zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Golden helmet w HG

Diego'Odin
26-11-2006, 22:10
Chcialem założyć temam o treasure room w Hell Gate. WIelu ludzi zastanawia sie nad skarpcem w kazzo a tutaj tez nawet ładne nagrody leżą (o ile to jest quest).
Chcialbym abyście tutaj pisali swoje spostrzezenia i domysły.

Dla tych cow nie wiedzą co to jest daje ss:
http://i58.photobucket.com/albums/g253/DiegoOdin/UO0460.jpg

karłowaci
26-11-2006, 23:09
heh wątpie żeby to był quest :) Raczej Cipsoft wystawił te itemy aby pokazać co można zdobyć
w tibi :P

GiantSpider
26-11-2006, 23:11
WOW, to zes dopiero odkryl ameryke. Chlopie, ja juz to widzialem 3 lata temu! -.-

Wojtini21
26-11-2006, 23:18
zobaczcie ze pod kazdym z tych setow lezy martwy czlowiek to jest pewnie pokazane ze mozna stracic takie itemki przy deadzie:P

GiantSpider
26-11-2006, 23:29
zobaczcie ze pod kazdym z tych setow lezy martwy czlowiek to jest pewnie pokazane ze mozna stracic takie itemki przy deadzie:P
Stracic mozna tylko jakos zdobyc nie.

mago
27-11-2006, 04:18
Idac dalej ;P
Zdobyc mozna jak ktos straci.
Takie skarbce to sa wystawki rzeczy najprawdopodobniej jest ich wiele w tibii.

Chociaz kto wie moze tele na draconii te do ktorych nikt nie wie jak wejsc cos maja z tym wspolnego - teleportuje cie do jednej z tych komnatek zabierasz all pod cialem jest dziwgnia - uzywajac jej likwidujesz glaz i wychodzisz - ale to taka moja fantasy teory

Withord
27-11-2006, 10:03
Mi ten skarbiec wygląda bardziej jak grobowiec-leżą tam ciała jakichś bohaterów i ich artefakty.
@mago: Ty serio pisałeś ten post o 4 w nocy czy mieszkasz na drugim końcu świata? :P

Lenrock
27-11-2006, 11:20
Mi ten skarbiec wygląda bardziej jak grobowiec-leżą tam ciała jakichś bohaterów i ich artefakty.
@mago: Ty serio pisałeś ten post o 4 w nocy czy mieszkasz na drugim końcu świata? :P

expic najlepiej w nocy ;D a te itemki wystawione tylko na pokaz, tak sądze ,)

XIII
27-11-2006, 15:08
Miejsca wystawione w celu zachowania klimatu, ktore nie do konca umarl.
Cos jak skarbiec w Kazordoon, Soft Bootsy w ktoryms z tombow oraz Winged Helmet po drodze do Ferumbrasa.

DDoS
27-11-2006, 15:29
Sam teraz nie pamiętam w książkach Netliosa można poczytać o 5 podróżnikach, którzy umarli podczas swoich wędrówek. Znajdę na komputerze tłumaczenie to może dam, a może niedługo przetłumaczone książki zagoszczą u nas ;p.

XIII
27-11-2006, 17:02
@up
Jaki to ma zwiazek z tematem?

Rav Othersider
27-11-2006, 17:13
Golden helmet był do zdobycia w quest'cie, ale teraz już się nie da go zdobyć...

