Pokaż pełną wersje : Żegnaj Dimitri...
MoGreene
28-08-2004, 23:06
Wchodze dzisiaj kilka dni po wojnie Del'Toro z Banana.Patrze a na accouncie Dimitri'ego von Carstei'na pisze Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing.(konto zostanie skasowane z powodu częstego zabijania graczy).No nieźle Del'torowcy to zrobili ,,udupili" najwyższego lvl na Isari (135).Ale też nie powinnien się tak dać podpuścić.Jakoś to dziwne ale wspułczuje mu,bo na pewno odszedł ktoś może nie zawsze fair,ale ktoś wielki...
Jesli chcecie wyrazić własne zdanie na ten temat to piszcie.
przykra sprawa...nie gram tam ale jedno jest pewne
zeby zrobic taki lv trzeba sie napracowac
a w sumie jak taki char idzie do kasacji to az zal dupe sciska :(
znam juz pare przypadkow kasacji kont high lv ...lecz powodem
byl w tamtych sprawach train afk
tak czy siak...przykro ze tak mocny char idzie w ****u za taka glupote jak zabijanie...w koncu wszystko w tibi sprowadza sie do tego kto jest
lepszym zabojca :/
Klusek07
29-08-2004, 00:00
hmmm ja sam nie wiem co mam o tym myslec :confused: zeby osoagnac taki lvl (135, potem jest 125lvl,) i taki mlvl (71 - potem jest 66 )trzeba sie napracowa, duzo czasu musial poswiecic na osiagniecie perfekcji, ale widocznie zasluzyl, nie piszcie ze to wina del'toro, kiedys powiedzial ze mam hunta za noobowskie zachowanie, nigdy nie powiedzial o co chodzi :confused: , wiec ja mam spokoj, ale ciekawe co on teraz czuje ..... szkoda goscia :(
Pamiętajcie że to, że koleś czeka na kasacje nie znaczy że zostanie skasowany. Jeden gościu z Rubery miał Banishment until deletion because of using macro tools, skillował na speargrabberze podobno i był ostrzegany o tym nie raz. Nawet GM się wypowiadał który go przyłapał na oszukiwaniu. A teraz nie dość że mu nie skasowali konta, to jeszcze odbanowali wcześniej. Pomijam domysły czy rzeczywiście oszukiwał czy nie, chodzi mi tylko o to, że gdy nadejdzie czas kasowania konta na wyspie pomiędzy Thais a Carlin zbiera się con clave i decydują co się wtedy robi z takim delikwentem.
Cors Ent
29-08-2004, 02:39
Ktos tu popelnil fatalny blad banujac Dimiego. To przeciez byla wojna, a nie PA czy mass pking. naprawde nie rozumiem dlaczego zostal zbanowany.
szkoda go, kolejna ofiara dt :(
Master Of Dragon
29-08-2004, 09:04
:( Własnie,szkoda mi jego :(
Ale za miesiąc wróci chyba no nie?
Koles musial sie niezle napracowac na 135 lvl ale przeciez chyba kkiedys go odbanuja?
DT SuX zabilo Dimiego
Czytajcie forum tibia.com a potem gadajcie takie rzeczy !!! Macie tam 5 tematów o tym że został hakniety i będzie skasowany!
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=466087
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=466047
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=468604
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=466123
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=466235
kapusta-antica
29-08-2004, 23:40
a ja sie ciesze a wiecie dlaczego gralem kiedys na isara trenowalem sobie normalnie legalnie a tu nagle windale del'toro wpadl i mnie zabil jednym slowem del'toro pk !! szkada ze gottar dalej tam nie gra wszystkich by tam pozabijał (chyba) :P
Omg ktoś mu kazał pekować?? Sam jest sobie po części winny.
Nie wiem jak mozna go banowac a o kasacji juz nie mowiac !!
Del'Toro to najwieksze k***y w calej Tibi !!!!!
Gdyby to odemnie zalezalo to wszystkich ich bym pokasowal !!!
Nienawidze Del'Toro !!
Diego Del'Toro to najwiekrza sz***a !!!!!!
Zabija bo co ??
Bo mu sie nie podoba twoje ubranko.
Dimitri zawsze bedzie wielki !!
Wszyscy ktorzy maja wysokie lvle powinnie bic Del'Toro jak tylko jakiegos zobacza.
