Pokaż pełną wersje : Czy beda przedszkola o zaostrzonym rygorze?
Po przeczytaniu dzisiejszych wiadomości moja szczeka wyladowała na podlodze, co o tym myslicie?
"Metro": Pogryzione do krwi nauczycielki robią obdukcje, dyrekcja zakłada monitoring, a rodzice boją się o swoje dzieci.
Tego chłopca pozbywało się już kilka stołecznych przedszkoli. Kolejna placówka, która go przyjęła, przeżywa horror. Tomek potrafi uderzyć z główki, gryźć, kopać, gdzie popadnie, skakać po stołach, rzucać zabawkami w kolegów. Kładzie się też na koleżanki i symuluje stosunek płciowy, używając słów, których powstydziłby się niejeden dorosły. Czasem onanizuje się przy przedszkolankach i rówieśnikach.
- Jesteśmy bezsilne - mówi pani Anna, dyrektorka placówki. - Kiedy bronimy dzieci, same jesteśmy atakowane - dodaje, pokazując na rękach ślady po pogryzieniach przez chłopca. - Jesteśmy zaszczute przez matkę chłopca, po każdych zajęciach płaczemy. Gdy zwracamy dziecku uwagę, że tak nie można robić, mówi nam: Powiem mamie, że mnie biłaś, szmato - zwierzają się przedszkolanki. Mama małego agresora nie wierzy, że tak zachowuje się jej dziecko. - On jest taki dynamiczny - tłumaczy.
Takiej "dynamiczności" nie mogą jednak znieść już rodzice innych maluchów, które padają ofiarą agresji Tomka. Wspólnie z dyrekcją postanowili założyć w placówce monitoring. Jednak sfilmowane ekscesy pięciolatka też w niczym nie pomogły.
- Mój synek codziennie był bity przez tego bandytę - opowiada Igor Szewczyk, tata pięcioletniego Dawida. - W końcu widząc jego płacz, rozciętą wargę, pogryzione rączki, powiedziałem dość - dodaje. Razem z kilkudziesięcioma innymi rodzicami zażądał spotkania z rodzicami Tomka. - Przyszedł wysoki, ogolony na zero policjant - mówi pan Igor. - I jeszcze na nas nakrzyczał.
Opiekunowie agresywnego pięciolatka nie zgodzili się na przeniesienie go do innego przedszkola.
Dyrekcja przedszkola skierowała sprawę do sądu rodzinnego o ustalenie przyczyn agresywnego zachowania chłopca. Tymczasem matka Tomka skierowała sprawę do kuratora i prokuratury. - Widać, wszyscy się na mojego syna uwzięli - mówi.
Rooker666
27-11-2006, 12:38
Tomek potrafi uderzyć z główki, gryźć, kopać, gdzie popadnie, skakać po stołach, rzucać zabawkami w kolegów. Kładzie się też na koleżanki i symuluje stosunek płciowy
On jest gorszy niż ta młodzierz z gimnazjum w gdańsku.Ciekawe co jeszcze może dowiemy się że w żłobku ktoś zgwałcił dziewczyne przesada
Straznik Monopolowego
27-11-2006, 13:01
Sam to napisales czy co?
Jezeli to prawda to strach sie bac przyszlosci
Sam to napisales czy co?
Jezeli to prawda to strach sie bac przyszlosci
http://wiadomosci.onet.pl/1440246,69,item.html
Tomek potrafi uderzyć z główki, gryźć, kopać, gdzie popadnie, skakać po stołach, rzucać zabawkami w kolegów. Kładzie się też na koleżanki i symuluje stosunek płciowy, używając słów, których powstydziłby się niejeden dorosły. Czasem onanizuje się przy przedszkolankach i rówieśnikach.
Hehe taka żywa laleczka czaki xP
Gdy zwracamy dziecku uwagę, że tak nie można robić, mówi nam: Powiem mamie, że mnie biłaś, szmato - zwierzają się przedszkolanki. Mama małego agresora nie wierzy, że tak zachowuje się jej dziecko. - On jest taki dynamiczny - tłumaczy.
Tymczasem matka Tomka skierowała sprawę do kuratora i prokuratury. - Widać, wszyscy się na mojego syna uwzięli - mówi.
No i już mamy przyczynę. 'On jest taki dynamiczny' haha. jak podrośnie pewnie wysadzi jakieś miasto a mama powie 'przecież to nastolatek może mieć takie wahania nastrojów'.