Me$z
27-11-2006, 17:25
Golden helmet był do zdobycia w quest'cie, ale teraz już się nie da go zdobyć...
W queście najprawdopodbniej nie, ale za zasłubi dla cip-softu (odnalezienie poważnego buga itd.)tak... Ale chyba każdy to wie :p A ten g helmecik, który tam leży jest najprawdopodbniej dla pokazu, żeby sobie pomarzyć (ehh... Ten cip-soft -.-).;)

Diego'Odin
27-11-2006, 17:44
@up
Jaki to ma zwiazek z tematem?

taki ze akutat lezy tam 5 deadow i fajne itemki?
czy to nie ciekawe? taki zbieg okolicznosci?

ps bylbym wdzieczny za tłumaczenie tych ksiazek

jescz dzis sproboje sie wybrac do hg i rozejrze sie

Eternix
27-11-2006, 18:04
to trochę annihilatora przypomina jak się nagrody wybiera :p
są questy w których się glłazy przesuwa...
nie wszystkie questy są rozwiązane...o niektórych zapewne nawet nie wiemy...:(

karłowaci
27-11-2006, 18:39
WOW, to zes dopiero odkryl ameryke. Chlopie, ja juz to widzialem 3 lata temu! -.-

hmm Giant Spider czytając twoje posty można z nich wywnioskować, że tylko krytykujesz ludzi. W temacie dziwny opis też piszesz, że jesteśmy głupi, że szukamy odpowiedzi na quest z bazyliszkiem. Nie dziwie się, że dostałeś bana xD

@Topic
Może cipsoft podłożył tam ciała tych ludzi dla zmyłki i(może) nie mają one nic wspólnego z rozwiązaniem tego questu(jeżeli to jest quest) [...] Lubię pączki

Gallar
27-11-2006, 18:45
W queście najprawdopodbniej nie, ale za zasłubi dla cip-softu (odnalezienie poważnego buga itd.)tak... Ale chyba każdy to wie :p

G helmet to z wrl leciał. Albo z demców/dli. Dokładniej nie pamiętam, ale był NAJ ZWYCZAJNIEJSZYM lootem (jak great shield z dli czy fs z dragów).
No i przede wszystkim. Nova/antica, tyle osób bugi poznajdowało? G helmet, bądź co bądź to najczęściej spotykany rar, tuż obok great shielda.

Metal_Marian
27-11-2006, 18:46
Ech... No, jeśli czegoś nie wiemy to zawsze jest tak, że albo coś jest, albo cegoś nie ma, to jasne

Jeśli ktoś wiedziałby, już dawno rozniosłoby się to wielkimi fontami po internecie... Więc raczej wątpię, żeby ktoś coś na ten temat wiedział, więc spekulacje.. hmm, wychodzi z nich tylko "chyba tak" i "raczej nie"
Temat jednak bardzo ciekawy :D

Eternix
27-11-2006, 19:35
jakbyś znalazł jakiegoś rara ... inaczej... rozwiązałbyś quest z jakimś rarem to powiedziałbyś o tym komuś ??? bo ja nie...
1. niech tez się pomęczą jak chcą mieć
2, hakerzy tylko czekają na takich żeby się nimi "zająć"

pzdr:D

Lenrock
27-11-2006, 19:55
taki ze akutat lezy tam 5 deadow i fajne itemki?
czy to nie ciekawe? taki zbieg okolicznosci?

ps bylbym wdzieczny za tłumaczenie tych ksiazek

jescz dzis sproboje sie wybrac do hg i rozejrze sie

nie ma po co sie rozglądać, a to dlatego, ze znam osoby które tygodniami przekopywały całe hg w poszukiwaniu jakiejs dziury czy czegos w tym rodzaju. btw. yeka ma/miał golden helmet

Me$z
27-11-2006, 20:03
G helmet to z wrl leciał. Albo z demców/dli. Dokładniej nie pamiętam, ale był NAJ ZWYCZAJNIEJSZYM lootem (jak great shield z dli czy fs z dragów).

To teraz mi powiedz kiedy to było. :confused:
No i przede wszystkim. Nova/antica, tyle osób bugi poznajdowało? G helmet, bądź co bądź to najczęściej spotykany rar, tuż obok great shielda.
A dowody, że posiadają g-helmeta? ;)

Michoss
27-11-2006, 20:12
1) Chyba nawet jeszcze przed pacc, za pierwszych wersji tibii

2) Bo można choćby zobaczyć w domku? Teraz GH jest za rzadki do noszenia...