Wiekszoac z nich ma red skulle wiec rookowac hamow !!! X(
Cors Ent
01-09-2004, 21:28
hehehe myslsiz ze to takie proste pozabijac DT?
byly golden legiony; byly inne walki z dt - a jak nic to daj tak nic to da.
trzeba serwer zmienic zeby sie od nich uwolnic - ja ta zrobiłem :D
a tak apropos dimitri tez keidys w DT byl :]
Większość z was uważa, że dt to bana debili, lecz ja się z tym nie mogę zgodzić. Mnie i moim znajomym oni nic nie zrobili, a nawet sprzedawali taniej rzeczy i z większoscia z nich można się świetnie dogadać. Wracając do sprawy von carsteina szkoda mi go. Dużo sie napracował na taką postać i w jednej chwili wszyskto poszło do piachu.
Cors Ent
02-09-2004, 00:39
Banda debili to oni nie sa; ale Diego to kawal niezlego skur**** (cenzurka)
a spolka zachowuje sie nielepiej. Przy nich PA nabiera nowego znaczenia.
nic Tobie nie zrobili? haha do czasu.
ech to byly czasy. 25-40 lvle pkowali pod dp noobkow a Diego czy Piccaro stali obok i odstaszali wszystkich co by chcili ukrucic tych pkerow.
albo jak Diego stwiedzil ze od dzisiaj OF nalezy do niego i nikt inny prawa nie ma tam expic-- inaczej dead.
sprzedawaili taniej rzeczy? to kupiles cos od nich :( sprzedaja taniej bo potrzebuja kaske na uh i sd na wojne.
nie dawajcie im zarobic ;)
a jak ktos zrobil cos co bylo nie na reke DT - hunted - gottar mi sie przypona....
No ale zwialem z Isary przy pierwszej nadazajacej sie okazji :]
/\/\ienki
02-09-2004, 21:39
Gralem na isarze wiec wiem jak bylo ;S
Dimitrim nie gral jego rl owner, on byl na wakajach
Prawdopodobnie dimitreigo shackowal morgasa del'toro
ktory keidys mial pasy na dimiego i nim pogrywal (przez to mial wczesniej dimitri miesiecznego bana za acc sharing)
Poza tym dt hackowalo wczesniej juz adario vallijo, wisona we, skraptera
Podczas wojny bylem za bananami ale szczerze mowiac to oni chba byli tymi zlymi bo pogryzlo sie oto ze ice shadow wywalal ludzi z pohu, dt go zabilo a banana zabilo diega, to by bylo na tyle ;S
hehehe myslsiz ze to takie proste pozabijac DT?
byly golden legiony; byly inne walki z dt - a jak nic to daj tak nic to da.
trzeba serwer zmienic zeby sie od nich uwolnic - ja ta zrobiłem :D
a tak apropos dimitri tez keidys w DT byl :]
Nom na aldorze to sie gravestone udalo... xD picako (picarro) mepof(mendiota) zobaczcie ich dead listy.... Gratz dla Gravestone
ripper the sorc 666
03-09-2004, 22:41
Szkoda mi go. Sporo sie napracował na takiego chara. :( Z resztą to jego wina, troche przesadził z zabijaniem na tej wojnie.
moze i wiekszosc osob z del'toro (jak nie wszyscy) byla nie do konca uczciwa
ale nikt niedokonal w tibii tego co im sie udalo
oni jako pierwsi zrobili anihilator questa i o ile dobrze mi wiadomo jaki jedyni ubili tam wszystkie demony
juz zeby tak zastraszyc cala isare trzeba byc KIMS
co do dimiri'ego to szkoda mi go ale mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni i bedie on mogl grac dalej tym charem
CO do Dimitriego to jest jego 3 ban i postac zostala skasowana automatycznie (poprzednie bany tez za Mass PK i dzielenie konta).
Co do DT i jacy sa:
Nie gram na Isara i nie powiem z doswiadczen z gry, ale:
- Na forum tibia.com wypowiadaja sie dosyc przyzwoicie (poczytajcie sobie jak sie Walkor czy chodzby nasza polska Paladinka wypowiada).
- Przedewszystkich sie skarza na nich high lvl ktorym nie w smak ze nie moga robic co im sie tylko podoba (konflikt interesow) i low lvl ktore nigdy prawdziwego DT na oczy nie widzialy.