@down
hymm... dla pewności można iść jeszcze dalej i stworzyć ciąże o zaostrzonym rygorze. Jakieś może blokady w brzuchach matek temperujące zapędy płodu xP
Vanhelsen
27-11-2006, 13:51
Proponuję wyjsć na przeciw i stworzyć żłobki i porodówki o zaostrzonym rygorze...
slawekmag
27-11-2006, 14:01
Jeden z komentarzy:
Moja córka chodzi z Tomkiem, o którym mowa do jednej grupy....Artykuł nie oddał całego kolorytu życia przedzkolnego, w którym uczestniczy ten chłopiec.
Grupa jest zdemoralizowana przez małego bandytę, a nauczycielki zastraszone (nota bene wszystkie Panie są wspaniałymi pedagogami). Nikt nie wie jak działać, by wreszcie odetchnąć z ulgą. My, rodzice boimy się, by żadnemu dziecku nic się nie stało....
@top
Nie wiem już czy to śmieszne czy żałosne. No cóż rózne zrypy sa na świecie. Ciekawe jak zachowują się jego rodzice. Takich rzeczy sam by nie wymyślił. Te przekleństa. Jakbym takiego zobaczył to nie wiem co bym mu zrobił (chociaż pięciolatek:D :p )...
@edit
Inny komentarz:
Uważam, że należy przyjrzeć się dokładnie chłopcu.
Z opisanego zachowania wynika, że należy zacząć karać dziecko, np. 5 minut w kącie, żeby przemyślał swoje złe zachowanie. Jak będzie grzeczny to można mu nalepiać wagoniki na takiej specjalnej tablicy, jak uzbiera 5 to dostanie w nagrodę lizaczka, a jak będzie dalej niegrzeczny to zabierzemy mu komputer. Myślę, że to pomoże. Przede wszystkim należy jeszcze podawać mu regularne posiłki, bo z opisu wynika, że bywa głodny i często pomiędzy posiłkami lubi conieco "przegryźć".
~SUPERNIANIA, 27.11.2006 12:56
No lol po prostu.
NORMALY OBYWATEL RP
27-11-2006, 14:51
Proponuję wyjsć na przeciw i stworzyć żłobki i porodówki o zaostrzonym rygorze...
I jescze kostnice o zaostrzonym rygorze:D
Co do pytania w nazwie tematu, no bez przesady... takie dziecko zdarza sie raz na kilka tysiecy wiec chyba 2 takie przedszkola starczaly by na cala polske.
Co do samego artykolu to wydaje mi sie ze redaktor przesadza, nie chce mi sie wierzyc zeby dorosle przedszkolanki nie mogly by sobie poradzic z takim bachorem.
Shanhaevel
27-11-2006, 14:53
Czasem onanizuje się przy przedszkolankach i rówieśnikach.
To mnie rozwaliło. To chyba jeden wielki pic. Pewnie na ulicy dresy przed nim uciekają, a moczą się na widok jego rodziców.
Bezstresowe wychowanie i głupota rodziców dzieciaka daje piękny efekt. Za 10-11 lat pewnie starych bić będzie.
Alez to nie wina dziecka czy matki tylko przedszkolanek, ze nie potrafia sobie poradzic z bachorem. Proste.
Pozatym strasznie mi to smierdzi. Takie dzieci sa wysylane na badania psychologiczne i jezeli odstaja - takze poziomem 'dynamicznosci' - sa kierowane do szkoly specjalnej, wydalane z przedszkola (tak - to mozliwe)
W temacie o tych gimnazjalistach z gdańska albo o tym jak ten koleś pobił swoją matkę krzesłem ktoś napisał mniej więcej tak: "Taak, a pewnie jutro usłyszymy "5 letnie dziecko terroryzuje przedszkole"".
Niby to był żart a spełniło się :P
Dr.Unknown
27-11-2006, 15:18
Alez to nie wina dziecka czy matki tylko przedszkolanek, ze nie potrafia sobie poradzic z bachorem. Proste.
Okradam codziennie nowy bank. To wina policji, że ludzie tracą oszczędności, bo nie potrafią mnie złapać. Proste.
Takie dzieci r0x0r... Musi mieć niezły hardkor na chacie, oglądając stosunek rodziców, słuchając ich bluzgów... Nie no 5 lat i masturbować się przy kolegach xD i mama jeszcze go chwali ;p
Jak to ktoś mówił " Bezstresowe dziecko..." Heh w szkole będzie z takim ciekawiej ;D
Tylko że przedszkolanki nie mają taki uprawnień co rodzice. Nauczycielka da dzieciakowi klapsa a on pójdzie do matki a ta z kolei zrobi sprawę w sądzie. A jak matka by dała klapsa to jej za to nic nie grozi.
