Pokaż pełną wersje : Kilka fragów :P Virtualiz wmv
Pindrales
27-11-2006, 08:07
To jest link do filmu w formacie wmv w którym pokazane są nasze fragi. :berserk:
Miłego ogladania i prosze o komentaż...
http://rapidshare.com/files/4681255/Virtualiz*****
No filmik nice, jesli ofc to ten co go sciagnolem z forum.tibia.com :)
juz daje linka do tego z tibia com:
http://rapidshare.com/files/4289774/Virtualiz_The_Movie_I*****.html
Ta, sciagnolem, przekanowalem i czysciutki filmik ofc, trzeba przyznac ze ladnie dajecie w ab, ale jak was prosze udostepnijcie mi fraga jak zabiliscie 35 palla Stoss :)
P.S.
SCIAGNIJCIE SOBIE JESZCZE TEN FILMIK Z TIBIA.COM CO WAM DALEM LINKA,
MOŻE FRAGI TE SAME ALE KLIMAT FILMIKU ZUPEŁNIE INNY :)
P.P.S
NIE JESTEM ZA HIP-HOPEM W FILMIKACH WMV, JAKOS MI NIE PASI :}
Pindrales
27-11-2006, 23:13
Ten na Tibia.com to jest całkiem inny filmik, zrobiony przez inną osobe. :P
Ladny film, chociaz napisy nieczytelne ;p. Bardzo ladna ekipa, az milo sie patrzy na takie cos ;) Film: 10/10 ;p, przy okazji.. pierwsza muzyka- ahhaahh :D
The Shodow
27-11-2006, 23:40
Łał! Mi sie nawet podobalo, jestem pod wrazeniem:) ;)
Pindrales
28-11-2006, 09:14
Pierwsza piosenka: Maciora - Gliniarz
Druda piosenka: Slipknot - before i forget
Czemu tak mało komentarzy?? ;(
The Shodow
30-11-2006, 18:05
Pierwsza piosenka: Maciora - Gliniarz
Czemu tak mało komentarzy?? ;(
A druga? (znaczy nie ta po srodku) tylko ta na koncu, bo mi sie spodobala ;d
i zapomnialem dac ocenki, oczywiscie 11/10. Pzy okazji niech inni sobie sciagna i zobacza. Wypas!;)
Ri'Pablo
30-11-2006, 22:26
Filmik nie za dobrze zrobiony, ale za to ladna ekipa i fragi.
Gratuluje pkingu, ale filmu juz nie ;P.
Co wy macie z tym zoomem? ;p Cały czas wszystko na zoomie, zamiast zrobić jakieś zbliżenia czy efektowne przejścia. Kawałek hh mi się nie podobał, ale potem było całkiem fajnie. Fragi niezłe, trochę trudno rozczytać czcionkę, ale daje radę. Jeszcze jednym ważnym minusem są "lagi" na filmie, następnym razem zgrywaj mniejszy obszar z okna gry, albo odciąż komupter jak tylko możesz [wyłączając gg, kazzy, emuły itd.]. Aaa, no i pamiętajcie, że mimo że od nas są aktywne 2-3 osoby, to w Kazo ciągle mamy coś do powiedzenia hehe.
Pindrales
01-12-2006, 09:48
Zoom jest dlatego taki, bo gdy robilem z dalszej odległosci to filmik strasznie sie cioł... Nie wiem dlaczego tak bylo, a poza tym po co mam pokazywac jakies krzaki itp...
My do kazz nie chodzimy... Siedzimy w ab, ale zauwazylem ostatnio, ze ludzie poporstu sie "wyprowadzaja" niedługo bedzie jak w kazz pusto :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.