Pokaż pełną wersje : Morgaroth 192 Knight dead
Adii Getes
29-11-2006, 00:55
POMYŁKA!! Zamiast Vinera to Xantera, po prostu źle kliknołem przy wybieraniu serva, jeżeli jakiś modek mogłby zmienić...
http://img142.imageshack.us/img142/9715/henryown3dpl9.jpg
-=DanieL=-
29-11-2006, 01:41
1758 O.o jakie hity
na tego bossa potrzeba ~250lvl, wtedy ma sie "troche" wiecej hp i sie za wiecej leczy.. pozatym jeszcze by sie przydalo z 15~ drutów do sio :o
192 lvl.. erm, "..Duży, ale za mały.."
pozdrawiam,
Pokrziwa:baby:
Mighty'Sarvis
29-11-2006, 08:26
Na moim servie zabił 200EK i jakoś przeżył.No ale był ciągle sioo więc nie padlł.Jak któremuś sie mana skończyła włączał się drugi i tak aż do zabicia bossa.NO ale boss szybko padł bo byli dobrzy shooterzy w tym 278MS(Taifun Rox ;p)
SS z filmu jest w dziale Filmy :P Ale dobrze ze wkleiles bo niekazdemu sie chcialo sciagac. Tylko tam na pasku to jakis MC jest? i Tibia Au..(to?). ;S
@Up: ale z czego bil?Oo HMM?
Omg, fajny hity wali ten demonek.. Ogólnie thx, bo nie chciało mi się filmiku ściągać.. ;)
Rav Othersider
29-11-2006, 10:52
Ale czemu on zdjął might ring'a? :baby:
up@: może mu sie skonczył?
może nie miał czasu zalorzyc innego..
ja bym bym przejęty takim bossem ;]
i myślałbym tylko o uhaniu i druidów do sio:evul:
Tylko tam na pasku to jakis MC jest? i Tibia Au..(to?). ;
A Co ci do tego, ze ktos uzywa botow?
@temat
Warto robic temat dla jednego ssa?
Adii Getes
29-11-2006, 15:05
sam widzisz ze warto, dziekowali za screen bo nie chcialo im sie sciagac
Bazyllisk
29-11-2006, 15:40
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 95/75
Poziom mag.: 20
Napek uzywa Tibia Auto ://91 lvl.Zal.pl
Adii Getes
29-11-2006, 17:04
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 95/75
Poziom mag.: 20
Napek uzywa Tibia Auto ://91 lvl.Zal.pl
Zal.pl to ma twoj stary gdy patrzy w lustro. Nie wiesz gdzie moge używać tibiauto grając 91 palem? Robie sobie Pkerów, 40 sorców do Pkowania.
Xzonixek
29-11-2006, 17:50
Lol co za idiota to blokal-.- Stone skiny + k set + might ringi i non stop zmienia sie je a nie sie w best seciku bije skoro to i tak nic nie da. Level jego wystarczal
Jimarrin
29-11-2006, 18:31
A ja wlasnie pisze reporta ze zdjeciem a ciebie Adii Getes.... for macro use ;];];]
Wojciech25
29-11-2006, 22:09
Te hity Powalaja 1700+ :o
Hity takie, bo demony złamały shieling blockerowi :) a gdzie magic walle? shooterzy zaspali ?
Adii Getes
30-11-2006, 00:56
A ja wlasnie pisze reporta ze zdjeciem a ciebie Adii Getes.... for macro use ;];];]
Kochany noobie.
Nie wiem gdzie ty chcesz ten raport napisać, jeżeli do cipsoftu to prosze bardzo, pisz. TAK TAK OSWIADCZAM! JA! ADII GESTES UZYWAM BOTA! I co? Cip soft nie akceptuje zdjec filmikow itp. bye
SBUAHUAHUA brawo dla tego knighta i ekipy HAHAAH pls magic wall-.- żeby zablokować demy?:/ BRAWO!!-.-
Sonik'ex
30-11-2006, 10:59
Po 1 ? poco m wale? zeby demony przezucily se na shoterow shoterzy by spanikowali uciekli up a margorath spokojnie by ujebal blokera? ^^
Po 2 gdzie aol? po 3 poco taki eq? bylo to zaplanowane bez taktyki bo np. Imargam 200 level furora zbloczyl margoratha w k secie i z b swordem :] sa foty niepamietam ale gdzie spokojnie zakladal na siebie ssa elvany m ringi + reszta go uhala.wydaje mi sie ze byla to akcja zbyt pochopna o0o0 margorath idziemy idziemy i bum :(B)
@up lol aol znika po dedzie-.-
ladne hity zrywal ;d
czego mowicie ze Adi uzywa bota ? przeciez gosciu na ss to nie on... wiec nie wiem skad mozecie go osadzac ;o
dudek_lfc
30-11-2006, 13:07
ladne hity zrywal ;d
czego mowicie ze Adi uzywa bota ? przeciez gosciu na ss to nie on... wiec nie wiem skad mozecie go osadzac ;o
a zes dojebal xD
Ten morgi to jednak potega. szybko go nie ubija
Lukas Hiper
17-12-2006, 19:36
O.o ładne Hity szły 1700+
solo to go nie weźmie chyba 250 lvl
skoro 192 lvl go tak dobil to eternal moze cos kombinowac ;p
http://foteka.pl/pokaz.php?id=11245
paffelek
17-12-2006, 23:20
Zal.pl to ma twoj stary gdy patrzy w lustro. Nie wiesz gdzie moge używać tibiauto grając 91 palem? Robie sobie Pkerów, 40 sorców do Pkowania.
no no a 91 palem jak grasz to nie używasz bota ...napewno
widać że noob jetseś (bardziej newbie ale nabiŁeś ten 91 lvl..chyba że kupiŁes) i umiesz tylko na rodziców najeżdżać. Skoro już używasz bota mógłbyś chociaż uciąć pasek bo forum.tibia.pl nie jest do rozpowszechniania botów, MC itd. Z takimi zdjęciami to na inną stronę o tibi.
@ Sonic'ex
M walle właśnie po to zeby biŁy go 2 demy może jeden + morg, a demony nie przerzucą sie na shooterów bo to tylko summony Morgarotha. Jak widać po ssie te hity 1750+ są dość duże ale zaóważcie że lały go 3 albo 4 demy + Morgaroth.... właśnie dlatego potrzebne są m walle.
@temat
za zdjęcie dzieki. Gratz też dla blokera że zdązył zrobic :P
pozdrawiam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.