Okradam codziennie nowy bank. To wina policji, że ludzie tracą oszczędności, bo nie potrafią mnie złapać. Proste.
A to ci troszku nie wyszło bo to jest prawda (przynajmniej po części) ^^
@down
To w całości wina rodziców , że nie umieją wychować bachora.
No nie wiem czy można powiedzieć w całości. Na taki charakter i wychowanie składa się wiele czynników. Ale na pewno główna wina spada na rodziców.
Zillek Edonek
27-11-2006, 15:37
To czemu dyrektor szkoły nie idzie do sądu albo nie wywali dzieciaka z przedszkola? To w całości wina rodziców , że nie umieją wychować bachora.
OnlyM(PL)
27-11-2006, 15:46
Ma to po rodzicach ; *
Dark Sven
27-11-2006, 16:02
Wykonałem klasycznego ROTFLA!
Na takie coś jest jeden dobry sposób- ręka pudziana+drewniana deseczka+ zadek dziecka =^^
NORMALY OBYWATEL RP
27-11-2006, 16:22
Ehh... chodzby nie wiem jakie to dziecko bylo by szatanskie to nie uderzyl bym takiego malucha ew. bym go przytrzymal albo nakrzyczal no ale bez przesady to jest tylko dziecko macie posrane w glowach ;p
lewatywa
3 razy dziennie, zmądrzał by.
Jajka mu odetnijcie, same plusy. No i przestanie się masturbować zanim w ogóle się dowie o co w tym chodzi.
Jaki rodzic takie dziecko, podejrzewam ze starszy brat, siostra go polowe z tego nauczyl/a:p "Poobgryzane nauczycielki do krwi" <--- Rozwalajace
LALECZKA CHUCKY:kat:
Nosferatu
27-11-2006, 16:41
to napewno wina gier komputerowych!!!111
@ontop Taaa jeszcze troche i uslyszymy ze dziecko bedace w brzuchu matki ja smiertelnie pobilo... ehhh dokad ludzosc zmierza?
Vansider
27-11-2006, 16:46
takiego tylko raz pożądnie (Lekko)Zbic i sam sie nauczy ze tak robic niewolno.Pozatym nauczycielki niemogą go przytrzymac?albo zamnkąc do osobnego pokoju? nc...
NORMALY OBYWATEL RP
27-11-2006, 17:02
takiego tylko raz pożądnie (Lekko)Zbic i sam sie nauczy ze tak robic niewolno.Pozatym nauczycielki niemogą go przytrzymac?albo zamnkąc do osobnego pokoju? nc...
Moge sie zalozyc ze ten dzieciak dostaje kilka razy dziennie od swojej matki/ojca lanie za nic... Wkoncu patologiczna rodzina, w normalnych familjach sie takie dzieci nie rodza.
Buhahaha z tym symulowaniem stosunku płciowego to mnie rozpieprzyło :P
Gostek może na prezydenta kandydować...albo na moda :P:P
Dobra teraz bez jaj..takiego trza nauczyć...najlepiej kablem od televizora!!
Gdzie ten swiat zmierza...
Quezacoatl
27-11-2006, 17:54
lewatywa
3 razy dziennie, zmądrzał by.
Lepiej nie, bo jeszcze by mu się spodobało...
Czyja to wina? Przede wszystkim rodziców. Nie tam przedszkolanek, one mają dziecko wychowywać, ale nie nauczą niczego kogoś kto ich ani nie szanuje ani nie słucha. To dziecko nie zna PODSTAWOWYCH zasad zachowania, które wynosi się z domu a nie ze szkoły.
Specjalne przedszkola dla takich? O nie! Takich trzeba zbadać, odebrać rodzicom prawa rodzicielskie (jak najszybciej) i zajmować się tym indywidualnie. Tym bardziej, że takie przypadki są co najmniej rzadkie. Ale, że polskie prawo faworyzuje przestępce ponad poszkodowanego, to nikt nic nie poradzi, bo do takich przypadków należy podchodzić szybko i stanowczo. To, że weźmie się dziecko na 24 godzinną obserwacje z dala od rodziców mu nie zaszkodzi, a jak podejrzenia się sprawdzą, reszta powinna iść automatycznie. Przede wszystkim należy go odizolować od reszty dzieci.