- Czesto tez slysze ze wlasnie odnosza sie bardzo uprzejmie do graczy na nizszych lvl (wlasnie sprzedaz taniej, drobra pomoc, itp).
ech to byly czasy. 25-40 lvle pkowali pod dp noobkow a Diego czy Piccaro stali obok i odstaszali wszystkich co by chcili ukrucic tych pkerow.Nie tak dawno zdaje sie na Aldorze jednego z lepszych (levelem) polakow obito o 15 lvl za to ze puszczal se pod depo fire bomby dla zabawy, jakos wiekszosc komentarzy bylo wtedy ze to tylko niewinna zabawa - wszystkie high lvl maja czasami pomysly na glupie zabawy kosztem slabszych.
albo jak Diego stwiedzil ze od dzisiaj OF nalezy do niego i nikt inny prawa nie ma tam expic-- inaczej dead. O OF pierwsze slysze, ale ile to razy jakis high lvl bierze w posiadanie cala kopalnie dwarfow lub cale jaskinie orkow na Edron?
Tak dlugo jak jestes w stanie obskoczyc spawn nie mam nic przeciwko temu, a nie ma nic bardziej wkurzajacego nic kilku ludzi krecacych ci sie po spawnie blokujac go (jesli zakazal calkowicie expienia tam nawet jak go nie ma to sprawa do CIP z linkiem to tematu na tibia.com i ma bana za PA).
oni jako pierwsi zrobili anihilator questa i o ile dobrze mi wiadomo jaki jedyni ubili tam wszystkie demony Nie wszystkie tylko 3-4 (2 po prawej i 1-2 u gory, demony ponizej zostaly nietkniete), pozatym tak zwanym "publicznym sekretem" jest ze jechali na tibiaBoot (nie wiem czy jaka kolwiek ekipa miala okazje uzyc cos wiecej niz zwykle macro poniewaz za boota dosyc szybo zaczely sie sypac bany).
Nie wiem jak mozna go banowac a o kasacji juz nie mowiac !!
Del'Toro to najwieksze k***y w calej Tibi !!!!!
Gdyby to odemnie zalezalo to wszystkich ich bym pokasowal !!!
Nienawidze Del'Toro !!
Diego Del'Toro to najwiekrza sz***a !!!!!!
Zabija bo co ??
Bo mu sie nie podoba twoje ubranko.
Dimitri zawsze bedzie wielki !!
Wszyscy ktorzy maja wysokie lvle powinnie bic Del'Toro jak tylko jakiegos zobacza.
Wiekszoac z nich ma red skulle wiec rookowac hamow !!! X(
Z tym sie zgadzam Dt to ****Y jak ja bym byl gm to bym im pokasowal konta ***e DT ****A
mysiupysu
04-09-2004, 11:56
Dimitri to tez byl kawal sk***y syna ze swoja gildia banana czy jakos tak przez te gildie przestalem grac na isarze krzyczalem ze bp of hmm za 1k sprzedam a ktorys z nich mowil zebym mu za 600gp sprzedal ja odmowilem i kazdy kogo z banana team spotkalem klepal mnie wiec nieszkoda mi dimitriego
dobrze mu tak a del toro tez nie lubie
Ludzie jak czytam posty typu: DT to k.... zbanowac im konta, psuja zabawe slabszym to mi sie plakac chce(no nazwijmy to placze bo zara ktos wyskoczy z postem typu"to placz"). Ludzie oni potrafili sie zgrac, byc najlepszymi. Jakbyscie byli tak samo silni i zgrani na jakims serwerze w dobrej guildi najlepszej z serwa to tez by wam sie nie podobalo ze ktos lazi po tymaczasowym miejscu do exp zabija potwory i spowalnia resp. Duzo ludzi pk-uje mimo iz nie sa w dobrych guildiach a wy czepiacie sie ze Dt zabilo sobie od tak bo im sie outfit niepodobal. Czasem gdy czytam posty gdzie ludzie obrazaja Dt mysle ze im po prostu zazdroszcza. Chcecie aby zbanowali im konta??? Takie rzeczy pisze duzo low-lv (wysokie tez sie zdarzaja) Nabij chocby ten 50+lv dojdz do guildi w ktorej cie wszyscy znaja i jest najlepsza na serwie i wiesz co.. niech ci konto zbanuja za to ze dla niektorych ludzi*(czytaj nOOby,newbie,osoby ktore zazdroszcza) nie podoba sie ze masz duzy lv, znajmosci.
Zamiast probowac ich obrazac sprobu/ojcie sami nabic ten lv zalorzyc guildie, sami pokazac ze potraficie sie zjednoczyc, Dt po prostu eliminuje osoby zagrazajace im, potrafili sie zjednoczyc czego wiekszosc(czyt. spora czesc) nie umie.
