Pokaż pełną wersje : Pugge Nocturna Dead !
V.Kitthix
26-11-2006, 01:28
Każdy co gra na Selenie to wie, kim jest Puge Nocturna, a więdz Puge gra teraz 2 charem co ma Nick Pugge Nocturna no i pewien Polak ośmielił się go zabić a czy mu się to udało...Zobaczcie sami...
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/14594
P.S: Plik czysty.
Will Samin
26-11-2006, 01:33
Zajebiscie ich wy**ujal ten gosc xD
palladin Vieniox
26-11-2006, 05:09
Kurde... Grałem na selenie, znałem Puge, należałem do ~Verticasów... Puge na początq był całkiem lajtowy, potem zaczoł się robic jak wszyscy, only cash i zyski co mnie za przeproszeniem Wkur*** Film świetny, typ ostro ich rozjechał xD A uhów zostało dosłownie kilka xD 10/10 xD
V.Kitthix
26-11-2006, 11:21
Dokładnie, to mi się podoba w tym filmie, że niby Puge taki mistrz PVP a zginoł ( Fajnie, że od Polaka :p ). Przecież jemu połowa H-LVLi musiała płacić pieniądze, tylko, że on to robił jeszcze tak "HAMSKO", że pierw zabijał kogoś a potem chciał od niego pieniądze. Mam nadzieje, że takich Deadów Puge będzie więcej.
P.S: Z tego co widze to dużo H-LVLi z Seleny gra na Asterze a na Selene aby wbijają żeby sobie po PKować. Sami zobaczcie, prawie każdy H-LVL ma RSa.
P.S 2: Filmik Świetny, warto zobaczyć.
MagField
26-11-2006, 12:28
Jedn z najlepszych filmików jakie oglądałem :))
V.Kitthix
26-11-2006, 12:43
Juz jest taki temat :P
Tak ale to Ja byłem szybszy od kolegi który założył taki temat jako 2.
Jedn z najlepszych filmików jakie oglądałem :))
Też tak twierdze.
P.S: Oglądać i komentować.
Nie byl bym taki pewny. Zobacz sobie na godziny zalozenia tematow.
mylisz sie
moj topic:
Dzisiaj, 00:42 #1
twoj:
Dzisiaj, 01:28
Aldruhn of Aldora
26-11-2006, 14:07
Puge to cool gosc ale dla kumpli ;) A co do jego PvP to nie wymaga komentarza, ja widzialem go pare razy w akcji nie tylko na Selenie i wiem ze wam daleko do niego :)
Bardzo landa akcja, piekna ucieczka przed 3 100lvl+. Nie wiem kto gral tym sorcem co go gonil.... Wystarczylo by ue+ sd od palkow i by padl ale no coz...
Gratz ucieczki, widac ze kolo myslacy byl :)
V.Kitthix
26-11-2006, 14:19
mylisz sie
moj topic:
Dzisiaj, 00:42 #1
twoj:
Dzisiaj, 01:28
Możliwe, najwidoczniej byłem tak ucieszony, że nie zauważyłem twojego tematu i zrobiłem własny.
P.S: No chyba nie pójdę za to na "STOS" :D
Diamonic
26-11-2006, 14:21
Haha, kiepscy ludzie tem na Selenie sa, nie malo. ;-)
Ghost111
26-11-2006, 16:14
Puge to cool gosc ale dla kumpli ;) A co do jego PvP to nie wymaga komentarza, ja widzialem go pare razy w akcji nie tylko na Selenie i wiem ze wam daleko do niego :)
Nie znam sie na Selenie ale koles co nagrywal pokazal klase, nie ma co gosciu wymiata. Szkoda ze mial malo m walli bo mogl sobie oszczedzic rundy po ab.
A jego pvp napewno nie gorsze od tych calych h leveli z tamtego serva powiem nawet ze jest o wiele lepsze, biorac pod uwage filmik oczywiscie.
Voyantem gra teraz byly Barztar i pokazal ze nie bardzo potrafi grac sorcem
V.Kitthix
26-11-2006, 19:03
Bardzo landa akcja, piekna ucieczka przed 3 100lvl+. Nie wiem kto gral tym sorcem co go gonil.... Wystarczylo by ue+ sd od palkow i by padl ale no coz...
Gratz ucieczki, widac ze kolo myslacy byl :)
Tak dokładniej to nawet:
1x = 105~ lvl
2x = 120~ lvl
Voyantem gra teraz byly Barztar i pokazal ze nie bardzo potrafi grac sorcem
Pierwsze słysze, ale zapewne masz rację bo widać było, że jego umiejętności MSa nie są wielkie.
P.S: Raayden, Voyant nie mógł go walnąć z UE ponieważ nie posiada PACCa.
P.S: No chyba nie pójdę za to na "STOS" :D
juz drewna nazbieralem, ehh
topic@ akcja piekna, ale mial tego m walla to mogl ich zatrzymac jakos czy cos ale i tak gz.