Potem mamy za ministra edukacji jakiegoś palanta...ehhh brak słów
Shanhaevel
27-11-2006, 18:31
Taaa, znowu wszyscy są winni, tylko nie rodzice...
Dzieciak ma najprawdopodobniej ADHD(nadpobudliwość) i spranie mu skóry pewnie nie wiele by dało(bynajmniej nie na długo). To trzeba leczyć. Są już dostępne leki po których nawet bardzo "dynamiczne" dziecko uspokaja się, jednak są one dość drogie.
Cóż... Jak rodzice nie nauczyli podstaw dobrego wychowania to co poradzić? Tymbardziej, że matka uważa swoje dziecko za wspaniałe, święte, cudowne, grzeczne i jeszcze wiele ochó i achów by nad nim wydumała... Sam bym dziecka nie był wstanie uderzyć ale przecież muszą być sposoby na reformowalność gówniarza... ; ) Psychotropy?
ha ha ha !
Symuluje stosunki intymne. Malo sie nie zlalem. ;]
"Immposible is nothing ."
Jakiś taki łagodny... onanizowanie sie przy rówieśnikach? bicie, kopanie, gryzienie? co to dla 5 latka? tacy są teraz na topie, niech spali przedszkole to już coś!
Pan i Wladca
27-11-2006, 19:29
Dzieciak wpada w starsze towarzystwo ktore go wszystkiego uczy. Nie zdziwiłbym się jakby dopisali, że biega z voodką w ręce i blantem w gębie...
Porażka...
No, no a ludzie mówią, że w Polsce nie mamy jeszcze Europy:). Tu jest tego naoczny przekłąd i zachodniego 'bezstresowego wychowania'.
Roznica pomiedzy toba a 5 letnim dzieckiem zjest taka, ze ty jestes w pelni swiadomy swoich czynow. Przedszkolanka odpowiada za cala grupe - jezeli dziecko bije innych i udaje gwalt(!!) to za te zachowania jest odpowiedzialna przedszkolanka. I jak wspomnialem - takiego dziecka nie trzeba bic - wystarczy wyslac go do psychologa i usunac z przedszkola. Nikt chyba nie watpi, ze to zagrozenie dla innych, co?
Rav Othersider
27-11-2006, 19:36
Dla mnie to, co się dzieje w dzisiejszym świecie jest pojebane.
Sorry za bluzgi, ale czternastolatkowie gwałcą koleżankę, a teraz pięciolatek terroryzuje przedszkole.
Kurwa mać, coś tu jest nie tak.
Sorry za bluzgi, ale czternastolatkowie gwałcą koleżankę, a teraz pięciolatek terroryzuje przedszkole.
Na Syberie ich. Wiecie jakby zadzialalo? [;
Vanhelsen
27-11-2006, 20:21
Kurwa mać, coś tu jest nie tak.Ja wiem! Ja! To wina.. GIER! 8o
@Zotemut: to jest cofanie się w 'rozwoju"...
Tylko, powiedzcie mi, czemu za każdym razem przy takiej "aferze" wszyscy wiedzą najlepiej jak to zrobić ale i tak za miesiąc, dwa znów pojawi się taka afera...
TAK!TAK! dostęp do internetu 5 latkowi r0x .Rodzice kupili mu internet na urodziny a on se pooglądał ehh...
Zauważcie , tylko w Polsce taki śmietnik jest .....;( ;(
Czarna_Mamba
27-11-2006, 20:36
U nas w pięciolatkach to my biliśmy się tylko o materac pokryty welurem do leżakowania...
Nie wiem, po prostu nie wiem, jak w ogóle jest możliwe takie zachowanie pięciolatka. Cofamy się, średniowiecze już niedaleko.
Racja. Najpierw tak upokarzają dziewczynę, że się wiesza, teraz jakiś, za przeproszeniem, pięcioletni gówniaż zachowuje się jak 16-letni "blokers"...
Szczerze mówiąc, to czytając to przeraziłem się, co on będzie robił w przyszłości? Powinni jego rodzicom odebrać prawo do opieki nad tym dzieckiem.
Ps. Jeszcze bardziej przeraziłem się nowym towarem na płockim rynku, który może kupić każdy (dzisiaj widziełem 12-latka nabywającego takie cacko) a mianowicie... kastet. Waga od 1 kg do 2,5. Do wyboru.