Me$z
27-11-2006, 20:16
2) Bo można choćby zobaczyć w domku? Teraz GH jest za rzadki do noszenia...
lol? Wiesz, jakoś nigdy w domku u kogoś nie widziałem GH ;)

Gallar
27-11-2006, 21:26
To teraz mi powiedz kiedy to było. :confused:

Oj dokładnie to nie pamiętam, bez przesady. Ładnych pare lat w tył, tibia 6x ? 5x? Nie miałem okazji wtedy grać, ale informacje te można uzyskać od większości old playerów na antice. Wszyscy kłamią? Nie sądze.

A dowody, że posiadają g-helmeta? ;)
Naprawdę musze szukać tych cholernych screenów?
Zresztą, sam sobie poszukaj ; - )
Gdzieś tu na forum był screen z Phoeleriusem ze znajomymi w domku, trzy czy cztery golden helmety.
Fakt ze Phoe~ tego cudeńka wylootować nie wylootował tylko kupił, ale bądź co bądź - posiada.

Diego'Odin
27-11-2006, 22:53
zauwacie ze 2 z 3 itemow leci z 1 potwora w kazdym przypadku oprocz wanda i blessed shield

bylem tam w czasie gdy na arenie grasowal evil eye ale nic szczegolnego nie zauwazylem

XIII
27-11-2006, 23:43
Big Daddy ma Golden Helmet.

Konradzio
28-11-2006, 09:05
Kiedys na Antice widziałem 3 domki obok siebie a w nich g-helmety( to bylo w thais te najwieksze chaty :D)

zakazane1991
28-11-2006, 15:28
lol? Wiesz, jakoś nigdy w domku u kogoś nie widziałem GH ;)

ty jesteś lol grasz na thorii co ma serwer 3 lata i szukasz golden helmetów po domkach? Zrób na antice postać i płyń na edron, tam w domkach można sporo znaleść
wracająć do tematu: z tamtąd nie da się nic wyciągnać, bo nawet jak by usunąć te kamienie to i tak jest lawa

Crowned
28-11-2006, 15:51
Warto znać troche mitów :)
To jest grobowiec, w którym pochowani są 4 wojownicy + król, a odwołujac sie do średniowiecz, ludzie chowali wojowników ze zbroja, i całym ekwipunkiem :) wiec to jest to... Można odwoływać się do mitu o tym że są to pochowani ludzie, którzy tworzyli armie przeciw KW, ale ja osobicie tak nie uwazam ;D

Nieugiety
28-11-2006, 15:53
Golden helmetów jest od cholery i jeszcze troche...
1 jest u mnie na osiedlu ;) (eternia)

@Topic
To nie quest. To ozdoba taka sama jak skarbiec Kruzaka

Migfulcrum
29-11-2006, 17:40
Warto znać troche mitów :)
To jest grobowiec, w którym pochowani są 4 wojownicy + król, a odwołujac sie do średniowiecz, ludzie chowali wojowników ze zbroja, i całym ekwipunkiem :) wiec to jest to... Można odwoływać się do mitu o tym że są to pochowani ludzie, którzy tworzyli armie przeciw KW, ale ja osobicie tak nie uwazam ;D

wreszcie ktos cos madrego napisal a kontynuujac jesli to jest grob to moglabybyc dziura tam prowadzaca ale to raczej niemozliwe bo to na pewno na pokaz jak wiele innych miejsc...

skryhull
29-11-2006, 18:25
oj dodali to tam dla picu, albo też, co jest bardziej prawdopodobne, dla klimatu. Czterech WIELKICH bohaterów zostało tam pochowanych razem ze wspaniałymi itemami... może trza popytać npc aby się dowiedzieć legend o tych bohaterach, kim byli i może skąd mieli takie itemki :D pewnie od banora (boga tibijskiego) bo i GH i Blessed shield są od niego... i jeszcze golden armory są od niego, ale to już nie rar...

