Pokaż pełną wersje : Defender Life
Mineło już troche czasu od mojego początku kariery w Tibii.
Związku z tym postanowiłem zrobić film wmv.
Otóz Link
http://rapidshare.com/files/5211302/Def_Life*****.html
@Edit
Rehost Gasiora Thx ja troche za leniwy jestem
http://tibicam.superhost.pl/Def_Life*****
I to na dodatek na polski server ;)
Comment plx ;)
70+ mega??? Ile to trwa, pół godziny??? :D No to się ściąga, zapowiada się ciekawie bo kilka twoich filmików widziałem ;)
ps: w ten piątek macie zrobić tą banutę podobno, powodzenia ;)
Film fajny, ale widziałem lepsze, chociaż to nei jakość filmu mnie dobiła lecz... twój poziom angielskiego :D Wg twojego opisu jesteśmy w tym samym wieku, sorry że to pisżę, ale w mojej budzie byś miał chyba pałę na czysto za coś takiego xD Wiesz co to jest np czas przyszły? :P Nie no, joke, może anglista z ciebie żaden ale film na serio fajny, ściągać!!! :D
No no filmik fajny ;d Ahh te nasze hero ;d 3m sie zioooom ;] pomóz mi z banuta NOOBIE :D
Stanley'o
29-11-2006, 00:34
70+ mega??? Ile to trwa, pół godziny??? :D No to się ściąga, zapowiada się ciekawie bo kilka twoich filmików widziałem ;)
ps: w ten piątek macie zrobić tą banutę podobno, powodzenia ;)
Film fajny, ale widziałem lepsze, chociaż to nei jakość filmu mnie dobiła lecz... twój poziom angielskiego :D Wg twojego opisu jesteśmy w tym samym wieku, sorry że to pisżę, ale w mojej budzie byś miał chyba pałę na czysto za coś takiego xD Wiesz co to jest np czas przyszły? :P Nie no, joke, może anglista z ciebie żaden ale film na serio fajny, ściągać!!! :D
zajebisty jestes, pewny jestem ze zrozumiesz, wiec RESPECT BUDDY ! <3
pozdro def, film nice ; ) a 18 grudnia do was wracam ; d
Anvortis
29-11-2006, 01:13
Film fajny, milo sie oglada i muzyka tez nawet dobrana szczegolnie do pozdrowien na koncu. Widac, ze masz duzo kolegow ^.-
Btw: dzieki za te 15 GPs co mi kiedys w Thais pozyczyles ;p
Def , przepiekny filmik (z tej strony old owner adic)
Mazur199
29-11-2006, 18:11
gejek czarodziejek auhsuahsuahs
plx barbarian outfit ;d
nice movie tylko tych podziekowan to hooho xd
MagField
29-11-2006, 19:32
Fajny filmik nic dodac nic ujac
Vick Sind
29-11-2006, 19:35
bardzo fasjny muzyka itp. troche sklaba jakos ale cos tam widac :P i co najwazniejsze filmik z mojego serva ^^
Shorty_Master
29-11-2006, 21:37
Filmik fajny, no ale mogłeś zrobić drugą wersję krótszą o napisy końcowe, to by film nie mniał 70 mb, a 50 mb :(
Def def def ;D sciagam juz mam nadzieje ze film boski, obejrze zedytuje ;*
Supcio filmik ^^ Wiekszosc ss juz widzialem z tematu ze zdjeciami, ale niektorych nie . A co najwazniejsze bylem na koncu wymieniony ;DD
pzo ;*
Swiontas
29-11-2006, 23:46
nice def
film troche waży ale warto obejżeć
te napisy na końcu leciały tak długo jak po titanicu
pozdro
Film fajny nawet :P
Ale i tak jestes nubek :]
BTW. Nie Bonux tylko Dosia ^.^ (to wtedy na hero bylo co sie tabaka zaciagalem co 2 hero :P ?) hihih
:*
Ostatnie 5 min to napisy!!! omg :)
Film po prostu cudo. Daaawno czegos tak dobrego nie bylo. Moze nie widzialem wszystkich filmow z tibia.pl, bo takich postowanych przez "Muminek12: barco dobry film WMW moj pierwszy. mam nadzieie ze wam sie spodopa." nie sciagalem, liczac, ze duzo nie strace :)
Chyba najlepszy polski film *****. Moze nie ma szans z "Toxic Fire", ale to chyba szwedzi nakrecici, a on maja inne kompy, innych graczy itd.