Wyobraźcie sobie co zrobi w klasie taki dwunastoletni "mastah" swoim kolegom (nie daj Boże koleżankom) takim nażędziem. Masakra. Już to widzę za 5-10 lat: "Czterolatek zastrzelił przedszkolankę bronią czarnoprochową", "Siedmioletni Tomek wsadził koledze petardę do ust, po czym ją zdetonował". Dzizzz. ;(
NORMALY OBYWATEL RP
27-11-2006, 20:43
TAK!TAK! dostęp do internetu 5 latkowi r0x .Rodzice kupili mu internet na urodziny a on se pooglądał ehh...
Zauważcie , tylko w Polsce taki śmietnik jest .....;( ;(
Po pierwsze: Haha to zes powiedzial, co ma wspolnego internet z tym przypadkiem?
Po drugie: Nie tylko w polsce sa takie przypadki, poprostu polskie media np. tv, radio oraz portale internetowe (np. onet.pl) nie informuja o podobnych przypadkach z zagranicy, dlatego myslisz ze tylko w polsce jest takie gowno... Pozatym w polsce teraz panuje taka moda: "to co polskie jest zle", ludzie za duza narzekaja...
Ps. Jeszcze bardziej przeraziłem się nowym towarem na płockim rynku, który może kupić każdy (dzisiaj widziełem 12-latka nabywającego takie cacko) a mianowicie... kastet. Waga od 1 kg do 2,5. Do wyboru.
Wyobraźcie sobie co zrobi w klasie taki dwunastoletni "mastah" swoim kolegom (nie daj Boże koleżankom) takim nażędziem. Masakra. Już to widzę za 5-10 lat: "Czterolatek zastrzelił przedszkolankę bronią czarnoprochową", "Siedmioletni Tomek wsadził koledze petardę do ust, po czym ją zdetonował". Dzizzz. ;(
Ta racja. Oprócz tego niedawno była moda na motylki. Takie noże które mają dwa ruchome ostrza i można nimi tak fajnie wywijać wygibasy i różne triki. Jak chodziłem do podstawówki to co chwila śmigał przed oczami ktoś z takim nożykiem.
Rav Othersider
27-11-2006, 20:49
Racja. Najpierw tak upokarzają dziewczynę, że się wiesza, teraz jakiś, za przeproszeniem, pięcioletni gówniaż zachowuje się jak 16-letni "blokers"... (...)
Jak mam być szczery, to "blokersi" zachowywują się lepiej. Mają swoje odpały, ale nie symulują gwałtów i w większości przypadków respektują starszych! Ale to co się dzieje to jest dziwne! No ludzie, kiedyś tego nie było! Słyszeliście o takim czymś w latach 70, 80 a nawet i 90, bo zapewne większość użytkowników tego forum pamięta tylko 90. W 90 nawet tego nie było! Przyczyną tego może być telewizja (programy gdzie bluzgają), seks (wszędzie jest, nawet w reklamach podczas przerwy w Pokemon'ach) i bezstresowe wychowanie. To są fakty.
@up
Ludzie przez te wszystkie lata nie zmienili się ani troche i takie przedszkolaki trafiały się nawet w latach 70!!!
@pan który mówił że cofamy się do średniowiecza.
Hehehh średniowiecze już dawno mineliśmy przeca :P:D :D :D teraz jesteśmy gdzieś w Australopietkowie :P:D :D
Przyczyną tego może być telewizja (programy gdzie bluzgają), seks (wszędzie jest, nawet w reklamach podczas przerwy w Pokemon'ach) i bezstresowe wychowanie. To są fakty.
Widać rzetelność waszych postów. Pokemony nie mogą być przerywane.
resocjalizacja w wieku pięciu lat to dobry pomysł bo jak zostawisz takiego omena teraz to co z niego wyrośnie.
Czarna_Mamba
27-11-2006, 21:26
@pan który mówił że cofamy się do średniowiecza.
Jestem rodzajem żeńskim.
Tak się właśnie zastanawiam, co z tego pięciolatka wyrośnie... Oj, może pobije Mariannę Rokitę.
@down
Mi też Super Niania jakoś tak wpadła do głowy, chociaż to pic na wodę ^^
Nie wiem, po prostu nie wiem, jak w ogóle jest możliwe takie zachowanie pięciolatka. Cofamy się, średniowiecze już niedaleko.
OOO ja bym sie cieszyl kiedy taki "mastah" by dostal batem w plery XD.
Nic tylko walic az dupa czarnaXD. (madre slowa staruszka)
To mie kompletnie rozwalilo, ale czego sie tu dziwic? To musialo sie kiedys stac...
A z reszta juz sa tacy mali "predatorzy" w wieku 2-4 lat.
