Pokaż pełną wersje : Raks Ninja the Movie
Raks Ninja
29-11-2006, 16:34
http://rapidshare.com/files/5309848/Raks_movie*****.html
http://www.megaupload.com/?d=ICCGB82Z
Postanowilem z nudow zrobic film wmv. Jest to pierwszy film jaki w zyciu zrobilem wiec prosze sie nie smiac xD
-=DanieL=-
29-11-2006, 17:47
Hmmm, jak na pierwsze wmv to bardzo dobrze ci wyszło. Szczególnie, że przy takim levelu i na takim świecie (chyba każdy wie, że aurea słynie z wojen) miałeś sporo ciekawych materiałów.
Widze, że zagościł Nighwish- Planet Hell i fajna ścieżka dźwiękowa coś około w 60% filmu. Ogólnie, ok.
Dobry jest, przynajmniej się nie tnie.
Moim zdaniem te wstawki z wojen w początkowo-środkowej części są niezbyt specjalne. Lepiej by wyglądały napisy "Warning!..." i kolejne ofiary w przyśpieszonych wersjach ale wiadomo, że ubić knightem kogoś to trza mieć farta żeby akurat exori weszło na końcówkę.
Za to wstawki swojej śmierci o wiele lepiej pasują, przynajmniej sam z siebie się troszkę pośmiejesz jak to się orła tu i ówdzie wywinęło : )
Na drugą piosenkę to bym postawił swój głos, że to CHYBA Within Temptation. Taka za spokojna i nie mogę się upewnić : )
Zbierz kolejną porcję materiału i preparuj następny filmik.
Hail and Kill.
wildzia pyta
30-11-2006, 03:03
Fajnie masz nic nie sciagam z rapidshare i przekroczyłem limit ..Rehost na coś innego.
Slide_Aurea
30-11-2006, 15:34
prosze sie nie smiac xD
Tak naprawde to niema z czego się śmiać. Świetnie zrobiony filmik. Może dlatego tak mi się podoba, że sam nie umiem (nigdy nie próbowałem) zrobić. Bardzo fajnie dobrana muzyka. Mam nadzieje, że w przyszłości zrobisz jescze pare filmów.
Polecam :D
No raks fajny filmik Nie ma sie z czego smiac bo jednak ladna robota polaczenie twojego zycia + fajne fragi z wojen i twoj ded podoba mi sie :)
Pozdro from Huntowany aurekanczyk :D :D :D :D :D :D :p :p :p
Thor,hil,haw
30-11-2006, 16:37
http://rapidshare.com/files/5309848/Raks_movie*****.html
Postanowilem z nudow zrobic film wmv. Jest to pierwszy film jaki w zyciu zrobilem wiec prosze sie nie smiac xD
Ninja masz hara na morganie??
Raks Ninja
30-11-2006, 16:58
Ciesze sie ze wam sie podoba =D
@up
chara na Morganie nie mam =P
Jojo Ninja
30-11-2006, 19:35
Dobre, bo polskie :>
Gratz Raksiu xD Keep work on, może coś fajnego zgrasz jeszcze =D
/QjoNeK
Siema Raks tu dawy owner Vosuvara ;D Legenda Aureii . !! Ciesze sie bardzo ze mnie ujeles w swoim filmiku :D , jestem dumny z tego i moi kumple z rl rowniez ;) . Filmik jest zajebisty .Jeszce na koncu taka muze jebneles ze az plakac sie zachcialo :) Pozdro od pRo i ekipy z LW Sqad . Ps. Jak bys mogl to ujeb najwiekszego psa z mojego miasta Xann Farkair . Jeszce raz Gz filmu , jak na pierwszy raz to zajebiscie :)))
Dzygit- byles , jestes i bedziesz smieciem 4 ever !!! Pozdrowiena od Karasia !!!!
filmik dobry, podoba mi się chociaż gdybyś poświęcił czas tylko jednej postaci to byś roxował ;p
O Baron von Persevon ; > (ziomek z serva :p)
Hmm.. fajna nuta pod koniec : P
Raks Ninja
30-11-2006, 22:51
Rehost na megaupload w 1 poscie.
@up
przestalem grac knightem bo po 20 min expienia nim obojetnie gdzie usypialem przy kompie a sorciem sie gra ciekawiej =P
up
Co do filmu gratz:), a co do sorca to hmm też ci kiepsko idzie. Knightem było pójść w axe albo sword to miałbyś ciekawiej.
Btw. Powiedz co to za muzyka jest na samym początku bo na Nighwish to mi to nie pasi.
Raks Ninja
30-11-2006, 23:07
1. piosenka Nightwish - Planet Hell
2.Within Temptation - Our Farewell
No No sciaga mi sie film zobaczymy cy jednak jest taki fajny. Slaby transfer mam wiec 1h mi sie bedzie sciagac. :(
Film fajny, ale z deczka krótki :S , rób jakies Wmv-ki Warki :)
No No sciaga mi sie film zobaczymy cy jednak jest taki fajny. Slaby transfer mam wiec 1h mi sie bedzie sciagac. :(
Jeśli ściągasz z Rapidshare to nie wiem czemu, ale nie ściągaj z linka do "Telia-Network" - pierwszy! Może to tylko mi tak chodzi, ale mam neo 1mb i ściagam 35KB/s, a nie 160KB/s. AAaaa.. ty sciagales 2 grudnia. Wtedy chyba net wogole nie chodzil jesli chodzi o polaczenia zagraniczne :P (z neo)
@topic
Fanem muzyki "Emo" to ja nie jestem :P , ale w tym filmie wyjątkowo dobrze pasowała.
Super film. Warto go rehostnac, zeby dalo sie sciagac szybciej i bez kolejek itp.
ROBIE REHOSTA (ściaganie skoncze za 2 min, a wysylanie 30 min pozniej) i wkleje linka. Jak ktos ma 1,2,3 post to niech wkleji link do mojego rehosta plaxxx :)
REHOST NA POLSKIM SERVIE (700KB+/s) (http://tibicam.superhost.pl/Raks_movie*****)
Fajny filmik Raksu x)
More More More blz ;>
Wiecej wara !:p i wspolnych czasow ;D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.