JUŻ TO WGRYWAM NA MOJ REHOST (brak kolejek, limitów i nie zniknie NIGDY! - www.tibicam.superhost.pl ), ale ze wzgledu na wielkosc bedzie za jakias godzine dopiero (39 min) :(
Już jest :) :
FILM DEF_LIFE***** - REHOST (http://tibicam.superhost.pl/Def_Life*****)
NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL (WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL)
@Gesior
Dziękuje serdecznie za pozytywną ocene mojej pracy , a jeszcze bardziej za Rehost.
Echh miałem nadzieje ,że chociaż troche więcej ściągniec będzie ale cóz takie życie...
A odnośnie ,że najlepszy film wmv polski znam lepszy Autorstwa Lorda Leja.
Ale liczę ,że mój przyjmiecie jakoś dobrze ;)
Pozycja4
05-12-2006, 16:12
Fajnie ze mnie wymieniles na koncu :D Nigdy nie zapomne Hesling,nawet jak juz nie bede gral i bede mial o wiele lat wiecej niz teraz :)
Nice movie
Z tibicam.superhost.pl film został pobrany:
7 razy cały (77290250 bajtów :) )
4 razy przerwane ściąganie (bez sciągania całosci - 1 osoba sciagnela 21 MB i przerwala o0 )
Wykorzystany transfer:
274.47 MB z 50.000 MB = ~0.54% w 5 dni :)
TIBIA GUARD
05-12-2006, 20:26
Doprawdy postarales sie powiem ci,filmik jest swietny!hoc duzo waży ale warty obejżenia co tu duzo mówic...Te hydry były bardzo wsciekłe :D :D
Mazur199
06-12-2006, 00:02
defik gejku Ty moj zapodaj tytulem tego 1 songa co leic w tym movie ;>
Moriento
06-12-2006, 13:50
Defender to z tega Noob ;]
Ale jest kilka spraw za co chailbym go pochwalic:
1)Dobry Filmik
2) Bylem na nim! (Dlatego Film Dobry)
3) No i zaiebiscie bo bylem na lisce ludzi do Pozdrowienia (Bez tego Film byl by do Baniii!)
Dobrze ze Def mnie tam wzuciles bo filmik by sie nie podobal moj char zatwil wszystko ;]
Pozdrawiam.
Ps: Defender dolaczaj do War :D:D ! Co ty na to?!
Autor filmu (Kas): "Echh miałem nadzieje ,że chociaż troche więcej ściągniec będzie ale cóz takie życie..."
Minęły 2 dni i 3 godziny, a film został pobrany (tylko z mojego rehosta!):
76 razy (8.12.06 -pobrany)! Oplaca sie robic rehosty na tibicam.superhost.pl? :) (za jakis tydzien-dwa kazdy bedzie tam mogl wgrac swoj film!)
Jucha Furora
07-12-2006, 21:13
Bardzo sie postarales. Gratulacje;]. Jezeli mógłbyś podac mi tytuł tej piosenki"Alleluja..."bo siostra sie domaga uahsuah:D pozdro
Ostatnie 5 min to napisy!!! omg :)
Film po prostu cudo. Daaawno czegos tak dobrego nie bylo. Moze nie widzialem wszystkich filmow z tibia.pl, bo takich postowanych przez "Muminek12: barco dobry film WMW moj pierwszy. mam nadzieie ze wam sie spodopa." nie sciagalem, liczac, ze duzo nie strace :)
Chyba najlepszy polski film *****. Moze nie ma szans z "Toxic Fire", ale to chyba szwedzi nakrecici, a on maja inne kompy, innych graczy itd.
JUŻ TO WGRYWAM NA MOJ REHOST (brak kolejek, limitów i nie zniknie NIGDY! - www.tibicam.superhost.pl (http://www.tibicam.superhost.pl) ), ale ze wzgledu na wielkosc bedzie za jakias godzine dopiero (39 min) :(
Już jest :) :
FILM DEF_LIFE***** - REHOST (http://tibicam.superhost.pl/Def_Life*****)
NA WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL (http://WWW.TIBICAM.SUPERHOST.PL)
IMHO Toxic Fire był nieporównywalnie lepszy od tego filmu, a także co drugi film z tibia.de, czy te które sporadycznie pojawiają się na tibia.pl są lepsze.