To jest tylko i TYLKO wylacznie wina rodzicow. Mam nadzieje, ze beda nauczali takich rodzicow wychowywania (porzadnie)... Czasem rodzice nie chca w wczesych latach zycia dziecka karac swoje dzieci :/ No bo poco? zeby sie normalnie wychowal... zeby nie byl agresorem... lol
Z tematu do tematu jestem coraz bardziej jestem przekonany, ze powrot komuny nie bylby takim zlym pomyslem. ;/ (nigdy sie takie cos nie stalo za komuny NIGDY) Bo poprostu ludzie nie sa przystosowani do demokracji XD. (a szczegolnie Polska)
P.S.
Jedyna nadzieja jest super niania! hehehe
Nauczyc go pokory!
@edit to up
No teraz to ja ja ogladam i jaki "horror" sie tam wyprawiaXD. Nic tylko dziadziec mozna przy takim czyms. hehe
Vansider
27-11-2006, 21:47
Wina rodziców,oni się do tego przyznac niechca to zwalają all na nauczycieli.Bezstresowe wychowanie dzieci,oto problem.Bo dziecko cos rozwali to mu się tylko powie ze nic się niesatało,udzerzy mame.Oczywiście nic sie niestanie bo to sa dzieci.. mogą rozrabiac
Czarna_Mamba
27-11-2006, 22:01
Bo dziecko cos rozwali to mu się tylko powie ze nic się niesatało,udzerzy mame.
Podobnie miałam gdy leżałam na oddziale zamkniętym w szpitalu w 2 osobowej sali z 4-letnią histeryczką i jej matką śpiacą na podłodze. Matka obrywała notorycznie, ja też oberwałam 3 razy, najlepiej to jak o 1 w nocy za włosy mnie ciągała, aż oddałam. I przekleństwo boże się uspokoiło.
Vansider
27-11-2006, 22:06
Jezu matke bic to przegięcie.Ja nigdy niepododniosłem głosu ani ręki na rodziców a mnie tak zdenerwowali że masakra ;]
Rav Othersider
27-11-2006, 22:06
Widać rzetelność waszych postów. Pokemony nie mogą być przerywane.
Nie o to chodziło. To był przykład, że dzieci potem widza, że istnieje coś takiego jak seks, i szajba im odbija.
Mijający się z prawdą przykład może położyć całą teorię. Nie popełniaj podobnych błędów na przyszłość.
spider-bialystok
27-11-2006, 22:15
Nie o to chodziło. To był przykład, że dzieci potem widza, że istnieje coś takiego jak seks, i szajba im odbija.
Ja tez w przedszkolu wiedzialem ze istnieje cos takiego jak seks, ale nic mi nie odbijalo. Wiec to raczej niewiele ma wspolnego.
To był przykład, że dzieci potem widza, że istnieje coś takiego jak seks, i szajba im odbija.
Ops...widziałem reklamy gdzie kobieta i facet się ten tego...nie!!!111oneoneoneonejedenjedenjedne mam spaczony umsył teraz będe gwałcił 14latki!...
Jakby coś to była ironia :P
Lol? przedszkola o zaostrzonym rygorze lol przeciez takie male dziecko jeszcze nie rozumie wielu rzeczy jak jest w tym wielku. Wiekszosc nie odruznia jeszcze w wielku przedszkolnym dobra od zla / dzieci bawia sie w swoich bohaterow i bija miedzy soba ktory jest lepszy :D
/ dzieci bawia sie w swoich bohaterow i bija miedzy soba ktory jest lepszy :D
To rozumiem ten chlopiec bawi sie z kolezankami w najnowsza czesc Jack's Teen America ? I rywalizuje z kolegami o to ktory jest lepszy?
Bleeeh = p
@topic: co do przedszkol o zaostrzonym rygorze. A jasne, ze powinny powstac. Pierwszy w takim powinien wyladowac Oxy.
Belvedor
28-11-2006, 09:27
faktem jest, ze dziecko musialo zaczerpnac te wzorce, ktore usilnie probuje wszystkim pokazac w przedszkolu. Faktem jest, ze przedszkolanki zamiast dac po dupsku gnojowi daja sie teroryzowac. Faktem jest, ze rodzice zapatrzeni w swoja pocieche nie widza problemu, a jedynie chwala synusia za tyle energii.
Fatkem powinno byc, ze dziecko nalezalo wczesniej oddac juz na badania psychologiczne, a czego nie zrobiono.