V.Kitthix
26-11-2006, 20:52
juz drewna nazbieralem, ehh
Ufff, ale mam szczęście :p
P.S: Komentować dalej.
Dawno już nie ogladałem takiego filmiku , piękna ucieczka i małe umiejetności atakujących h-leveli . Puge igiota jakich mało , nie dość ze na noob charze nosil demon shielda , bohy itd. to jeszcze jego pvp nie przekracza umiejętności 2 letniego br -.-
film wyjebany w kosmos Thorval moj zajebisty ziomal z otsa jak i z tibi gralem na selenie bylem w druzynie pekerskiej bo mnei zchakowali moj kolega z teamu zabil slash'bone tego 130 msa hehehe w thais muhauhua a teraz zajebista akcja puge to ciota harpil na kase wisi mi jeszcze 3 bp gfb u niego wszyskie noby mnialy prota bo runy mu dawali i od wszystkich wymuszal ale oby padal wiecej razy i gz lota hehehe :D:D:D:D:D pozdro
Master Destroyed
03-12-2006, 20:25
Zajebisty filmik i umiejętności.Thorval_Respect 4 you.Tylko...szkoda chara XD
V.Kitthix
03-12-2006, 20:30
Zajebisty filmik i umiejętności.Thorval_Respect 4 you.Tylko...szkoda chara XD
Dokładnie, akcja może i piękna ale char ma "Hunted" forever :p
gośc nie ma hunted forever,co świadczy o tym ze puGe to down:D
nie mógł go ubić to napisał na forum ze gośc jest "free"
omg:D
SwEEEE NOOBSSSSS:D
Genialne pvp. Mogli go zabić jakieś 10-15 razy, chyba nie wiedzą co to TeamSpeak :<
Najfajniejsza wpadka z fire bombą :P
V.Kitthix
03-12-2006, 20:59
gośc nie ma hunted forever,co świadczy o tym ze puGe to down:D
nie mógł go ubić to napisał na forum ze gośc jest "free"
omg:D
SwEEEE NOOBSSSSS:D
Możliwe, ale może i tak mówią a gdy go spotkają to napewno będą go gonić. Niby, że jest "Free" a Thorval to mój kumpel i gdy na chwile się wlogował w DP AB to po chwili przybiegł Puge Nocturna mając nadzieję, że go zabiję.
@Edit:
A to na taki mały dowód:
Dec 02 2006, 13:52:41 CET Killed at Level 74 by Belushia
P.S: Dodam, że Thorval kupił se PACCa tylko, mówił mi, że już nie będzie grał na Selenie tylko na Xerenie i itemki z Seleny zamieni na itemki na Xerenie. Powiedzał także, że pewnego dnia nocą wyjdzie ze swojej jaskini na łowy.
Mastermind Toothy
03-12-2006, 22:36
Powiedzał także, że pewnego dnia nocą wyjdzie ze swojej jaskini na łowy.
Omfg b aauahhahahahahahahha owned :)
@filmik
Smutnem bardzo smutne ^^
Piękny filmik bardzo szprytnie to sobie obmyślił ^.-
Master Destroyed
04-12-2006, 09:10
To są cali SWE.Specjalnie tak napisał żeby Thorval poczuł troche luzu(jak był by głupi) i by go zjechali.Ale i tak zapamietam Thorvala jako jedynego który sprzeciwił sie SWE.A ten Puge to niejet wcala taki kozak...
Master Destroyed
04-12-2006, 09:12
To są cali SWE.Ale i tak zapamietam Thorvala jako pierwszego który sprzeciwił się nim..Mam nadzieje że będzie więcej takich akcji.
Always hunted
04-12-2006, 14:28
Powiedzał także, że pewnego dnia nocą wyjdzie ze swojej jaskini na łowy.
Zabrzmiało złowrogo, ale od kiedy mamy noc w dzień? 8o :confused:
topic@
Zarąbisty film, piękna ucieczka, łądnie wykiwani 3 100+ levele. Film zasługuje na najwyższą ocenę, 6 w skali szkolnej.
V.Kitthix
05-12-2006, 22:59
Zabrzmiało złowrogo, ale od kiedy mamy noc w dzień? 8o :confused:
Może od teraz :p
topic@
Zarąbisty film, piękna ucieczka, łądnie wykiwani 3 100+ levele. Film zasługuje na najwyższą ocenę, 6 w skali szkolnej.
Tak dokładniej to tam jeszcze Belushia(97lvl) był a więdz można powiedzieć, że 4x100+ no ale nie ma co się czepiać, ważne, że świetny Filmik.
Hehe mistrzostwo, tyle mogę powiedzieć ... bajka xD i tak trzeba grać ^^
Darviniok
06-12-2006, 13:50
filmik wyjebisty ale ciekawy jestem co bylo w tym bp ktore wsadzil do domku bo przeciez 120 lvl by nie walczyl o jakis bp uh jeden wiec albo duuzo bp runek albo jakis item ktorego sie juz niestety nigdy nie dowiemy, ale brawo koles naprawde niesamowity :))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.