Pokaż pełną wersje : 193 master Will Hunting die.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14721
Enjoy.
Rav Othersider
28-11-2006, 16:06
Filmik z Tibicams, i do tego dodany parę godzin temu. Słaby refleks :P.
Film już widziałem, Will Hunting ma kiepściaste PvP.
Warto obejrzeć do momentu, kiedy Will Hunting pada. Później nuda.
0o
Nie sądziłem, ze ma az tak kiepskie pvp.
awesome.
The Shodow
28-11-2006, 16:23
O jej, pan Will Hunting gryzie trawe! HA! a nie dawno (jakis miech temu) widzialem filma jak on robil "PA". No fajne:)
Master Knight de'Vere
28-11-2006, 16:24
Phiii... Gdzie tu mowa o jakimkolwiek PvP przy tym wbudowanym bocie CipSoftu? PvP od update'a nie istnieję...
A poza tym to filmik całkiem fajny, tylko nie ma sensu oglądać po zabicia Willa bo dalej to już się tylko chowają.
film niezly ale cos mi sie wydaje ze ta postac ktos kupil bo ktos kto troche w tibie gral by potrafil przezyc chwile dluzej :P i by zamiast manashielda vitki rzucal
Phiii... Gdzie tu mowa o jakimkolwiek PvP przy tym wbudowanym bocie CipSoftu? PvP od update'a nie istnieję...
A poza tym to filmik całkiem fajny, tylko nie ma sensu oglądać po zabicia Willa bo dalej to już się tylko chowają.
Oj jest pvp, ale "mniejsze" pvp (bynajmniej w tibii) oznacza tez sposoby ucieczki, nie dac sie trapnac itp.
Master Knight de'Vere
28-11-2006, 17:01
No raczej trudno się nie dać trapnąć gdy a się tyle ludzi na karku i jest się samemu(?), poza tym teraz jedno kliknięcie i runy strzelają prawie same....
MagField
28-11-2006, 17:02
Nieźle :) fajnie sie padl :D
Rav Othersider
28-11-2006, 17:02
No raczej trudno się nie dać trapnąć gdy a się tyle ludzi na karku i jest się samemu(?), poza tym teraz jedno kliknięcie i runy strzelają prawie same....
Panie co siedzi na No-PvP, radze poczytać dokładnie czym jest PvP.
Pozdrawiam.
lol to celowanie runami to nie całe pvp.Pvp to ogulnie sztuka walki z drugim graczem np zaladanie trap, synchronizacja w przypadku kiedy walczysz z kimś w przymierzu albo wykorzystywanie terenu i potworow do walki.
A co do filmiku to tak kończą n00by kture expią 20h/dobe albo kupują postać potem się wyżwają na 30- lvl.To, że ktoś szybko expi nie oznacza że nie jest n00bem.
Master Knight de'Vere
28-11-2006, 17:15
Pozdrawiam.
No widze że Ty akurat wiesz wszytsko... A ktoś grający na non-pvp serverze nie może wiedzieć czym jest pvp skoro nie gra na serverze pvp. Jak dla mnie takie podejście jest śmieszne, ale jak bardzo chcesz możesz wszystkim objaśnić czym jest PvP.
Rav Othersider
28-11-2006, 17:21
No widze że Ty akurat wiesz wszytsko... A ktoś grający na non-pvp serverze nie może wiedzieć czym jest pvp skoro nie gra na serverze pvp. Jak dla mnie takie podejście jest śmieszne, ale jak bardzo chcesz możesz wszystkim objaśnić czym jest PvP.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Player_Versus_Player
a szczególnie:
PvP to jest nie tylko zabijanie, lecz także sztuka walki. Unikanie ciosów, unikanie zablokowania przez innych graczy czy umiejętność walki z przeciwnikiem.
Proszę bardzo.
Master Knight de'Vere
28-11-2006, 17:28
Przy bocie CipSoftu i możliwości atakowania runami w battle ucieczka jest bardzo ograniczona,bo i tak obrywasz za każdym strzałem a nie tak jak kiedyś, gdy zależało to od umiejętności celowania osoby która cię atakowała.
_aNeptiS_
28-11-2006, 17:50
film niezly ale cos mi sie wydaje ze ta postac ktos kupil bo ktos kto troche w tibie gral by potrafil przezyc chwile dluzej :P i by zamiast manashielda vitki rzucal
Vitki <3 ? pozdro 600 Tylko by poszedl Comedown...bylo ich kilku a on by nie zdarzyl zmienic ssa :) < peace >
Smieszny jesteś.