Im dluzej zwlekaja wszyscy, tym dziecko bardziej wbije sobie do glowy te zachowania, ktore mu imponuja.
Ja mam tylko nadzieje, ze na drodze sadowej rozwikla sie problem "malego terrorysty", ktory przeciez nieswiadomy jest tego zla, ktore wyprawia.
Poza tym gdzie zgubily sie czasy, kiedy rodzice prali dziecko za przewinienie?
Wydaje sie to okropne, ale jestem za karami fizycznymi do pewnego wieku, bo 20-30 lat temu tak popier.dolonych dzieci swiat jeszcze (przynajmniej w polsce) nie widzial.
@up
zgadzam się. No ale jak to 5-letni dzieciak moze sie onanizowac? Kto go tego nauczyl ? Przeciez to aż nie do pomyślenia.
Rav Othersider
28-11-2006, 14:51
To rozumiem ten chlopiec bawi sie z kolezankami w najnowsza czesc Jack's Teen America ? I rywalizuje z kolegami o to ktory jest lepszy?
Bleeeh = p
@topic: co do przedszkol o zaostrzonym rygorze. A jasne, ze powinny powstac. Pierwszy w takim powinien wyladowac Oxy.
Nie, Oxy odrazu do poprawczaka lub specjalnej szkoły (żart, żebyście się potem nie przyczepiali).
@up:
Pod względem naukowym jest to też mało prawdopodobne, ale cóż.
TehRegent
28-11-2006, 15:18
W sumie to jest nic. Ja juz slyszalem o 8-latku, ktory sterroryzowal cala wies!
A owce siadają na zadach, kiedy go widzą.
Belvedor
28-11-2006, 15:24
@up
zgadzam się. No ale jak to 5-letni dzieciak moze sie onanizowac? Kto go tego nauczyl ? Przeciez to aż nie do pomyślenia.
Wiesz co, ja bym tego nie nazwal nawet onanizowaniem...
Jesli lepek (nazwijmy to ordynarnie) wali konia, to tylko dlatego, ze podlapal to od kogos, sam nie wie czemu tak robi, ale robi, bo chce zwrocic na siebie uwage.
Osobiscie nie wierze, w ta onanizacje, bo jeszcze nie ma nic w majtkach, malo tego, nie wie w ogole do czego to sluzy, no prucz siusiania.
Walekifa
28-11-2006, 15:38
Wiesz,nauczyciele wpisują takie rzeczy (patrząc nawet na nasz forumowy temat o nich) Może po prostu wyjął siusiaka,i z nim biegał po sali,a przedszkolanka co wpisała,to wpisała.
Wiesz,nauczyciele wpisują takie rzeczy (patrząc nawet na nasz forumowy temat o nich) Może po prostu wyjął siusiaka,i z nim biegał po sali,a przedszkolanka co wpisała,to wpisała.
Tyle że z tego co wiem to to jest wszystko nagrane...
Aha...siusiaka to mają małe dzieci, starsi mają członka, penisa...bądz kutasa:P
:D :D :D :D :D :D
Faktem jest, ze przedszkolanki zamiast dac po dupsku gnojowi daja sie teroryzowac.
Faktem jest że jakby to zrobiły to (jak ja to nazywam) "bojowa matka" zaczęła by latać po sądach i świat by przetrzęsła byle by za to odpowiedziały. No bo przecież to nie wina kochanego synka który tylko jest 'dynamiczny'.
Nie, Oxy odrazu do poprawczaka lub specjalnej szkoły (żart, żebyście się potem nie przyczepiali).
Kolegom też zawsze mówisz, że "to żart", żeby wiedzieli, że śmiać się mają?
A mówicie, że matka od razu by leciała czy coś. No to zamiast go lać, to trzeba było od razu go kręcić następnego dnia, a nie przenoszony, boją się go przedszkolanki, a kręcą dopiero teraz to.
Wiesz co, ja bym tego nie nazwal nawet onanizowaniem...
Jesli lepek (nazwijmy to ordynarnie) wali konia, to tylko dlatego, ze podlapal to od kogos, sam nie wie czemu tak robi, ale robi, bo chce zwrocic na siebie uwage.
Osobiscie nie wierze, w ta onanizacje, bo jeszcze nie ma nic w majtkach, malo tego, nie wie w ogole do czego to sluzy, no prucz siusiania.