Cashtan
29-11-2006, 19:18
heh wątpie żeby to był quest Raczej Cipsoft wystawił te itemy aby pokazać co można zdobyć
w tibi
LoL, sam sobie zaprzeczasz czlowieku..

delder
29-11-2006, 19:47
te questy i ruzne badziewia.
lubie tibie ale te zagatki to badziew.
ten clip.. powinien ożywić wszystkie legendy(niby to zrobił).
komnata kazzo to jedno z trudnych rzeczy .
o i książki z legendami, nikt się nimi nie przejmuje a może tojest rozwiązanie.

TO MOJE ZDANIE!X( X( X( X( X( X(

8o

Shagarot
29-11-2006, 20:10
@Up:
Naucz się pisać
Naucz się czytać inne tematy
@Topic:
To wystawka legendarnego grobowca i tyle - z tego co wiem ów grobowiec był jeszcze za czasów gdy Great Shild i G helemt dało się wylotować.

Migfulcrum
29-11-2006, 20:48
te questy i ruzne badziewia.
lubie tibie ale te zagatki to badziew.
ten clip.. powinien ożywić wszystkie legendy(niby to zrobił).
komnata kazzo to jedno z trudnych rzeczy .
o i książki z legendami, nikt się nimi nie przejmuje a może tojest rozwiązanie.

TO MOJE ZDANIE!X( X( X( X( X( X(

8o

1. a co lubisz? nioobowac pod depo?
2. jaki clip?
3. a skad wiesz ze niemozliwych?
4. głowne questy zostaly rozwiazane z ksiazek

XDamian
01-12-2006, 14:49
spojzcie na mapke gdzie on stoi jest w ksztalcie takiego klucza ;p

Me$z
01-12-2006, 14:59
ty jesteś lol
Jeśli nie wiesz co oznacza skrót "lol" to w ogóle się nie odzywaj.
grasz na thorii co ma serwer 3 lata i szukasz golden helmetów po domkach? Zrób na antice postać i płyń na edron, tam w domkach można sporo znaleść
wracająć do tematu: z tamtąd nie da się nic wyciągnać, bo nawet jak by usunąć te kamienie to i tak jest lawa
Weź mi tu nie pie***l, bo grałem także na innych serverach, ale jakoś nigdy mnie nie ciekawiło, żeby chodzić po wszystkich domkach i patrzeć, czy czasami nie ma g-helmeta. X(

Diego'Odin
01-12-2006, 15:50
spojzcie na mapke gdzie on stoi jest w ksztalcie takiego klucza ;p

rzeczywiście ale czy to klucz?

Po ostatniej wizycie w hg zauwazylem cos dziwnego

W miejscach gdzie sa te itemki (3) ZWSZE 2 wypadaja z jednego potwora

np Strange helmet i dsm z dl

dziwne...

Sante Mefisto
15-01-2007, 15:29
Mmmmm.. warto by popytac npcow o martwego krola, albo poprzednika obecnego :p

Syfon
18-01-2007, 22:20
A ja myśle że to król i jego podwładni.(on po środku a czterech kinghtów po bokach).A propo jak to może by qest skoro jest lawa i ten kamień??:o :o

XIII
18-01-2007, 23:05
moja teoria:
przelaczniki na draconii przesuwaja kamienie, a w te miejsca mozemy sie dostac teleportami.
http://img323.imageshack.us/img323/2581/draconia2ej6.jpg

http://img283.imageshack.us/img283/9701/draconia3av4.jpg

Regoor
18-01-2007, 23:42
Ciekawe co za tajemnica kryje sie w Hellgate.
A propo tych artyfaktow... czemu wy tylko na ten g-helmet zwracacie uwage?
Przeciez tam lezy blessed shield(!), mysle, ze jest to rar, ktoremu warto poswiecic wiecej uwagi niz g-helmetowi.