@Topic:
Widzę fajne komentarze, ściągam i myślę, że będzie co oglądać a tu co? Po pierwsze pokaz slajdów - może być jeżeli nie stanowi większości filmu, ten stanowi więc jest źle. Po drugie same filmy - jakieś tam są, ale bicie hero z mortów/hydr z visów jest nieciekawe. Muzyka może być, chociaż nie wsluchałem się dokładnie. 5 minut napisów na końcu utwierdza mnie w przekonaniu, że zmarnowałem tylko limit na rapidzie. Jak dla mnie film mierny, nawet bardzo słaby.
MagField
08-12-2006, 00:19
lipa ze pare razy uchwyciles tibie cam w rogu...
@Midarth
Napisy były celowe , chciałem po prostu podziękować wszystkim przyjaciołom za pomoc jakią mi uświadczyli w chwilach słabości.
Filmy? Sam chciałem ,żeby w ogóle jakieś z PK były , ale jestem graczem pacyfista więc miałem ich troche mało.
Co miałem to dałem , jeżeli uważasz ,że mój jest jak dno to twoja subiektywna ocena , każdy może ocenić go jak chce a ja byłbym bardzo ciekaw twojego wmv jeżeli dałeś taką opinie...
A porównywanie go do Toxic Fire? To był film wmv o wojnie , a ten był o moim Tibijskim alter ego.
A zresztą co się bede tłumaczyc , zaraz się pewnie doczepisz do mojej wypowiedzi jak Smuggler z CDA.
Jakbym chciał to bym walnoł na koniec filma thx for all? A masowa dziadówka a inwidualne podejście do osoby w tym przypadku przyjaciela to dwie różne rzeczy.
Niestety ,nie wszystkim na tym świecie idzie dogodzić....
A co do Magfielda no ,cóz niestety uchwiłem , ale to chyba nie wpływa to tak krytycznie na całość?
76 pobrań :)
A Toxic Fire mozna sciagnac z mojego tematu ostatniego "3 najlepsze wmv/avi - rehosty" :)
@Midarth
Napisy były celowe , chciałem po prostu podziękować wszystkim przyjaciołom za pomoc jakią mi uświadczyli w chwilach słabości.
Filmy? Sam chciałem ,żeby w ogóle jakieś z PK były , ale jestem graczem pacyfista więc miałem ich troche mało.
Co miałem to dałem , jeżeli uważasz ,że mój jest jak dno to twoja subiektywna ocena , każdy może ocenić go jak chce a ja byłbym bardzo ciekaw twojego wmv jeżeli dałeś taką opinie...
A porównywanie go do Toxic Fire? To był film wmv o wojnie , a ten był o moim Tibijskim alter ego.
A zresztą co się bede tłumaczyc , zaraz się pewnie doczepisz do mojej wypowiedzi jak Smuggler z CDA.
Jakbym chciał to bym walnoł na koniec filma thx for all? A masowa dziadówka a inwidualne podejście do osoby w tym przypadku przyjaciela to dwie różne rzeczy.
Niestety ,nie wszystkim na tym świecie idzie dogodzić....
A co do Magfielda no ,cóz niestety uchwiłem , ale to chyba nie wpływa to tak krytycznie na całość?
Tak to moja subiektywna opinia, a na jej poparcie daje tematy do filmów, które miałem okazję zrobić:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=81719&highlight=siejnik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=84708&highlight=siejnik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85572&highlight=siejnik
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=100961&highlight=siejnik
TY go nie porównałeś do Toxic Fire, więc mój komentarz nie był skierowany do Ciebie. Te indywidualne podziękowania to 20 mb filmu, czyli jak dla mnie sporo za dużo, jeżeli chcesz komuś podziękować to mu to napisz w grze/na gg itd. Patrząc obiektywnie na ten film, nie miałeś praktycznie ciekawych materiałów i próbowałeś coś zrobić. To tak jakbyś nakręcił dramat wojenny mając zdjęcie dziadka w mundurze i film instruktażowy o obsłudze bagnetu. Mi się nie podobało, ale to tylko moja skromna opinia ;p
Fajne linki do filmów ktore Ty robiles :)
Postowane przez kogos innego i tylko 1 z 4 dziala.. a reszta juz za stara i wywalona z rapidshare.
