Pokaż pełną wersje : Knight Online - Problem
Rayman1994
26-11-2006, 12:19
Witam .
Pisalem na wielu forach lecz nikt nie mial zamiaru odpisywac . Moze w gronie tibijczykow z forum.tibia.pl ktos gra/gral w Knight Online . Polecam ta gre , ale mam pewien problem dotyczacy czarow . Otuz mam wszystkie czary , ktore mialem jak zalozylem postac . Obecnie mam 10 lvl . Nie wiem skad wziasc wiecej czarow . Prosze o pomoc
byl juz temat o knight online tam zajzyj jak chcesz więcej a tutaj powiem tyle ze idziesz w lewą część zamku i tam taki wielki smok i do niego zagadaj reszte sam zalapiesz jak umiesz angola
Rayman1994
26-11-2006, 16:48
Ok...zalapalem =)
Tylko ze to nie smok ale dziadek ... smok byl kiedys ale tera zmienili. Nie wiem ale ja widzialem takiego dziadka a przed nim cala armia guardow
Dzieki...
P.S : Gdzie moge expic jeszcze ? Bo nidzu mi sie expienie na Bulcanach , Snatcherach itd. Czy mozna gdzies jeszcze Huncic ?
idz do moradon i party lap btw kim grasz warrior mag czy rogue ??
Rayman1994
26-11-2006, 19:14
idz do moradon i party lap btw kim grasz warrior mag czy rogue ??
Mag a co ?
Aeglos Tribunal
27-11-2006, 08:36
Mag a co ?
ja w Moradonie do 27~ lvla siedziałem więc możesz spokojnie siedzieć , później na gloom wingi , chyba , że masz specjalizacje w fire to wtedy Gobliny ;)
Yuno Skumi
27-11-2006, 18:15
ja mam problem ze ściągnięciem clienta knights online wyskakuje mi 421 too mant users are arleady loged on.please try again in 10 minutes co robić??
ja mam problem ze ściągnięciem clienta knights online wyskakuje mi 421 too mant users are arleady loged on.please try again in 10 minutes co robić??
To, co jest napisane. A jeśli nie rozumiesz, polecam słownik/translator/naukę języka.
wyskakuje mi 421 too mant users are arleady loged on.please try again in 10 minutes co robić??
Chodzić na angielski...
Yuno Skumi
27-11-2006, 18:38
@off topicvelvet czy ty czasem nie jesteś z gtasite userem?
@on topic
angielski znam ale ciągle coś takiego mi wyskakuj
Ps.a propo gtasite jeśli jesteś stamąd to mam tam nick i droid-01
@off topicvelvet czy ty czasem nie jesteś z gtasite userem?
@on topic
angielski znam ale ciągle coś takiego mi wyskakuj
Ps.a propo gtasite jeśli jesteś stamąd to mam tam nick i droid-01
Nie nie jestem z GTA SITE
Jakbyś znał to byś wiedział o co w tym biega...krzywe i nielogiczne
Yuno Skumi
27-11-2006, 19:00
za dużo użytkowników jest teraz zalogowanych.Proszę spróbować za 10 minut tiaa a co powiesz na to że odczekałem już 30 minut i więcej(próbując to ściągnąć w odstępach czasowych 10 minut)
za dużo użytkowników jest teraz zalogowanych.Proszę spróbować za 10 minut tiaa a co powiesz na to że odczekałem już 30 minut i więcej(próbując to ściągnąć w odstępach czasowych 10 minut)
Tiaa a co powiesz na to, że może nadal jest zbyt dużo użyszkodników? Spróbuj w nocy - ludzie śpią, to może ich nie będzie.
Rayman1994
27-11-2006, 19:21
ja w Moradonie do 27~ lvla siedziałem więc możesz spokojnie siedzieć , później na gloom wingi , chyba , że masz specjalizacje w fire to wtedy Gobliny ;)
Tak mam specjalizacje w Flame ale gdzie sa gobliny ?
grrrrrrrrr ludzie ale jest inny temat o knight online idzie tam dyskutowac gdzie i co huncic a to tutaj juz zostawcie.
grrrrrrrrr ludzie ale jest inny temat o knight online idzie tam dyskutowac gdzie i co huncic a to tutaj juz zostawcie.
Temat stary i panowie ANTY ARCHEOLODZY by się odezwali...
z kads sciagnac pytanie??
Poszukaj se w tematach założonych przez człowieka o nicku Ganwille (czy jakoś tak), jest tam temat o KOL'u, tam znajdziesz wiele odpowiedzi na swoje pytanie. I w googlach polskich for też radze sobie poszukać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.