Torencia
19-01-2007, 00:04
HEH wszystko ładnie nie raz bylem w Hellgate i nigdy nie mogłem spotkać tej wystawy, nie mogę tam dotrzeć. jeżeli wiecie jak tam dojść to może by ktoś uprzejmy przygotował małą mapkę :D Byłbym bardzo wdzięczny :)

Szafiks
19-01-2007, 02:09
Co ja widze? Widze swoje eq.
A na poważnie wątpie aby był to jakiś quest. Jest to zwykła dekoracja. Było "furora" z pits of inferno noobki sie podniecały , że wszystko można zdobyć.... I zdobyli ale pare update później :)

Tengo
21-01-2007, 10:54
To jest quest. Wszystko jest do zdobycia. Widzialem jak 156 rp wystawial Golden Helmet na depo , zapytalem skad powiedzial ze quest i ze dowiedzial sie o nim od GMa za odkrycie Buga. Spytalem gdzie on powiedzial ze nagrody odbiera sie w hell gate i pozatym jest quest na silver mace w Elf Forest i na DSL. I wszystkie inne rary tibijskie. Great Axe itp widzialem w domku. A wiec to jest quest.

Diego'Odin
21-01-2007, 11:20
@XII
tylko jak teraz dostać się do tych przełączników?
btw draconia i hg jest wielkim obszarem więc szukanie na oślep nie ma sensu.
co do tych ss danych przez XII to te tp przenoszą do tych trumienek najprędzej. Bo przecież chowano wojowników razem z eq:)

dom1
04-02-2007, 15:50
te dedy cos oznaczają:) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kogucik302
04-02-2007, 21:19
Moja Teoria:
Taaa... Moim zdaniem to król i jego podani. Jego eskorta. Ludzie z thais którzy założyli w owym czasie ambasade w ab poszli pozwiedzac HG. Tam dorwały króla (może starego już w owym czasie Tibanusa II?) elfy. Zabili wszytkich a dowódca elfów widząc chciwość swoich wojowników wyrzucił ciała i położył na nich rzeczy wojowników by ludzie widzieli ,że z elfami zadzierać nie wolno. I tak zakończył swój żywot Tibanus II i jego eskorta.

Eternix
04-02-2007, 21:42
i wtedy przyleciało ufo i wyrzuciło z talerza kogucika...
idź się dziecko schowaj do szafy przykryj gazetami i śpij !!!

Kogucik302
05-02-2007, 12:54
@up
Umyj gębe, właź na drzewo, zacznij ćwierkać... -.-

Czep się tramwaju noobie.

Marcin24
05-02-2007, 14:17
@up
Umyj gębe, właź na drzewo, zacznij ćwierkać... -.-

Czep się tramwaju noobie.
A ty sobie umyjesz reporta
@topic
Według mnie to jest quest (ew. niedokończony) Można gdzieś coś o tych ciałach przeczytać? Próbował ktoś?

Ujo
06-02-2007, 19:07
mi to wygląda na trap lub więnzienie skusiło ich cos i kamienie spadły i umarły z głodu :P ale ciekawe są ułożone te ciała

1)dark helmet/spike sword/dark armor=mroczny ryczerz skuszony przez bogactwa.
2)devil helmet/serpens sword/demon shield=zły rycerz skuszony przez bogactwa.
3)crown/laska(nie pamientam nazwy przedmiotu)blessed shield a pod nim jakiś armor wyglonda na studded armor=król skuszony przez bogactwa. :D
4)strange helmet/ice rapier/dsm=bohater skuszony przez bogactwa. :D :D
5)golden helmet/double axe/dwarfen shield(nie wiem po co bo double axe jest dwurenczna)=wojownik skuszony przez bogactwa.:D :D :D

cite
07-02-2007, 13:05
Swojego czasu przekopaliśmy z kumplem całe HG. Questu tam nie ma, zwykła wystawa.