Zapewne to troche podkoloryzowali, niewiadomo co tam sie dzieje. Ojciec przy nim "wali" sobie? Przeciez to kurwa jakas patologia. :|
Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec :P
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow :D
Radek 666
28-11-2006, 19:48
We don't need no education
We don't need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave those kids alone
O tyle mam do powiedzenia :D.
ciekawe czy gra w tibie i sprzedaje konta na allegro?
ciekawe czy gra w tibie i sprzedaje konta na allegro?
na 100% ;d ale u mojego brata w przedszkolu też jest taki as... co odgryzł kawałek krzesła... bo mu zupa nie smakowała... ciekawe co bedzie w szkole odgryzac...
Belvedor
28-11-2006, 20:28
Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec :P
Tak, ale wiesz jak Cie matka wychowywala/wychowuje, a zakladam, ze nie latales z siusiakiem po przedszkolu, nie gryzles kolegow i nie probowales przeleciec kolezanek, wiec jakis punkt zaczepienia lepszego wychowania juz masz, wiec jak najbardziej masz prawo do glosu. Poza tym jak mozna sie nie wypowiadac, jak rodzice robia dziecku krzywde, ktora wyjdzie w doroslym zyciu?
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow :D
To Ci sie zle wydaje :D
Darviniok
28-11-2006, 20:50
Boze, juz mi szkoda tych biednych ludzi wokol dzieciaka i jego pojebanych starych, dlaczego? Oh mamusia "synek dynamiczny", "to nie on to klamstwo" zamiast po prostu w dupe jego mac spojrzec w twarz tym mlodym dzieciakom i ich rodzicom i wysluchac co maja do powiedzenia a nie w sklepo bronic, nigdy tego nie zrozumiem..
Co chce powiedziec? Tak naprawde nie wiem sam. Wedlug mnie po prostu te "nowoczesne" sposoby wychowania jak bezstresowe i tolerancja to jest idiotyzm totalny, ktory rozpuszcza gnoje az do tego stopnia a nawet i gorzej..
Metoda: wedlug mnie tylko jedna, przywrocenie kar cielesnych i tyle spokoj by byl ^^ a jaka jazda i brech z szkolnych przyjebow jak chodza z rozjebanymi palcami po biciu linijką =D
Pzdr.
Wiecie co? Wydaje mi sie ze wiekszosc ludzi na forum w tym ja nie powinnismy sie wypowiadac na ten temat bo nie mamy wlasnych dzieci i nie mozemy zabardzo sie w tym temacie wypowiedziec
Wydaje mi sie ze jest to poprostu temat dla rodzicow
To jest forum. Możemy sobie tutaj dyskutować niezależnie od tego kim jesteśmy. Nawet jak dojdziemy do błędnych wniosków to i tak przecież to nic nie zmieni. Poza tym sam widzisz jacy niektórzy rodzice są. Że ktoś wychowuje to nie znaczy że robi to dobrze.
Metoda: wedlug mnie tylko jedna, przywrocenie kar cielesnych i tyle spokoj by byl ^^ a jaka jazda i brech z szkolnych przyjebow jak chodza z rozjebanymi palcami po biciu linijką =D
Ale nie przesadzajmy także w drugą stronę. Wystarczy po prostu chyba taka zwykła stanowczość. Znaczy sam nie powiem dokładnie co bo młody jestem, no ale nie wydaje mi się żeby aż taka brutalność była potrzebna. ZAPOMNIJCIE CO POWIEDZIŁEM. SPALIĆ ICH WSZYSTKICH!!!!!!!MUCHACHAHAHAH NIECH CIEPRIĄ ZWYRODNIALCE WYBEBESZYĆ KAŻDEGO!!
onanizuje? to w wieku 5 lat juz można? :D (ja nie umiałem)
jakos nie moge w to uwierzyć przeciesz 5 latek nie może taki być -.-
no chyba że 666
onanizuje? to w wieku 5 lat juz można? :D (ja nie umiałem)
jakos nie moge w to uwierzyć przeciesz 5 latek nie może taki być -.-
no chyba że 666
Offtop:
Bestia, antychryst, dziecko diabła, i kto tam jeszcze, nie będzie zwracał na siebie uwagi, przynajmniej tak jest zapowiedziane, więc wiesz, to nie jest chyba ta osoba :)
Dr. Omader
30-11-2006, 17:36
Hmmm... Musze zalatwic zeby napisali kolejny taki artykul, tylko zeby koniecznie wspomnieli, ze lepek gra w tibie...
*psychodeliczne spojrzenie maniakalnego mordercy* mmm... ogladalnosc by wzrosla... *ślini się*
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.