Pokaż pełną wersje : Ile ban w cryminal records?
-Ernesto-
26-11-2006, 01:40
Tak jak w tytule chce się dowiedzieć, ile ban za pkowanie jest w cryminal records, i czy jeśli mam 2 bany za pkowanie i dostanie 3ci jak zniknie pierwszy to wtedy delete acc??
1. 3 -4 albo 6 miesięcy.
Co do drugiego pytania to odp brzmi TAK
@up
Jak nie wiesz dokładnie to nie wypowiadaj się: "blabla albo blablabla"
Odpowiedzi na pytania:
Criminal record (wpis w My account) znika po 6 miesiącach jeżeli w ciągu tych 6 miesięcy nie dostałeś żadnego kolejnego criminal record.
Jeżeli dostaniesz 2 bany za pk (więc masz deletion warning) to jeżeli odczekasz pół roku od ostatniego bana i zniknie ci ten pierwszy który dostałeś nie dostaniesz kasacji konta tylko bana na 30 dni.
Sorry nie chce zakładać nowego topicu
Jeśli dostałem 2 bany, to zniknie na poczatku 1 czy obydwa, licząc od ostatniego bana
Sorry nie chce zakładać nowego topicu
Jeśli dostałem 2 bany, to zniknie na poczatku 1 czy obydwa, licząc od ostatniego bana
Chyba logiczne, że jeden, tamten drugi zniknie, jak również minie 6 miesięcy od jego otrzymania.
Oba bany znikną jednocześnie na początku miesiąca po okresie co najmniej 6 miesięcy od ostatniego wpisu.
Przykład .. dostajesz bana 1 stycznia, czyli powinien on zniknąć na początku czerwca. Jednak 23 maja dostajesz kolejnego bana. 6 miesięcy od 23 maja to 23 listopad, ale czyszczenie odbywa się na początku miesiąca, więc oba wpisy znikną dopiero w grudniu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.