Ivanomen
07-02-2007, 17:56
Tak sobie to czytałem i doszedłem do wniosku:
Nawet, jakby ktoś zdobył te itemki i znalazł dojście, to przeciesz one nie mogły by się odnowić, bo jakby sie odnawiały, to nie byłby to już rare i każdy mógł by je zdobyć. Zresztą wszytkie questy bierze się ze skrzynek itp. Wieć to nie może być quest. To jest tylko wystawa, sry.

Konduktor
07-02-2007, 20:30
To jest poprostu grobowiec jakis tam rycerzy i jakoegoś króla, w jakis tam kutlurach grzebano ludzi z ewipunkiem co mogło by wskazywac ze ten gosc z korona, bessed shieldem to jakis krol .

~>Salmon<~
07-02-2007, 22:00
Tak sobie to czytałem i doszedłem do wniosku:
Nawet, jakby ktoś zdobył te itemki i znalazł dojście, to przeciesz one nie mogły by się odnowić, bo jakby sie odnawiały, to nie byłby to już rare i każdy mógł by je zdobyć. Zresztą wszytkie questy bierze się ze skrzynek itp. Wieć to nie może być quest. To jest tylko wystawa, sry.
Ile nad tym myślałeś ?

Ivanomen
07-02-2007, 23:17
Tyle, byś zrozumiał.

Vica
14-04-2008, 18:52
Posrodku lezy krol bo ma korone i najrzadsze itemki ;)
obok sa gwardzisci i moja teoria (troszke glupia) jest taka
Np na arenie sa glowy demonow na scianach i ich nie mozna zdjac moze tak samo jest z tymi itemkami? nie mozna ich podniesc a nagrody sie bierze z cial? Z drugiej strony skoro GH lezy na truposzu to jak mamy z niego wyjac nagrode nie przesuwajac rarkow?
Trzeba troszke pomyslec ;p
Tak samo moze byc ze skarbcem w kazz chociaz uwazam ze tam nagrode sie dostaje od Kruzaka i nie trzeba do skarbca wchodzic

Vindem
14-04-2008, 19:04
Ciekawe co za tajemnica kryje sie w Hellgate.
A propo tych artyfaktow... czemu wy tylko na ten g-helmet zwracacie uwage?
Przeciez tam lezy blessed shield(!), mysle, ze jest to rar, ktoremu warto poswiecic wiecej uwagi niz g-helmetowi.

Właśnie... Golden Helmet w porównaniu z shield nie jest takie rare:baby:
Hmm czemu tak mówię? Hmm ponieważ na Antice jest ich około 10~~ ja widziałem prywatnie 5<z trzema mam screen;p> Także u nas chyba 2 Great Shield są i nie wiem czy jedyny na servie ale także jest vinged helmet jak nie wierzycie mogę posłać tu screeny:cup:

8o Antica rOx! 8o

L.Sniper
14-04-2008, 20:19
te itemki juz dawno tam byly wiec nie wiem czym sie tu cieszyc :confused:

Dizzy_Adventurer
18-04-2008, 07:09
Także uważam że to jakiś quest

Ghonox
19-04-2008, 16:48
Moje spostrzeżenia:

Pomiesczenie ma kształt korony
Na każdym rogu korony są kamienie a na końcówkach super itemy
jest 5 rogów korony
korona to też hełm
Na środkowym rogu korony leży korona

Na każdym końcu jest martwy człowiek
1. dark set - coś z ciemnością może
=2. loot z demona
==3. super itemy
=4. loot z dla
5.Itemy związane z dwarfami (golden helmet jest w skarbcu kazo chyba, albo golden bootsy, w każdym razie musi mieć on coś wspólnego z dwarfami)

Trzeba pogadać z dwarfami o golden helmecie, hell gate, koronie, kamieniach, 5 skarbach etc..