Ciekawe co ty byś zrobił w tym przypadku?
Jedyne co mógł to picie mf i stanie jak najbliżej zarośli, trap był przygotowany wystarczająco profesjonalnie żeby Will nie wyszedł z niego żywy. Walenie UE nic by mu nie dało (no chyba że spaliłby troche many przed nieuniknionym deadem). To była sytuacja bez wyjścia w szczególności że miał bodajże 4 sorców na klacie. Do jego zabicia wystarczyłoby 2 z CipBotem.
PvP to jest nie tylko zabijanie, lecz także sztuka walki. Unikanie ciosów, unikanie zablokowania przez innych graczy czy umiejętność walki z przeciwnikiem.
Unikanie ciosów - GL w unikaniu ciosów z wbudowanym CipBotem.
Unikanie zablokowania przez innych graczy - wpadł w pułapkę której się nie spodziewał, ale w żaden sposób nie został ztrapowany.
Umiejętności walki z przeciwnikiem - ogół że głowa mała.
Diamonic
28-11-2006, 19:55
Warto dodac ze Undyne Soul dostal delete'a po zabiciu Willa, lame as hell. ^.-
Pozdrawiam.
Panie ,,Keylogger" .Ja bym panu radził przyglądanie się bardziej linkom niż wytykanie komuś że siedzi na No-PvP.To że gra na No-Pvp nie oznacza że nie zna się na Pvp...
VErlian obejrzyj ten filmik z kilkadziesiat razy to moze załapiesz.Team Gulivera mial wszystko bardzo dobrze przygotowane WIll nie mial zadnej szansy się z tego wydostać. I nie dawaj cytatów z wikipedia.pl ktore sa przestarzałe.Nie bedę juz wytykal tych błędów bo pan up mnie wyręczył.
Zgadzam się z Master knight de'vere.Pvp umarło po wprowadzeniu cip-bota.TEraz byl idiota moze wziac 2 fire elementale i isc pk z kilkoma sdkami.
Filmik dobry ale żal mi Willa.
Lord Dreathan
28-11-2006, 21:33
Ciekawe dlaczego tak późno zaczął pompować się manasami ;pp
Ciekawe dlaczego tak późno zaczął pompować się manasami ;pp
dlatego ze byl zaskoczony i zakladal ssy
1. willem nie gral 1 owner ( ktory coraz mniej gra :< )
2. gral nim jakis lamus
3. zobaczymy jak will sie lognie co zrobi z tymi pajacami
4. ty nigdy nie bedziesz mial takiego lvl , a nawet jak bedziesz mial to bedziesz na wojnie mieszkal w pz`ecie :]
Lord Dreathan
28-11-2006, 21:54
dlatego ze byl zaskoczony i zakladal ssy
Zaskoczony? Możliwe, aczkolwiek wcześniej biegał i NAGLE stanął jak kołek.
Anvortis
28-11-2006, 22:03
Zaskoczony? Możliwe, aczkolwiek wcześniej biegał i NAGLE stanął jak kołek.
Pewnie zaczal krzyczec przez okno do 1 ownera "Bija mnie, fast plix !" podczas gdy 1 owner posuwal jakas brazylijska pieknosc ^.-
Btw: ciekawe za co padl ;]
4. ty nigdy nie bedziesz mial takiego lvl , a nawet jak bedziesz mial to bedziesz na wojnie mieszkal w pz`ecie :]
Ty za to bedziesz mial i bedziesz potega tibii?
Co tu duzo pisac koles sie nie popisał swoimi umiejetnosciami pvp
Może ma duży level, bo tylko na expowisku siedzi jednym i zabija jakies dragi... Ale jego pvp to tragedia... A może sprzedał postac dla jakiegoś bogatego noobka
Do cholery jasnej, gadacie słabe pvp etc.
A co on mógł kurwa w danej chwili zrobić?! Ciekawe co wy byście zrobili... czekam na jakieś propozycje.
wildzia pyta
29-11-2006, 04:56
Dobrze,że wogule zakładał te ssa i szczerze wątpie żeby grał na paru ownerów bo wcale tak szybko nie expi(przynajmniej nie expil).A wszyscy pier**lą a sami by pewnie staneli przed dywanem i by czekali az im pz minie :P jak pewnien 16 drut po spotkaniu z moim 8 haeueh.A ogólnie to go przeorali z góry na dół.