Tak ja bronie dt. mowie tylko swoje zdanie. Mowie wam zjednoczcie sie moze wam sie uda zrobic kiedys to co oni zrobili teraz.
Mam gdzies ze bedziecie po mnie jechac.
Napisalem to troszke nie do tematu ale nie moglem napisac tego w nowym.
Edit:
A co wlasciwie by Gottar zrobilwiem ze jest niby duzo polakow na isarze (vampiry przede wszystkim) ale po pierwsze powiem delikatnie Gottar by g**** dal w koncu Isauldur Warrior ma juz 125lv i podejrzewam ze po dluuuuuugiej walce by zapewne wygral(gdyby bili sie 1Vs1) po drugie kilku vampirow wrocilo zginelo i z powrotem na solerze graja.
Po 3 offtopic all de'vrie sa hunted (mowie to co powiedzial mi Mediota) i uwiezcie jak dobrze zagadacie do niektorych osob z Dt (no Sehindel plx)
to mozna dobrze sie z nimi dogadac(ale smieszne zdanie :P ).
Masz trochę racji ... nie można banować kont ludziom tylko dlatego ,
że należą do DT ...
Gram na Isarce i wczoraj miałem bliskie spotkanie z jednym DT.
Expiłem niskolevelowym drutem i nagle wpada paladyn i zabija mi trolla.
Patrzę na nicka i o zgrozo ... Del -Toro ...
Myślę sobie nie mam szans , zabije mnie na luzie ,
a jeżeli jakimś cudem ja go zabiję to będę miał przerąbane !
Ale koleś zabił trolla i się ulotnił ... uf !
Bhall the Destroyer
08-09-2004, 09:01
Del'Toro...to hamy ;/ z reguły nie huntują low leveli bo po co 0 loota najwyżej p-army wypadnie dlatego muwicie "nic nie mam do del'toro". Najlepiej byłoby żeby all polacy się zjednoczyli i im dojechali (mamy szanse!!)
Poprosić Gottara o pomoc i moglibyśmy wygrać ;]. Tylko to raczej nie możliwe ;/.
Poprosić Gottara o pomoc i moglibyśmy wygrać ;]. Tylko to raczej nie możliwe ;/.Widzialem film z walk na Edron i powiem ze szans nie macie zadnych.
Atakuje 10 kolesi Mediote... ale z czego? Z HMM i boltow :)
Zaczal jakis sorc opykiwac go z SD to sie musial zaraz wycofac bo Mediote inni leczyli, sorc musial sie sam leczyc i praktycznie mogl strzelic 1 SD na 3 UH zmarnowane.
Wyszli w druga strone i DT zaczelo ostrzeliwywac Bananowcow to lecialo naraz po 5-8 SD (zadnych HMM czy takich tam).
Btw. Moment w ktorym zaczelem ryc ze smiechu to bylo jak jakis paladyn na 90+ lvl ze strony bananowcow stwierdzil ze nie ma juz boltow i sie wycofal.
Pozatym wiekszosc Bananowcow chyba nie rozumiala zasad czaszek, jakis noobek z biala czaszka blokuje przejscie to od DT dostawal z SD i juz przestawal blokowac, drugi team sie z nimi przepychal i grozil Rookiem.
Nom na aldorze to sie gravestone udalo... xD picako (picarro) mepof(mendiota) zobaczcie ich dead listy.... Gratz dla Gravestone
Po części masz racje Picako to był Picarro~ ale Mepof to był Hannes (Morgasa Del'toro) i drugi owner ktory był kolegą Morgasy ale nie z RL...
O ile dobrze pamienatam to we fragach Gravestone przegrali
Co tu dużo mówić szanowni Panowie i piękne Panie ...
Wszystko wskazuje na to , że DT to wyjątkowi profesjonaliści ...
A jak w gildii jest kilku zawodowców to reszta ma przechlapane ...
Jest takie słynne stwierdzenie:
Jeżeli nie możesz ich pokonać to przyłącz się do nich !!!
A jeśli chodzi o zjednoczoną polską armię ...
to kto wie ... może za kilka lat ... pożyjemy zobaczymy ...
Dimitri byl fajny :(
On niezalowal uhow
Kiedys mialem red hp powiedzialem do niego uh me i odrazu mnie uhnal
bardzo mi go szkoda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.