Możliwe, że trzeba gdzieś położyć 5 ciał potworków związanych z tymi itemami, 5 kamieni szlachetnych (te 4 co są z tibia tales w carlin od druida, srodkowy to perla jakaś)

Dużo można wysnuć z 1 SS, a jak by mi się chciało pochodzić po Tibii etc. to może i bym quest zrobił ; ]

Edit:
Po 1. Skąd GM ma wiedzieć o questach!?

Ten quest może nie być JESZCZE otwarty!

Kto gra kilka lat (ja gram 5, z przerwami dużymi) wie, że np. o ankrahmun i jakimś queście w tym mieście pisało w książkach w Tibii jak jeszcze ankrahmun nie było ;p potem drogi do tych questów (jak ank zrobi) były zabarykadowane m walami.

Nie wiem dokładnie o jaki quest chodzi, chyba o ancient helmet.

O PoI też było mówione dużo wcześniej, niż je dodali faktycznie. W paru miejscach było widać puste kawałki pomiesczeń, które teraz są PoI. Mówiło się wtedy, że nie odkryte jest jeszcze 70% PoH, że dochodzi się tam przez tą wierzę (co teraz jest Dream chanage quest, kiedyś była wierza i nie dało się wejść w ogóle!) itp. W tej wierzy o ile dobrze pamiętam jest maszyna snów czy coś takiego (a może nie w tej wierzy) Taka sama, lecz zniszczona maszyna jest pod bagnami koło Venore

Jak widać Cipsoft myśli o questach dużo wcześniej, niż je wprowadza ;]
Może dopiero w tym update (albo i za rok czy 2) dokończą ten quest ;p Bo przecież nie może on być za trudny, za łatwy, musi być odpowiedni po prostu, a wymyślić wszystko tak, żeby było idealnie jest raczej trudno :]

Vil
19-04-2008, 17:08
Edit:
Po 1. Skąd GM ma wiedzieć o questach!?

jesli nie wspolpracownicy Cipsoftu to kto ? Pracownicy, z ktorych duza czesc wogole sie w grze nie pokazala ?

Ten quest może nie być JESZCZE otwarty!

moze tez juz nie byc otwarty, moze wogole nie byc questem. Nic nie wskazuje na to zeby mial nim byc, wiec zamiast szukac rozwiazania moze lepiej poszukac wskazowek czy wogole da sie go wykonac ? Jesli takich wskazowek nie ma to po co na sile brnac w slepy zaulek ?

O PoI też było mówione dużo wcześniej, niż je dodali faktycznie.

PoI bylo dodane na dlugo przed tym jak zaczeto o nim mowic, tyle tylko, ze bylo puste i nie mozna sie bylo tam dostac.

Generalnie wszystko czego nie potraficie wytlumaczyc albo jeszcze nie zostalo zdobyte jest traktowane, zupelnie bezpodstawnie, za jakis quest.

cooksley
29-06-2008, 23:25
Dla mnie jest to prawdopodobnie najlepsze połączenie itemków, Lub król i jego armia! Wiem ze się z tym nie zgodzicie, ale co mi tam xD.

Spoilerek
30-06-2008, 09:24
Także uważam że to jakiś quest
przeciez gdyby nie było tych itemow to by nie bylo na nie questa...to oczywiste, ze jest jakis quest bo CipSoft juz by dawno te itemki usunął z gry

Wychylybymy
30-06-2008, 10:22
Wątpię, czy to jest jakiś quest. O ile wiem żadna książka o tym nie wspomina, ani żaden NPC.

@Ghonox
Pomieszczenie ma kształt stopy, a nie korony (moim zdaniem). Idąc Twoim tokiem myślenia można powiedzieć, że dark armor nie jest związany z ciemnością, tylko z ludźmi bo jest dostępny z questu w którym bierzemy go ze zmarłego człowieka. Po co mieszać a to Tibia Tales, który istnieje o wiele krócej niż skarbiec? Powodzenia przy robieniu tego questa o ile istnieje = ).