Will nie miał co robić oprócz zmieniania ssa's i próba jakiejkolwiek ucieczki. Mógł próbować oddzielać się magic wallami w jakis sposób aż nadejdzie pomoc. Pozatym UE nie wchodziło w grę bo tam noobów kilku było.. Pvp nie miało zbyt wiele do znaczenia.
A co do kłotni co to jest pvp? W skrócie przewidywanie ruchu przeciwnika i odpowiednie zareagowanie. A bot wbudowany w tibie jeżeli ktoś biega nie zawsze trafia. Czasem trzeba spamować hotkeyem żeby trafiło.
Raditz Saiya-jin
29-11-2006, 12:15
LUDZIE, ŻAL MI WAS JAK PISZECIE ŻE WILL NIE MA PVP...
W takiej sytuacji nie mógł po prostu NIC zrobić! Zmianiał stone skiny, manasował się, żadnej mowy o ucieczce nie było. Manę i tak tracił gdyż oni bili go z sd więcej niż się manasował (nawet w SS'ach)...
Acha, pozdrawiam tego pana co mówil ze by sie leczyl vitką, gdy schodzi na jedna serie z sd (i to nawet nie od każdego).
Ty za to bedziesz mial i bedziesz potega tibii?
Jak wroce do gry i skoluje 3 ownerow to napewno ;] .
LUDZIE, ŻAL MI WAS JAK PISZECIE ŻE WILL NIE MA PVP...
W takiej sytuacji nie mógł po prostu NIC zrobić! Zmianiał stone skiny, manasował się, żadnej mowy o ucieczce nie było. Manę i tak tracił gdyż oni bili go z sd więcej niż się manasował (nawet w SS'ach)...
Acha, pozdrawiam tego pana co mówil ze by sie leczyl vitką, gdy schodzi na jedna serie z sd (i to nawet nie od każdego).
Warto zauwazyc ze gral nim jakis leszczyk i to on na gore sie wjebal , na time ringu + gran hur + boh na lajcie by uciekl ( mi to by komputer sie cial na takiej szybkosci ;p )
Może ma duży level, bo tylko na expowisku siedzi jednym i zabija jakies dragi... Ale jego pvp to tragedia... A może sprzedał postac dla jakiegoś bogatego noobka
Wbij na dragach 197 master sorcem XD brawo ^.^ ;]
od 100 lvl + mozna demonie z explo i dobijac z mortow ;].
Na labirynt na 7 uciekać pfff....
Will nie miał co robić oprócz zmieniania ssa's i próba jakiejkolwiek ucieczki. Mógł próbować oddzielać się magic wallami w jakis sposób aż nadejdzie pomoc. Pozatym UE nie wchodziło w grę bo tam noobów kilku było.. Pvp nie miało zbyt wiele do znaczenia.
A co do kłotni co to jest pvp? W skrócie przewidywanie ruchu przeciwnika i odpowiednie zareagowanie. A bot wbudowany w tibie jeżeli ktoś biega nie zawsze trafia. Czasem trzeba spamować hotkeyem żeby trafiło.
off topic :Albo mi sie wydaje albo Memphiz jest swe lol
Pan Jordi
29-11-2006, 18:13
Troche noobowato padl...
Jesli sie nie myle to Will jest najlepszym kumplem Eternala?
No jednym z lepszych...Ciekawie by było jakby EO zadeklarował wojne.
Mateuszek10
03-02-2007, 12:30
Słabe pvp to może ma ale co miał zrobicX( X( X( X(
DaNiO149
03-02-2007, 13:58
to nie chciałbym widzieć filmu gdybyś ty grał Willem w tamtej chwili...
To już by był zupełny żal ;]
Słabe pvp to może ma ale co miał zrobicX( X( X( X(
pewnie 10 owner juz nim gra bo kiedys to chlopak zeznil i kazdy tam sie go bal...
1 owner mial dobre pvp jak pokoleji wyzynal kazdego na liscie oprocz eternala ; d
dudek_lfc
03-02-2007, 16:59
po co odswierzacie ten temat :|?
@topic
Smiech mialby maczete to by wycial te placza i sobie normalnie wyszedl.
YodiAlucard
04-02-2007, 01:36
LOL ale szybko padł ;/ Fajnie później uciekali gdzie tylko sie da 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.