Rehost na www.tibicam.superhost.pl nie dziala ze wzgledu na to ze "Wykorzystany transfer 60572.37 / 50000 MB" o0
Postaram sie uruchomic jak najszybciej.
Fajne linki do filmów ktore Ty robiles :)
Postowane przez kogos innego i tylko 1 z 4 dziala.. a reszta juz za stara i wywalona z rapidshare.
Rehost na www.tibicam.superhost.pl (http://www.tibicam.superhost.pl) nie dziala ze wzgledu na to ze "Wykorzystany transfer 60572.37 / 50000 MB" o0
Postaram sie uruchomic jak najszybciej.
Postowane przezemnie, z innego konta, czego można się było domyślić... Tutaj rehost 1szej części na youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=o0DorRBAK-c
Pablossoyos
13-12-2006, 17:58
Filmik jest fajny ...
Ehh szkoda ze di'vinci sie rozpadło ,bo była to fajna gildia
Zak nie gra
Sunny nie gra
Letax-szkoda słów ,jak już ma lvl to zapomniał dzięki komu
Batarel/Temir sprzedał konto
Deker też sprzedał i to juz dawno :(
a innych nic nie słychac.. Def pozostał sam :) ggogogo hard Good Luck Def
Best Regards
Sztynk
Postowane przezemnie, z innego konta, czego można się było domyślić... Tutaj rehost 1szej części na youtube.com
http://www.youtube.com/watch?v=o0DorRBAK-c
Nawet, nawet.. Tylko, ze 0 efektow specjalnych, ktore pomagaja wielu filmą (Toxic Fire - bardzo dobre efekty, Endless Shine - niezle efekty). Mozna by dac jakies napisy lub teksty czytane przez lektora ktory by mowil cokolwiek na temat tego co sie dzieje na filmie (jak postac tibijska z kapeluszem Chucka Norrisa w Toxic Fire). Zwykła sklejanka .rec'ów.. zwykle fragi (duza grupa zabija noobki).. muzyka jak w wiekszosci filmow, popularne kawalki (Guano Apes itp.). Moze w nowych wersjach filmu jest cos lepszego, ale linki do rapidshare..
@"Te indywidualne podziękowania to 20 mb filmu, czyli jak dla mnie sporo za dużo"
Jak dla mnie to jest 3 min ściągania. :)
@offtopic
Już niedlugo bedzie konkurs na najlepszy film *****/.AVI , ale tylko sposrod filmow niepublikowanych nigdy w necie (przygotowanych na tan konkurs). www.tibicam.superhost.pl (aktualnie nie dziala!) rusza w styczniu i ta beda dokladne informacje o konkursie.
Nawet, nawet.. Tylko, ze 0 efektow specjalnych, ktore pomagaja wielu filmą (Toxic Fire - bardzo dobre efekty, Endless Shine - niezle efekty). Mozna by dac jakies napisy lub teksty czytane przez lektora ktory by mowil cokolwiek na temat tego co sie dzieje na filmie (jak postac tibijska z kapeluszem Chucka Norrisa w Toxic Fire). Zwykła sklejanka .rec'ów.. zwykle fragi (duza grupa zabija noobki).. muzyka jak w wiekszosci filmow, popularne kawalki (Guano Apes itp.). Moze w nowych wersjach filmu jest cos lepszego, ale linki do rapidshare..
No ba czyli to samo co na twoim filmie, tyle że w ch*j więcej akcji i zrobione pół roku temu.
Moim filmie? Ja nie nagralem jeszcze zadnego filmu WMV z Tibii (tylko jeden kamerą w RL) ;) Jak znajde "activate code" do "Magix Movie Edit Pro 10 lub 11" albo fulla "After Effect" to nagram cos, bo efekty z Windows Movie Makera sa juz nudne.. no i malo ich jest.
Moim filmie? Ja nie nagralem jeszcze zadnego filmu WMV z Tibii (tylko jeden kamerą w RL) ;) Jak znajde "activate code" do "Magix Movie Edit Pro 10 lub 11" albo fulla "After Effect" to nagram cos, bo efekty z Windows Movie Makera sa juz nudne.. no i malo ich jest.
Ahhh pomyliłem Cię z założycielem tematu i odpisałem tak jak by to on pisał. Jedyny mankament twoich wypowiedzi to to, że komentujesz mój film w temacie z innym filmem i robisz cholernego offtopa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.