jezuuu.. ileż ja w to grałem..
Chciałbym zacząć od nowa.. ale nie mam jakiegos OPEN GL'a
@up
ale jakie? Wiesz ja jestem troche zielony w sterownikach i moge nie zczaic :D
i napisz gdzie mam je zaistalowac lub rozpakowac, blax?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.